fbpx
  • Ελληνικά
  • English

Συμβατότητα Γονιμότητας Ζευγαριού | Ενεργειακή Ολιστική Θεραπεία

Η ολιστική προσέγγιση αποσκοπεί στην θεραπεία του ατόμου ως ένα σύνολο: νους, πνεύμα, σώμα. Μπορεί να οδηγήσει στην αντιστροφή της ανεξήγητης υπογονιμότητας …

Καλώς ήρθες στην
Εξ΄ Αποστάσεως Θεραπεία

Συμβατότητα Γονιμότητας Ζευγαριού &
Ενεργειακή Κάθαρση

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Ενεργειακή Ολιστική Θεραπεία στην Ανεξήγητη υπογονιμότητα | Συμβατότητα Γονιμότητας Ζευγαριού & Ενεργειακή Κάθαρση

Η ολιστική προσέγγιση αποσκοπεί στην θεραπεία του ατόμου ως ένα σύνολο: νους, πνεύμα, σώμα. Οι τεχνικές που εφαρμόζονται δεν αντικαθιστούν τις προηγμένες μεθόδους υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, αλλά υποστηρίζουν τον ασθενή κατά τη διάρκεια αυτής της αγχωτικής και φορτισμένης περιόδου. Πρόκειται για μια ασφαλή και μη επεμβατική διαδικασία που θα συγκεντρώσει και θα ενισχύσει τις δυνάμεις του οργανισμού σας αντί να τις υποσκάπτει, που θα αποκαταστήσει και θα επουλώσει τα συναισθηματικά σας τραύματα, αντί να τα επιτείνει. Σας επιτρέπει να επανακτήσετε τον έλεγχο του στόχου, του ψυχισμού και του σώματός σας. Η ολιστική προσέγγιση οδηγεί στην αντιστροφή της ανεξήγητης υπογονιμότητας και στην επίλυση των προβλημάτων που οδηγούν σε μειωμένη γονιμότητα. Αυτό αποδεικνύουν και οι ολοένα αυξανόμενες μαρτυρίες γυναικών που εμπιστεύθηκαν τη θεραπεία αυτή και έγιναν μητέρες.

Η Ανθρώπινη Σεξουαλικότητα είναι μέσο έκφρασης αγάπης και αντικατοπτρίζει την αιώνια πράξη της Δημιουργίας, μέσα από την αναπαραγωγή και την διαιώνιση του ανθρώπινου είδους. Στις ημέρες μας, παρατηρείται ένα πρόβλημα στη γονιμότητα των ζευγαριών που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδί. Πολλές φορές παρά την υγιή βιολογική κατάσταση του ζεύγους, εμφανίζονται μεγάλα και μακροχρόνια εμπόδια γονιμοποίησης που οφείλονται σε Ψυχολογικούς, Πνευματικούς & Ενεργειακούς λόγους.

 

Από ποιους λόγους επηρεάζονται οι Ανεπιτυχείς Προσπάθειες Γονιμότητας Ενεργειακά;

 

Ενεργειακά έχει παρατηρηθεί, ότι μερικά βασικά ΕΜΠΟΔΙΑ που επιλέγει να μην έρχεται μία ψυχή στην ύλη είναι τα εξής:

1.Παρελθοντική Ανεπιτυχής Κύηση/΄Εκτρωση, που υποσυνείδητα συντηρεί ΠόνοΘλίψη ή Ενοχή

2.Συναισθηματική Διαταραχή έστω και σε έναν από το ζευγάρι ( Άγχος, Φόβος, Ανασφάλεια)

3.Περιοριστικές Πεποιθήσεις Ηλικίας, ή Αρνητικές Σκεπτομορφές για Οικονομικά/Επαγγελματικά/Πρακτικά θέματα

4.ΜΗ Συμβατότητα στην Πολικότητα και στη Λειτουργικότητα των Ενεργειακών Κέντρων του ζευγαριού

5.Προγονικές/Καρμικές Ενέργειες που επηρεάζουν το σήμερα, όπως ΚατάραΌρκοςΥπόσχεση κα.

 

Όλα τα παραπάνω μπορεί να συμβάλλουν έτσι ώστε να δημιουργείται στο ζευγάρι μία ιδιαίτερα αγχώδης εμπειρία, που διαταράσσει τη ζωή του καθενός ξεχωριστά, αλλά και ως ζεύγος, σε Προσωπικό και Κοινωνικό επίπεδο.

