fbpx
Βιογραφικό | Love Truth Life
122
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-122,ecwd-theme-parent-marinet ecwd-theme-child-marinet-child,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-1.0.0,qode-theme-marinet,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

H Kέλλυ Δαμίγου…

Η Κέλλυ είναι η Οικοδέσποινα του χώρου Love-Truth-Life angelic healings και νέα Συγγραφέας. Από μικρή αγαπούσε τον άνθρωπο, μικρούς και μεγάλους, γι΄ αυτό και αρχικά σπούδασε Βρεφονηπιαγωγός και κατόπιν ακολούθησε πανεπιστημιακές σπουδές πάνω στον Ανθρώπινο Παράγοντα. Το όνειρο της καρδιάς της ήταν να επισκεφτεί διάφορα μέρη στον κόσμο, έτσι για δέκα χρόνια εργάστηκε ως Ιπταμένη Συνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία κάνοντας παράλληλα μια βαθιά προσωπική πνευματική αναζήτηση. Η πορεία της ζωής της την ωθούσε πάντα να απαντά βαθύτερα ερωτήματα για τον εαυτό της και για τον άνθρωπο.

 

Σήμερα έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια και συνεδρίες πάνω στην Ψυχολογία και την Πνευματικότητα και σε αρκετά ήδη ενεργειακών θεραπειών (Angelic & Usui Reiki, Mέθοδο Theta Healing, Ho-oponopono, S.I.Y- Search Inside Yourself Τechnique, Μultidimentional Τherapies, BSFF – Be Set Free Fast, Dying Consciously – Πεθαίνοντας Συνειδητά, Ακούγοντας την Καρδιά,  Πρότυπα Πόνου, Θεραπεία Τραύματος & Αναβίωση Γέννας κατα Dr. Jirina Prekop), καθώς έχει κάνει σπουδές και ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας.

 

Ως κομβικό σημείο αφύπνισης, υπήρξε η τετραετής φοίτησή της στην Πολυδιάστατη Πνευματική Σχολή, οι Ολοκληρωμένες Σπουδές σε Αγγελικές Θεραπείες και οι Μετεκπαιδευτικές Σπουδές Αναπαράστασης Κβαντικού Πεδίου, στο The Science of Angels by mary zapiti. Έχει επίσης επισκεφτεί και παραμείνει σε πνευματικά θεραπευτικά κέντρα στο Περού (Tierra Mitica)και Ινδίες (Ashram) και έχει διαβάσει πολλαπλά βιβλία σχετικά με την πνευματικότητα και την ανθρώπινη ψυχολογία.

 

To 2015 μετουσίωσε μέσα της την ψευδαίσθηση της ασφάλειας και πήρε την απόφαση να αφήσει το δημόσιο. Δημιούργησε τον χώρο Love-Truth-Life angelic healings, που είναι αφιερωμένο στο να δείχνει στον άνθρωπο την ιερή, αγνή και αγγελική ύπαρξη μέσα του, καθώς και τις περιοριστικές πεποιθήσεις και συμπεριφορές που τον βγάζουν από την ενέργεια αυτή.

 

Οι άνθρωποι που την εμπιστεύονται  συντονίζονται όλο και περισσότερο με την αληθινή και αρχοντική εικόνα του εαυτού τους, ανακαλύπτουν τα λανθασμένα συμπεράσματα και πιστεύω τους, και αποκτούν τα εφόδια για να μετατρέψουν την ζωή τους έτσι όπως αληθινά επιθυμεί η καρδιά τους, μέσα από την αληθινή και μεγαλύτερη εικόνα του εαυτού τους.

Tι έχουν πει οι μαθητές της για εκείνη…

Στον χώρο νιώθω ηρεμία και θαλπωρή. Η σταθερότητα του συναισθήματος και η ήρεμη δύναμη σου που πλαισιώνεται με πάθος για δημιουργία με κρατά και εμένα στην πορεία. Η δική μου πορεία προς το να βιώσω απελευθερωμένο τον μεγαλειώδη μου εαυτό είναι ευλογία.

Με δυσκολία, με ευκολία, με δάκρυα και χαρά συνοδοιπόρους.

