fbpx

Κύκλος Θεραπειών Ζεύγους

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

ολιστική συμβουλευτική και πνευματική θεραπεία ζευγαριού

Οι άνθρωποι στις ημέρες μας επιθυμούν Ποιοτικές Σχέσεις. Επιθυμούν να Είναι Μαζί με Κάποιον & να Δημιουργούν μέσα από Θετικότητα. ΄Ομως, μέσα στην πορεία της σχέσης, ή του γάμου, τελικά μπορεί να μην κατακτηθεί αυτού του είδους η Ποιοτική Συντροφικότητα του ΜΑΖΙ.

 

Η «τέλεια» σχέση συναντάται στην τέλεια σχέση με τον εαυτό μας, διαφορετικά είναι μάλλον ουτοπική. Πώς μπορούμε, όμως, να έχουμε μια καλή σχέση με τον σύντροφό μας; Προσωπικά για εμένα, τα 3 βασικά συστατικά είναι τα εξής α. Η σωστή Τάξη και Ισοτιμία στην σχέση/οικογένεια, β. Η Ενήλικη επικοινωνία & Ελευθερία γ. Ο Συνδυασμός αγάπης- αλήθειας & αποδοχής της διαφορετικότητας.

 

α. Η Σωστή Τάξη/Θέση ως ρόλος μέσα σ΄ ένα οικογενειακό σύστημα, δημιουργεί μία αίσθηση ασφάλειας, που είναι μία από τις βασικές αρχές για να κυλήσει η αγάπη. Αντίστοιχα, οι ισότιμες σχέσεις αφορούν το «δίνω και παίρνω» μέσα σε μία σχέση και είναι ύψιστης σημαντικότητας. Συχνά λόγω φόβων και ανασφαλειών κάποιος από το ζευγάρι μπαίνει μόνο στον ένα ρόλο, με αποτέλεσμα το άτομο που συνέχεια δίνει στην σχέση, χωρίς να παίρνει, κάποια στιγμή να νιώσει εξαπατημένο και προδομένο.

 

β. Η Ενήλικη με σεβασμό επικοινωνία εξασφαλίζει την αρμονία. Το να συζητάμε τις ανάγκες μας και τα όνειρά μας, μας φέρνει πιο κοντά και γνωρίζουμε καλύτερα τον σύντροφό μας, όμως είναι απαραίτητο να σεβόμαστε πάντα και την προσωπική ελευθερία του καθενός ξεχωριστά.

 

γ. Η Αγάπη όταν συναντά την αλήθεια με κατανόηση, δημιουργούν συναισθήματή οικειότητα, άνοιγμα ασφάλειας και συντροφικότητας. Ωστόσο, ένας επιπρόσθετα βασικός παράγοντας για την καλή σχέση με τον-την σύντροφο μας, είμαστε εμείς και κατά πόσο έχουμε φροντίσει την προσωπική μας καλλιέργεια και ανάπτυξη.

 

Μερικά από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα αίσθησης διαχωρισμού που προκύπτουν στην κοινή ζωή ενός ζευγαριού, έχουν να κάνουν με θέματα όπως:

α. Κατανομής Ρόλων

β. Διαφορετικών Αντιλήψεων

γ. Μη Αποτελεσματικής Επικοινωνίας-Συγκρούσεων

δ. Οικονομικών Ευθυνών

ε. Συναισθηματικής Απομάκρυνσης-Συμπεριφορών

στ. Σεξουαλικής Δυσλειτουργίας κ.α.

 

Για να αποκατασταθούν προβλήματα στην Σχέση ενός ζευγαριού, χρειάζεται να υπάρχει Αληθινή Πρόθεση για Αλλαγή. Να είναι πρόθυμο το ζευγάρι να αφήσει το παρελθόν, με τους όποιους κάποιους τρόπους σκέψεις & πράξεις προϋπήρχαν και να θέλει να επέλθει θεραπεία. Στόχος είναι να ανοίξουν ξανά οι καρδιές, να ακούσει και πλησιάσει ειλικρινά ξανά ο ένας τον άλλο, επαναπροσδιορίζοντας τους ουσιαστικούς εσωτερικούς λόγους που θέλουν να είναι μαζί, και όχι τους εξωτερικούς. (όπως οικονομικούς παράγοντες, κοινωνικούς λόγους, παιδιά. κα.)

ΜΑΖΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΙΑΣ ΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ,

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΖΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Να υπογραμμίσω, πως μια υγιής συντροφική σχέση συμβάλει στην εξέλιξη, ψυχολογική ωρίμανση, ευημερία και ικανοποίηση αναγκών και των δύο συντρόφων.  Οι σχέσεις αποτελούν τον πιο γρήγορο και ισχυρό τρόπο για να:

α. Θεραπεύσουμε τα παρελθοντικά εσωτερικά μας πληγώματα

β. Επεκτείνουμε τη συνειδητότητα μας

γ. Αγαπήσουμε την αντανάκλαση του εαυτού μας

 

Διαφορετικές ιστορίες, διαφορετικοί γάμοι με έναν κοινό παρονομαστή, ότι σε όλους υπάρχει η ανάγκη για μοίρασμα, για συναισθηματική οικειότητα και συνύπαρξη με ένα άλλο σημαντικό άτομο. Είναι σημαντικό να επιλέγει ένα ζευγάρι από κοινού να λάβει βοήθεια, πριν πλέον να είναι αργά, ενώ δηλαδή το ένα άτομο έχει ήδη επιλέξει να φύγει από την σχέση. Όταν υπάρχει θέληση και διαθεσιμότητα να συμβάλουν τα άτομα στην βελτίωση της σχέσης, τότε όλα είναι Δυνατά.

 

Θεραπευτικά η προσέγγιση είναι ολιστική, μέσα και από συμβατούς, αλλά και εναλλακτικούς δρόμους. Ακούω και κατανοώ και τα δύο άτομα που έχω απέναντι μου, φέρνοντας στην επιφάνεια τους δυσλειτουργικούς τρόπους συμπεριφοράς, και μοτίβα που λειτουργεί η σχέση, με στόχο να επέλθει η συμβατή θετική αλλαγή.  Πρόθεση μου είναι διατηρώντας ισορροπία, να βοηθήσω να βελτιωθεί η σχέση. Αν όμως δεν είναι για το ανώτερο καλό και των δύο ψυχών να είναι μαζί, φροντίζω η μετάβαση να γίνει με σεβασμό και αγάπη για όλους.

 

Θα απευθυνθώ θεραπευτικά στο Νοητικό, Ψυχικό, Ενεργειακό και  Πνευματικό σας Σώμα και οι τεχνικές που ακολουθώ ποικίλουν ανάλογα με την ιδιαιτερότητα και ιδοσυγκρασία του ζευγαριού. Στην διάρκεια του κάθε κύκλου γίνονται κοινές αλλά και ατομικές συνεδρίες με το κάθε άτομο ξεχωριστά, για εμβάθυνση στο πατρικό μοτίβο & ιστορικό του καθενός.

 Ι – Κύκλος 8 Θεραπειών Ζεύγους

” Ας Επικοινωνήσουμε”

 1. Γνωριμία &  Προσωπικό Ιστορικό του Καθενός, Κοινό Ιστορικό Σχέσης – Άνοιγμα Φακέλου
 2. Συζήτηση σημαντικών θεμάτων που αφορούν τη σχέση. Αναγνώριση Πρωτογενών Αρνητικών Συναισθημάτων και Θεραπευτική Μετουσίωση
 3. Πορεία της Σχέσης, Υποσυνείδητα Πληγώματα & Θεραπεία
 4. Πίσω από τους Καβγάδες- Προσδοκίες/Παράπονα/Ανάγκες και ατομικές πρακτικές μετακινήσεις
 5. Κάθαρση Ενεργειακής Μόλυνσης  Ατομικού Πεδίου του Άντρα και της Γυναίκας & Χώρου Οικίας
 6. Εκπαίδευση & Βελτίωση της Επικοινωνίας μεταξύ των Συντρόφων
 7. Τάντρική Ερωτική Σύνδεση
 8. Θεραπευτική Κβαντική Συστημική Αναπαράσταση Σχέσης

