Love Truth Life | 4 Σεμινάρια Συμφιλίωσης Σχέσεων
3157
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3157,ecwd-theme-parent-marinet ecwd-theme-child-marinet-child,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-1.0.0,qode-theme-marinet,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Καλώς ήρθες στα

Σεμινάρια

Συμφιλίωσης Σχέσεων

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΣΧΕΣΗΣ

ΓΟΝΕΑ-ΠΑΙΔΙΟΥ 

Το Μητρικό ωάριο διαιρείται, το σπερματοζωάριο το συναντά, είναι έτοιμα μέσα από την ένωση τους να φέρουν στην ύλη το θαύμα της νέας ζωής. Από αυτή την ιερή πρώτη στιγμή και μέχρι το τέλος της ύπαρξης των κυττάρων αυτών (γονέων και παιδιού), η βιολογική σχέση και σύνδεση που υπάρχει μεταξύ τους είναι μοναδική, ανεξαρτήτως των προκλήσεων στο γήινο βίωμα.  

Αναγνωρίζω ότι η μητέρα σου και ο πατέρας σου μπορεί να σου έχουν προκαλέσει πληγώματα και πόνο και σήμερα στη ζωή σου και να τους κατηγορείς για αρκετά.

 

-Γνωρίζεις όμως ότι ως ενήλικας υποσυνείδητα απορρίπτεις και τη δική σου Αρσενική και Θηλυκή ενέργεια, μη φέρνοντας μία ενεργειακή συμφιλίωση με το αρχέτυπο της Μητέρας και του Πατέρα;

 

-Γνωρίζεις ότι σημαντικά προβλήματα στις ενήλικες συντροφικές σου σχέσεις, προέρχονται  από την άρνηση σου να δεχτείς την όποια θετική ενέργεια προέρχεται από τους γονείς σου;

 

Αυτό το Σεμινάριο δεν μιλάει για Συγχώρεση. Μέσα από το είδος της Θεραπείας αυτής, θα μπορέσεις να φέρεις ξανά ισορροπία στο ενεργειακό σου σύστημα και συμφιλίωση με τον εαυτό σου.

Αν είσαι Γονέας με το Παιδί σου, αν είσαι Παιδί με το Γονέα σου.

Αν είσαι έτοιμος να προσφέρεις αυτό το δώρο στον εαυτό σου, σε περιμένω στο Σεμινάριο «Συμφιλίωση Σχέσης Γονέα-Παιδιού».

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟ

 

 • Θα έρθεις σε Επαφή με τον Φύλακα Αγγελο σου και θα μάθεις να δημιουργείς καθημερινά Ασπίδα Προστασίας.

 

 • Θα μάθεις Τι Είναι, Πως Γίνεται και Ποιοί κάνουν Ενεργειακό Κλέψιμο-Θρέψιμο, καθώς και πως να Προστατεύεσαι.

 

 • Μέσα από Συστημική Άσκηση κατα Bert Hellinger, θα ανακαλύψεις, ποιά είναι η ενέργεια που υπάρχει στην μεταξύ σας σχέση, είτε είσαι ο γονέας είτε το παιδί. 

 

 • Μέσα από μία Άσκηση Ενεργειακού Ελέγχου, θα ανακαλύψουμε τι συμβαίνει στην ροή του Ενεργειακού σου Συστήματος, όταν βρίσκεσαι κοντά με τον/την Γονέα ή το Παιδί  Σου.

 

 • Θα γίνει αναγνώριση και καταγραφή ποια από τα ενεργειακά σου κέντρα Αποδυναμώνονται και θα φέρουμε Θεραπεία με Νέους Θετικούς Προγραμματισμούς.

 

 • Με την βοήθεια των Αγγελικών Κβαντικών Σπειρών κατα Μαίρη Ζαπίτη (by Mary Zapiti), θα γίνουν Κβαντικές Διορθώσεις, ώστε να επιτευχθεί η συμφιλίωση και Θεραπεία στον Εαυτό σου και κατ΄ επέκταση στη Οικογενειακή αυτή Σχέση.

 

Αν η αγάπη μέσα σου θέλει να επεκταθεί και να μεγαλώσει σε προσκαλώ στο σεμινάριο αυτό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλέφωνο : 6946 426298

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

Ημερομηνία: Σάββατο 6 Απριλίου 2019 – Ώρες : 11:00 – 15:30μ.μ.

Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life το κόστος είναι: Από 100 ευρώ, στα 70 ευρώ (συν φπα).

 

ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ

ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ 

Οι αρνητικές Σκέψεις για τις ικανότητες σου. Η σύγκριση με τα άτομα που θεωρείς επιτυχημένα. Οι πεποιθήσεις σου για την ατελή εξωτερική σου εμφάνιση. Η εσωτερική φωνή κριτικής που λέει κατά πόσο είσαι επιτυχημένος και αποδεκτός. Η συναισθηματική καταπίεση της ελεύθερης έκφρασης σου απέναντι στους άλλους, μόνο για την ανάγκη του ανήκειν …

 

…είναι μόνο μερικές από τις καθημερινές εσωτερικές καταστάσεις που το Εγώ σου έχει βάλει τον πήχη ψηλά, για να καταλήγεις να αποδοκιμάζεις και να κατηγορείς τον εαυτό σου και να πληγώνεις το πνεύμα σου.

 

Όμως όποια από τα παραπάνω συνεχίζεις να θεωρείς αποδεκτά μέχρι σήμερα, δεν είναι και τόσο αθώα. Οι σκέψεις, τα τραυματικά γεγονότα της ζωής, τα αρνητικά συναισθήματα για τον εαυτό, φέρνουν δυσαρμονία και ανισορροπία στην ενεργειακή ροή της ζωτικής ενέργειας μεταξύ των πηγών τροφοδότησης σου (chakras).

 

Μέσα από αυτή την ανισορροπία δημιουργείς εσύ, ο ίδιος, Εμπλοκή στον εαυτό σου και στη ζωή σου. Αυτή η εμπλοκή μπορεί να εμφανίσει αργότερα διάφορα συμπτώματα και δυσλειτουργίες ψυχικής, νοητικής και σωματικής φύσης.

 

Στόχος της Συμφιλίωσης με τον Εαυτό είναι να συνειδητοποιήσεις και στη συνέχεια να ελευθερωθείς από τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα αυτά, καθώς και να φέρεις ίαση στο σύστημα σου. Η βελτίωση του εαυτού έρχεται μόνο όταν υπάρχει θετική στάση και αυτοαποδοχή και όχι μέσα από την αυτοκριτική.

 

Θυμήσου πως ο Φύλακας Άγγελος σου και η Φωτεινή Θετική Ύπαρξη σε βλέπουν ως ένα παιδί που είναι υπέροχο, σε βλέπουν πέρα από τα λάθη της επιφάνειας, βλέπουν την καρδιά του Θεού που χτυπά από αγάπη μέσα σου.

 

Σε αγαπούν χωρίς όρους! Μέσα από το Νέο Σεμινάριο αυτό στόχος είναι να φέρουμε Συμφιλίωση από εσένα σ΄ εσένα. Έχει έρθει η ώρα να δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη, να ανοίξεις τα χέρια σου και να τον αγκαλιάσεις , να του πεις ότι τον αγαπάς και εσύ όπως είναι, με τον ίδιο αγγελικό-θεϊκό τρόπο που σε αγαπάει όλη η ύπαρξη!

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟ

 • Θα έρθεις σε Επαφή με τον Φύλακα Αγγελο σου και θα μάθεις να δημιουργείς καθημερινά Ασπίδα Προστασίας.

 

 • Μέσα από Συστημική Άσκηση κατα Bert Hellinger, θα ανακαλύψεις Ποιά είναι η βαθύτερη Σχέση με τον Καθρέφτη του Εαυτού Σου και θα πάρεις πληροφορίες.

 

 • Θα δούμε τι συμβαίνει στην ροή του ενεργειακού σου συστήματος και σε όλα σου τα chakras, όταν καθρεφτίζεται απέναντι σου ο Εαυτός σου.

 

 • Θα δούμε ποια από τα ενεργειακά σου κέντρα (chakras) αποδυναμώνονται και θα φέρουμε Θεραπεία με Νέους Θετικούς Προγραμματισμούς.

 

 • Με την βοήθεια των Αγγελικών Κβαντικών Σπειρών κατα Μαίρη Ζαπίτη (by Mary Zapiti), θα γίνουν κβαντικές διορθώσεις, ώστε να επιτευχθεί συμφιλίωση και Θεραπεία στον Εαυτό σου.

