fbpx
κάθαρση & ανάπλαση αιθερικού σώματος - μόνιμη ασπίδα προστασίας - θεραπεία

Το Αιθερικό σώμα είναι ένα ακριβές αντίγραφο του Φυσικού Σώματος.

Διαπερνά το υλικό σώμα και ακολουθεί τις ίδιες γραμμές με αυτό, αλλά είναι μεγαλύτερο κατά 3-5 εκ. Είναι φτιαγμένο από αιθέρα και θεωρείται η Ενεργειακή Μήτρα του Φυσικού Σώματος.

 

Το αιθερικό είναι σώμα των αισθήσεων. Καταγράφει όλες τις φυσικές αισθήσεις, οδυνηρές ή ευχάριστες. Σ αυτό το σώμα αισθανόμαστε αρχικά την ζέστη, το κρύο, την άνεση την δυσφορία και στη συνέχεια έρχεται το Υλικό μας Σώμα να αντιδράσει.

 

Το Αιθερικό Σώμα Δημιουργεί μια συνεχή ροή ενεργειών που δρουν ως ασπίδα ζωής, ισορροπίας και προστασίας για το Φυσικό μας Σώμα. Όταν η ροή είναι φυσιολογική, το αιθερικό σώμα ακτινοβολεί με σταθερό τρόπο καθαρή ζωτική ενέργεια και τροφοδοτεί όλα τα κύτταρα και όργανα του οργανισμού. Αποτελεί επίσης το ενδιάμεσο κανάλι επικοινωνίας του φυσικού σώματος με τα ανώτερα σώματα.  

 

Σε αυτό το Σώμα, μπορούν να συσσωρευτούν όλες οι αρνητικές ενέργειες και κατάλοιπα. Σ΄ αυτή την περίπτωση η ροή δεν είναι φυσιολογική και στο σώμα μπορούν να προσκολληθούν ενέργειες μαγείας, χειρισμού, ματιάσματος, γλωσσοφαγιάς, κατάρων & βαμπιρισμού που μπορούν να φέρουν μπλοκάρισμα, κλέψιμο, ή κόψιμο στη βιοζωτικότητα του ατόμου.

 

Η θεραπεία ΚΑΑΣ είναι σημαντική καθώς προσφέρει κάθαρση από ενεργειακές παρεμβολές και κατάλοιπα και  ολική ανάπλαση του αιθερικού σώματος. Καθαρίζοντας το Αιθερικό Σώμα όλες αυτές οι ενέργειες εξαγνίζονται και από όλα τα υπόλοιπα ανώτερα σώματα (Αστρικό, Πνευματικό,Καρμικό, Ατμικό).

 

Με την ολοκληρωση της θεραπείας αυτής απολαμβάνεις μεγαλύτερη ζωτική ενέργεια, καλύτερη υγεία, βαθύτερη αντίληψη και σύνδεση με τις αισθήσεις σου και τα μηνύματα που παίρνεις απο τον πνευματικό κόσμο, με Μόνιμη Ασπίδα Προστασίας του Αιθερικού Σώματος σου.

Η συγκεκριμένη θεραπεία γίνεται εξ΄ αποστάσεως και ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ ΑΝΑ ΕΤΟΣ. Μπορείς να διαβάσεις για τη θεραπευτική διαδικασία αναλυτικά παρακάτω.

 

Σ΄ ευχαριστώ,

Nίκος Μύτικας

TA TΡΙΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 

αγγελική θεραπεία

Α΄ Μέρος

Στο Πρώτο Μέρος, με τη βοήθεια και προστασία του Ιησού, του Μέτατρον, του Μελχιζεδέκ και των αρχαγγέλων Μιχαήλ, Γαβριήλ, Ραφαήλ, Ζακχιήλ, Χανιήλ, Ουριήλ & Ζοφιήλ, μέσα από Ειδικό Τελετουργικό γίνονται Επικλήσεις που επαναλαμβάνονται τρεις φορές και έτσι ενεργοποιείται η διαδικασία Καθαρισμού και Ανάπλασης του Αιθερικού Σώματος.

