Love Truth Life, Πνευματικές και Αγγελικές Θεραπείες
5
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5,ecwd-theme-parent-marinet ecwd-theme-child-marinet-child,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-1.0.0,qode-theme-marinet,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Καλώς ήρθες στο χώρο

Love, Truth, Life

angelic healings

Οι άνθρωποι που με εμπιστεύονται αναγνωρίζουν μέσα τους την αγγελική και φωτεινή τους φύση, την ιδιαιτερότητα και τα χαρίσματα που φέρνουν, και ζουν μέσα από μία νέα στάση και συμπεριφορά μία Δημιουργική, Ελεύθερη, Χαρούμενη και Συνειδητή Ζωή.

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια

Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Συγγραφέας

Mε την εγγραφή σου στο Site

Λαμβάνεις στο mail σου Δώρο

  • Καθοδηγούμενο Διαλογισμό για καθημερινή Ανανέωση της Ενέργειας σου σε μορφή audio, καθώς επίσης
  • Ενημερώσεις με Άρθρα Πνευματικής Αφύπνισης & Αυτογνωσίας  και
  • Προνόμια και Εκπτώσεις που προορίζονται μόνο για τα Εγγεγραμένα Μέλη της Παρέας του Love Truth Life.

Ο άνθρωπος είναι ένα από τα πιο Ιερά και Δυνατά όντα και Μπορεί να καταφέρει τα πάντα αρκεί να έχει τη κατάλληλη Συνείδηση και Γνώση.

Μηνιαίο  Πρόγραμμα  Θεραπειών

< 2018 >
April
«
»
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
May
May
May
May
May

Γνώρισε την Κέλλυ λίγο καλύτερα…

Η Κέλλυ είναι η Οικοδέσποινα του χώρου Love-Truth-Life angelic healings και νέα Συγγραφέας. Από μικρή αγαπούσε τον άνθρωπο, μικρούς και μεγάλους, γι΄ αυτό και αρχικά σπούδασε Βρεφονηπιαγωγός και κατόπιν ακολούθησε πανεπιστημιακές σπουδές πάνω στον Ανθρώπινο Παράγοντα. Το όνειρο της καρδιάς της ήταν να επισκεφτεί διάφορα μέρη στον κόσμο, έτσι για δέκα χρόνια εργάστηκε ως Ιπταμένη Συνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία κάνοντας παράλληλα μια βαθιά προσωπική πνευματική αναζήτηση. Η πορεία της ζωής της την ωθούσε πάντα να απαντά βαθύτερα ερωτήματα για τον εαυτό της και για τον άνθρωπο.

 

Σήμερα έχει παρακολουθήσει δεκάδες Θεραπευτικές Εκπαιδεύσεις και Μετεκπαιδεύσεις πάνω στην Ψυχολογία και την Πνευματικότητα, καθώς και σε αρκετά ήδη Ενεργειακών Θεραπειών όπως:

Συστημική Αναπαράσταση, Πολυδιάστατες Θεραπείες, Εναρμόνιση Ενεργειακών Κέντρων, Κβαντική Θεραπευτική, Θεραπευτικός Αγγελικός Διαλογισμός, Θεραπευτική Υπνωση-Αναδρομή, Θεραπεία Τραύματος & Αναβίωση Γέννας, Θεραπεία Πένθους, Θεραπεία στα Υποσυνείδητα Πρότυπα Πόνου, Αγγελικό & Usui Ρέικι, Αγκαλιά Αγάπης, Mέθοδο Theta Healing, Ho-oponopono, S.I.Y- Search Inside Yourself Τechnique, BSFF – Be Set Free Fast, Dying Consciously – Πεθαίνοντας Συνειδητά, Ακούγοντας την Καρδιά, καθώς έχει κάνει Σπουδές και ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας.

