fbpx
 • Ελληνικά
 • English
Static Slide

Ενεργειακός Καθαρισμός Χώρου & Ατόμου

Με Αρχαγγελικό Εξαγνισμό & Θεραπευτική Ραδιαισθησία

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Static Slide

Ενεργειακός Καθαρισμός Χώρου & Ατόμου

Με Αρχαγγελικό Εξαγνισμό & Θεραπευτική Ραδιαισθησία

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

previous arrow
next arrow

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ & ΑΤΟΜΟΥ Με Αρχαγγελικό Εξαγνισμό & Θεραπευτική Ραδιαισθησία

Αν θέλετε να απαλλαγείτε από όποια αρνητική ενέργεια υπάρχει στον χώρο σας, ή κολλημένη στον εαυτό σας και να δημιουργήστε ένα καθαρό ενεργειακό πεδίο ο ενεργειακός καθαρισμός χώρου και ατόμου είναι η κατάλληλη θεραπεία για εσάς.

Κάθαρση με την Αρχαγγελική Φλόγα του Μιχαήλ & με Μπάλες Θεραπευτικής Ραδιαισθησίας

 

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ & ΑΤΟΜΟΥ Με Αρχαγγελικό Εξαγνισμό & Θεραπευτική Ραδιαισθησία

Αν θέλετε να απαλλαγείτε από όποια αρνητική ενέργεια υπάρχει στον χώρο σας, ή κολλημένη στον εαυτό σας και να δημιουργήστε ένα καθαρό ενεργειακό πεδίο ο ενεργειακός καθαρισμός χώρου και ατόμου είναι η κατάλληλη θεραπεία για εσάς.

Το Σπίτι & ο Επαγγελματικός σου χώρος είναι Ενέργεια και ένας Καθρέφτης του Εαυτού σου και του τι Εκπέμπεις ο ίδιος προς τα έξω. Το ενεργειακό σώμα του ανθρώπου αλληλεπιδρά στο ενεργειακό πεδίο του περιβάλλοντος και αντίστροφα.

 

Κάθε χώρος και κάθε άψυχο αντικείμενο έχει αποτυπώματα από τις ενέργειες των έμψυχων όντων στα οποία ήρθε σε αλληλεπίδραση και μπορεί σταδιακά να προσελκύσει θετική ή αρνητική ενέργεια μέσα από διάφορα γεγονότα, όπως την αρχική κατασκευαστική διαδικασία ανέγερσης του εκείνων που το έφτιαξαν, το πούλησαν, κι εκείνων που το είχαν ή το έχουν στην κατοχή τους.

Η Γη κατοικείται εκατομμύρια χρόνια και στην μνήμη της υπάρχουν πολλαπλά αποτυπώματα από ασθένειες, πολέμους, θανάτους, εγκλήματα, πανδημίες, αυτοκτονίες κ.α. Από τα πιο σημαντικά λοιπόν πράγματα, πριν αγοράσουμε, ενοικιάσουμε  και κατοικήσουμε έναν χώρο στην γη μας, είναι η ανακάλυψη και ο εξαγνισμός όποιας δυσμενής ενέργειας εκπέμπει ο χώρος, καθώς εμείς ως δέκτες την απορροφάμε.

 

Παρελθοντικές ή Τωρινές Αρνητικές Σκέψεις και Συναισθήματα, Τσακωμοί, ένα Διαζύγιο, ένα Τραυματικό Γεγονός, μια Επαγγελματική Αποτυχία,  Συνεχής Αρρώστιες, Ελλείψεις Υλικές ή Συναισθηματικές είναι ενέργειες που παραμένουν ως καταγραφές και επηρεάζουν την ενέργεια του χώρου και των μελών στο ΤΩΡΑ Θετικά ή Αρνητικά.

Συνήθως τα συμπτώματα που μας οδηγούν στο να κάνουμε Ενεργειακό Καθαρισμό, από Ενεργειακή & Γεωπαθητική Μόλυνση, είναι η Κόπωση & Υπνηλία, τα Δυσάρεστα Γεγονότα και η Άσχημη Διάθεση. Όλα τα παραπάνω συνοδεύονται πάντα με Αρνητικές Σκέψεις και με την Διαίσθηση ότι κάτι βαρύ/δυσάρεστο υπάρχει στον αέρα, δίχως να μπορεί να εξηγηθεί με τη λογική.

Μερικά Είδη Ενεργειακής Μόλυνσης του Χώρου, μπορεί να προέρχονται από:

Αρνητικές Σκεπτομορφές, Κατάρες, Δυσάρεστα Γεγονότα, Κακές Ευχές, Γωνίες με Αρνητική Ενέργεια, Μνήμη Τοίχων, Όρκοι Προγόνων, Μολυσμένα Αντικείμενα/Γούρια, Συλλογικό Κάρμα με Ενοίκους, Ψυχές που δεν έχουν φύγει κ.α. και μπορούν να παραμείνουν σε έναν χώρο για μήνες μέχρι και χρόνια μέχρι να καθαριστούν

Μερικά είδη Γεωπαθητικής Μόλυνσης του Χώρου μπορεί να προέρχονται από:

Κεραίες, Κολώνες ΔΕΗ, Υπόγεια Ρεύματα, Υπόγειες Σπηλιές, Γεωλογικά Ρήγματα, Υπόγεια Λιμνάζοντα Νερά, Γεωμαγνητισμό, Ραδιενέργεια κ.ά.

