fbpx

Καλώς ήρθες στις

Προσωπικές θεραπείες

Μία Συμβουλευτική Προσωπική Θεραπεία γίνεται πάνω σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί και μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσει μέσα σου, για το το ποια Ενέργεια ή Πεποίθηση δική σου, ή από τους γύρω σου, μπορεί να είναι το μπλοκάρισμα αυτή τη στιγμή στην εξέλιξη σου.

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Love Truth Life angelic healings - Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας
προσωπικές θεραπείες
skype - τηλ θεραπείες
vip θεραπείες

 

 

Καλώς ήρθες στις Προσωπικές Θεραπείες,

 

Μία Συμβουλευτική Προσωπική Θεραπεία γίνεται πάνω σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί και μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσει μέσα σου, για το το ποια Ενέργεια ή Πεποίθηση δική σου, ή από τους γύρω σου, μπορεί να είναι το μπλοκάρισμα αυτή τη στιγμή στην εξέλιξή σου.

 

Συγκεκριμένα παρακάτω μπορείς να δεις αναλυτικά και τους Τομείς Εξειδίκευσης Προσωπικών Θεραπειών.

 

Οι Συνεδρίες γίνονται στον χώρο Love Truth Life, καθώς και με κάποια άτομα που ζουν στο εξωτερικό ή στην επαρχία μέσω Tηλεφώνου ή Skype. Για τις V.I.P. συνεδρίες, θα χρειαστεί να μιλήσεις μαζί μου προσωπικά. 

 

Οι Προσωπικές Θεραπείες έχουν στόχο να φέρουν ξεκαθάρισμα σε αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που έχεις ανάγκη αυτή την εποχή. Σου ανοίγουν την Συνείδηση και σε Οδηγούν σε νέα μονοπάτια που μπορείς ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ να δημιουργήσεις. Αρχικά μέσα από τις Αγγελικές Συστημικές Κάρτες σου εμφανίζονται νέες Λύσεις, δίνονται Απαντήσεις, αλλά και η απαραίτητη Καθοδήγηση για να προχωρήσεις από την σημερινή σου κατάσταση, στην Ζωή που οραματίζεσαι και ονειρεύεσαι να ζήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες δες παρακάτω…

 

Επίτρεψέ μου να σε ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σου.

Με εκτίμηση στο άτομό σου,

Κέλλυ Δαμίγου

Τι είναι οι Αγγελικές Συστημικές Κάρτες;

Οι Συστημικές Αγγελικές Κάρτες δόθηκαν στη Μαίρη Ζαπίτη και ολοκληρώθηκαν μετά από 7 χρόνια συνεχούς ανοιχτής σύνδεσης με τον ουράνιο κόσμο.

 

Είναι 65 κάρτες που αποκαλύπτουν και καθοδηγούν με αγάπη στις λύσεις που είναι για το ανώτερο καλό όλων και δημιουργούν ένα θετικό πεδίο με υψηλές δονήσεις.

 

Κάθε συνεδρία ξεκινάει με την σύνδεση με τον Φύλακα Άγγελο σου, καθώς εκείνος είναι αυτός που γνωρίζει τα πάντα για εσένα και θέλει μόνο το ανώτερο καλό σου. Εκείνος συνεργάζεται και δέχεται βοήθεια από όλους τους Αρχαγγέλους, αγγέλους και ουράνιες δυνάμεις που χρειάζονται για να δοθεί η σωστή λύση στο θέμα που σε απασχολεί.

