fbpx
Τελετή Καλωσορίσματος της Ψυχής -->Πάτα ΕΔΩ για Πληροφορίες

ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ 
BLESSING WAY

 

Ένα από τα πιο Ιερά Βιώματα για την Έγκυο και το Μωράκι που είναι να έρθει στην ύλη, είναι η Τελετή Καλωσορίσματος της Ψυχής (Blessing way). Η Πνευματική αυτή Τελετή είναι γεμάτη από φίλους και αγαπημένους στο σπίτι της εγκύου, ή και κάπου μέσα στη φύση, πλημμυρισμένη με Ευχές, Δώρα, Χαρά, Τραγούδι, Ζωγραφική και Νόστιμα καλούδια που προσφέρονται με αγάπη προς τη Μανούλα και την αγέννητη Ψυχούλα.

 

Η εν λόγω Γιορτή-Τελετή, μπορεί να είναι ένα Μοναδικό Δώρο από κάποιον Φίλο/η-Σύντροφο, προς την έγκυο μανούλα, ή και να ζητηθεί από την ίδια την εγκυούλα, καθώς η όλη διοργάνωση γίνεται εξ΄ ολοκλήρου από την διοργανώτρια της Τελετής, την Αννα Δαμίγου.

 

Τα σύνηθες Θεραπευτικά- Γιορτινά Μέρη της Τελετής Καλωσορίσματος της Ψυχής είναι τα παρακάτω:

 • Δημιουργία Ιερότητας Χώρου από την Υπεύθυνη Αννα Δαμίγου
 • Άνοιγμα Κύκλου απο Φίλους και Γνωστούς
 • Μοίρασμα με λίγα λόγια από το κάθε άτομο, για την γνωριμία/σχέση με την εγκυμονούσα
 • Αφιέρωση προς την ψυχούλα κάποιο ποίημα, τραγούδι, ευχή, ή και κάποιο δωράκι
 • Ζωγραφική με φυτικές μπογιές ή λουλούδια πάνω στην κοιλιά της εγκύου, αφιερώνοντας της και εξηγώντας της, τι είναι αυτό που ζωγραφίζει ή τοποθετεί
 • Σύντομος Διαλογισμός με τα χέρια των αγαπημένων προς την κοιλιά της εγκύου, για την δημιουργία της βέλτιστης χρονογραμμής για την γέννηση της ψυχής, με τον πιο εύκολο και ανώδινο τρόπο.
 • Μασάζ στα πόδια και στα χέρια της εγκύου, για εξισορρόπηση του Νευρικού Συστήματος
 • Μασάζ με τραγούδι και γενικότερη φροντίδα στο σώμα της εγκύου από τους φίλους και γνωστούς.
 • Γιορτή, Τραγούδι, Χορός, Φαγήτό!!!

 

Η εν λόγω Τελετή, είναι μία Βαθιά Θεραπευτική και Αισθηματική Έμπειρία για την Έγκυο και για το μωράκι, χρειάζεται όμως να επισημάνουμε, πως ταυτόχρονα λαμβάνουν Ενεργειακή Θεραπεία και όλοι οι Φίλοι και Αγαπημένοι που παρεβρίσκονται σ΄ αυτή την Μοναδική Εμπειρία Ζωής.

 

Διάρκεια: Τέσσερις ώρες

Οικονομική Συνεισφορά: Σε συνεννόηση με την Αννα Δαμίγου

mob: 6975-728478

email: adamigou@yahoo.com

εργαστήριο επαφή, σύνδεση & θεραπεία μήτρας
Επαφή, Σύνδεση & Θεραπεία Μήτρας -->Πάτα ΕΔΩ για Πληροφορίες

Η μήτρα είναι ένα ενεργειακό κέντρο, ένα κέντρο δημιουργίας, ένας πολύ δυνατός σπόρος ο οποίος εάν μείνει απεριποίητος και γεμάτος ενεργειακά απόβλητα θα μαραθεί. Δε θα μπορέσει ποτέ να φτάσει στην πλήρη έκφρασή του, όπως και στην εκπλήρωση του σκοπού του. Και σκοπός μιας μήτρας δεν είναι μόνο η γονιμοποίηση και η γέννηση ενός παιδιού, που και αυτό από μόνο του είναι ένα θαύμα, αλλά η γονιμοποίηση ολάκερου του σύμπαντος.

