fbpx

Συμβουλευτική Προσωπική Ενεργειακή Θεραπεία | Κέντρο Εναλλακτικής Θεραπείας Love Truth Life | Πνευματικές & Αγγελικές Ενεργειακές Θεραπείες

Μία Συμβουλευτική Προσωπική Ενεργειακή Θεραπεία γίνεται πάνω σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί και μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσει μέσα σου, για το το ποια Ενέργεια ή Πεποίθηση δική σου, ή από τους γύρω σου, μπορεί να είναι το μπλοκάρισμα αυτή τη στιγμή στην εξέλιξη σου.

Καλώς ήρθες στις

Δια Ζώσης & Εξ΄ Αποστάσεως

Προσωπικές θεραπείες

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια,
Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας,
Συγγραφέας

Love Truth Life angelic healings - Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Καλώς ήρθες στις Προσωπικές Θεραπείες,

 

Μία Συμβουλευτική Προσωπική Θεραπεία γίνεται πάνω σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί και μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσει μέσα σου, για το το ποια Ενέργεια ή Πεποίθηση δική σου, ή από τους γύρω σου, μπορεί να είναι το μπλοκάρισμα αυτή τη στιγμή στην εξέλιξή σου.

 

Οι Προσωπικές Θεραπείες γίνονται δια ζώσης ή εξ΄ αποστάσεως και έχουν στόχο: α)Να φέρουν ξεκαθάρισμα και θεραπεία σε ένα συγκεκριμένο θέμα σε απασχολεί,  ή  β) Να κάνεις έναν Κύκλο Προσωπικής Ανάπτυξης Εαυτού. Προσωπική μου αξία είναι να σε βοηθήσω να ελευθερωθείς από βαριές ενέργειες και προβλήματα και να ανοίξει η Συνείδηση σου σε Νέα Φωτεινά μονοπάτια.

 

Εχοντας ζητήσει πάντα την άδεια από τον Φύλακα Άγγελο σου και με Εργαλεία, τις Συστημικές Κάρτες κατα Μαίρη Ζαπίτη, Την Κβαντική Συστημική Αναπαράσταση και τις Μπάλες Θεραπευτικής Ραδιαισθησίας, φροντίζω να λάβεις τις απαραίτητες Απαντήσεις, Πληροφορίες, Μηνύματα αλλά και βρεις Λύσεις και Καθοδήγηση για την πορεία που διανύεις στην ζωή σου, από ένα ανώτερο αγγελικό πεδίο, έτσι ώστε σταδιακά να δημιουργήσεις την Ζωή που οραματίζεσαι και ονειρεύεσαι να ζήσεις.

 

Οι Προσωπικές Συνεδρίες γίνονται στον χώρο Love Truth Life στην Κηφισιά, αλλά και εξ΄ Αποστάσεως για τα άτομα που ζουν στο εξωτερικό ή στην επαρχία. Είμαι στην διάθεση σου να με καλέσεις τηλεφωνικά και να σου απαντήσω σε κάθε ερώτηση ή διευκρίνηση.

 

Επέτρεψε μου να σε ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σου.

Με εκτίμηση στο άτομό σου,

Κέλλυ Δαμίγου

mob.: 6946-426298

ολιστική συμβουλευτική και πνευματική θεραπεία ζευγαριού
Quantum Business Success Program Κύκλος εως 6 Θεραπειών για Ενεργειακό Έλεγχο Επιτυχίας Επιχείρησης, Επένδυσης ή Συνεργασίας
Πληροφορίες

Τηλέφωνο : 6946 426298

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

Τι είναι οι Αγγελικές Συστημικές Κάρτες;

Οι Συστημικές Αγγελικές Κάρτες δόθηκαν στη Μαίρη Ζαπίτη και ολοκληρώθηκαν μετά από 7 χρόνια συνεχούς ανοιχτής σύνδεσης με τον ουράνιο κόσμο.

 

Είναι 65 κάρτες που αποκαλύπτουν και καθοδηγούν με αγάπη στις λύσεις που είναι για το ανώτερο καλό όλων και δημιουργούν ένα θετικό πεδίο με υψηλές δονήσεις.

 

Κάθε συνεδρία ξεκινάει με την σύνδεση με τον Φύλακα Άγγελο σου, καθώς εκείνος είναι αυτός που γνωρίζει τα πάντα για εσένα και θέλει μόνο το ανώτερο καλό σου. Εκείνος συνεργάζεται και δέχεται βοήθεια από όλους τους Αρχαγγέλους, αγγέλους και ουράνιες δυνάμεις που χρειάζονται για να δοθεί η σωστή λύση στο θέμα που σε απασχολεί.