 

Τι σου αποκαλύπτουν οι Άγγελοι στη συνεδρία:

  • Τις αιτίες των προβλημάτων που σε απασχολούν.
  • Αποκαλύπτουν συστημικές εμπλοκές, σε οδηγούν στην απελευθέρωση από αυτές και από βάρη που δεν σου ανήκουν, προσφέροντας κάθαρση, αποδοχή και συμφιλίωση.
  • Βοηθούν σε διλήμματα και αποφάσεις που πρέπει να πάρεις.
  • Σου αποκαλύπτουν τους Αγγέλους που είναι κοντά σου για να σε στηρίξουν και να σε καθοδηγήσουν στα θέματα σου.
προσωπικές θεραπείες
skype - τηλ θεραπείες
vip θεραπείες

Θεραπεία Ανακάλυψης Δρόμου Ζωής &

Απόφασης σε Δίλημμα

Μέσα από μία Προσωπική Θεραπεία μπορείς να λάβεις ξεκάθαρα Μηνύματα από το Αγγελικό Βασίλειο για τον δρόμο οπου διανύεις αυτή τη στιγμή στη ζωή σου,  να έχεις απαντήσεις σε κάποιο εσωτερικό δίλημμα, αλλά και άμεση Θέραπεία μέσα από τις Κβαντικές Αγγελικές Σπείρες και τις Αγγελικές Συστημικές Κάρτες κατά Mary Zapiti, σε Θέματα όπως:

 

α. Ανακάλυψης του Δρόμου της Ζωής σου

Αυτό η μέθοδος ενδείκνυται όταν το αίτημα του ατόμου δεν είναι ξεκάθαρο, αλλά θέλει να έχει μία καθοδήγηση και επιβεβαίωση για την πορεία και τον δρόμο της ζωής του, όπως εξελίσσεται τώρα.

 

β. Εξέλιξη της Ιστορίας της Ζωής σου

Αυτή η μέθοδος βοηθάει να διερευνήσεις τις εξελίξεις διάφορων συγκεκριμένων θεμάτων για την ζωή σου. Σου απαντάει στο τι πρέπει να αποχαιρετίσεις σιγά σιγά, ποιά είναι η τωρινή σου κατάσταση, τι πρόκειται να ξεκινήσει και ποιες εξωτερικές και εσωτερικές επιδράσεις σε μπλοκάρουν και ποιές σε βοηθούν.

 

γ. Αναγνώριση & Λύση σε κατάσταση Κρίσης

Αυτή η μέθοδος βοηθάει να αναλύσεις μία κρίση που παρουσιάζεται στην ζωή σου, καθώς και να ρίξεις φως και να κατανοήσεις τα αίτια που την δημιούργησε για να την μετατρέψεις σε επίγνωση και κατανόηση.

 

δ. Απόφαση μπροστά σε ένα Δίλημμα

Αυτή η μέθοδος βοηθάει να ξεκαθαρίσετε τη δυαδική φύση, δηλαδή το δίλλημα της κατάστασης που σε απασχολεί, γνωρίζοντας τις δύο πλευρές της κατάστασης, το υπέρ και το κατά, το θετικό και το αρνητικό.

 

Όλα τα προβλήματα προκύπτουν από πεδία χαμηλών συχνοτήτων και δονήσεων, τα οποία προκαλούνται από αρνητικές σκέψεις, συναισθήματα και καταστάσεις. Όταν βρισκόμαστε, σε ένα χαμηλά ή αρνητικά προγραμματισμένο πεδίο, είναι δύσκολο, σύμφωνα με τον Νόμο της Έλξης, να προσελκύσουμε θετικές καταστάσεις.

 

Οι Αγγελικές Kβαντικές Σπείρες ΑQS κατά Μary Zapiti, είναι ενέργειες υψηλής συχνότητας,  που αποτελούνται από καθαρό φως και αγάπη και είναι σε θέση να αλλάξουν το αρνητικό πεδίο αστραπιαία. Έτσι, μπορείς να φέρεις στη ζωή σου τις αλλαγές που επιθυμείς και γίνεσαι εσύ ο Δημιουργός της Ζωής σου.

 

Οι Αγγελικές Θεραπείες είναι ατομικές, διαρκούν 120’ και πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού.