 

Η μήτρα είναι ένας μετασχηματιστής της ενέργειας!  Αν όμως δε χρησιμοποιηθεί με συνειδητότητα θα μείνει ένα άδειο δοχείο. Έτσι δεν μπορεί να βιώσει το αίσθημα της βαθιάς χαράς, της ικανοποίησης και της δημιουργίας, με αποτέλεσμα η γυναίκα να κατηγορεί τον εαυτό της ή τον σύντροφο της, ή πολύ συχνά να έχει θυμό απέναντι στο ανδρικό φύλο, καθώς και έντονο ανταγωνισμό στο ίδιο φύλο.

 

Σε αυτό το τρίωρο σεμινάριο, μέσα σε έναν κύκλο απόλυτης εμπιστοσύνης και υποστήριξης…

 • Θα έρθουμε σε επαφή και επικοινωνία με την μήτρα μας μέσω διαλογισμού
 • Θα καθαρίσουμε τα παρελθοντικά τραύματα και ενεργειακά υπολείμματα που υπάρχουν μέσα σε αυτήν από παλαιούς ερωτικούς συντρόφους, από εκτρώσεις, από γυναικολογικές επεμβάσεις (ακόμη και αφαίρεση μήτρας)
 • Θα θεραπεύσουμε την ίδια αλλά και την συλλογική μήτρα μέσω της ενέργειας του κόκκινου ρόδου και θα την συνδέσουμε με το κέντρο της καρδιάς μας.
 • Θα την ζωγραφίσουμε, θα την χορέψουμε, θα την τραγουδήσουμε, θα την γιορτάσουμε και θα ξανανοίξουμε αυτό το κέντρο δημιουργίας στην χαρά, στην απόλαυση, στην ΖΩΗ

 

Αν είσαι λοιπόν έτοιμη για ένα τέτοιο θεραπευτικό ταξίδι σύνδεσης με το το θεϊκό με το απαλό λευκό ποτάμι της λάμψης της καρδιάς και ανάκτησης της ελευθερίας της μήτρας σου, σε περιμένω με αγάπη και εσένα κοντά μας, για να εξερευνήσουμε μαζί το κέντρο της θηλυκής σου ενέργειας.

 

Αννα Δαμίγου

mob: 6975-728478

email: adamigou@yahoo.com

Σαμάνικος Θεραπευτικός Τροχός -->Πάτα ΕΔΩ για Πληροφορίες

ΟΙ 4 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥ ΤΡΟΧΟΥ

 

Ο σαμανικός θεραπευτικός Τροχός είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και μεταμορφωτικά προγράμματα στον κόσμο καθώς δουλεύει σε σωματικό, συναισθηματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο.

 

Η δομή του προγράμματος είναι βασισμένη σε 4 επίπεδα, που έχουν τα ονόματα των τεσσάρων κατευθύνσεων ξεκινώντας με τον Νότο και συνεχίζοντας με την Δύση, τον Βορρά και την Ανατολή. Κάθε κατεύθυνση έχει διαφορετικό θέμα και είναι χτισμένη πάνω στην γνώση και τις δεξιότητες της προηγούμενης. Για αυτό τον λόγο πρέπει να ακολουθούνται με την σωστή σειρά.

 

Κάθε επίπεδο περιλαμβάνει σαμάνικες μυήσεις, πολύ βαθιές ενεργειακές θεραπευτικές διαδικασίες, τελετουργικά, τελετές, ταξίδια σε άλλες καταστάσεις συνείδησης και σε προηγούμενες ζωές, διαλογισμούς, ενεργειακές ασκήσεις, μυστικιστικές εμπειρίες και ένα βαθύ μοίρασμα αγάπης.

 

Οι ενέργειες του σύμπαντος σε αυτή τη παράδοση παίρνουν τη μορφή ζώου καθώς ο τρόπος που ερχόμαστε σε επαφή με αυτές, μέσα από αυτή τη παράδοση, γίνεται με ορισμένα αρχέτυπα που αντιπροσωπεύουν την ποιότητα της κάθε ενέργειας.

 

 

Νότος: Ο δρόμος του ήρωα

 

Ο Νότος αντιπροσωπεύεται από το Φίδι.

Είναι η βάση, από όπου ξεκινάει το θεραπευτικό ταξίδι της ολοκλήρωσης.

Το Φίδι είναι η αρχή του δεσίματος και του λυσίματος. Στο Νότο καθαρίζουμε από πράγματα που μας βαραίνουν.