Μερικά είδη Ενεργειακής Μόλυνσης Ατόμου μπορεί να Προέρχονται από:

Χειρισμό, Αυταπάτη, Τραύμα στο Εσωτερικό Παιδί, Ματιάσματα, Γλωσσοφαγια, Κατάρα, Όρκο, Μαγεία, ακόμα και η σύνδεση με κάποια αρνητική Σκεπτομορφή, Πρόσγεια Ψυχή ή Αρνητική Οντότητα κ.ά.

Η Θεραπευτική διαδικασία αποτελείται από ΔΥΟ Στάδια:

 

Α Μέρος Εξ΄αποστάσεως:

 1. Κάθαρση Ατόμου μέσα από μπάλες Θεραπευτικής Ραδιαισθησίας
 2. Κάθαρση Χώρου μέσα από μπάλες Θεραπευτικής Ραδιαισθησίας

 

 

 

Β Μέρος Δια ζώσης :

 1. Δια ζώσης η Κάθαρση στο Άτομο και στον Χώρο, με τις  μπάλες θεραπευτικής ραδιαισθησίας και συζήτηση των αποτελέσματων της έρευνας.
 2. Διάγνωση επιβαρυμένων τομέων του διαμερίσματος & Εξαγνισμός με την Φλόγα του Αρχ. Μιχαήλ σε όλες τις αρνητικές ενεργοπληροφορίες του χώρου.
 3. Εξαγνισμός της Αύρας των κατοίκων & των Σκεπτομορφών τους
 4. Αρχαγγελικές Θεραπευτικές Σπείρες στα άτομα και στον χώρο.
 5. Πιθανή Απελευθέρωση Ψυχών εφόσον εντοπιστούν.
 6. Δώρο έναν Κρύσταλλο συντονισμένο με την Ενέργεια του Άγγελου του Σπιτιού

Είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη να κάνουμε ενεργειακό καθαρισμό στο (σπίτι, εργασία, κατάστημα, κτήμα), μα και στον εαυτό μας ειδικά μετά τον πρωτόγνωρο εγκλεισμό στα σπίτια μας με τον covid19. Στόχος μας πρέπει να είναι να ζούμε μια ενεργειακά καθαρή και ποιοτική ζωή, προσελκύοντας θετικές καταστάσεις και πρόσωπα.

Ο Ενεργειακός Καθαρισμός με τη συνδρομή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ θα καθαρίσει όλες τις αρνητικές δονήσεις και θα εξαγνίσει και ανυψώσει την Ατομική σου δόνηση. Αν θέλεις  να απαλλαγείς από όποια αρνητική ενέργεια υπάρχει στον χώρο σου, ή κολλημένη στον εαυτό σου και να δημιουργήσεις ένα καθαρό ενεργειακό πεδίο αυτή είναι η κατάλληλη θεραπεία για εσένα.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για διευκρινίσεις ή για να ζητήσετε προσφορά

  Πληροφορίες

  Επικοινωνία

  Κέλλυ Δαμίγου

  Τηλέφωνο : 6946 426298 – 6934 730000

  Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

  Πως λειτουργεί η Εξ΄ Αποστάσεως Θεραπευτική Ραδιαισθησία;

  Εδώ και δεκαετίες είναι Γνωστός ο Ανεκτίμητος Θεραπευτικός ρόλος των Εκκρεμών. Στα χέρια των πιστοποιημένων ειδικών, με ευθύνη και σεβασμό, μπορούν να ρυθμιστούν και να μεταφέρουν από απόσταση στο βιοπεδίο του ατόμου και στα κύτταρα του, υψίσυχνες δονήσεις φωτός και κβαντική ενέργεια. Στόχος της διαδικασίας είναι να ανιχνευτούν και να μετουσιωθούν οι ποικίλες πληροφορίες χαμηλών συχνοτήτων, καθώς και να ενδυναμωθούν και ενισχυθούν νέες δονήσεις στον χώρο και στα μέλη του.

   

  Τα πάντα είναι Δόνηση. Μία καρέκλα, ένα λουλούδι, ένα ζώο είναι σωματίδια σε δόνηση, ενέργεια σε κίνηση, συμπεριλαμβανομένων και των ανθρωπίνων σωμάτων μας. Όλα και όλοι είμαστε Ενέργεια και τίποτα δεν μπορεί να θεραπευτεί από την ίδια δόνηση που δημιουργήθηκε. Με βάση αυτή την αρχή, μέσω της Ραδιαισθησίας μετουσιώνουμε ενέργειες και ενισχύουμε το ανθρώπινο σώμα.

  Ως διαδικασία γίνεται από απόσταση και είναι πάρα πολύ απλή. Θα χρειαστεί απλά να μας δώσεις τηλεφωνικώς το ονοματεπώνυμο και την ημερομηνία γέννησης από όλα τα μέλη της οικογένειας.

  omh-kelly-final-482x414
  Sliding Image Sliding Image
  a