Θεραπεία σε Επαγγελματικά

& Οικονομικά Θέματα

Μία Προσωπική Θεραπεία πάνω σε Επαγγελματικά και Οικονομικά Θέματα, φέρνει μεγάλο ξεκαθάρισμα στο πως είναι είναι η τωρινή σας κατάσταση επαγγελματικά και οικονομικά, τι μπορεί να υπάρχει ως μπλοκάρισμα , τι χρειάζεται να επεξεργαστείτε και να αλλάξετε και τι είναι αυτό που σας στηρίζει και σας βοηθάει.

Θα λάβετε ξεκάθαρα μηνύματα από τις Συστημικές Αγγελικές Κάρτες, αλλά και σε συνδιασμό με τις Κβαντικές Αγγελικές Σπείρες κατά Mary Zapiti, θα ανοίξουμε το πεδίο έτσι ώστε να φτάσετε στον Επαγγελματικό και Οικονομικό σας Στόχο γρηγορότερα και με ευκολία.

Η Θεραπείες αυτές μπορεί να αφορούν επίσης Θέματα όπως:

 

α. Μεγάλες Επενδύσεις

Με αυτή τη Μέθοδο μπορείς να εξετάσεις την επένδυση που θέλεις να κάνεις αν είναι σωστή, καθώς επίσης και αν ο χρόνος αν είναι ο σωστός.

 

β. Η επιχείρηση σου

Αυτή είναι μία καλή μέθοδος που μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσουν οι αιτίες που δημιουργούν προβλήματα σε μία επιχείρηση, αλλά συγχρόνος να βρεθούν και λύσεις πάνω σ΄ αυτά.

 

γ. Αφθονία – Εσωτερικός και Εξωτερικός Πλούτος

Με αυτή τη μέθοδο μπορείς να συνειδητοποιήσεις τι συμβαίνει με την αφθονία στη ζωή σου.

 

δ. Επίτευξη συγκεκριμένου Στόχου

Αυτή η μέθοδος βοηθάει να ξεκαθαρίσουν τα εμπόδια που μπλοκάρουν την τωρινή σου κατάσταση και να φέρεις επιτυχία και ευημερία.

 

Όλα τα προβλήματα προκύπτουν από πεδία χαμηλών συχνοτήτων, τα οποία προκαλούνται από αρνητικές σκέψεις, συναισθήματα και καταστάσεις. Επομένως  όταν βρισκόμαστε, σε ένα χαμηλά δονούμενο ή αρνητικά προγραμματισμένο πεδίο, είναι δύσκολο, σύμφωνα με τον Νόμο της Έλξης, να προσελκύσουμε θετικές καταστάσεις.

Οι Αγγελικές Kβαντικές Σπείρες AQS, κατά Mary Zapiti, είναι ενέργειες υψηλής συχνότητας  που αποτελούνται από καθαρό φως και αγάπη και είναι σε θέση να αλλάξουν το αρνητικό πεδίο αστραπιαία. Έτσι, μπορείς να φέρεις στη ζωή σου τις αλλαγές που επιθυμείς και γίνεσαι εσύ ο δημιουργός της ζωής σου.

 

Οι Αγγελικές Θεραπείες είναι ατομικές, διαρκούν 120’ και πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού.

Θεραπεία σε Θέματα Υγείας

Kάθε α-σθένεια είναι ένα σπουδαίο εργαλείο που μας δείχνει τι μας έχει αποσυνδέσει από το Σθένος μας, από την φυσική μας κατάσταση που είναι η Υγεία μας. Όλο μας το Σώμα είναι Ενέργεια σε κίνηση. Το σημείο που έχει μπλοκάρει θέλει να επικοινωνήσει και να απελευθερωθεί από κάτι, που εμείς απλά δεν έχουμε ακόμα έρθει σε επαφή.

 

Μέσα από το θεραπείες αυτές θα δούμε το σύμπτωμα που σας έχει φέρει η συνειδητότητα στο υλικό σας σώμα ως ασθένεια και θα μπούμε βαθειά στη ρίζα για να το ξεμπλοκάρουμε.

