fbpx

Καλώς ήρθες στα

Βιβλία & Άρθρα

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Love Truth Life angelic healings - Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας
Ο Οδυσσέας γνωρίζει τους Αγγέλους - Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας - Love Truth Life angelic healings

Περίληψη

Ο Οδυσσέας είναι ένα οκτάχρονο αγόρι που απολαμβάνει τις αφηγήσεις της μητέρας του για Αγγέλους, νεράιδες, δράκους, ξωτικά και άλλες υπάρξεις, λίγο πριν πάει για ύπνο.

Όμως μια μέρα, ο Οδυσσέας αλλάζει κι ένα βλέμμα απορίας γεμίζει τα μάτια του.

Μέσα του έχουν «ξυπνήσει» ερωτήσεις.

«Μαμά, είναι αλήθεια ότι υπάρχουν Άγγελοι;» ρωτάει προβληματισμένος.

 

Η Λίλιαν, η μητέρα του, του διηγείται με αγάπη και αλήθεια τα πάντα για το Αγγελικό Βασίλειο. Του εξηγεί πώς επικοινωνούν οι Άγγελοι με τους ανθρώπους, πώς είναι τα σώματά τους, του μιλάει για τα πανέμορφα χρώματά τους, ενώ αναφέρεται συγκεκριμένα στους Κόκκινους Αγγέλους, ποια είναι η εργασία που προσφέρουν στη Γη, καθώς και στα ιδιαίτερα χαρίσματά τους.

 

Το παραμύθι «Ο Οδυσσέας γνωρίζει τους Αγγέλους» είναι μία πανέμορφη, τρυφερή και ταυτόχρονα αληθινή ιστορία με πρωτοπόρο τον Οδυσσέα, που μας δείχνει με απλό τρόπο πώς οι Άγγελοι γίνονται οι παντοδύναμοι φίλοι στη ζωή του και πώς ο ίδιος γεμίζει με θάρρος, γενναιότητα, ασφάλεια, εμπιστοσύνη και χαρά στην καθημερινή του ζωή.

 

Απευθύνεται σε παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας (5-12 ετών) και είναι το πρώτο από μια σειρά παραμυθιών που έχουν πρόθεση να φέρουν στα παιδιά, μέσα από την επαφή τους με τους Αγγέλους, εσωτερική συναισθηματική στήριξη και δύναμη.

Λίγα λόγια από εμένα

Το ταξίδι της Φλόγας στη Γή εκδόθηκε τον Ιούλιο 2017 από τον Oceloto και είναι ένα μυθιστόρημα φαντασίας με έντονο το μεταφυσικό στοιχείο. Στην αρχή κάθε κεφαλαίου πλούσιες συνθέσεις εικονογράφησης από την γνωστή graphic designer Σοφία Φίλου  μας προετοιμάζουν και μας συνδέουν με  τους τόπους που ταξιδεύει η φλόγα μέσα στο σύμπαν αλλά και την Γη.

 

Η πρωταγωνίστρια “Φλόγα” κάνει την κάθοδο της στη Γη και προσφέρει τα δώρα της στους ανθρώπους. Αφθονία, Δημιουργικότητα, Αγάπη, Αλήθεια, Υγεία, Eνότητα, Σιωπή, Πίστη, Τρυφερότητα είναι μερικά απ΄ αυτά και είναι έτοιμη να τα μοιράσει στις ζωές των ανθρώπων και κατ΄ επέκταση σ΄όλη τη Γη. Τι γίνεται όμως όταν το σκοτάδι είναι αποφασισμένο να δώσει και εκείνο την μάχη του;

 

Ένα βιβλίο για μικρούς και μεγάλους, που δίνει προς στοχασμό με απλό τρόπο αρκετές πνευματικές αλήθειες αφύπνισης και που μέσα από τον μανδύα του «φανταστικού» και του «αληθινού» μας επανασυνδέει με τις βαθύτερες αξίες και ουσίες του ανθρώπου, αλλά και με την σύνδεση του ανθρώπου με το σύμπαν.

Περίληψη

Είναι αλήθεια ότι όλα συνδέονται μέσα στο σύμπαν;
Κι αν ναι, όλες οι ανατροπές στη ζωή μου επηρεάζονται και από άλλους πλανήτες, γαλαξίες και πολιτισμούς;
Αν ισχύουν όλα αυτά, είμαστε σίγουρα στον πλανήτη της ελεύθερης βούλησης;

Αυτά είναι μερικά ερωτήματα, που κάνει η Θόριν στον εαυτό της ξανά και ξανά, μετά τις τόσες ξαφνικές ανατροπές και αλλαγές στη ζωή της.

Την ίδια στιγμή βαθιά μέσα στον σύμπαν, σε μια πανέμορφη κρυστάλλινη μπλε-χρυσή διάσταση, μια τεράστια αρχαία Φλόγα που βρίσκεται εκεί από την αρχή της δημιουργίας του κόσμου, νιώθει ένα έντονο κάλεσμα από τη Γη.