Νιώθω αλληλεγγύη, υποστήριξη και ευγνωμοσύνη.

Α. Κ.

 

Απέραντη ευγνωμοσύνη στο πνεύμα μου και στους αληθινούς φίλους μου.

Κυρίως στο Κελλάκι μου που με την μεγαλοκαρδία της είναι πάντα δίπλα μου.

Αγάπη για τη ζωή και όλα τα βιώματα. Φως, δημιουργία, χαρά, πάθος.

Σ΄ ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου.

Σ. Φ.

 

Η Κέλλυ εμπνέει και δίνει δύναμη σε όποιους ειλικρινά θέλουν να αλλάξουν την ζωή τους. Είναι γνωστή για τη μαλακότητα αλλά και την δύναμή της, την γλυκύτητα αλλά και την καθοριστικότητά της. Την αστείρευτη αγάπη της αλλά και την αλήθεια της, όταν χρειάζεται να αντιμετωπίσει κάτι άχρηστο και αρνητικό στην συμπεριφορά του άλλου. Διδάσκει συνείδηση και ασχολείται με κάθε άτομο προσωπικά, έτσι ώστε να μπορέσει να στηρίξει και να βοηθήσει σε κάθε τομέα την αλλαγή που θέλει να φέρει το άτομο στην ζωή του, αρχικά εσωτερικά και κατόπιν πρακτικά.

 

Στόχος της είναι να σου δείξει την αξία σου ως πνεύμα. Μέσα από τις συζητήσεις, τα άρθρα που διαβάζουμε, το μοίρασμα των εμπειριών των ατόμων καθώς και τα ταξίδια μέσω οραματισμού σε ανώτερες δονήσεις, τα άτομα καταφέρνουν να ανεβάσουν την επίγνωση τους, φτιάχνοντας πιο συνειδητά τη ζωή που θέλουν να ζήσουν! Η ίδια προσωπικά νοιάζεται πραγματικά για κάθε άτομο που είναι στην ομάδα της και έχει δεσμευτεί να  βοηθήσει οι άνθρωποι να φέρουν θετικότητα και συνείδηση στη ζωή τους, κάνοντας την πορείας της ζωής τους συνειδητή και χαρούμενη.

Η συγγραφή…

Το μυθιστόρημα της «Το ταξίδι της φλόγας στη Γη» είναι το πρώτο της βιβλίο για το οποίο έχει δεχτεί αρκετές θετικές κριτικές. Για το βιβλίο αυτό μπορείς να έχεις μία ολοκληρωμένη εικόνα, να το αγοράσεις καθώς και να το ξεφυλλίσεις στο site. Επίσης εκδώθηκε και το πρώτο της παραμύθι “Ο Ο Οδυσσέας Γνωρίζει τους Αγγέλους”  που έχει στόχο να φέρει στα παιδιά από μικρή ηλικία πνευματικές αλήθειες που θα κάνουν τη ζωή τους πιο πλήρη,  χαρούμενη και συνειδητή.

 

Η αγάπη της για την συγγραφή ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια και εξελίσσετε όλο και πιο έντονα με το πέρασμα του χρόνου. Όλο αυτό ξεκίνησε μετά από μία περίοδο όπου οι πυλώνες της ασφάλειας της μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατέρρευασαν.

 

“Το ταξίδι της φλόγας στη Γη” αποτέλεσε την έμπνευση που την επανασύνδεσε με την δημιουργικότητά της αλλά και με την αλήθεια, ότι όλοι έχουμε ένα βιβλίο μέσα μας, καθώς όλοι έχουμε ένα μοναδικό βίωμα στη Γη. Το βιβλίο της, επίσης, μας επανασυνδέει με βαθύτερες ανθρώπινες αξίες και ουσίες του ανθρώπου, αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος της δημιουργίας του χώρου Love-Truth-Life Angelic Healings.

 

Σήμερα η Κέλλυ βοηθάει ανθρώπους που επιθυμούν να δουν πιο βαθιά τον εαυτό τους, για να εξελιχθούν και να αποκτήσουν μία νέα συνειδητή και φωτεινή ζωή.

 

Κέλλυ Δαμίγου