fbpx
 • Ελληνικά
 • English

Κύκλος 10 Θεραπειών
Προσωπικής Ανάπτυξης

Α Κύκλος: “Το Παιδί Μέσα μου”

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Κύκλος 10 Θεραπειών Προσωπικής Ανάπτυξης

 

Οι Κύκλοι Θεραπειών Προσωπικής Ανάπτυξης, απευθύνονται σ΄ εσένα που θες να κάνεις μία ολοκληρωμένη Εξελικτική Πορεία Εαυτού. Ο λόγος για να επιλέξεις την πορεία αυτή, γίνεται  εφόσον ειλικρινά θέλεις να Θεραπευτεί το Εσωτερικό Παιδί από πληγώματα του Παρελθόντος, να δυναμώσει με Αυτοπεποίθηση και Θετικότητα ο Ενήλικας και να αποκτήσεις Αυτοκυριαρχία μέσα από Νέα Συνείδηση, Στάση/Συμπεριφορά προς του Τρίτους και Νέα Γνώση.

 

Η διαφορά με μία απλή Ψυχολογική Προσέγγιση, είναι ότι προσωπικά λειτουργώ ταυτόχρονα με αρκετές Ολιστικές Θεραπευτικές Τεχνικές, φέρνοντας μετακινήσεις στο Νοητικό, στο Υποσυνείδητο, στο Ενεργειακό, το Ψυχικό, και το Πνευματικό Σώμα, με σκοπό οι ενεργοπληροφορίες να αφομοιώνονται σε όλα τα σώματα και οι αλλαγές να έρχονται πιο γρήγορα.

Υπάρχουν Τρεις Κύκλοι Προσωπικής Ανάπτυξης

 

Α Κύκλος: “Το Παιδί Μέσα μου”

Β Κύκλος: “Ευθύνη Εαυτού”

Γ Κύκλος: “Πνευματική Αφύπνιση”

 

Εφόσον βρίσκεσαι εδώ, με χαρά σου παρουσιάζω τον Α Κύκλο που θα ξεκινήσουμε παρέα.

Α Κύκλος  – “Το Παιδί Μέσα Μου”

 

Μέχρι σήμερα ζεις μέσα από την ψευδαίσθηση, ότι είσαι απλά ένα σώμα στην ύλη, που προσπαθείς να καλύψεις τις ανάγκες της Επιβίωσης και της Ασφάλειας, όμως αυτό δεν είναι η αλήθεια σου. Η Αλήθεια είναι ότι μέσα σου υπάρχει όλο το σύμπαν και ρέει Θεϊκή Δημιουργική Ενέργεια. Οπότε είσαι Πληρότητα, είσαι Αγάπη, είσαι Αφθονία, είσαι ΦΩΣ.

 

Γιατί όμως δεν νιώθεις έτσι? Βρίσκεσαι στον πλανήτη Γη, τον πλανήτη της Ενθύμησης, που απλά έχεις ξεχάσει πόσο απίθανη ψυχική ταυτότητα έχεις και είσαι στην αλήθεια σου. Έχεις δηλαδή ξεχάσει ότι είσαι ένα αιώνιο, πανέμορφο, θετικό πνεύμα και έχεις κολλήσει στα πληγώματα της παιδικής σου ηλικίας, που  επηρεάζουν και το Τώρα σου ως Ενήλικας.

 

Στο παιδικό αυτό στάδιο, στο πεδίο σου είναι ακόμη ενεργοποιημένοι αθεράπευτοι παιδικοί πόνοι, λανθασμένα παιδικά συμπεράσματα και ενεργά τραυματικά παιδικά βιώματα. Μέσα από αυτό το εσωτερικό υλικό πιθανώς συχνά να κατακλύζεσαι από έντονα συναισθήματα θυμού, κριτικής, αδικίας, απόρριψης, φόβου και ανασφάλειας και να νιώθεις πως η ζωή δεν είναι με το μέρος σου.

 

Αντίστοιχα στην ενήλικη ζωή σου πιθανά να έχεις δημιουργήσει ασπίδες προστασίας για να μην πληγωθείς ξανά και να συμπεριφέρεσαι με εγωισμό, απάθεια, ψυχράδα, Σκληράδα κ.α. Όμως πίσω από όλα αυτά σε διαβεβαιώνω πως απλά υπάρχει παρελθοντικό βίωμα πόνου και έχει έρθει η ώρα αν το επιλέξεις να ελευθερωθείς.