 

Αρχικά θα συζητήσουμε τις συγκυρίες έναρξης του σωματικού μπλοκαρίσματος. Εμβαθύνοντας θα συγκεντρώσουμε όλη την ενέργεια στα σημεία του σώματος που συνδημιουργούν στο να συντηρείται το θέμα αυτό. Θα κάνουμε κάθαρση σε πεποιθήσεις, στάσεις, ή βιώματα που έχουν φέρει το σωματικό αυτό σύμπτωμα στην επιφάνεια και θα έρθουμε σε επαφή με την Οντότητα της Υγείας μέσα στο σώμα σας, Αναδομώντας τα Κύτταρα και τη Δόνηση σας μέσα σ΄ αυτήν.

 

Η Πρόθεση μου είναι να επιστρέφει ο άνθρωπος στην αληθινή του ουσία και φύση που είναι η απόλυτη Υγεία. Φέρνοντας και την δική σας πρόθεση θα είναι τιμή μου να μοιραστώ τη Θεραπευτική Ενέργεια και Αγάπη του πνεύματος μου, μαζί σας.

 

Οι Θεραπείες είναι ατομικές, διαρκούν 90’ και πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού.

Αποκοπή Αρνητικών Δεσμών

Μία Προσωπική Θεραπεία Αποκοπής Αρνητικών Δεσμών, γίνεται πάνω σε μία Κατάσταση ή Σχέση που σε δυσκολεύει, νιώθεις ότι σε κρατάει δεμένο/η και θέλεις να την βελτιώσεις, ή να απελευθερωθείς, αφήνοντας μόνο αυτό που είναι αληθινό και καθαρό.

 

Είναι μερικές φορές στην ζωή μας, που απλά έχουμε κολλήσει σε ένα βίωμα και έχουμε μπλοκάρει την εξέλιξη μας, λόγω κάποιας βαθύτερης πεποίθησης ή συμπεράσματος που έχουμε βγάλει, συνήθως επειδή έχουμε πονέσει. Όλο αυτό το ενεργειακό πεδίο που δημιουργείται αρκετά συχνά μας κρατάει δεμένους και δεν μας επιτρέπει να προχωρήσουμε.

 

Με καθοδηγούμενο οραματισμό και με την στήριξη των αγγέλων και συγκεκριμένα του Αρχάγγελου Μιχαήλ και Ζαντκιήλ, θα δούμε τα ενεργειακά δεσμά που υπάρχουν μεταξύ σας και σας κρατούν δεμένους στην Σχέση ή την κατάσταση αυτή.

 

Θα γίνει αποκοπή απο αυτά τα ενεργειακά μπλοκαρισμένα μέρη που μας συνδέουν με την πραγματικότητα αυτή, και θα μετουσιώσουμε την κατάσταση, δημιουργώντας  ένα καινούργιο, ελεύθερο και καθαρό κβαντικό πεδίο με νέα συναισθήματα και δονήσεις, για νέες εμπειρίες ζωής.

 

Οι Αγγελικές Θεραπείες είναι ατομικές, διαρκούν 120’ και πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού.

Αναγνώριση και Θεραπεία στα Πρότυπα Πόνου

Μία προσωπική Θεραπεία στα Πρότυπα Πόνου θα σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις αλλά και να θεραπεύσεις τα παιδικά σου πονεμένα κομμάτια.

Αλήθεια όμως τι είναι τα 11 Πρότυπα Πόνου και γιατί είναι σημαντικό να τα αναγνωρίσουμε και να τα θεραπεύσουμε;

 

Τα Πρότυπα Πόνου είναι ουσιαστικά τα Υποσυνείδητα “Κουμπιά Αντίδρασης” σε κάποια ερεθίσματα από το περιβάλλον, που μας οδηγούν στην ρίζατου αρχικού – παιδικού βιώματος που μας έκανε να νιώσουμε έντονο Πόνο.

 

Ως παιδιά τότε πονέσαμε και βγάλαμε ένα συμπέρασμα καθώς και μία εγωική συμπεριφορά προστασίας, για να προστατέψουμε τον εαυτό μας στο Μέλλον, από παρόμοιο βίωμα.