Με τα δυνατά θεραπευτικά εργαλεία του Νότου θεραπεύουμε το πληγωμένο εγώ, βγαίνουμε από την θέση του θύματος, του θύτη και του σωτήρα και τα θεραπευμένα κομμάτια μας γίνονται η δύναμη και τα ταλέντα μας.

Ο Νότος δουλεύει με το προσωπικό μας παρελθόν, τις πληγές μας, τους πόνους μας και όλα τα τραύματα της παιδικής μας ηλικίας, κάθε τι που μας «κρατάει πίσω».

Όπως το φίδι βγάζει το δέρμα του για να μεγαλώσει κι άλλο έτσι αποβάλλουμε από πάνω μας τις ιστορίες που ζούμε και ξαναζούμε και δεν μας οδηγούν πουθενά. Μετά από αυτή την διαδικασία μαθαίνουμε να περπατάμε με ομορφιά και χάρη στη ζωή μας πάνω στη Γη.

Μαθαίνουμε την διαδικασία της φώτισης(Illumination) που είναι μια πολύ δυνατή θεραπευτική διαδικασία, μαθαίνουμε επίσης πώς να ανοίγουμε ιερό χώρο και να δουλεύουμε μέσα σε αυτόν, πώς να κάνουμε ζωγραφιά στη άμμο (Sand painting), τεχνικές αναπνοής και τη χρήση του εκκρεμούς. Όσα μαθαίνουμε είναι χρήσιμα τόσο για την προσωπική μας θεραπεία όσο και για την θεραπεία άλλων ανθρώπων.

 

Στον Νότο λαμβάνουμε τέσσερις μυήσεις:

 • τη μύηση των ζωνών δύναμης που πλέκονται γύρω από το σώμα μας μέσα στο ενεργειακό μας πεδίο
 • τη μύηση του οραματιστή που μας βοηθάει να αρχίσουμε να βλέπουμε καλύτερα τον αόρατο κόσμο μέσα και έξω από μας
 • τη μύηση της Αρμονίας, όπου αφυπνίζονται οι αρχετυπικές ενέργειες στα τσάκρα μας. Η μύηση αυτή μας βοηθάει να είμαστε σε Άινι, δηλαδή σε ορθή σχέση, με τα πάντα γύρω μας, μέσα και έξω μας.
 • τη μύηση του θεραπευτή με την οποία αφυπνίζεται ο θεραπευτής μέσα μας και ενεργοποιείται η mesa μας. Με το τελετουργικό αυτό δημιουργούνται δεσμοί ανάμεσα στη mesa και σε μας που θα μας βοηθήσουν να κρατήσουμε την ενεργειακή αλλαγή μας και να μένουμε στο μονοπάτι που επιλέγουμε.

 

Δύση: Ο δρόμος του φωτεινού πολεμιστή

 

Η Δύση αντιπροσωπεύεται από το Τζάγκουαρ.

Εδώ δουλεύουμε με τους φόβους μας.

Απελευθερωνόμαστε από το γενετικό και καρμικό μας παρελθόν, αποκαθιστούμε τη σχέση με τους προγόνους μας και κληρονομούμε συνειδητά τα δώρα και τα ιδιαίτερα ταλέντα τους.

Εδώ θεραπεύουμε τις ιστορίες του προσωπικού μας παρελθόντος αλλά και των προγόνων μας, ιστορίες που κληρονομήσαμε και που ακόμα ζουν μέσα μας.

Εδώ αρχίζουμε και δουλεύουμε με τις αρχές της ζωής και του θανάτου. Μπαίνουμε στη δική μας προσωπική δύναμη και μαθαίνουμε πως να την κρατάμε. Μαθαίνουμε πώς να απομακρύνουμε τις βαριές ενέργειες από το ενεργειακό μας πεδίο και πως να το διατηρούμε καθαρό. Δουλεύουμε με τη σκιά μας και με όσα κομμάτια μας που έχουμε απαρνηθεί, με την πρόθεση να γίνουμε ολόκληροι ξανά.

Εξορκίζουμε από το σύστημα μας τον φόβο του θανάτου που μας καταδιώκει και ξαναθυμόμαστε ότι δεν έχουμε εχθρούς, ούτε σε αυτόν τον κόσμο, ούτε σε άλλον κόσμο, και για αυτό δεν χρειάζεται να είμαστε σε συνεχή επιφυλακή και ανταγωνισμό. Όταν πλέον δεν έχουμε το φόβο για το άγνωστο, την ψευδαίσθηση του θανάτου, τότε μαθαίνουμε να ζούμε ειρηνικά.

