Συνεργάτες-Θεραπευτές | Love Truth Life
4527
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-4527,ecwd-theme-parent-marinet ecwd-theme-child-marinet-child,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-1.0.0,qode-theme-marinet,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Θεραπεύτρια Συστημικής Αναπαράστασης

 

 

Κβαντικού Πεδίου

 

 

Κωνσταντίνα Κοσμίδου

Η Κωνσταντίνα είναι Στέλεχος και Συνεργάτης του χώρου Love Truth Life, καθώς και Θεραπεύτρια Συστημικών Αναπαραστάσεων Κβαντικού Πεδίου που γίνονται στο χώρο μας.
Είναι απόφοιτος του Δημοκριτείου Πολυτεχνείου και έχει λάβει εκπαίδευση ως Μηχανικός στην Παραγωγή και τη Διοίκηση και τα τελευταία 5 έτη εργάζεται στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, με στόχο να προάξει την επιστημονική έρευνα και να προσελκύσει ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις σε ερευνητικά προγράμματα.
Πιστεύει ότι η επιστήμη και ο πνευματισμός είναι δρόμοι παράλληλοι με προορισμό την απάντηση στα αιώνια ερωτήματα που θέτει ο άνθρωπος για τον σκοπό της ζωής και το ανθρώπινο ταξίδι του στη γη. Αποκαλεί τη κβαντική ως επιστήμη των θαυμάτων εφόσον αυτή εξηγεί πως μπορεί κανείς να ταξιδέψει στο χρόνο, αλλάζοντας τις πληροφορίες του παρελθόντος, του παρόντος αλλά και του μέλλοντος.
Βρίσκεται στο μονοπάτι της πνευματικής αναζήτησης και έχει παρακακολουθήσει 3ετή επαγγελματική εκπαίδευση στο θεραπευτικό και εκπαιδευτικό κέντρο Body Mind Soul της Μαίρης Ζαπίτη.

 

Στόχο της εργασίας της αποτελεί η ενδυνάμωση κάθε ανθρώπου και η δράση του μέσα από την επίγνωση της πραγματικής του φύσης και του φωτεινού του δυναμικού. Ονειρεύεται μία κοινωνία που ζει με συνειδητότητα και με απόλυτη ελευθερία στα πλαίσια της οποίας, οι ψυχές θα εκφράζονται μέσα από τα ιδιαίτερα ταλέντα τους. Αφιερώνει την εργασία της στο αγγελικό βασίλειο μιας και η ίδια έχει βρει θεραπεία και ευτυχία χάρη στην επαφή και την πίστη της σε αυτό.

 

 

Art Graphic Designer

 

 

Σοφία Φίλου

 

Θηλυκότητα, Αισθητική και Μαλακότητα είναι η χαρακτηριστική Τριάδα που ακτινοβολεί και μόνο που εμφανίζεται η Σοφία στο Χώρο, για την συνεργασία μας. Στην εργασία που έχει επιλέξει να κάνει επαγγελματικά, ως Art Graphic Designer, είναι απλά Άψογη, όχι μόνο γιατί κατέχει το τεχνικο-επαγγελματικό κομμάτι στο αντικείμενο της, αλλά κυρίως γιατί όταν αποφασίσει να ασχοληθεί και να πάρει ένα project, βάζει μέσα, όλη της την δημιουργικότητα, τις νέες ιδέες και τον πλούτο των χρωμάτων και σχημάτων, σε συνδιασμούς που ειλικρινά το αποτέλεσμα ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Σύμβουλος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων

 

Aνδριάννα (Άντα) Κυρκιλή

H Ανδριάνα Σύμβουλος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων. Συγκεκριμένα εξειδικεύεται στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό Επιχειρήσεων συνδυάζοντας πρακτικές digital, analytics, αυτοματοποίησης, νομικής πλαισίωσης, επιχειρησιακού,
marketing και εμπορικού προγραμματισμού.

 

Παράλληλα είναι Σύμβουλος Περιεχομένου της Boussias Communications για θέματα Marketing Technology, GDPR, Data Privacy & Social Media. Έχει πολυετή εμπειρία σε ανώτερες και ανώτατες θέσεις ανάπτυξης επιχειρήσεων και
ψηφιακού μετασχηματισμού (digital transformation), όπως στα group των IPG Mediabrands και DOL Media, Attp Advertising, Χρυσή Ευκαιρία κ.α.

 

Ενσταλάζει σε επίπεδο C-level στελεχών και ομάδων εργασίας το πνεύμα της εποχής των Converged Media & Omnichannel λογικής όχι μόνο στη διανομή και πώληση αλλά και την επικοινωνία. Οικοδομείται έτσι και πολλαπλασιάζεται η εμπιστοσύνη τους στην επίτευξη επιτυχών εμπορικών και διαχειριστικών αποτελεσμάτων.

 

Η αγάπη της για το Κρασί και την Ανάπτυξη την οδήγησαν, πρόσφατα, στη δημιουργία της Turtles and Grapes (www.turtlesandgrapes.com) με επιχειρηματικές υπηρεσίες και συνέργειες για την προώθηση του Οινοτουρισμού στην Ελλάδα, την Ανάπτυξη Πωλήσεων καθώς και τις εξαγωγές Natural Wines.

Βρείτε την Ανδριάνα (Άντα) στο LinkedIn : www.linkedin.com/in/akirkili

 

Web Developer

 

 

Eύα Γερμενή

Η Εύα έιναι ειλικρινά ένα πανέμορφο ακατέργαστο Διαμάντι, που δεν χρειάζεται να προβάλει αυτό που είναι, γιατί απλά είναι τέλειο ακριβώς έτσι όπως είναι. Εδώ στην Γη η ψυχή της έχει επιλέξει να εκφράζεται έπαγγελματικά μέσα από την Δημιουργία ιστοσελίδων, ως web Developer. Aυτό που την χαρακτηρίζει είναι η Υπομονή και η Στωικότητα της. Για εμένα που βλέπω την μεγάλη της εικόνα, είναι μία Δασκάλα Ηρεμίας, Θετικότητας και Προθυμίας με μεγάλη εσωτερική Γνώση. Μέσα σ΄ αυτό όμως το κατάλευκο ακατέργαστο Διαμάντι, κρύβεται και έναν πολύ δυνατό Πάθος. Η Εύα αυτό μέχρι σήμερα το εκφράζει παίζοντας με την Ομάδα της Drums. Προσωπικά είμαι πολύ τυχερή που είναι συνεργάτης και φίλη μου.