 

‘Ετσι μέχρι σήμερα χωρίς καν να το συνειδητοποιούμε, αρκετές φορές αντιδράμε δυσανάλογα και ίσως υπερβολικά σε μερικά ερεθίσματα από εξωτερικές καταστάσεις ή αγαπημένα μας πρόσωπα.

 

Τα αρχικά Πέντε Πρότυπα Πόνου δημιουργούνται στην παιδική ηλικία μέχρι περίπου τα 5 έτη του παιδιού, αντίστοιχα τα επόμενα Έξι Πρότυπα, δημιουργούνται μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον που έχει ένα παιδί όσο μεγαλώνει, όπως το σχολείο, οι φίλοι, η σχέση με τα αδέλφια κ.α.

 

  • Στην συνεδρία μας, μέσα από ένα Επιστημονικό Τεστ από Ψυχολόγους που θα σου δωθεί  δωθεί να συμπληρώσεις, θα ανακαλύψεις ποιά είναι τα Τρία Κύρια δικά σου Υποσυνείδητα Πρότυπα που κυριαρχούν την ζωή σου.

 

  • Θα μάθεις ποιά είναι η Κύρια Πεποίθηση που έβγαλες ως συμπέρασμα και σε κάνει να συντονίζεσαι και να συντηρείς τον Πόνο στην ζωή σου.

 

  • Θα μάθεις έναν νέο τρόπο Στάσης και Συμπεριφορά απέναντι σε αυτά τα Ερεθίσματα. και

 

  • Αν το επιλέξεις, μπορούμε να κάνουμε Θεραπευτική Αναδρομή στο Παρελθόν, για να μετουσιώσουμε το ριζικό βίωμα και αιτία που δημιούργησε τον πόνο.

 

Η ατομική αυτή Θεραπεία, ειλικρινά είναι μία Πολύτιμη Γνώση Εαυτού και πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις τον εαυτό σου σε πολύ βαθύ επίπεδο.

Επίσης θα σας γλιτώσει και απο αρκετό χρόνο και χρήματα από σε επισκέψεις σε ψυχολόγους και άλλους ειδικούς, για να ανακαλύψεις τις ρίζικές αιτίες αυτές.

Επίσης θα πάρεις ξεκάθαρα Μηνύματα, αλλά και άμεση Θέραπεία μέσα από τις Κβαντικές Αγγελικές Σπείρες AQS.

 

Οι Αγγελικές Θεραπείες είναι ατομικές, διαρκούν 120’ και πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού.

 Θεραπεία Θύμου Αδένα-Τσάκρας και Ημισφαιρίων Εγκεφάλου

Ο Θύμος αδένας είναι ο αδένας της Ζωτικής μας Ενέργειας. Είναι ο Κεντρικός διακόπτης για θέληση για θεραπεία και ζωή. Όταν είναι ενεργοποιημένος νιώθουμε ενθουσιασμό, αγάπη, πίστη, ευγνωμοσύνη, εμπιστοσύνη, θέληση για ζωή, θάρρος και έχουμε διάθεση για παιχνίδι και ανάλαφρη διάθεση.

 

Δυστυχώς τείνει να ατροφήσει στην ενήλικη ηλικία που αυξάνονται οι οικογενειακές και κοινωνικές ευθύνες. Ένα υγιές άτομο και με το θύμο αδένα σε ισορροπία, είναι ευχαριστημένο στη ζωή του και έχει ενέργεια σε αφθονία, αναδύει φρεσκάδα, αισιοδοξία, αναβλύζει χαρά από κάθε πόρο του σώματος του και ακτινοβολεί.