 

Θέλω να γνωρίζεις πως το Σύμπαν σε Αγαπάει. Το Πνεύμα σε Αγαπάει. Ο Φύλακας Άγγελος σου σε αγαπάει με πλήρη αποδοχή και ανιδιοτέλεια για ότι κι αν έχεις κάνει. Απλώς τα παιδικά σου βιώματα και εντυπώσεις, έχουν δημιουργήσει μία υποσυνείδητη κασέτα που αναπαράγεται μέχρι σήμερα και σε δυσκολεύει να λάβεις την Ευθύνη του Εαυτού και ζωής σου και να δημιουργήσεις μία θετική πραγματικότητα

 

Όπως έχει πει ο Ερμής ο Τρισμέγιστος, ¨Όπως μέσα έτσι κι έξω¨. Μέσα από αυτή την Πνευματική Αλήθεια, μαζί θα μετουσιώσουμε τις παρελθοντικές πονεμένες ενεργοπληροφορίες από την ψυχική, ενεργειακή, αισθηματική και υλική σου υπόσταση. Από την δόνηση που βρίσκεσαι σίγουρα δεν μπορεί να αλλάξει η πραγματικότητα σου, παρά μόνο μέσα από μία υψηλότερη δόνησης, αγάπης εαυτού και θετικότητας και πάνω σ΄ αυτό θα εργαστούμε ΜΑΖΙ με Αγάπη και Εμπιστοσύνη.

Οι 10 Θεραπείες (Με διαφοροποίηση Θεραπειών ανά περίπτωση)

 1. Γνωριμία &  Καταγραφή από το Τωρινό/Προγονικό Ιστορικό – Άνοιγμα Φακέλου
 2. Κάθαρση Ενεργειακής Μόλυνσης Ατομικού Πεδίου & Ενεργειακή Ψυχολογική Υποστήριξη
 3. Ανακάλυψη Δρόμου Ζωής
 4. Κβαντική Συστημική Άσκηση για λύση Θέματος που σε απασχολεί.
 5. Ανακάλυψη & Αυτό-Θεραπεία στα Τρία κύρια Πρότυπα Πόνου
 6. Θεραπευτική Αναδρομή/ Ύπνωση στα Πρότυπα Πόνου
 7. Σύνδεση με το Ψυχικό, Εσωτερικό Παιδί & Αποτελεσματική Επικοινωνία
 8. Αποκατάσταση Σχέσης με Μητέρα
 9. Αποκατάσταση Σχέσης με Πατέρα
 10. Βιοσυντονισμός  Σκανάρισμα & Ενίσχυση Βιοζωτικότητας

Ο Α Κύκλος Θεραπειών Προσωπικής Ανάπτυξης, είναι ένα πολύτιμο Δώρο που μπορείς να κάνεις στον Εαυτό σου! Αν πλέον Προτεραιότητα στην ζωή σου είναι η Ψυχική σου Απελευθέρωση, Εξέλιξη, Υγεία και Ισορροπία, σε προσκαλώ στην πορεία αυτή, η οποία γίνεται Δια ζώσης ή Εξ΄ Αποστάσεως σε διάρκεια 5-8 μηνών. (Mία ή δύο θεραπείες ανά μήνα)

Ο Α Κύκλος Θεραπειών Προσωπικής Ανάπτυξης, είναι ένα πολύτιμο Δώρο που μπορείς να κάνεις στον Εαυτό σου! Αν πλέον Προτεραιότητα στην ζωή σου είναι η Ψυχική σου Απελευθέρωση, Εξέλιξη, Υγεία και Ισορροπία, σε προσκαλώ στην πορεία αυτή, η οποία γίνεται Δια ζώσης ή Εξ΄ Αποστάσεως σε διάρκεια 5-8 μηνών. (Mία ή δύο θεραπείες ανά μήνα).

Τι είναι το Εσωτερικό Παιδί & τι ζητάει από εμάς;

Παρακολούθησε το video

Πληροφορίες

Επικοινωνία

Τηλέφωνο : 6946 426298

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

Οικονομική Συνεισφορά

Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

 

 

Διάρκεια Δια Ζώσης ή Εξ΄ Αποστάσεως Συνεδρία : 1,30΄

Οικονομική Συνεισφορά: 80 ευρώ/ Συνεδρία

Εναλλακτικά ως ολοκληρωμένος κύκλος σε δύο δόσεις των 350 ευρώ σε δύο μήνες

fd0d263e4da5528c19f856b195fe6c5c
Miraculous-Hand-Saint-Michel_Zoom
Sliding Image Sliding Image
a