 

Αν θέλεις λοιπόν να βιώσεις τη Σχέση σου με τον Εαυτό σου μέσα από Αγάπη, Αλήθεια, Ζωή σε προσκαλώ να βιώσεις και εσύ μαζί μας αυτή την Αγγελική- Κβαντική βουτιά αγάπης εαυτού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλέφωνο : 6946 426298

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

Ημερομηνία: 24 Φεβρουαρίου 2019 – Ώρες : 12:00 – 17:00μ.μ.

Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life το κόστος είναι: Από 100 ευρώ, στα 70 ευρώ (συν φπα).

 

 ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ

ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΣΧΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ 

Όπως γνωρίζεις η ονομασία του Θεραπευτικού μου Χώρου είναι Love Truth Life (Αγάπη-Αλήθεια-Ζωή), που προσωπικά εδώ και αρκετά χρόνια είναι πλέον η πυξίδα μου και το βασικό κλειδί δημιουργίας κάθε μου Σχέσης.  Αρχικά, της Σχέσης με τον εαυτό μου και κατ΄ επέκταση του καθρεφτίσματος αυτής μέσα από τους συνανθρώπους μου, που με οδηγούν και στο να δημιουργώ Στενές Σχέσεις Οικειότητας.

 

Τι σημαίνει όμως ουσιαστικά Love Truth Life – Αγάπη, Αλήθεια, Ζωή και γιατί ξεκινάω να σου μιλάω γι΄ αυτά στην εισαγωγή του εν λόγω Σεμιναρίου; Γιατί οι σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω μας είναι καθοριστικής σημασίας, πόσο μάλιστα η συντροφική μας σχέση.

 

Όταν σε μία Συντροφική Σχέση το ένα από τα δύο άτομα βάζει περισσότερη ενέργεια και πάντα Αγάπη δίχως να εκφράζει την Αλήθεια του, έχοντας μόνο την πρόθεση να ικανοποιεί τον/την σύντροφο του, το μεταξύ ενεργειακό πεδίο του ζευγαριού ανισορροπεί.

 

Αυτός που παίρνει τα περισσότερα σε μία σχέση, ο δέκτης, είναι αυτός που συνήθως, φεύγει. Αυτό συμβαίνει γιατί ενεργειακά η ζυγαριά δεν ισορροπεί και δεν αντέχει το βάρος όσων έχει λάβει και δεν έχει καταφέρει να ανταποδώσει.  Με το πέρασμα του χρόνου ο δότης καταλήγει να νιώθει ενεργειακά άδειος, αδικημένος, συμβιβασμένος, πληγωμένος, θυμωμένος, εγκαταλελειμμένος και το αποτέλεσμα είναι ο Πόνος και η Θυματοποίηση εαυτού.

 

Αντίστοιχα συμβαίνει και όταν σε μία Συντροφική Σχέση το ένα άτομο στέκεται πάντα και μόνο στην Αλήθεια του, δίχως όμως να εκφράζεται μέσα από Αγάπη. Με το πέρασμα του χρόνου, η σχέση του ζευγαριού καταλήγει να φέρνει συναισθηματικό κλείσιμο, να εμποτίζεται με κριτική, απόρριψη και να επέρχεται ουσιαστικά απομάκρυνση και μη επικοινωνία. Το αποτέλεσμα εδώ είναι η Σκληράδα και το Κλείσιμο, το οποίο αντίστοιχα οφείλεται στην  ενεργειακή ανισορροπία του πεδίου της σχέσης.

 

Δε χρειάζεται πλέον να παίζεις ρόλους. Ούτε του Θύματος ούτε του Σκληρού, ούτε του Σωτήρα, ούτε της Νοσοκόμας.

 

Το Σεμινάριο αυτό μιλάει για Συμφιλίωση, μιλάει για Συνύπαρξη και ΖΩΗ!

 

Για να επιτύχει αυτή η συμφιλίωση χρειάζεται να θέσεις εξαρχής την Πρόθεση σου. Τη δήλωση σου, ότι βάζεις την Σημαντικότητα της Σχέσης και της Αγάπης πιο ψηλά από ότι ορίζει μέχρι σήμερα το Εγώ σου, οι Πεποιθήσεις σου,  το Δίκιο σου και τα εγκλωβισμένα μέχρι σήμερα συναισθήματα σου.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟ

 

 • Θα έρθεις σε Επαφή με τον Φύλακα Αγγελο σου και θα μάθεις να δημιουργείς καθημερινά Ασπίδα Προστασίας.