Η Φλόγα παίρνει την απόφαση να κάνει την κάθοδο της στη Γη και να προσφέρει τα συμπαντικά δώρα αφύπνισης στους ανθρώπους. Αφθονία, Δημιουργικότητα, Αγάπη, Αλήθεια, Υγεία, Eνότητα, Σιωπή, Πίστη, Τρυφερότητα είναι μερικά απ΄ αυτά και είναι έτοιμη να τα μοιράσει στις ζωές των ανθρώπων. Τι γίνεται όμως όταν το σκοτάδι είναι αποφασισμένο να δώσει και εκείνο τη μάχη του;

Ένα βιβλίο για μικρούς και μεγάλους, μία απλή φανταστική, αλλά ταυτόχρονα πολύ αληθινή ιστορία που μας επανασυνδέει με τις βαθύτερες αξίες και ουσίες του ανθρώπου και με το σύμπαν.

Μερικές φορές εμείς οι άνθρωποι χρειάζεται απλά να ηρεμήσουμε και να εμπιστευτούμε πως πάντα έρχεται ο κατάλληλος χρόνος για να εκδηλωθούν οι καταστάσεις και τα γεγονότα που λαχταράει η ψυχή μας.

Απολαύστε το ταξίδι της Φλόγας στη Γη. Απολαύστε το δικό σας ταξίδι στη γη που λέγεται ΖΩΗ και γεμίστε με τα δώρα της Φλόγας, που αν ανοίξετε την καρδιά σας θα διαπιστώσετε πως προορίζονται και για εσάς.!!!

H Συνέντευξη στο Κανάλι Extra 3 για το

Ταξίδι της Φλόγας στη Γη

Summary

Is it true that everything is connected inside the universe?

 

And if so, then are all of these sudden twists and turns in my life influenced by other planets, galaxies, and civilizations?

 

If all this is true, are we really on the planet of Free Will?

 

These are some of the questions that Thorin asks herself over and over again, after many sudden changes in her life.

 

At the same time, deep in the universe, inside a stunning golden crystal-blue dimension, a giant Ancient Flame that has been there since the beginning of Creation, feels an urgent calling to Earth.

 

The Flame decides to descend to Earth and offer very important gifts of enlightenment to humanity. Abundance, Creativity, Love, Truth, Health, Unity, Silence, Faith, and Tenderness are just some of them and she is ready to share them out into their lives. What happens though, when darkness has decided to fight a battle of its own?

 

This is a book for all ages, a simple fantasy, but, at the same time, a very real story that reconnects us with the deepest principles and virtues of humanity and the Universe.

 

Sometimes we just need to simply relax and believe that the right time will always come to manifest situations and events that our souls long for.

 

Enjoy The Flame’s Journey to Earth. Enjoy your own journey on earth that is called LIFE and fill yourself with the Flame’s gifts, which, if you open up your heart, you will discover are intended for you!

Ο τρόπος να τα αποκτήσεις με 3 Βήματα…

Σ΄ ευχαριστώ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου για την επιλογή και την εμπιστοσύνη σου.


Ο τρόπος πληρωμής για να έρθουν τα βιβλία στα χέρια σου είναι ο εξής:

1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Αlpha Bank.
Πραγματοποίησε την κατάθεση του συνολικού ποσού στον παρακάτω λογαριασμό της Τράπεζας Alpha Bank, αναγράφοντας στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σου.

 

Ιban Λογαριασμού Alpha Bank.: GR 85-0140-4590-4590-0210-1019-917 Δαμίγου Ευαγγελία

Το Κόστος για να έρθουν τα βιβλία στα χέρια σου έχει ως εξής:

 

α. Το ταξίδι της Φλόγας στη Γη σε έντυπη μορφή = 12 ευρώ

 

β. Το ταξίδι της Φλόγας στη Γη σε ηλεκτρονική μορφή pdf = 8 ευρώ

 

γ. Ο Οδυσσέας γνωρίζει τους Αγγέλους με μαλακό εξώφυλλο  = 10 ευρώ

δ. Ο Οδυσσέας γνωρίζει τους Αγγέλους με σκληρό εξώφυλλο =12 ευρώ

 

Για να έρθουν τα βιβλία Άμεσα και Γρήγορα σ΄ εσένα κάναμε ειδική συμφωνία με εταιρία courier και με μειωμένο κόστος μεταφοράς στα 3 ευρώ γίνεται τώρα η αποστολή, από ένα έως τέσσερα βιβλία παντού εντός Αττικής.

2. Eνημέρωσε μας για την κατάθεση με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση lovetruthlife1@gmail.com αναγράφοντας το Oνοματεπώνυμο σου, τα στοιχεία της Διεύθυνσης σου και προαιρετικά ένα Τηλέφωνο επικοινωνίας.

3. Μόλις επιβεβαιώσουμε την κατάθεση, άμεσα θα σου στείλουμε με courier το βιβλίο σου με προσωπική αφιέρωση και υπογραφή από τη συγγραφέα.

 

H επιπλέον χρέωση 3 ευρώ για είναι για τα μεταφορικά της courier εταιρίας στον χώρο σου, για αποστολές εντός Αττικής και για ποσότητα από ένα, έως και τέσσερα βιβλία.

 

Για την υπόλοιπη Ελλάδα, η αποστολή γίνεται με συστημένο δέμα των Ελτά και παράδοση στη διεύθυνση σου, με την ίδια χρέωση 3 ευρώ για ένα έως και τέσσερα βιβλία.

Χαίρομαι που η ενέργεια μου και τα δύο δημιουργήματα αγάπης μου-τα βιβλία μου θα είναι σύντομα μέλη της παρέας των βιβλίων σου.

 

Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου για οτιδήποτε χρειαστείς.
Με ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη απέναντι στο πρόσωπο σου.

Kέλλυ

Άρθρα