 

Τι σου αποκαλύπτουν οι Άγγελοι στη συνεδρία:

 • Τις αιτίες των προβλημάτων που σε απασχολούν.
 • Αποκαλύπτουν συστημικές εμπλοκές, σε οδηγούν στην απελευθέρωση από αυτές και από βάρη που δεν σου ανήκουν, προσφέροντας κάθαρση, αποδοχή και συμφιλίωση.
 • Βοηθούν σε διλήμματα και αποφάσεις που πρέπει να πάρεις.
 • Σου αποκαλύπτουν τους Αγγέλους που είναι κοντά σου για να σε στηρίξουν και να σε καθοδηγήσουν στα θέματα σου.
Τι είναι η Θεραπευτική Ραδιαισθησία;

Εδώ και δεκαετίες είναι Γνωστός ο Ανεκτίμητος Θεραπευτικός ρόλος των Εκκρεμών. Στα χέρια των πιστοποιημένων ειδικών, με ευθύνη και σεβασμό, μπορούν να ρυθμιστούν και να μεταφέρουν από απόσταση στο βιοπεδίο του ατόμου και στα κύτταρα του, υψίσυχνες δονήσεις φωτός και κβαντική ενέργεια. Στόχος της Θεραπευτικής ραδιαισθησίας είναι να ανιχνευτούν και να μετουσιωθούν οι ποικίλες πληροφορίες και συναισθήματα χαμηλών συχνοτήτων και να ενδυναμωθούν και ενισχυθούν με νέες δονήσεις.

Τα πάντα είναι Δόνηση. Μία καρέκλα, ένα λουλούδι, ένα ζώο είναι σωματίδια σε δόνηση, ενέργεια σε κίνηση, συμπεριλαμβανομένων και των ανθρωπίνων σωμάτων μας. Όλα και όλοι είμαστε Ενέργεια και τίποτα δεν μπορεί να θεραπευτεί από την ίδια δόνηση που δημιουργήθηκε. Με βάση αυτή την αρχή, μέσω της Ραδιαισθησίας μετουσιώνουμε ενέργειες και ενισχύουμε το ανθρώπινο σώμα και τις καταστάσεις

Ως διαδικασία γίνεται από απόσταση και είναι  πάρα πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δώσεις την άδεια σου μέσα από τον βαπτηστικό ονοματεπώνυμο σου και την ημερομηνία γέννησης σου.

Τι είναι η Κβαντική Συστημική Αναπαράσταση;

Η Συστημική Αναπαράσταση θεμελιώθηκε από τον Γερμανό Ψυχοθεραπευτή Bert Hellinger στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Είναι μια βιωματική μέθοδος η οποία αποκαλύπτει βαθιές και κρυφές αλήθειες που δρουν ασυνείδητα σε ένα σύστημα με το οποίο είμαστε συνδεδεμένοι πχ. οικογενειακό, εργασιακό κτλ.

Η διαχρονική εξέλιξη της είναι η Κβαντική Συστημική Αναπαραστάση. Σ΄ αυτήν την εξελιγμένη μέθοδο, μας δίνεται η δυνατότητα μέσα από «Αγγελικές Κβαντικές Σπείρες» AQS να εμπλουτίσουμε την παλιά καταγραφή, με υψηλές θετικές συχνότητες, δονήσεις και πληροφορίες, από όλα τα τάγματα των Αγγέλων. Αυτές μεταφέρονται στο πεδίο του προβλήματος και δημιουργούν μέσα σε δευτερόλεπτα μεγάλες θετικές αλλαγές, που μπορούν με ειδικό τρόπο μέτρησης να επιβεβαιωθούν.

 

Μέσα από μία Ατομική Κβαντική Συστημική Αναπαράσταση, και σύμφωνα με το ΑΙΤΗΜΑ που απασχολεί τον θεραπευόμενο, ανακαλύπτουμε τι χρειάζεται να επιλυθεί, κυρίως όταν δεν γνωρίζουμε ποια είναι η ρίζα του προβλήματος. Η Συστημική Αναπαράσταση βοηθάει σε θέματα:

 • Οικογενειακά
 • Συντροφικότητας, Σχέσεων
 • Έλλειψης Σκοπού Ζωής
 • Κληρονομικότητας
 • Επαγγέλματικής και Οικονομικής Επιτυχίας
 • Αποτυχίας
 • Επαναλαμβανόμενων μοτίβων
 • Λήψης Αποφάσεων
 • Οικογενειακών Επιχειρήσεων
 • Υγείας
 • Υπογονιμότητας
 • Προσωπικής Εξέλιξης