Ξεπερνώντας τους μεγαλύτερους φόβους μας, γινόμαστε διαθέσιμοι στη ζωή!

Όταν δεν μας διεκδικεί ο θάνατος, μας διεκδικεί η ζωή!

Στη Δύση λαμβάνουμε το τελετουργικό του pampamesayok, του φύλακα της ημέρας.

 

Βορράς: Ο δρόμος του οραματιστή

 

Ο Βορράς συμβολίζεται από το Κολιμπρί.

Έχοντας θεραπεύσει το παρελθόν μας, συνδεόμαστε με το πεπρωμένο μας, την ατζέντα της ψυχής μας. Μαθαίνουμε να ταξιδεύουμε μέσα στον χρόνο και να θεραπεύουμε το παρελθόν και το μέλλον.

Στην κατεύθυνση του Βορρά αρχίζουμε να δουλεύουμε στο επίπεδο του μυθικού, που είναι ο χώρος όπου ο ήρωας ακολουθεί το ταξίδι της ψυχής του και γινόμαστε ο οραματιστής και ο ήρωας της ζωής μας. Αυτός είναι ο δρόμος του Κολιμπρί. Εδώ ενεργοποιείται το μέρος εκείνο του εγκεφάλου μας που σχετίζεται με τις εικόνες, τη μουσική, τις τέχνες και τα ανώτερα μαθηματικά.

Έτσι αφού στον Νότο και στην Δύση αποβάλλουμε το παρελθόν μας και τις βαριές ενέργειες, στο Βορρά μαθαίνουμε ποιοι πραγματικά είμαστε. Απαλλασσόμαστε από όλους τους ρόλους του Εγώ που μας κρατούν «μικρούς» και ανακαλύπτουμε την πραγματική μας υπόσταση. Μαθαίνουμε να αποβάλλουμε όλα όσα νομίζουμε ότι είμαστε, όλα εκείνα με τα οποία έχουμε ταυτίσει τον εαυτό μας και έχουμε χάσει την αυθεντικότητά μας. Έτσι αφήνουμε χώρο να έρθει στην επιφάνεια ο αυθεντικός μας εαυτός, τόσο φωτεινός όσο  δεν έχουμε καν φανταστεί.

Μαθαίνουμε να ταξιδεύουμε μέσα στον χρόνο και να κάνουμε αλλαγές σε αυτά που θεωρούμε παρελθόν και μέλλον, έτσι ώστε να καθορίσουμε το παρόν.  Στον Βορρά γινόμαστε ο οραματιστής που μπορεί και βλέπει πέρα από το Εγώ και το Νου.  Σταματάμε να ταυτιζόμαστε με τις σκέψεις μας και βγαίνουμε από τις ψευδαισθήσεις. Αναδυόμαστε στο μυθικό επίπεδο της συνειδητότητας από όπου έχουμε πρόσβαση στο μεγάλο κενό, αυτό που περιλαμβάνει όλες τις πιθανότητες.

Μαθαίνουμε να βλέπουμε και να πλοηγούμαστε στα σαμάνικα επίπεδα της μη συνηθισμένης πραγματικότητας. Με τη θεραπευτική διαδικασία «Ανάκτηση Ψυχής» ανακτούμε τα κομμάτια της ψυχής μας που είχαμε χάσει μέσω τραυματικών εμπειριών. Αποδεσμευόμαστε από τις επιθυμίες του Εγώ, εμπνεόμαστε από το όραμα της ψυχής, βρίσκουμε τον αυθεντικό μας εαυτό και επανασυνδεόμαστε με την ατζέντα της ψυχής μας.

Η μύηση που λαμβάνουμε στο Βορρά του Altomesayok, του φύλακα της σοφίας.

 

Ανατολή: Ο δρόμος του σοφού

 

Η Ανατολή συμβολίζεται από τον αετό ή τον κόνδορα και σχετίζεται με την υπέρβαση.

Στην Ανατολή ανακαλύπτουμε ότι, από πάντα,  είμαστε οι Δημιουργοί του κόσμου μας. Βιώνουμε την πλήρη ολότητα και αναγνωρίζουμε πλέον ότι ο διαχωρισμός είναι μια ψευδαίσθηση. Και ενώ η Ανατολή είναι το τέλος του ταξιδιού είναι η αρχή της υπόλοιπης ζωής μας. Μιας ζωής συνειδητής και υπέροχης, που υπηρετεί αυθύπαρκτα της συλλογική ζωή και τη συλλογική υπέρβαση.