 

Ως κομβικό σημείο αφύπνισης, υπήρξε η τετραετής φοίτησή της στην Πολυδιάστατη Πνευματική Σχολή, οι Ολοκληρωμένες Σπουδές σε Αγγελικές Θεραπείες και οι Μετεκπαιδευτικές Σπουδές Αναπαράστασης Κβαντικού Πεδίου, στο The Science of Angels κατα Μαίρη Ζαπίτη. Έχει επίσης επισκεφτεί και παραμείνει σε Πνευματικά Θεραπευτικά Κέντρα στο Περού (Tierra Mitica) και Ινδίες (Ashram) και έχει διαβάσει πολλαπλά βιβλία σχετικά με την πνευματικότητα και την ανθρώπινη ψυχολογία.

 

To 2015 μετουσίωσε μέσα της την ψευδαίσθηση της ασφάλειας και πήρε την απόφαση να αφήσει το δημόσιο. Δημιούργησε τον χώρο Love-Truth-Life angelic healings, που είναι αφιερωμένο στο να δείχνει στον άνθρωπο την ιερή, αγνή και αγγελική ύπαρξη μέσα του, καθώς και τις περιοριστικές πεποιθήσεις και συμπεριφορές που τον βγάζουν από την ενέργεια αυτή. Πρόθεση της είναι να Ελευθερώνονται οι Ψυχές από βάρη του Παρελθόντος και την Ψευδαίσθηση των Σκεπτομορφών και Πεποιθήσεων, καθώς να διαδώσει πόσο σημαντικό είναι να συνδιάσουμε τον Πνευματισμό με την Στάση και Συμπεριφορά μας στην Ζωή που έχουμε Επιλέξει να ζούμε!

 

Οι άνθρωποι που την Εμπιστεύονται  συντονίζονται όλο και περισσότερο με την αληθινή και αρχοντική εικόνα του εαυτού τους, ανακαλύπτουν τα λανθασμένα συμπεράσματα και πιστεύω τους, και αποκτούν τα εφόδια για να μετατρέψουν την ζωή τους έτσι όπως αληθινά επιθυμεί η καρδιά τους, μέσα από την αληθινή και αγνή εικόνα του εαυτού τους.

Βιωματικά Σεμινάρια 

Αγγελικά-Συστημικά Σεμινάρια

Εργαστήρια Κάθαρσης των Τσάκρας

Κβαντικό Πρόγραμμα Θεραπείας Σχέσεων 

Vip Quantum Relationship Healing Program

Ένα από τα πλέον σημαντικά κεφάλαια στην Ζωή μας είναι οι Συντροφικές Σχέσεις!

Τι πιο όμορφο να έχεις δίπλα σου τον δικό σου άνθρωπο που σε Σέβεται, σε Αγαπάει, σε ΝοιάζεταιΕπιλέγει να είναι δίπλα σου και να ανελίσσεσθε μαζί σε Βαθύτερα Επίπεδα Αγάπης.

 

Οι άνθρωποι με μία έστω σχετική αυτεπίγνωση δεν συμβιβαζόμαστε πλέον με οποιαδήποτε σχέση! Θέλουμε να προχωρήσουμε εις βάθος και να εξελιχτούμε.

Και σε αυτή την προσπάθεια προς μια διευρυμένη συνειδητότητα αναζητούμε, ή είμαστε με συντρόφους που δεσμεύονται επίσης να ακολουθήσουν την προσωπική τους εξέλιξη και αφιερώνονται στην πραγματική αγάπη.

Εξάλλου η αγάπη είναι ο μοναδικός μας προορισμός!

 

Το Quantum Relationship Healing Program είναι ένα 3μηνο εντατικό και εξατομικευμένο Πακέτο Θεραπείας Σχέσεων και πίστεψε με, μετά το ανεπανάληπτο αυτό βίωμα, η καρδιά σου θα ανοίξει και η ζωή σου θα έχει πάρει μία νέα στροφή Συντροφικότητας και Αληθινής Αγάπης.