ΙΙ – Κύκλος 8 Θεραπειών Ζεύγους

” Ας Αποφασίσουμε”

 1. Ανακάλυψη, Εκπαίδευση & Αυτό-Θεραπεία στα Τρία κύρια Πρότυπα Πόνου του Ζευγαριού
 2. Σύνδεση με το Ψυχικό, Εσωτερικό Παιδί. Αναγνώριση Αναγκών & Παρελθοντικών Πληγωμάτων. (κάθε άτομο ξεχωριστή συνεδρία)
 3. Αποκατάσταση Σχέσης με Μητέρα (κάθε άτομο ξεχωριστή συνεδρία)
 4. Αποκατάσταση Σχέσης με Πατέρα  (κάθε άτομο ξεχωριστή συνεδρία)
 5. Εξισσορόπηση των Ενεργειακών Κέντρων για ροή ενέργειας και αγάπης ανάμεσα στο ζευγάρι
 6. Θεραπευτική Αναδρομή θεραπείας σχέσης
 7. Η Συμφωνία μίας Αρμονικής Σχέσης
 8. Καθαρισμός του Κάρμα, Αρνητικών Ενεργειών & Υποσυνειδήτου, Θεραπεία Μέλλοντος

ΙΙ – Κύκλος 8 Θεραπειών Ζεύγους

” Ας Αποφασίσουμε”

 1. Ανακάλυψη & Αυτό-Θεραπεία στα Τρία κύρια Πρότυπα Πόνου
 2. Σύνδεση με το Ψυχικό, Εσωτερικό Παιδί (κάθε άτομο ξεχωριστή συνεδρία)
 3. Αποκατάσταση Σχέσης με Μητέρα (κάθε άτομο ξεχωριστή συνεδρία)
 4. Αποκατάσταση Σχέσης με Πατέρα  (κάθε άτομο ξεχωριστή συνεδρία)
 5. Εξισσορόπηση των Ενεργειακών Κέντρων για ροή ενέργειας και αγάπης ανάμεσα στο ζευγάρι
 6. Θεραπευτική Αναδρομή θεραπείας σχέσης
 7. Η Συμφωνία μίας Αρμονικής Σχέσης
 8. Καθαρισμός του Κάρμα, Αρνητικών Ενεργειών & Υποσυνειδήτου, Θεραπεία Μέλλοντος

Ο Κύκλος Θεραπειών Ζεύγους Προσωπικής Ανάπτυξης, είναι μία όμορφη θεραπευτική με σεβασμό πορεία που μέσα από μικρές καθημερινές αλλαγές το άγχος ή αποκαρδιωμένη στάση και η απογοήτευση μπορεί να μετατραπεί σε λειτουργικότητα, σε πλησίασμα, άγγιγμα και λάμψη στα συντροφικά μάτια που ξανασυναντιούνται.

Πληροφορίες

Επικοινωνία

Τηλέφωνο : 6946 426298

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

Οικονομική Συνεισφορά

Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

 

Διάρκεια ΜΟΝΟ Δια Ζώσης της κάθε Συνεδρίας : 1,15΄

 

Οικονομική Συνεισφορά: 60 ευρώ το άτομο/ Συνεδρία – 120 ευρώ το Ζευγάρι

Εναλλακτικά ως ολοκληρωμένος κύκλος 8 Θεραπειών με δύο δόσεις των 400 ευρώ σε δύο μήνες

 

***Δωρεάν 20΄Εξ΄ Αποστάσεως Συνεδρία Γνωριμίας της κας Δαμίγου με το Ζευγάρι, μέσω πλατφόρμας zoom

αρχείο λήψης (2)
depositphotos_312611358-stock-photo-romantic-young-couple-having-fun