 

Για να αναπτύξουμε λοιπόν όλο το δυναμικό μας και να γίνει εφικτή η οποιαδήποτε θεραπεία, είναι απαραίτητο να ανεβάσουμε τον Κεντρικό διακόπτη ή το Κέντρο Ελέγχου του Ενεργειακού μας Συστήματος, που είναι ο Θύμος αδένας, καθώς επίσης να συντονίσουμε τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου και να εξισορροπήσουμε τη ροή της ενέργειας στα ενεργειακά μας κέντρα.

 

Ο Θύμος αδένας ελέγχει και ρυθμίζει τη ροή της ενέργειας στον οργανισμό.  Ανατομικά βρίσκεται στη βάση του λαιμού, ακριβώς πάνω από το στέρνο, στο σημείο που υπάρχει μια εξοχή. Ο θύμος αδένας ονομάζεται επίσης το «όργανο της ευτυχίας», καθώς χρησιμεύει στη μείωση της αρνητικής ενέργειας και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

 

Όταν είναι ενεργός συνεργάζεται άμεσα με το ανοσοποιητικό σύστημα και ισορροπεί τυχόν ανισορροπίες και διαταραχές, επαναφέροντας αρμονία και ισορροπημένη ενεργειακή ροή.

 

Ως αδένας μεγαλώνει όταν είμαστε χαρούμενοι, ενώ μειώνει το μέγεθός του όταν είμαστε στρεσσαρισμένοι. Η αγάπη και το μίσος είναι δύο από τα συναισθήματα που μπορούν να επηρεάσουν τη λειτουργία του, σαν μια νόσος, μειώνοντας την ικανότητά του να καταπολεμήσει τις απειλές του ανοσοποιητικού συστήματος, από τα απρόβλεπτα χτυπήματα της ζωής, από το καθημερινό στρες και από θάνατο αγαπημένων μας ανθρώπων.

 

Επίσης, ο Θύμος αδένας επηρεάζει και τους μεσημβρινούς τους σώματος μας, (καθώς βρίσκονται κάτω από τον έλεγχο του), με αποτέλεσμα όταν είναι ανενεργός, να κυριαρχούν και έντονα αρνητικά συναισθήματα όπως μίσος, ζηλοφθονία, ζήλια, φθόνο και φόβο.

 

Η πρώτη απάντηση που δίνει το σώμα σε μία στρεσογόνα κατάσταση είναι η συρρίκνωση του Θύμου Αδένα και αρχικά έχουμε Αμεση Μείωση της Ζωτικής Ενέργειας και κατόπιν Εκδήλωση στο Φυσικό σώμα. Δεδομένου ότι, πολλές δυσλειτουργίες και ασθένειες γεννιούνται ακριβώς σε ενεργειακό επίπεδο, είναι απαραίτητο να δώσουμε στο θύμο αδένα τη σημασία που του αξίζει.

 

Όμως το στρες δεν αποδυναμώνει μόνο τον θύμο αδένα, αλλά μπλοκάρει και την ισορροπία των δύο ημισφαιρίων του εγκεφάλου. Το δεξί ημισφαίριο είναι υπεύθυνο για τα όνειρα, την φαντασία, την διαίσθηση, το υποσυνείδητο, το χιούμορ κ.α., ενώ το αριστερόημισφαίριο είναι υπεύθυνο για την λογική σκέψη, τα μαθηματικά, την καθημερινή πραγματικότητα, την πρακτικότητα.

 

Κάθε φορά που εμφανίζεται μία συναισθηματική, ενεργειακή ανισορροπία ή κάποια ασθένεια, βρίσκουμε τον αδένα αδυνατισμένο και τα ημισφαίρια του εγκεφάλου σε ανισορροπία.

Έτσι αναγνωρίζοντας τη δύναμη και την επίδραση που έχει ο Θύμος Αδένας, καθώς και μέσα από την εμπειρία μου βλέποντας τα άμεσα αποτελέσματα, μετά την ενεργοποίηση του, αποφάσισα να τον εντάξω στις ατομικές θεραπείες που προσφέρω.