Εργαστήρια  Σύνδεσης  & Θεραπείας με

Αγγελικές Ενέργειες & Διαστάσεις Φωτός

qode-np-item
1

Σύνδεση με τον Φύλακα Άγγελο Σου

qode-np-item
2

Σύνδεση στο Θεραπευτήριο του Αρχ. Ραφαήλ

qode-np-item
3

Σύνδεση με την Πηγή

qode-np-item
4

Σύνδεση με τη Δίδυμμη Φλόγα

qode-np-item
5

Σύνδεση με τo Zώο Δύναμης Σου

qode-np-item
6

Σύνδεση με τη Δόνηση του Ιησού

qode-np-item
7

Σύνδεση στη Διάσταση της Αφθονίας

qode-np-item
8

Σύνδεση με το Ιερό Θηλυκό

Προσωπικές Θεραπείες

Θεραπεία σε Θέματα Υγείας

Kάθε α-σθένεια είναι ένα σπουδαίο εργαλείο που μας δείχνει τι μας έχει αποσυνδέσει από το Σθένος μας, από την φυσική μας κατάσταση που είναι η Υγεία μας. Όλο μας το Σώμα είναι Ενέργεια σε κίνηση. Το σημείο που έχει μπλοκάρει θέλει να επικοινωνήσει και να απελευθερωθεί από κάτι, που εμείς απλά δεν έχουμε ακόμα έρθει σε επαφή.

 

Ανακάλυψη Δρόμου Ζωής

Μέσα από μία Προσωπική Θεραπεία Ανακάλυψης Δρόμου Ζωής, μπορεί να πάρεις ξεκάθαρα Μηνύματα αλλά και άμεση Θέραπεία μέσα από τις Κβαντικές Αγγελικές Σπείρες, σε Θέματα όπως: α. Ανακάλυψης του Δρόμου Ζωής β. Εξέλιξη της Ιστορίας της Ζωής σου γ. Αναγνώριση & Λύση σε Κατάσταση Κρίσης δ. Απόφαση Μπροστά σε ένα Δίλημμα.

 

Επαγγελματικά & Οικονομικά

Μία Προσωπική Θεραπεία πάνω σε Επαγγελματικά και Οικονομικά Θέματα, φέρνει μεγάλο ξεκαθάρισμα στο πως είναι είναι η τωρινή σας κατάσταση επαγγελματικά και οικονομικά, τι μπορεί να υπάρχει ως μπλοκάρισμα, τι χρειάζεται να επεξεργαστείτε και να αλλάξετε και τι είναι αυτό που σας στηρίζει και σας βοηθάει.

 

Θεραπεία μετά από Αμβλώσεις

Η Θεραπεία πάνω σε κάποια Αποβολή ή Άμβλωση είναι μία ιερή θεραπεία που θέλει μεγάλο σεβασμό και αναγνώριση στην ψυχή/ψυχές που δεν ενσαρκώθηκαν. Όταν όμως μία γυναίκα δώσει μία θέση στην καρδιά της, σ΄ αυτήν την μη ολοκληρωμένη κύηση που δεν γινόταν εκείνη την περίοδο να ενσαρκωθεί, η ψυχή ελευθερώνεται, αποδεσμεύεται και  η γυναίκα μπορεί ευκολότερα να κυοφορήσει ξανά.

 

Ενεργοποίηση Θύμου Αδένα

Ο Θύμος αδένας είναι ο αδένας της Ζωτικής μας Ενέργειας. Είναι ο Κεντρικός διακόπτης για θέληση για θεραπεία και ζωή. Όταν είναι ενεργοποιημένος νιώθουμε ενθουσιασμό, αγάπη, πίστη, ευγνωμοσύνη, εμπιστοσύνη, θέληση για ζωή, θάρρος και έχουμε διάθεση για παιχνίδι και ανάλαφρη διάθεση.

 

Αποκοπή σε Αρνητικά Δεσμά

Είναι μερικές φορές στην ζωή μας, που απλά έχουμε κολλήσει σε ένα βίωμα και έχουμε μπλοκάρει την εξέλιξη μας, λόγω κάποιας βαθύτερης πεποίθησης ή συμπεράσματος που έχουμε βγάλει, συνήθως επειδή έχουμε πονέσει. Όλο αυτό το ενεργειακό πεδίο που δημιουργείται αρκετά συχνά μας κρατάει δεμένους και δεν μας επιτρέπει να προχωρήσουμε.