Υπερβαίνουμε το Εγώ μας, την αίσθηση ότι είμαστε ένα άτομο, ακόμη και την αίσθηση ότι είμαστε μια ξεχωριστή ψυχή. Στην Ανατολή επανα-ταυτιζόμαστε με τα πάντα, το μεγάλο πεδίο της ενότητας από όπου προερχόμαστε, την δημιουργική και υλοποιητική δύναμη του σύμπαντος και ερχόμαστε σε επαφή με τον εσωτερικό μας δημιουργό.

Μαθαίνουμε πώς να ονειρευόμαστε τον κόσμο στην πραγματοποίησή του. Μαθαίνουμε ένα νέο τρόπο δημιουργίας, πως δηλαδή να ονειρευόμαστε την πραγματικότητά μας, τη ζωή μας, τη κοινότητά μας και πώς να τη φέρνουμε σιγά-σιγά σε υλοποίηση.

Μαθαίνουμε επίσης πώς να ζούμε σε Ayni, το νόμο της ιερής ανταποδοτηκότητας, της ορθής σχέσης και αμοιβαιότητας, με τα πάντα και τους πάντες, μέσα και έξω. Μία βασική διδαχή της ανατολής είναι ότι δεν υπάρχει μέσα–έξω, δεν υπάρχει διαχωρισμός, είμαστε όλοι μία ενεργειακή ενότητα.

Δουλεύουμε επίσης με τα τελετουργικά του θανάτου και μαθαίνουμε ειδικές ενεργειακές τεχνικές σε ένα ανώτερο επίπεδο ώστε να πραγματοποιούμε την πνευματική πτήση της ψυχής και να πλοηγούμαστε στον αόρατο κόσμο του πνεύματος. Έτσι θα μπορούμε να βοηθάμε συνανθρώπους μας να πεθαίνουν συνειδητά και συμφιλιωμένοι με την ζωή που έζησαν, ή δεν έζησαν, πάνω στην γη.

Στην Ανατολή αποβάλουμε τα τελευταία εμπόδια που μας σταματούν από το ανώτερο πεπρωμένο μας, αφηνόμαστε στην ατζέντα της ψυχής μας και την εκφράζουμε πλήρως στον υλικό κόσμο. Έτσι βοηθάμε να πραγματοποιηθεί η υπέρβαση πάνω στην γη.

Η προσωπική μας ζωή μπαίνει πλέον στην υπηρεσία της συλλογικής ζωής καθώς έχουμε βιώσει την ολότητα και γνωρίζουμε πλέον ότι ο διαχωρισμός είναι μια ψευδαίσθηση.

Λαμβάνουμε το τελετουργικό του Κούρακ κούγιακ, του φύλακα της γης.

 

Και λίγα λόγια ακόμα…

 

Οι τέσσερις κατευθύνσεις σχετίζονται και με τα επίπεδα αντίληψης που ανατομικά είναι τα τέσσερα μέρη του εγκεφάλου μας. Το τμήμα του εγκεφάλου που αναπτύχθηκε στον άνθρωπο, ο ερπετοειδής μας εγκέφαλος, σχετίζεται με το επίπεδο του Φιδιού, στο Νότο.

Στη Δύση, το τζάγκουαρ, είναι το τμήμα του εγκεφάλου από όπου αντιλαμβανόμαστε και ζούμε την καθημερινότητά μας, ο λιμπικός εγκέφαλος.

Στο Βορρά πάμε στο νεοφλοιό, από όπου εκφράζονται τα μαθηματικά και οι τέχνες, γράφονται τα ποιήματα και γεννήθηκαν οι μύθοι όλης της ανθρωπότητας.

Στην Ανατολή όλες οι διαδικασίες ενεργοποιούν τον μετωπιαίο λοβό.

 

Σκοπός μας είναι οι τέσσερις εγκέφαλοι να έρθουν σε ορθή σχέση μεταξύ τους και να λειτουργούν αρμονικά.

Σε όλες τις κατευθύνσεις δουλεύουμε με την Γη, με τον Ήλιο, με το Φεγγάρι, με τα αστέρια, με τα νερά της θάλασσας, ολόκληρη τη φύση και φυσικά με το Μεγάλο Πνεύμα, την πηγή των πάντων, που του έχουν δοθεί χίλια ονόματα στην ιστορία της ανθρωπότητας.

