Καλώς ήρθες στις

Ατομικές Συστημικές Αναπαραστάσεις με

Αγγελικές Κβαντικές

Σπείρες A.Q.S.

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Love Truth Life angelic healings - Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

 

Ατομική Συστημική Αναπαράσταση με Κβαντικές Αγγελικές Σπείρες 

 

 

 

Η Συστημική Αναπαράσταση θεμελιώθηκε από τον Γερμανό Ψυχοθεραπευτή Bert Hellinger στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Είναι μια βιωματική μέθοδος η οποία αποκαλύπτει βαθιές και κρυφές αλήθειες που δρουν ασυνείδητα σε ένα σύστημα με το οποίο είμαστε συνδεδεμένοι πχ. οικογενειακό, εργασιακό κτλ.

 

Βοηθάει σε θέματα:

 • Οικογενειακά
 • Συντροφικότητας
 • Έλλειψης Σκοπού Ζωής
 • Κληρονομικότητας
 • Επαγγέλματικής Επιτυχίας
 • Αποτυχίας ή επαναλαμβανόμενων μοτίβων
 • Λήψης Αποφάσεων
 • Οικογενειακών Επιχειρήσεων
 • Θέματα Υγείας
 • Προσωπικής Εξέλιξης

 

Μέσα από την Ατομική Αναπαράσταση, ανακαλύπτουμε τι χρειάζεται να επιλυθεί, όταν δεν γνωρίζουμε ποια είναι η ρίζα του προβλήματος.

Για να γίνει μία  Ατομική Κβαντική Συντημική Αναπαράσταση Πεδίου, είναι απαραίτητο να έχει προηγηθεί συζήτηση με τον Θεραπευτή σου για το αίτημα που σε απασχολεί.  

Την ημέρα της αναπαράστασης, ο Θεραπευτής με τους κατάλληλους Εκπαιδευμένους Εκπροσώπους, θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις το δυναμικό που ενεργεί, έτσι ώστε για να μπορέσειςνα ανακαλύψεις τις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν και να ακολουθήσει η θεραπεία. 

 

Οι εκπρόσωποι μπορεί να βιώνουν έντονα συναισθήματα π.χ. αγάπης, θλίψης, θυμού ή καθώς και έντονες φυσικές ευαισθησίες όπως ζέστη, μούδιασμα, ανατριχίλα, πόνος κτλ., και όλα αυτά χωρίς καμία γνώση για το πρόσωπο που εκπροσωπούν.

 

 

Tί όμως κινεί τους Εκπροσώπους;

 

 

Αυτό που λειτουργεί σε μια Αναπαράσταση και κινεί τους εκπροσώπους, ο Βρετανός βιολόγος και συγγραφέας Rupert Sheldrake το ονομάζει Μορφογενετικό Πεδίο. Στην επιστημονική του ερευνά περιγράφει ένα ενεργειακό πεδίο που όλες οι πληροφορίες είναι αποθηκευμένες. Το μορφογενετικό πεδίο ενεργοποιείται αυτόματα με το αίτημα.

 

Από το πεδίο μιας αναπαράστασης απουσιάζουν η κρίση και η κατηγορία. Κάθε άνθρωπος είναι άρτιος έτσι όπως είναι και έχει την δική του ιστορία. Δεν γνωρίζουμε τι τον επηρέασε και τον οδήγησε να δράσει με τον τρόπο που έδρασε.

 

Η έλλειψη κρίσης, η αποδοχή τον γεγονότων, η συμφιλίωση και η κάθαρση είναι κάτι απαραίτητο. Μας βοηθάει να παρατηρήσουμε την κατάσταση που βιώνουμε με διαφορετική ματιά και να κατανοήσουμε την ανθρώπινη φύση.

 

Οι Αναπαραστάσεις γίνονται από ομάδα εκπαιδευμένων εκπροσώπων στις Συστημικές Αναπαραστάσεις Κβαντικού Πεδίου. Ως ομάδα πιστεύουμε και αναγνωρίζουμε βιωματικά την διεύρυνση και εμβάθυνση της συνειδητότητας, αλλά και την ψυχική απελευθέρωση απο ψυχικά βάρη, μέσω της εν λόγω Θεραπευτικής Μεθόδου και αυτή είναι η κοινή μας αρχή, για να ενώνουμε τις δυνάμεις μας.