 

Κβαντικές Συστημικές Αναπαραστάσεις & AQS

Η Συστημική Αναπαράσταση θεμελιώθηκε από τον Γερμανό Ψυχοθεραπευτή Bert Hellinger. Είναι μια βιωματική μέθοδος, η οποία αποκαλύπτει βαθιές και κρυφές αλήθειες που δρουν ασυνείδητα σε ένα πρόβλημα. Στο χώρο μας οι Συστημικές Αναπαραστάσεις γίνονται συνδιαστικά με «Αγγελικές Κβαντικές Σπείρες» AQS κατα Μαίρη Ζαπίτη. Οι Σπείρες εμπεριέχουν υψηλές θετικές δονήσεις & πληροφορίες, από όλα τα τάγματα των Αγγέλων.  Κατα την διάρκεια της αναπαράστασης μεταφέρονται στο πεδίο του προβλήματος & δημιουργούν θετικές αλλαγές.

 

Βοηθάει να ανακαλύψουμε τι χρειάζεται να επιλυθεί, όταν δεν γνωρίζουμε ποια είναι η ρίζα του προβλήματος, σε θέματα που αφορούν:

Συντροφικές Σχέσεις , Βάζει σε τάξη το Οικογενειακό Σύστημα της Οικογένειας, Σε Συμπτώματα Υγείας, Στη Λήψη Αποφάσεων, Σε θέματα Επιχειρηματικότητας, Σε θέματα δυσκολίας Εγκυμοσύνης, Στη δυσκολία εύρεσης Επαγγέλματος κα.

 

Η Ομάδα μας, αποτελείται απο Τέσσερις Εκπαιδευμένους  Θεραπευτές αλλα και Εκπρόσωπους Αναπαραστάσεων, έτσι ώστε η ακρίβεια και οι πληροφορίες να έρχονται απο ένα καθαρό κανάλι πληροφορίας φωτός. Το όνομα της Ομάδας μας είναι “Πίστη, Αλήθεια, Συνειδητότητα & Γνώση”. Σε περιμένουμε και εσένα απο κοντά να ζήσεις την ανεπανάληπτη βιωματική εμπειρία της Συστημικής Αναπαράστασεις με Αγγελικές Κβαντικές Σπείρες.

Τα βιβλία από την Κέλλυ Δαμίγου

Τα Άρθρα από την Κέλλυ 

Σύντροφοι που Γίνονται Πρώην

H αλήθεια είναι πως σε κάθε σχέση ανεξάρτητα αν είναι μακροχρόνια, συμβίωσης, αρραβώνας, γάμος εναποθέτουμε κάποιες προσδοκίες και ελπίδες, καθώς επίσης στηρίζουμε και κάποιες συναισθηματικές & υλικές επιθυμίες και ανάγκες μας μέσα σ΄ αυτές.

 

Ο Θησαυρός Είναι Μέσα Σου

Ζούμε σε μία περίοδο μεγάλων ριζικών αλλαγών συνείδησης για τον πλανήτη Γη και ο κάθε ένας μας μέσα από την αλλαγή στην Στάση και Συμπεριφορά του μπορεί να φέρει ειλικρινά μετακίνηση σε ατομικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο της ύπαρξης του.

Δεν νιώθω εντελώς ο εαυτός μου. Mήπως είμαι σε Εμπλοκή;

Κάθε άτομο, σε όλη την διάρκεια της ζωής του, έχει έντονη την «ανάγκη του ανήκειν». Το αίσθημα να «ανήκει», ξυπνάει από πολύ νωρίς, στη βρεφική ηλικία, μέσα στο ίδιο το οικογενειακό σύστημα. Η επιβίωση, η αποδοχή και η θρέψη από τους γονείς, είναι αναγκαία για κάθε παιδί.

Sliding Image Sliding Image
a

Ο Xώρος μας