 

Ο απόφοιτος του Θεραπευτικού Τροχού είναι: «Φύλακας της Γης», και τα  φέρει όλα αυτά μαζί και συνειδητά στον κόσμο, μέσα από την ύπαρξή του.

 

Ο θεραπευτικός τροχός είναι ένα πλαίσιο που μας στηρίζει στην διαδρομή της ζωής μας. Είναι ένας χάρτης για να βρούμε τον δρόμο μας, αλλά δεν είναι ο δρόμος. Ο χάρτης περιέχει απλά οδηγίες, τον δρόμο πρέπει να τον βρούμε και να τον περπατήσουμε μόνοι μας.

Γενικά η κεντρική ιδέα του σαμανισμού δεν μπορεί να περιγραφεί εύκολα με λέξεις γιατί αποτελεί μία άμεση βιωματική εμπειρία και γνώση. Όταν ακολουθούμε το μονοπάτι αυτό, τότε αυτό το ίδιο, μας διδάσκει πραγματικά.

 

Άννα Δαμίγου

mob: 6975-728478

email: adamigou@yahoo.com

Πεθαίνοντας με Συνείδηση --> Πάτα ΕΔΩ για Πληροφορίες

Πεθαίνοντας Συνειδητά

 

Ο θάνατος είναι το υπέρτατο ταξίδι απελευθέρωσης, το κλείσιμο ενός κύκλου και το άνοιγμα ενός άλλου σε μια άλλη διάσταση. Η επιστροφή στην Ολότητα.

 

Όταν ένα άτομο έχει ανολοκλήρωτες υποθέσεις σε αυτό τον κόσμο, αδυνατεί να περάσει εύκολα μέσα από αυτή την πύλη.  Έτσι είναι σημαντικό να κλείσουμε αυτές τις υποθέσεις και να προετοιμαστούμε για την Αιωνιότητα. Χρειάζεται να κάνουμε τα βήματα για το ταξίδι στο “σπίτι” μας όσο πιο ελεύθερα είναι εφικτό.

Τα Σπουδαία Τελετουργικά Θανάτου που ασκούνται από αρχαίες παραδόσεις μάς βοηθούν να κατανοήσουμε το είδος του ψυχολογικού, συναισθηματικού και ενεργειακού κλεισίματος που απαιτείται. Παρέχουν συγκεκριμένα βήματα έτσι ώστε να επέλθει συμφιλίωση και θεραπεία τόσο στους αγαπημένους του προσώπου που μεταβαίνει όσο και σε αυτόν.

 

“Στόχος μας είναι να αφήσουμε αυτή τη ζωή πλήρεις, γεμάτοι και συμφιλιωμένοι με τον εαυτό μας και τους γύρω μας και να πεθάνουμε συνειδητά ”. Σ΄ αυτή τη θεραπευτική εκπαίδευση  θα εξερευνήσουμε και θα βιώσουμε τα βήματα του να πεθαίνουμε συνειδητά και θα μάθουμε πώς να καθοδηγούμε άλλους που κάνουν αυτό το εκπληκτικό ταξίδι με όσο πιο ειρηνικό τρόπο, γεμάτο Φως,  Αξιοπρέπεια, Χάρη και ευκολία

 • Θα δημιουργήσουμε έναν ιερό χώρο για να βοηθήσουμε αυτούς που είναι σε μετάβαση
 • Θα έρθουμε σε επαφή με το Ενεργειακό Σώμα
 • Θα Συμφιλιωθούμε και θα Συγχωρέσουμε
 • Θα μάθουμε να καθοδηγούμε κάποιον τις τελευταίες στιγμές του Θανάτου του
 • Θα εκτελέσουμε το τελετουργικό της σπείρας θανάτου μετά την τελευταία Πνοή

 

Ένα βαθύ, μεταμορφωτικό σεμινάριο που θα ανοίξει τους ορίζοντες μας για το πως βλέπουμε τον θάνατο αλλά και την ίδια την ζωή.

 

Κυριακή 15/11/20

Ώρες: 11:00-18:00μ.μ.

Οικονομική Συνεισφορά: Για τα Μέλη του Χώρου από 100 στα 75 ευρώ

facebook: @damigou.anna

messenger: damigou.anna

Ε–mail: adamigou@yahoo.com

mob : 6975-728478

Kηφισιά