Αν αν έχεις λοιπόν Μειωμένη Ζωτική Ενέργεια, μπορούμε μαζί και μέσα σε ΜΙΑ ΜΟΝΟ Θεραπεία, θα  ελέγξουμε μέσα από ένα κινησιολογικό τέστ, τι είναι ανενεργό στο ενεργειακό σου σύστημα και

–>Να ενεργοποιήσουμε τον διακόπτη του Θύμου Αδένα για θεραπεία και θέληση για ζωή, έτσι ώστε να έχεις άμεση βελτίωση της ενεργειακής σου ροής

–>Να ισορροπήσουμε το δεξί με το αριστερό μέρος του εγκεφάλου σου και

–>Να ενεργοποιήσουμε οποιοδήποτε ενεργειακό κέντρο – chakra είναι ανενεργό

Η δύναμη της θεραπείας προέρχεται από τα βάθη του ίδιου σου του εαυτού. Είναι αλήθεια ότι τα φάρμακα έχουν μία θέση στην ζωή μας, όμως από σήμερα γνωρίζεις πως είναι απαραίτητο να γίνει σε συνδυασμό, με την ενεργοποίηση του κεντρικού διακόπτη για την ροή της ζωτικής ενέργειας και ροής στο σώμα σου.

 

Σε προσκαλώ λοιπόν να ενεργοποιήσουμε μαζί, μέσα από Θεραπευτικές Kβαντικές Αγγελικές Σπείρες κατά Mary Zapiti την ζωτική σου Ενέργεια, έτσι ώστε οι Σκέψεις σου και η Ζωή σου άμεσα να μετουσιωθούν και να γεμίσεις με Ζωτικότητα και Δημιουργία.

 

Οι Αγγελικές Kβαντικές Σπείρες ΑQS κατά Μary Zapiti, είναι ενέργειες υψηλής συχνότητας,  που αποτελούνται από καθαρό φως και αγάπη και είναι σε θέση να αλλάξουν το αρνητικό πεδίο αστραπιαία. Έτσι, μπορείς να φέρεις στη ζωή σου τις αλλαγές που επιθυμείς και γίνεσαι εσύ ο Δημιουργός της Ζωής σου.

 

Οι Αγγελικές Θεραπείες είναι ατομικές, διαρκούν 120’ και πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού.

Θεραπεία μετά από Αποβολές

Μέσα από την εκπαιδευτική μου εμπειρία και πορεία, παρατηρώ ότι είναι αρκετές οι φορές που η ψυχή ενός παιδιού που ήθελε μέσα από κύηση να έρθει στο ανθρώπινο βίωμα στη Γη και δεν του δόθηκε ευκαιρία, ταλαιπωρείται με ερωτηματικά και συναισθήματα απόρριψης ή θυμού.

 

Επίσης φανερώνεται συχνά μέσα από τις θεραπείες, οτι όταν μία γυναίκα δίνει μία θέση στην καρδιά της, σ΄ αυτήν την μη ολοκληρωμένη κύηση, με σεβασμό, αναγνώριση και αγάπη προς την ψυχή που δεν γινόταν εκείνη την περίοδο να ενσαρκωθεί, μπορεί ευκολότερα να την εμπιστευτεί μία νέα ψυχή για να έρθει και να κυοφορήσει ξανά.

 

Η γυναίκα δίνει στο παιδί μία θέση στην καρδιά της, αναλαμβάνει το μέρος της ευθύνης της που της αναλογεί και δεν μπόρεσε να κρατήσει το παιδί και δίνει χώρο αν αυτή η ψυχή θέλει να απολαύσει κάτι στο γίηνο βίωμα, πριν αποχωρήσει. Η εν λόγω θεραπεία φέρνει απελευθέρωση όχι μόνο στο άτομο που έρχεται να την κάνει, αλλά ταυτοχρονα αλευθερώνει και τον/την σύντροφο και την ψυχή του παιδιού.

 

Η Θεραπεία είναι ατομική διαρκεί 120’ και πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού.

προσωπικές θεραπείες
skype - τηλ θεραπείες
vip θεραπείες
X