fbpx

Καλώς ήρθες στην Εξ΄ Αποστάσεως Θεραπεία

Συγχώρεση-Απελευθέρωση-Ανέλιξη

Ψυχής που έχει αποχωρήσει

Με την Κέλλυ Δαμίγου

Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια
Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια
Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Κάθε ψυχή, πριν αποχωρήσει από το γήινο βίωμα, και συχνά δίχως να είναι συνειδητό από την προσωπικότητα, βρίσκει έναν έμμεσο- συμβολικό τρόπο και επικοινωνεί την αποχώρηση της, προετοιμάζοντας τους αγαπημένους της που θα μείνουν πίσω.

Όμως, η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές αυτή η αποχώρηση γίνεται με έναν ξαφνικό-βίαιο τρόπο, όπως π.χ. σε ένα τροχαίο, πάνω σε ένα χειρουργείο κτλ. Αυτή η άξαφνη αποχώρηση συχνά δυσκολεύει συναισθηματικά τα άτομα που μένουν πίσω:

  1. Να αποδεχτούν την απώλεια
  2. Να αποδεχτούν τα αρνητικά συναισθήματα που έρχονται στην επιφάνεια
  3. Να διαχειριστούν τις πιθανές εκκρεμής καταστάσεις-εργασίες που έμειναν ανοιχτές

 

Σε κάποιες τέτοιες περιπτώσεις, Πνευματικά παρατηρούνται οι ψυχές:

  1. Να βρίσκονται ακόμα στην ύλη ως Πρόσγειες ψυχές
  2. Να ακροβατούν ανάμεσα στην ύλη και στο πνεύμα, δίχως να μπορούν να βρουν την ηρεμία και τη γαλήνη που αποζητούν
  3. Να βρίσκονται στην άλλη πλευρά, σε μία όμως δύσκολη κατάσταση ύπαρξης

 

Μέσα από έρευνες, έχει αποδειχτεί, ότι όταν μία ψυχή έχει προσκολληθεί πολύ με την σάρκα και την ψευδαίσθηση της γίηνης πραγματικότητας, στην άλλη πλευρά, συχνά διανύει μία μακριά και βα­σανιστικά συναισθηματική πορεία μπροστά της, μέχρι να ξαναβρει το δρόμο της προς το φως.

 

Πλέον εμείς οι άνθρωποι γνωρίζουμε, ότι χάρης στην  Ελεύθερη Βούληση, είναι στο χέρι του καθενός, το αν θα εξελιχθεί πνευματικά ή θα παραμένει εντελώς προσκολλημένος με την ψευδαίσθηση της ύλης.  Όταν ο άνθρωπος ζει στη Γη, σε αρμονία με τη θεία πνευματική φύση και τάξη, η συνείδηση του και πορεία προς την γαλήνη και πληρότητα του φωτός, είναι συμβατή και εναρμονισμένη. Μέσα από μια τέτοια συνειδητότητα, μπορεί πιο εύκολα να αποδεχτεί την αποχώρηση από την ύλη και την μετάβαση στην άλλη πλευρά.

Στην εν λόγω θεραπεία φροντίζουμε τις ψυχούλες! Μέσα από άδεια από τον Ανώτερο Εαυτό και σε Συντονισμό με την Ψυχή που έχει αποχωρήσει, είτε που βρίσκεται σε κόμμα, προχωρούμε σε έρευνες πάνω σε Χάρτες Ολικής Συνειδητότητας και φροντίζουμε να επέλθει στο πεδίο της ψυχής:

  • Γενική Συγχώρεση και Απελευθέρωση
  • Γενικός Καθαρισμός των Σχέσεων σε όλα τα Επίπεδα
  • Θεραπεία Αρχαγγέλων & Σύνδεση με την Πηγή
  • Θεραπεία Λευκού & Χρυσού Φωτός

 

Ως διαδικασία είναι απλή. Μας στέλνεις τηλεφωνικά, μία φωτογραφία από το άτομο που έχει αποχωρήσει από την ύλη ή βρίσκεται σε κόμμα, το βαφτιστικό ονοματεπώνυμο & την ημερομηνία γέννησης. Εμείς από πλευράς μας φροντίζουμε να γίνουν σε ψυχικό επίπεδο θεραπείες, με στόχο την μετακίνηση της ψυχής στην αρμονία και γαλήνη.

 

Αν πιθανά και εσύ έχεις ως προσωπικότητα αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις, ή από καταστάσεις που νιώθεις ενεργειακά ανοιχτές μεταξύ εσένα και του ατόμου που αποχώρησε ή βρίσκεται σε κόμμα, μπορούμε να κάνουμε παράλληλα την ίδια θεραπεία και για εσένα.

 

Με τον τρόπο αυτό θα φροντίσουμε μέσα από την Ανιδιοτελή Αγάπη και Βοήθεια από τον Ανώτερο Εαυτό, των Διδασκάλων, των Αγγέλων & Αρχαγγέλων, σε Συντονισμό & Καθοδήγηση με τις Ιερές Δυνάμεις του Φωτός, να γίνουν Τελετουργικά Κάθαρσης & Εξάγνισης όλων των αρνητικών ενεργο-πληροφοριών από το πεδίο της ψυχής που αποχώρησε ή και για τους δύο σας.

Με σεβασμό και τιμή στην πορεία και ανέλιξη των ψυχών!

Κέλλυ Δαμίγου

Πληροφορίες

Επικοινωνία

Τηλέφωνο : 6946 426298

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

Οικονομική Συνεισφορά

Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

 

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life είναι: από 100 στα 75 ευρώ!

Αν θες να γίνει Θεραπεία και σ΄ εσένα σε σχέση με το άτομο αυτό που έχει φύγει η οικονομική συνεισφορά και για τους δύο είναι από 150 στα 120ευρώ.