Συμβατότητα Γονιμότητας Ζευγαριού & Ενεργειακή Κάθαρση

Ένα πρόβλημα στη γονιμότητα των ζευγαριών που αναζητούν παιδί, είναι η ανεξήγητη αδυναμία να κυοφορήσουν, ενώ βιολογικά είναι υγιή. Η ανθρώπινη σεξουαλικότητα είναι ένα μέσο έκφρασης. Αντικατοπτρίζει την αιώνια πράξη της δημιουργίας.

Καλώς ήρθες στην

Oμάδα Σύνδεσης με Αγγελικές

Ενέργειες & Διαστάσεις

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια

Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, ΣυγγραφέαςTι Είναι η Ομάδα Σύνδεσης με Αγγελικές Ενέργειες & Διαστάσεις;

Πνευματικά αυτή την στιγμή στον πλανήτη γη γίνεται μία μεγάλη ενεργειακή μεταβολή και μετακίνηση που ο άνθρωπος αναζητούσε από πάντα. Βρισκόμαστε κοντά στην τελική αναζήτηση και επιβεβαίωση της αλήθειας του ποιοι πραγματικά είμαστε και της αμφισβήτησης όλων των ψεμάτων που έχουμε αποθηκεύσει και έχουμε σκεπάσει μέσα από το πέπλο της ψευδαίσθησης.

 

Tα Γκρουπ Διαλογισμών Συνείδησης και Σύνδεσης με Αγγελικές Ενέργειες & Διαστάσεις είναι μία Καινοτόμος Τεχνική που συνδυάζει αρκετά στοιχεία από ένα σύνολο ενεργειακών θεραπειών που έχω εκπαιδευτεί εδώ και αρκετά χρόνια και απευθύνεται σε άτομα που ειλικρινά θέλουν να κάνουν μία ουσιαστική εργασία ανακάλυψης εαυτού.

Έτσι καθώς όλα βασίζονται στις Πεποιθήσεις, στην Πρόθεσή μας και στις Δράσεις μας δουλεύουμε με:

  • Α. Το Φυσικό Σώμα
  • Β. Το Ενεργειακό Σώμα
  • Γ. Το Φιλοσοφικό Σώμα (Πεποιθήσεις)
  • Δ. Το Συμβολικό Σώμα (Δράσεις)

 

Στις συναντήσεις μας κάνουμε Καθοδηγούμενους Διαλογισμούς-Ταξίδια σε Αγγελικές Διαστάσεις και μέσα από την Επαφή μας με τις Υψηλές Δονήσεις Ύπαρξης των Αγγέλων παίρνουμε Μηνύματα, Θεραπεία και Συνείδηση. 

Γιατί Συνδεόμαστε με Αγγέλους;
  • Οι Πνευματικοί μας Οδηγοί και αυτό που εμείς οι άνθρωποι αποκαλούμε «Άγγελοι» υπάρχουν και λειτουργούν σε πολύ υψηλότερες συχνότητες από εμάς. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορούμε να τους αντιληφθούμε. Συχνά ερχόμαστε σε περισσότερη επικοινωνία με το πνεύμα όταν αυξήσουμε εμείς τη δική μας δόνηση.

 

  • Οι Άγγελοι είναι “Όντα”, “Συνείδηση” ή “Πρόσωπα” όπως εμείς.  Εκείνοι όμως δεν έχουν πλέον φυσικό σώμα στη Γη. Είναι απαλλαγμένοι από Αρνητικότητα, Κάρμα και Προσκολλήσεις, είναι ενεργειακά “ΑΓΝΟΙ”.

 

  • Οι Άγγελοι τρέφουν τον μέγιστο σεβασμό για μας που ερχόμαστε στη Γη και επιλέγουμε εθελοντικά να ζήσουμε στη ζωή.  Έχουν ανιδιοτελή αγάπη για εμάς, ανεξάρτητα από το τι κάνουμε, και λειτουργούν πάντα κάτω από «Τον Νόμο της Ελεύθερης Βούλησης» που σημαίνει ότι δεν μπαίνουν στην εμπειρία μας, εκτός αν το ζητήσουμε εμείς οι ίδιοι.
Σε ποιούς Απευθύνεται;

Τα Γκρούπ αυτά απευθύνονται σε άτομα που έχουν Σεβασμό και Αγάπη για το πνεύμα και ειλικρινά επιθυμούν να  Αφυπνίσουν μέσα τους τον Ανώτερο και Ιερό τους εαυτό.

 

Άτομα που είναι έτοιμα να ανοίξουν την καρδια τους για να δεχτούν και να λάβουν νέα Συνείδηση και Φως, καθώς που έχουν και το θάρρος να αντικρύσουν και να παραδώσουν στους Αγγέλους να μετουσιωθεί η όποια αρνητικότητα συμπεριφοράς έχουν ασπαστεί μέχρι σήμερα.

 

Είμαι ΕΔΩ μαζί σου και κοντά σου για να μοιραστώ μέσα από τη συνεχόμενη εκπαίδευση μου, τη Γνώση μου, το Περιεχόμενό μου και τα Βιώματά μου.

 

Και μέσα από την άπλετη αγάπη μου για τον άνθρωπο θα σε βοηθήσω να βρεις και εσύ την δική σου Εσωτερική Δύναμη, Έμπνευση, Προορισμό Ζωής και Επιστροφής στην Πηγή!

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου στο lovetruthlife1@gmail.com

 

Κέλλυ Δαμίγου

Sliding Image Sliding Image
a
X