Love Truth Life, Πνευματικές & Αγγελικές Θεραπείες

Οι άνθρωποι που με εμπιστεύονται, παρακολουθώντας σεμινάρια – εκπαιδεύσεις ή προσωπικές Πνευματικές & Αγγελικές Θεραπείες, αναγνωρίζουν την αγγελική & φωτεινή φύση τους, την ιδιαιτερότητα & τα χαρίσματα που φέρνουν. Zουν μέσα από μία νέα στάση & συμπεριφορά μία Δημιουργική, Ελεύθερη, Χαρούμενη & Συνειδητή Ζωή.
Κέλλυ Δαμίγου – Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Καλώς ήρθες στο χώρο

Love, Truth, Life

Οι Άνθρωποι που με Εμπιστεύονται αναγνωρίζουν μέσα τους την Αγγελική, Φωτεινή τους Φύση και την Ιδιαιτερότητα και τα Χαρίσματα που φέρνουν. Ζουν, μέσα από μία Νέα Στάση και Συμπεριφορά, μία Δημιουργική, Ελεύθερη, Χαρούμενη και Συνειδητή Ζωή.

Με την Κέλλυ Δαμίγου

Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια

Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Love Truth Life - Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας
τριπλό εργαλείο καθοδηγούμενου διαλογισμού

Mε την εγγραφή σου στο Site
Λαμβάνεις στο mail σου Δώρο

  • Καθοδηγούμενο Διαλογισμό για καθημερινή Ανανέωση της Ενέργειας σου σε μορφή audio, καθώς επίσης
  • Ενημερώσεις με Άρθρα Πνευματικής Αφύπνισης & Αυτογνωσίας και
  • Προνόμια & Εκπτώσεις, που προορίζονται μόνο για τα Εγγεγραμένα Μέλη της Παρέας του Love Truth Life.

Ο άνθρωπος είναι ένα από τα πιο Ιερά & Δυνατά όντα.
Μπορεί να καταφέρει τα πάντα αρκεί να έχει την κατάλληλη Συνείδηση & Γνώση.

Εξ΄ Αποστάσεως Θεραπείες

Μηνιαίο  Πρόγραμμα  Θεραπειών

«
»
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Αύγουστος
Αύγουστος
Αύγουστος
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Οκτώβριος
Οκτώβριος

Γνώρισε την Κέλλυ λίγο καλύτερα…

Η Κέλλυ είναι η Οικοδέσποινα του χώρου Love-Truth-Life angelic healings και νέα Συγγραφέας. Από μικρή αγαπούσε τον άνθρωπο, μικρούς και μεγάλους, γι΄ αυτό και αρχικά σπούδασε Βρεφονηπιαγωγός και κατόπιν ακολούθησε πανεπιστημιακές σπουδές πάνω στον Ανθρώπινο Παράγοντα. Το όνειρο της καρδιάς της ήταν να επισκεφτεί διάφορα μέρη στον κόσμο, έτσι για δέκα χρόνια εργάστηκε ως Ιπταμένη Συνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία κάνοντας παράλληλα μια βαθιά προσωπική πνευματική αναζήτηση. Η πορεία της ζωής της την ωθούσε πάντα να απαντά βαθύτερα ερωτήματα για τον εαυτό της και για τον άνθρωπο.

 

Σήμερα έχει παρακολουθήσει δεκάδες Θεραπευτικές Εκπαιδεύσεις και Μετεκπαιδεύσεις πάνω στην Ψυχολογία και την Πνευματικότητα, καθώς και σε αρκετά ήδη Ενεργειακών Θεραπειών όπως:

Συστημική Αναπαράσταση, Πολυδιάστατες Θεραπείες, Εναρμόνιση Ενεργειακών Κέντρων, Κβαντική Θεραπευτική, Θεραπευτικός Αγγελικός Διαλογισμός, Θεραπευτική Υπνωση-Αναδρομή, Θεραπεία Τραύματος & Αναβίωση Γέννας, Θεραπεία Πένθους, Θεραπεία στα Υποσυνείδητα Πρότυπα Πόνου, Αγγελικό & Usui Ρέικι, Αγκαλιά Αγάπης, Mέθοδο Theta Healing, Ho-oponopono, S.I.Y- Search Inside Yourself Τechnique, BSFF – Be Set Free Fast, Dying Consciously – Πεθαίνοντας Συνειδητά, Ακούγοντας την Καρδιά, Θεραπευτική Ραδιαισθησία για Κάθαρση Ενεργειακής Μόλυνσης Ατόμου και Χώρου, καθώς έχει κάνει Σπουδές και ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας.

 

Ως κομβικό σημείο αφύπνισης, υπήρξε η τετραετής φοίτησή της στην Πολυδιάστατη Πνευματική Σχολή, οι Ολοκληρωμένες Σπουδές σε Αγγελικές Θεραπείες και οι Μετεκπαιδευτικές Σπουδές Αναπαράστασης Κβαντικού Πεδίου, στο The Science of Angels κατα Μαίρη Ζαπίτη. Έχει επίσης επισκεφτεί και παραμείνει σε Πνευματικά Θεραπευτικά Κέντρα στο Περού (Tierra Mitica) και Ινδίες (Ashram) και έχει διαβάσει πολλαπλά βιβλία σχετικά με την πνευματικότητα και την ανθρώπινη ψυχολογία.