θεραπεία

B΄ Μέρος

Στο Δεύτερο Μέρος, ξεκινάει το τελετουργικό για τη Δημιουργία Μόνιμης Ασπίδας Προστασίας του Αιθερικού Σώματος (Περίβλημα).

dna

Γ΄ Μέρος 

Στο Τρίτο Μέρος, γίνεται η τελετουργία Ενεργοποίησης των Τεσσάρων Μητρών του DNA (Αρχική Ενεργοποίηση, Απόφαση Ενεργοποίησης των Μητρών του DNA, Δημιουργία Πρόθεσης της τελειοποίησης του Εαυτού, Ελευθερία). Αν το άτομο το επιλέξει σε επόμενη φάση μπορεί να ζητήσει να γίνει η ενεργοποίηση και των 24 μητρών του DNA.

Θεραπευτική Διαδικασία

  • Η Συγκεκριμένη Θεραπεία γίνεται από απόσταση και ο Θεραπευόμενος χρειάζεται να κλείσει συγκεκριμένο ραντεβού ημέρας και ώρας με τον υπεύθυνο θεραπείας.

 

  • Η Θεραπεία λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια ΜΙΑΣ νύχτας συνεχόμενα για οχτώ ώρες. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας το άτομο θα πρέπει να είναι μόνο του σε ένα χώρο, δίχως να έρθει σε επαφή με άλλο άνθρωπο ή ζώο από τα οικεία του μέλη. Αυτό γίνεται γιατί κατά τη διάρκεια της θεραπευτικής διαδικασίας, το αιθερικό σώμα αποκολλάται από το φυσικό σώμα και έτσι το άτομο είναι ενεργειακά ιδιαίτερα ευάλωτο.

 

  • Ο Θεραπευόμενος χρειάζεται να ανάψει στην αρχή της διαδικασίας τρία λευκά κεριά και να κάνει την εξής Επίκληση στον Φύλακα Άγγελο του «Φύλακα Άγγελε μου έλα κοντά μου βοήθησε με και προστάτεψε με σε όλη αυτή τη θεραπευτική διαδικασία».

 

  • Ο Θεραπευτής την συγκεκριμένη ώρα που έχει από κοινού προγραμματιστεί, συνδέεται με τον φύλακα άγγελο του θεραπευόμενου και δημιουργεί ασπίδα προστασίας με αγγελικές δυνάμεις στο πεδίο του και ξεκινά τη θεραπευτική διαδικασία.

 

  • Είναι απαραίτητο το άτομο που λαμβάνει την θεραπεία να έχει κλειστό το κινητό τηλέφωνο και κάθε μορφή εξωτερικής επικοινωνίας και να ΜΗΝ έχει καταναλώσει (24) ώρες πριν κρέας, αλκοόλ και να έχει δει ταινίες τρόμου. Δεν είναι απαραίτητο να κοιμάται στο σύνολο των οχτώ ωρών και μπορεί να κινηθεί στους χώρους της οικίας αν είναι μόνος/η.

 

Αν η ψυχή σου νιώθει το κάλεσμα για Νέα Ζωή, Νέες Καταγραφές και Νέα Ενεργοπληροφορία, τότε ο υπεύθυνος Θεραπείας ΚΑΑΣ Νικόλαος Μύτικας σε περιμένει να επικοινωνήσεις μαζι του.

 

Τηλέφωνο : 6906-919227

Εmail : facelift@lovetruthlife.gr

 

Οικονομική Συνεισφορά:

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη η οικονομική συνεισφορά για την θεραπεία είναι από 120, για  Μόνο 75 ευρώ.

Μόνο για τον Μήνα Ιανουάριο στα 50 ευρώ

 

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτηση.