fbpx

Eτήσια Ομάδα Σύνδεσης & Θεραπείας με Αγγελικές Ενέργειες & Διαστάσεις

Σεμινάρια/Κύκλοι Θεραπειών, μία καινοτόμος τεχνική που συνδυάζει αρκετά στοιχεία από ένα σύνολο ενεργειακών θεραπειών.

Καλώς ήρθες στην

Εξ΄ Αποστάσεως

Oμάδα Σύνδεσης με Αγγελικές

Ενέργειες & Διαστάσεις

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Tι Είναι η Ομάδα Σύνδεσης με Αγγελικές Ενέργειες & Διαστάσεις;

 

Πνευματικά αυτή την στιγμή στον πλανήτη γη γίνεται μία μεγάλη ενεργειακή μεταβολή και μετακίνηση που ο άνθρωπος αναζητούσε από πάντα. Βρισκόμαστε κοντά στην τελική αναζήτηση και επιβεβαίωση της αλήθειας του ποιοι πραγματικά είμαστε και της αμφισβήτησης όλων των ψεμάτων που έχουμε αποθηκεύσει και έχουμε σκεπάσει μέσα από το πέπλο της ψευδαίσθησης.

 

Tα Γκρουπ Διαλογισμών Συνείδησης και Σύνδεσης με Αγγελικές Ενέργειες & Διαστάσεις είναι μία Καινοτόμος Τεχνική που συνδυάζει αρκετά στοιχεία από ένα σύνολο ενεργειακών θεραπειών που έχω εκπαιδευτεί εδώ και αρκετά χρόνια και απευθύνεται σε άτομα που ειλικρινά θέλουν να κάνουν μία ουσιαστική εργασία Αφύπνισης εαυτού.

Στις εξ΄ αποστάσεως συναντήσεις μας μέσω zoom, κάνουμε Καθοδηγούμενους Διαλογισμούς-Ταξίδια σε Αγγελικές Διαστάσεις και μέσα από την Επαφή μας με τις Υψηλές Δονήσεις Ύπαρξης των Αγγέλων παίρνουμε Μηνύματα, Θεραπεία και Συνείδηση. Κατόπιν της συνάντησης αφύπνισης που θα έχουμε, εγώ προσωπικά απο πλευράς μου για εικοσι τέσσερις ώρες, για να ενισχύσω την εξ΄ αποστάσεως αυτή διαδικασία θα ρυθμίζω Μπάλες Ραδιαισθησίας με συγκεκριμένες Θεραπευτικές Δονήσεις, έτσι ώστε να στέλνεται συνεχόμενα για 24 ώρες ενέργεια στο πεδίο σου και να επέλθει η ύψιστη ενεργειακή θεραπεία και σταθεροποίηση της δόνησης για εσένα.

 

Είμαι στην διάθεση σου για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνηση.

Κέλλυ Δαμίγου

Με ποιές Ουσίες Συνδεόμαστε στις Αγγελικές Διαστάσεις αυτές;

Η Aλήθεια

Η Αγάπη

Η Ταπεινότητα

Η Ωριμότητα

Η Ευγνωμοσύνη

Η Εμπιστοσύνη

Η Αγνότητα

Η Αφθονία

Η Καλοσύνη

Η Ομορφιά

Το Πάθος

Η Ασφάλεια

Η Έκφραση

Η Τέχνη

Η Διόραση

Ο Ερωτισμός

Η Ενότητα

Η Θηλυκότητα

Η Σιωπή είναι μερικές απο αυτές.

Γιατί Συνδεόμαστε με Αγγέλους;
  • Οι Πνευματικοί μας Οδηγοί και αυτό που εμείς οι άνθρωποι αποκαλούμε «Άγγελοι» υπάρχουν και λειτουργούν σε πολύ υψηλότερες συχνότητες από εμάς. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορούμε να τους αντιληφθούμε. Συχνά ερχόμαστε σε περισσότερη επικοινωνία με το πνεύμα όταν αυξήσουμε εμείς τη δική μας δόνηση.

 

  • Οι Άγγελοι είναι “Όντα”, “Συνείδηση” ή “Πρόσωπα” όπως εμείς.  Εκείνοι όμως δεν έχουν πλέον φυσικό σώμα στη Γη. Είναι απαλλαγμένοι από Αρνητικότητα, Κάρμα και Προσκολλήσεις, είναι ενεργειακά “ΑΓΝΟΙ”.

 

  • Οι Άγγελοι τρέφουν τον μέγιστο σεβασμό για μας που ερχόμαστε στη Γη και επιλέγουμε εθελοντικά να ζήσουμε στη ζωή.  Έχουν ανιδιοτελή αγάπη για εμάς, ανεξάρτητα από το τι κάνουμε, και λειτουργούν πάντα κάτω από «Τον Νόμο της Ελεύθερης Βούλησης» που σημαίνει ότι δεν μπαίνουν στην εμπειρία μας, εκτός αν το ζητήσουμε εμείς οι ίδιοι.
Σε ποιούς Απευθύνεται;

Τα Γκρούπ αυτά απευθύνονται σε άτομα που έχουν Σεβασμό και Αγάπη για το πνεύμα και ειλικρινά επιθυμούν να  Αφυπνίσουν μέσα τους τον Ανώτερο και Ιερό τους εαυτό.

 

Άτομα που είναι έτοιμα να ανοίξουν την καρδια τους για να δεχτούν και να λάβουν νέα Συνείδηση και Φως, καθώς που έχουν και το θάρρος να αντικρύσουν και να παραδώσουν στους Αγγέλους να μετουσιωθεί την όποια αρνητικότητα έχουν ασπαστεί μέχρι σήμερα.

 

Τα Ταξίδια ξεκινούν Παρασκευή 12 ή Παρασκευή 26 Μαρτίου. Στόχος μας είναι να Αφυπνιστείς και να βρεις και εσύ την δική σου Εσωτερική Δύναμη, Έμπνευση, Προορισμό Ζωής και Επιστροφής στην Πηγή!

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου στο lovetruthlife1@gmail.com

 

Κέλλυ Δαμίγου

qode-np-item
1

Σύνδεση με τον Φύλακα Άγγελο Σου

qode-np-item
2

Σύνδεση στο Θεραπευτήριο του Αρχ. Ραφαήλ

qode-np-item
3

Σύνδεση με την Πηγή

qode-np-item
4

Σύνδεση με τη Δίδυμμη Φλόγα

qode-np-item
5

Σύνδεση με τo Zώο Δύναμης Σου

qode-np-item
6

Σύνδεση με τη Δόνηση του Ιησού

qode-np-item
7

Σύνδεση στη Διάσταση της Αφθονίας

qode-np-item
8

Σύνδεση με το Ιερό Θηλυκό

Πληροφορίες

Επικοινωνία & Ημερομηνίες Ετους

Ημερομηνίες: Την Τελευταία Τρίτη Κάθε Μήνα

Ωρες: 19:45-22:00μ.μ. (19:45-20:00μ.μ.) Εισαγωγή στην Πλατφόρμα Zoom – Σύνδεση & Σιωπή)

Κέλλυ Δαμίγου: 6946-426298

Ε-mail: lovetruthlife1@gmail.com

Οικονομική Συνεισφορά

Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρο και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life είναι απο 50 στα 30 ευρώ. H κατάθεση γίνεται την εβδομάδα πριν την θεραπεία στον παρακάτω λογαριασμό. Kατόπιν αυτής στέλνετε ένα μήνυμα κατάθεσης στην γραμματεία στο inbox του messenger για να λάβετε την απόδειξη σας.

 

Δαμίγου Ευαγγελία

Alpha Bank

Love Truth Life Κοινσεπ

GR7401401390139002002017500

Σημείωση: Τυχόν έξοδα μεταφοράς ή κατάθεσης των χρημάτων (έμβασμα Εξωτερικού 4ευρώ, Έμβασμα από άλλη τράπεζα 3ευρώ), βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον καταθέτη.

Love Truth Life - Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας
Sliding Image Sliding Image
a