 

 • Θα μάθεις τους 10 Πνευματικούς Κανόνες μίας Επιτυχημένης Μακροχρόνιας Σχέσης.

 

 • Θα μάθεις Τι Είναι, Πως Γίνεται και Ποιοί κάνουν Ενεργειακό Κλέψιμο-Θρέψιμο, καθώς και πως να Προστατεύεσαι.

 

 • Μέσα από Συστημική Άσκηση κατα Bert Hellinger, θα ανακαλύψεις, ποιά είναι η ενέργεια που υπάρχει στην μεταξύ σας σχέση με τον σύντροφο σου, την παρούσα στιγμή.

 

 • Μέσα από μία Άσκηση Ενεργειακού Ελέγχου, θα ανακαλύψουμε τι συμβαίνει στην ροή του ενεργειακού σου συστήματος, όταν βρίσκεσαι κοντά με τον/την Σύντροφο Σου.

 

 • Θα γίνει αναγνώριση και καταγραφή ποια από τα ενεργειακά σου κέντρα αποδυναμώνονται και θα φέρουμε Θεραπεία με Νέους Θετικούς Προγραμματισμούς.

 

 • Με την βοήθεια των Αγγελικών Κβαντικών Σπειρών κατα Μαίρη Ζαπίτη (by Mary Zapiti), θα γίνουν Κβαντικές Διορθώσεις, ώστε να επιτευχθεί η συμφιλίωση και Θεραπεία στον Εαυτό σου και κατ΄ επέκταση στη Συντροφική σου Σχέση.

 

Αν θέλεις λοιπόν να βιώσεις τις Σχέσεις σου μέσα από Αγάπη, Αλήθεια, Ζωή σε/σας περιμένω κοντά μου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλέφωνο : 6946 426298

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

Ημερομηνία: 10 Μαρτίου 2019 – Ώρες : 12:00 – 16:30μ.μ.

Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life το κόστος είναι: Από 100 ευρώ, στα 70 ευρώ (συν φπα).

 

 ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ

ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΣΧΕΣΗΣ με Συνεργάτη, Φίλο ή Αδελφό 

Προερχόμαστε όλοι από μία μεγάλη πνευματική οικογένεια, που οι ψυχές μας γνωρίζονται τόσο καλά, αγαπάνε τόσο πολύ η μία την άλλη, που προσυμφωνούν και δέχονται να παίξουν οποιοδήποτε ρόλο στον πλανήτη μας, τη Μητέρα Γη (του πατέρα, γιού, της μητέρας, κόρης, φίλου, συνεργάτη) προκειμένου να θυμηθούν ξανά, ότι πίσω από κάθε γήινη πρόκληση, πίσω από κάθε πέπλο λήθης του ποιοι αληθινά είμαστε, υπάρχει το πνευματικό κάλεσμα της επιστροφής του ανθρώπου στην αληθινή του φύση, που υπάρχει ήδη μέσα του, στην οντότητα της αγάπης.

 

Αρκετές φορές, όμως, οι προκλήσεις και τα γεγονότα που συμβαίνουν στη Γη έχουν μεγαλύτερη ένταση και δύναμη, απ΄ ότι ψυχικά αναμέναμε. Είναι πολύ εύκολο πλέον στις μέρες μας να κλείσει κάποιος την καρδιά του και να κλείσει ένα άτομο απ΄ έξω/ή να αποκλείσει ένα άτομο, λόγω του ότι οι προσωπικότητες, τα συμφέροντα, η επιβίωση, οι πεποιθήσεις και το Εγώ διαφωνούν ή συγκρούονται.

Τώρα σου έχω μία ερώτηση….

 

Πως θα ήταν για εσένα, ακόμα κι αν δεν είσαι έτοιμος ή διατεθειμένος να συγχωρέσεις την πράξη ή το βίωμα που είχες με τον φίλο σου, τον αδελφό σου ή τον συνεργάτη σου, να φέρεις συμφιλίωση του δικού σου ενεργειακού συστήματος, των δικών σου συναισθημάτων, της δικής σου εσωτερικής ύπαρξης, σε σχέση με το άτομο αυτό;

 

Μέσα από την δική σου Πρόθεση και Θεραπεία, ευθυγράμμιση και μεταβολή δόνησης, το σώμα σου, η ψυχή σου, ο νους σου θα γαληνέψουν και κατ΄ επέκταση ο αδελφός, ο συνεργάτης ή ο φίλος σου σε ένα ψυχικό επίπεδο θα συναισθανθεί την ενεργειακή αυτή μετακίνηση.

