Love Truth Life | Αναγνώριση & Θεραπεία στα Πρότυπα Πόνου
1701
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1701,ecwd-theme-parent-marinet ecwd-theme-child-marinet-child,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-1.0.0,qode-theme-marinet,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Καλώς ήρθες στο Σεμινάριο

Αναγνώριση και Θεραπεία

στα Πρότυπα Πόνου

 

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Αλήθεια, τι είναι τα 11 Πρότυπα Πόνου και γιατί είναι σημαντικό να τα αναγνωρίσουμε;

 

Τα Πρότυπα Πόνου είναι τα Υποσυνείδητα Κουμπιά που μας ξυπνούν και φέρνουν στην επιφάνεια το πληγωμένο παιδικό βίωμα, που μας έκανε να νιώσουμε έντονο Πόνο. Μέσα απ΄ αυτό το βίωμα, το εσωτερικό μας παιδί έβγαλε ένα συμπέρασμα και δημιούργησε μία εγωική συμπεριφορά για να προστατέψει τον εαυτό του στο Μέλλον, από παρόμοια βίωματα.

‘Ετσι, στην ενήλικη μας ζωή, χωρίς καν να το συνειδητοποιούμε, αρκετές φορές αντιδράμε δυσανάλογα και ίσως υπερβολικά σε κάποια ερεθίσματα από εξωτερικές καταστάσεις, ή αγαπημένα μας πρόσωπα.

 

Τα Πέντε αρχικά Πρότυπα Πόνου δημιουργούνται στην παιδική ηλικία, μέχρι περίπου τα 5 έτη. Τα επόμενα έξι Πρότυπα Πόνου δημιουργούνται μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον που βρίσκεται ένα παιδί όσο μεγαλώνει, όπως το σχολείο, οι φίλοι, η σχέση με τα αδέλφια κ.α.

Tα 11 ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΝΟΥ 

Π.ΠΟΝΟΥ

ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗΣ

Π.Π. ΣΥΝ/ΚΗΣ

ΣΤΕΡΗΣΗΣ

Π.ΠΟΝΟΥ

ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ

Π.ΠΟΝΟΥ

ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑΣ

ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ

Π.ΠΟΝΟΥ

ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ

Π.ΠΟΝΟΥ

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ

Π.ΠΟΝΟΥ

ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ

Π.ΠΟΝΟΥ

ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΙΑΣ

Π.ΠΟΝΟΥ

ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟΥ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Α. ΜΕΡΟΣ

  • Θα έρθεις σε επαφή με τον Φύλακα Άγγελο σου
  • Θα μάθεις πώς δημιουργούμε Ενεργειακή Ασπίδα Προστασίας, για να προστασία εαυτού από χαμηλές ενέργειες που συναντάς στην καθημερινότητα σου.

 

Β. ΜΕΡΟΣ

  • Μέσα από ένα Ειδικό Επιστημονικά Ψυχολογικό Τέστ που θα σου δοθεί να συμπληρώσεις, θα ανακαλύψεις ποιά είναι τα τρία κύρια δικά σου Πρότυπα Πόνου που κυριαρχούν στη ζωή σου.

 

Γ. ΜΕΡΟΣ

  • Θα αναγνωρίσεις ποιά είναι η Κύρια Περιοριστική Πεποίθηση που κουβαλάς και σε κάνει να συντονίζεσαι και να συντηρείς τον Πόνο στην ζωή σου.
  • Θα λάβεις την αρχική θεραπεία και τα εργαλεία, που θα σε οδηγήσουν να έχεις μία Νέα Στάση και Συμπεριφορά σε κάθε ένα από αυτά.

 

Δ. ΜΕΡΟΣ

  • Θα γίνουν Αγγελικές Θεραπείεες Στο Ενεργειακό Πεδίο απο Πρότυπα Πόνου, μέσα από Κβαντικές Αγγελικές Σπείρες AQS κατά Mary Zapiti, σε κάθε άτομο χωριστά.

 

Το σεμινάριο αυτό είναι ειλικρινά μία πολύτιμη γνώση εαυτού και πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις και να θεραπεύσεις τον εαυτό σου, σε πολύ βαθύ επίπεδο.

 

Έτσι χωρίς να χρειάζεται να κάνεις χρόνια ψυχανάλυση ψάχνοντας τη ρίζα των προβλημάτων σου, θα σας δοθούν Άμεσα και Ουσιαστικά οι πληροφορίες που χρειάζεσαι για να αρχίσεις να να ζείς την πραγματικότητα σου, Απελευθερωμένος/η απο τα πονεμένα βιώματα.

Τα Σεμινάρια πραγματοποιούνται στον χώρο Love Truth Life σε μικρές ομάδες, καθώς εργάζομαι με το κάθε άτομο ξεχωριστά και είναι απαραίτητο να κλείσεις έγκαιρα τη θέση σου.

 

Σε ευχαριστώ για μία ακόμη φορά, που είσαι Μέρος της Παρέας του χώρου Love Truth Life.

 

Κέλλυ Δαμίγου

 

 

Τηλέφωνο : 6946 426298

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

 

 

Ημέρες και Ωρες Διήμερου Σεμιναρίου:

Σάββατο: 18 Μαϊου 2019 – Ώρες: 15:00-18:30μ.μ. και

Κυριακή:  19 Μαϊου 2019 – Ώρες: 12:00 – 15:30μ.μ.

 

Κόστος Εργαστηρίου:

 

Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life το κόστος είναι:

Από 140 ευρώ, στα 80 ευρώ. (πλεον φπα)

 

Για τα Μέλη που έρχονται για πρώτη φορά στο χώρο Love Truth Life, είναι απαραίτητη η έγκυρη κράτηση με προκαταβολή 20 ευρώ.

 

Ιban Alpha Bank:
GR 85-0140-4590-4590-0210-1019-917  Δαμίγου Ευαγγελία

(απαραίτητη η εγγραφή ονόματος στην αιτιολογία+και ενημέρωση στο lovetruthlife1@gmail.com)