 

To 2015 μετουσίωσε μέσα της την ψευδαίσθηση της ασφάλειας και πήρε την απόφαση να αφήσει το δημόσιο. Δημιούργησε τον χώρο Love-Truth-Life angelic healings, που είναι αφιερωμένο στο να δείχνει στον άνθρωπο την ιερή, αγνή και αγγελική ύπαρξη μέσα του, καθώς και τις περιοριστικές πεποιθήσεις και συμπεριφορές που τον βγάζουν από την ενέργεια αυτή. Πρόθεση της είναι να Ελευθερώνονται οι Ψυχές από βάρη του Παρελθόντος και την Ψευδαίσθηση των Σκεπτομορφών και Πεποιθήσεων, καθώς να διαδώσει πόσο σημαντικό είναι να συνδιάσουμε τον Πνευματισμό με την Στάση και Συμπεριφορά μας στην Ζωή που έχουμε Επιλέξει να ζούμε!

 

Οι άνθρωποι που την Εμπιστεύονται συντονίζονται όλο και περισσότερο με την αληθινή και αρχοντική εικόνα του εαυτού τους, ανακαλύπτουν τα λανθασμένα συμπεράσματα και πιστεύω τους, και αποκτούν τα εφόδια για να μετατρέψουν την ζωή τους έτσι όπως αληθινά επιθυμεί η καρδιά τους, μέσα από την αληθινή και αγνή εικόνα του εαυτού τους.

Προσωπικές Θεραπείες

Ετήσια Εκπαίδευση Chakras & Consciousness

εργαστήριο κάθαρση φόβων & ενεργοποίηση του κόκκινου τσάκρα
κάθαρση ενοχής & ζήλειας - ενεργοποίηση του πορτοκαλί τσάκρα
εργαστήριο κάθαρση θυμού & ντροπής - ενεργοποίηση του κίτρινου τσάκρα

Αγγελικά-Συστημικά Σεμινάρια

αγγελικό - συστημικό σεμινάριο - εναρμόνηση αρσενικής & θηλυκής πλευράς γιν - γιανγκ
αγγελικό - συστημικό σεμινάριο - επικοινωνία & θεραπεία στο εσωτερικό παιδί
αγγελικό - συστημικό σεμινάριο - άνοιγμα στην αφθονία
ημερήσιο αγγελικό συστημικό βιωματικό σεμινάριο - θεραπεία & αποδέσμευση από πρώην σύντροφο
αγγελικό - συστημικό σεμινάριο - αναγνώριση & θεραπεία της σχέσης σου με "μητέρα & πατέρα" & σύνδεση με πνευματικούς γονείς
αγγελικό - σύστημικό σεμινάριο - επίτευξη επαγγελματικού στόχου

Εκπαιδεύσεις Αφύπνισης

Ατομικές ή Ομαδικές Συστημικές Αναπαραστάσεις
& Εξειδικευμένοι Θεραπευτικοί Κύκλοι

Εργαστήρια  Σύνδεσης  & Θεραπείας με
Αγγελικές Ενέργειες & Διαστάσεις Φωτός

qode-np-item
1

Σύνδεση με τον Φύλακα Άγγελο Σου

qode-np-item
2

Σύνδεση στο Θεραπευτήριο του Αρχ. Ραφαήλ

qode-np-item
3

Σύνδεση με την Πηγή

qode-np-item
4

Σύνδεση με τη Δίδυμμη Φλόγα

qode-np-item
5

Σύνδεση με τo Zώο Δύναμης Σου

qode-np-item
6

Σύνδεση με τη Δόνηση του Ιησού

qode-np-item
7

Σύνδεση στη Διάσταση της Αφθονίας

qode-np-item
8

Σύνδεση με το Ιερό Θηλυκό

Τα βιβλία από την Κέλλυ Δαμίγου

κέλλυ δαμίγου - το ταξίδι της φλόγας στη γη
Ο Οδυσσέας γνωρίζει τους Αγγέλους - Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας - Love Truth Life angelic healings

Τα Άρθρα από την Κέλλυ 

σύντροφοι που γίνονται πρώην

Σύντροφοι που Γίνονται Πρώην

H αλήθεια είναι πως σε κάθε σχέση ανεξάρτητα αν είναι μακροχρόνια, συμβίωσης, αρραβώνας, γάμος εναποθέτουμε κάποιες προσδοκίες και ελπίδες, καθώς επίσης στηρίζουμε και κάποιες συναισθηματικές & υλικές επιθυμίες και ανάγκες μας μέσα σ΄ αυτές.

ο θησαυρός είναι μέσα σου

Ο Θησαυρός Είναι Μέσα Σου

Ζούμε σε μία περίοδο μεγάλων ριζικών αλλαγών συνείδησης για τον πλανήτη Γη και ο κάθε ένας μας μέσα από την αλλαγή στην Στάση και Συμπεριφορά του μπορεί να φέρει ειλικρινά μετακίνηση σε ατομικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο της ύπαρξης του.

δεν νιόθω εντελώς ο εαυτός μου. Μήπως είμαι σε εμπλοκή?

Δεν νιώθω εντελώς ο εαυτός μου.
Mήπως είμαι σε Εμπλοκή;

Κάθε άτομο, σε όλη την διάρκεια της ζωής του, έχει έντονη την «ανάγκη του ανήκειν». Το αίσθημα να «ανήκει», ξυπνάει από πολύ νωρίς, στη βρεφική ηλικία, μέσα στο ίδιο το οικογενειακό σύστημα. Η επιβίωση, η αποδοχή και η θρέψη από τους γονείς, είναι αναγκαία για κάθε παιδί.

Sliding Image Sliding Image
a
X