 

Είναι σημαντικό να επιλέξεις την αγάπη και αγάπη εαυτού. Η αγάπη σου να είναι πιο δυνατή από τις προκλήσεις και τα μαθήματα που οι ψυχές έχουν συμφωνήσει να βιώσουν μαζί στη Γη. Σε διαβεβαιώνω πως έχεις τη δύναμη να μετουσιώσεις το πεδίο, μόνο μέσα από τη δική σου αλλαγή.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟ

 

 • Μέσα από μία άσκηση θα ανακαλύψουμε τι συμβαίνει στην ροή του ενεργειακού σου συστήματος, όταν καθρεφτίζεται απέναντι ο Συνεργάτης, Φίλος ή Αδελφός Σου.

 

 • Θα δούμε ποια από τα ενεργειακά σου κέντρα αποδυναμώνονται και θα φέρουμε Θεραπεία με Νέους Θετικούς Προγραμματισμούς.

 

 • Με την βοήθεια των Αγγελικών Κβαντικών Σπειρών by Mary Zapiti, θα γίνουν Κβαντικές Διορθώσεις, ώστε να επιτευχθεί η συμφιλίωση και Θεραπεία στον Εαυτό σου.

 

Αν η αγάπη μέσα σου ακούει το κάλεσμα μου, τότε σε προσκαλώ στο Σεμινάριο «Συμφιλίωση Σχέσης με Συνεργάτη, Φίλο ή Αδελφό».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλέφωνο : 6946 426298

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

Ημερομηνία: 10 Φεβρουαρίου 2019 – Ώρες : 12:00 – 17:00μ.μ.

Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life το κόστος είναι: Από 100 ευρώ, στα 70 ευρώ (συν φπα).

 

Λίγα λόγια για την μέθοδο AQS by Mary Zapiti

H διεθνής πρωτοποριακή μέθοδος  Angelic Quantum Spirals – AQS by Mary Zapiti βασίζεται  στην ισχυρή επίδραση που έχουν  οι «Αγγελικές Κβαντικές Σπείρες» και αλλάζουν εντυπωσιακά τη ζωή μας σε δευτερόλεπτα  βιώνοντας μικρά & μεγάλα θαύματα!

 

Oι Αγγελικές Ενεργειακές Σπείρες AQS εμπεριέχουν υψηλές θετικές συχνότητες, δονήσεις και πληροφορίες από όλα τα τάγματα Αγγέλων, οι οποίες μεταφέρονται στο πεδίο του προβλήματος και δημιουργούν μέσα σε δευτερόλεπτα μεγάλες θετικές αλλαγές που μπορούν με ειδικό τρόπο μέτρησης να επιβεβαιωθούν.

Eίναι ζήτημα Ενέργειας…

Οι άνθρωποι ανταγωνίζονται μεταξύ τους με σκοπό να εξασφαλίσουν ενέργεια. Αυτό γίνεται ασυνείδητα σε κάθε μας συνάντηση.

Αν δύο άτομα παραμείνουν επικεντρωμένα στον εαυτό τους, μπορούν να δέχονται το ένα την ενέργεια του άλλου, αλλά να μην εξαρτώνται απ΄ αυτή. Αν δεν υπάρχει αυτή η επικέντρωση αναπτύσσεται μεταξύ τους μία εθιστική σχέση, μία σχέση εξάρτησης.

Η ισορροπία αποκαθίσταται όταν σταματήσουμε να αντλούμε ενέργεια απο τους άλλους για να φορτίστούμε και αναζητήσουμε μέσα μας την επαφή μας με το πνεύμα μας. Μέσα από την Συμφιλίωση και Αποδοχή με τον Εαυτό μας, φέρνουμε Εναρμόνιση και Ροή στα ενεργειακά μας κέντρα που είναι οι πύλες εισόδου της ζωτικής ενέργειας στο σώμα μας και σταματάμε τα ενεργειακά παιχνίδια, εξασφάλισης ενέργειας απο άλλους.

Σε ευχαριστώ για μία ακόμη φορά που είσαι Μέλος της Παρέας του χώρου Love Truth Life.

Κέλλυ Δαμίγου

 

 

Ιban Alpha Bank:
GR 85-0140-4590-4590-0210-1019-917  Δαμίγου Ευαγγελία (απαραίτητη η αναγραφή του ονόματος στην κατάθεση)