 

 

Γιατί συνδυάζουμε τις Αγγελικές Κβαντικές Σπείρες AQS κατά Mary Zapiti

στη Συστημική Αναπαράσταση;

 

 

Οι «Αγγελικές Κβαντικές Σπείρες» AQS εμπεριέχουν υψηλές θετικές συχνότητες – δονήσεις και πληροφορίες, από όλα τα τάγματα των Αγγέλων, οι οποίες μεταφέρονται στο πεδίο του προβλήματος και δημιουργούν μέσα σε δευτερόλεπτα μεγάλες θετικές αλλαγές, οι οποίες μπορούν με ειδικό τρόπο μέτρησης να επιβεβαιωθούν.

 

 

 

 

Το πρωτοποριακό σ’ αυτή τη μέθοδο είναι ότι μέσα σε δευτερόλεπτα αλλάζει το πεδίο.

Πως γίνεται αυτό;

 

 

 

‘Oλα τα προβλήματα και μπλοκαρίσματα προέρχονται από καταστάσεις χαμηλών και αρνητικών δονήσεων, όπως: αρνητικές σκέψεις, αρνητικά συναισθήματα, ασθένειες, αρνητικό κάρμα, οικογενειακά – συστημικά μπλοκαρίσματα, αρνητικό συλλογικό ασυνείδητο και πολλά άλλα… Δύσκολα μπορείς μέσα από ένα αρνητικό πεδίο να έλξεις θετικές καταστάσεις (ο νόμος της έλξης – Law of attraction).

 

Οι Αγγελικές Kβαντικές Σπείρες ΑQS κατά Μary Zapiti, είναι ενέργειες υψηλής συχνότητας,  που αποτελούνται από καθαρό φως και αγάπη και είναι σε θέση να αλλάξουν το αρνητικό πεδίο αστραπιαία. Έτσι, μπορείς να φέρεις στη ζωή σου τις αλλαγές που επιθυμείς και γίνεσαι εσύ ο Δημιουργός της Ζωής σου.

 

H ομάδα μας συντονίζει μέσα από την συνδιαστική Μέθοδο της Συστημικής Αναπαράστασης κατα Bert Helinger και τις Κβαντικές Αγγελικές Σπείρες, ANGELIC QUANTUM SPIRALS (AQS),  κατά  Μαίρη Ζαπίτη και μαζί δημιουργούν μία ανέλπιστα θαυμάσια Θεραπευτική Μέθοδο, με  συγκλονιστικά αποτελέσματα.

 

Εάν λοιπόν θέλεις και εσύ να βιώσεις τη Συστημική Αναπαράσταση σε συνδυασμό με της Αγγελικές Κβαντικές Σπείρες, για να βρεις λύσεις, χωρίς να εκτεθεί το Αίτημα σου μπροστά σε αρκετό κόσμο, τότε η Ατομική Συστημική Αναπαράσταση είναι η Κατάλληλη Θεραπευτική Μέθοδος για εσένα.

 

Σε περιμένουμε και εσένα που θέλεις να φέρεις Αλλαγές και Θαύματα στην Ζωή σου!

 

 

Ημερομηνίες: Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2020

Ώρες: 11:00 έως 22:00μ.μ.

 

Το Κόστος Συμμετοχής της Ατομικής Αναπαράστασης με Προσωπικό Αίτημα, για τα Μέλη του Χώρου Love Truth Life είναι : από 150 στα 100 ευρώ.

(οι ανωτέρω τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν φπα)

 

 • Στις συγκεκριμένες αναπαραστάσεις συμμετέχουν μόνο Εκπαιδευμένοι Εκπρόσωποι.
 • Επειδή οι συγκεκριμένες αναπαραστάσεις είναι Ατομικές, δεν υπάρχει η δυνατότητα απλής παρακολούθησης, όπως στις ομαδικές.

 

 

Σε ευχαριστώ για μία ακόμη φορά που είσαι Μέλος της Παρέας του χώρου Love Truth Life.

 

Σου εύχομαι μία ώρα, μία μέρα, μία ζωή, γεμάτη με μικρά και μεγάλα θαύματα να συμβαίνουν για εσένα!

 

Κέλλυ Δαμίγου

Sliding Image Sliding Image
a
X