fbpx

Καλώς ήρθες στην

Έξ αποστάσεως Θεραπεία

Συναισθημάτων & Οργάνων

μέσω της Σπονδυλικής Στήλης

θεραπεία - ραδιαισθητική έρευνα σπονδυλικής στήλης

Α-σθένεια εννοιολογικά σημαίνει ότι βγαίνω από το σθένος μου, δηλαδή από τη δύναμή μου. Όλες οι ασθένειες έχουν ως ρίζα την Ψυχολογία και συγκεκριμένα, την Συναισθηματική και Νοητική κατάσταση του ανθρώπου. Το Σωματικό Σύμπτωμα δεν είναι ασθένεια, είναι μια πληροφορία που μας δίνει ο εσώτερος εαυτός έτσι ώστε να κάνουμε μία εσωτερική ενδοσκόπηση. Οι άνθρωποι όμως συχνά συνδέουμε τον πόνο με κάποιο τραυματισμό ή αρρώστια. Αυτή είναι μια βαθιά ριζωμένη πεποίθηση στη συνείδησή μας που είναι συχνά απατη­λή και σπεύδει τον άνθρωπο στην άμεση καταπολέμηση των συμπτωμάτων, στον πρώτο πόνο που θα αισθανθεί.

 

Αρκετές φορές περιστάσεις που δημιουργούν την εκδήλωση μιας σωματικής αντίδρασης είναι κάποιο οικονομικό πρόβλημα, μία ασθένεια, μία απότομη αλλαγή τρόπου ζωής ακόμα και ένα γεγονός που κανονικά θεωρείται ευχάριστο, όπως ο γάμος ή η γέννηση ενός παιδιού. Επίσης η εκδήλωση ενός συμπτώματος ή πάθησης μπορεί να οφείλεται και στον βαθμό καταστολής ή κατάπνιξης αρνητικών συναισθημάτων. Στις ημέρες μας οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται να εκφράσουν ανοικτά τα αρνητικά τους συναισθήματα, όπως το άγχος, τον θυμό, το πόνο, ή την ντροπή με αποτέλεσμα να τα καταστέλλουν και το μυαλό να τα κρατάει στην περιοχή του υποσυνειδήτου.

Η Σπονδυλική μας Στήλη είναι ένα εξαιρετικά περίπλοκο σύστημα στήριξης όλου του σώματος. Μέσα από τους σπόνδυλους και τα τρία Νευρικά Συστήματα καταγράφει όλες τις περιοχές που βρίσκονται σε ανισορροπία και ένταση.  ΗΣυγκεκριμένη Θεραπεία γίνεται εξ΄ αποστάσεως και ξεκινάει με Ραδιαισθητική Έρευνα που γίνεται ξεχωριστά σε κάθε σπόνδυλο και στα Τρία Νευρικά Συστήματα.

 

Με τη χρήση των Εκκρεμών και της Ραδιαισθησίας ανακαλύπτουμε και καταγράφουμε από κάθε σπόνδυλο και από τα Τρία Νευρικά Συστήματα:  α. Μπλοκαρίσματα που πιθανά υπάρχουν από καταπιεσμένα συναισθήματα. β. Πληροφορίες για τα σωματικά όργανα και γ. Τα γενικότερα σωματικά συμπτώματα που εν δυνάμει εμφανίζονται. Κατόπιν της έρευνας ρυθμίζονται από τον θεραπευτή και μεταφέρονται από απόσταση υψίσυχνες Θεραπευτικές Δονήσεις στο ατομικό βιοπεδίο του ατόμου και στην σπονδυλική του στήλη, με στόχο να μετουσιώθουν οι ποικίλες πληροφορίες χαμηλών συχνοτήτων και κατ΄ επέκταση των σωματικών συμπτωμάτων που εμφανίζει το άτομο.

Είμαι στην διάθεση σου για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση ή πληροφορία.

 

Με εκτίμηση,

Νίκος Μύτικας

TA TΡΙΑ ΝΕΥΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ

Αυτονομο Νευρικο Συστημα

Τα υποσυνείδητα κυρίαρχα συναισθήματα που υπάρχουν στο Αυτόνομο Νευρικό Σύστημα

Κεντρικο Νευρικο Συστημα

Τα όργανα του σώματος που φέρουν κάποιο μπλοκάρισμα στο Κεντρικό Νευρικό Σύστημα 

Περιφερικο Νευρικο Συστημα 

Τα Σωματικά Συμπτώματα που πιθανά βιώνεις ή είναι εν δυνάμη να εμφανιστούν στο Περιφερειακό Νευρικό Σύστημα

Πληροφορίες

Αναλυτικά η Θεραπευτική Διαδικασία
      • Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σου είναι να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά μαζί μου και να μου δώσεις το ονοματεπώνυμο και την ημερομηνία γέννησής σου.Εντός της εβδομάδας σύμφωνα με τη σειρά προτεραιότητας, θα γίνει από πλευράς μου, ο συντονισμός μαζί σου, η έρευνα και η άμεση με εκρεμμη θεραπεία εξ αποστάσεως, μέσω θεραπευτικής ραδιαισθησίας.Κατόπιν θα επικοινωνήσω μαζί σου τηλεφωνικά για να σου αναφέρω τα αποτελέσματα της έρευνας και συγκεκριμένα, των σωματικών και συναισθηματικών κατηγοριών που βρέθηκαν ευαισθησίες.Η εν λόγω θεραπεία δεν είναι υποκατάστατο οποιασδήποτε ιατρικής ή φαρμακευτικής θεραπείας λαμβάνεις μέχρι σήμερα.Νίκος Μύτικας
Επικοινωνία

Τηλέφωνο : 6906-919227

Εmail : facelift@lovetruthlife.gr

Οικονομική Συνεισφορά

Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life η Οικονομική Συνεισφορά είναι:

Από 70 ευρώ, στα 50 ευρώ (πλεον φπα)

 

συνεργάτες - θεραπευτές - νίκος μύτικας