 Σε ποιους τομείς επιδρά και επηρεάζει Θετικά η Συμβατότητα Γονιμότητας Ζευγαριού;

 

1. Πνευματικά: Μετουσίωση Παρελθόντος & Κάρμα

2. Ενεργειακά: Διόρθωση Πολικότητας των Τσάκρας

3. Ψυχολογικά: Μετουσίωση Αρνητικών Συναισθημάτων

4. Σωματικά: Ενίσχυση Βιοζωτικότητας 

 Πως εφαρμόζεται Πρακτικά η Συμβατότητα Γονιμότητας Ζευγαριού;

Η «Συμβατότητα Γονιμότητας Ζευγαριού & Ενεργειακή Κάθαρση» ξεκινάει εφόσον λάβουμε ένα σύντομο Ιστορικό Ιατρικών Εξετάσεων & Γενεαλογικού Δέντρου, για το κάθε άτομο ξεχωριστά.

Ακολουθεί από εμάς Ενεργειακή και Πνευματική Έρευνα σε ειδικούς χάρτες ραδιαισθησίας, για την ανίχνευση των πνευματικών, ενεργειακών, ψυχολογικών και οργανικών αιτιών υπογονιμότητας.

Εργαζόμαστε εντατικά για ένα μήνα στο ατομικό ενεργειακό πεδίο του κάθε ατόμου ξεχωριστά και κατόπιν της έρευνας στέλνουμε υψίσυχνες θεραπευτικές δονήσεις μέσα από μπάλες Ραδιαισθησίας.

Είναι μία Πρωτοπόρος Θεραπευτική Μέθοδος, που ερευνά ολιστικά τους Βιολογικούς παράγοντες υπογονιμότητας, σε συνδυασμό με τις Υποσυνείδητες Πνευματικές, Ενεργειακές, Καρμικές και Ψυχολογικές αιτίες.

Μέχρι σήμερα έχει φέρει όπως θα διαβάσετε παρακάτω στις Μαρτυρίες/Τestimonials, σε πολλά ζευγάρια τα χαρμόσυνα νέα, μετά από πολλαπλές και πολυετής αποτυχημένες προσπάθειες, μέσω Εξωσωματικής αλλά και με Φυσικό τρόπο.

Δώστε λοιπόν μία ευκαιρία να κάνετε αυτή την ολιστική εξέταση και θεραπεία, παρόλη την πιθανή άγνοια πάνω στην λειτουργικότητα του Ενεργειακού τρόπου Ολιστικής Θεραπείας. Είμαστε σίγουροι πως θα βγείτε κερδισμένοι.

in-vitro-fertilisation-ivf1
σπειροειδής-λάμψη-dna-σε-κλάσματα-σύμπαντος-αφηρημένη-σπείρας-169077753

Τα Δύο Μέρη της Θεραπείας Συμβατότητας

(Πάτα πάνω στο κουμπιά να διαβάσεις αναλυτικά)

Πνευματικά & Ενεργειακά

Αρκετές φορές στο ατομικό μας πεδίο, υπάρχουν κολλημένες κάποιες ενέργειες που δεν γίνονται αντιληπτές μέσω των φυσικών μας αισθήσεων. Η Θεραπευτική Έρευνα και Ραδιαισθησία που γίνεται με την χρήση εκκρεμών, είναι η ικανότητα αναγνώρισης και μετουσίωσης των ενεργειών αυτών.

Συγκεκριμένα η διαδικασία ξεκινάει με έρευνα πάνω σε χάρτες ραδιαισθησίας, για το κάθε άτομο ξεχωριστά. Ανιχνεύουμε τις ενέργειες – δυνάμεις που μπορεί να έχουν μολύνει ενεργειακά τα άτομα σε Σώμα, Νου & Ψυχή. Η ΄Ερευνα και θεραπεία γίνεται πάνω στις Ενεργειακές Μολύνσεις του Ατομικού Πεδίου,  στην Λειτουργικότητα και τα μπλοκαρίσματα των Τσάκρας καθώς και την Ενδυνάμωση του Ιερού Τσάκρα, που είναι της γονιμότητας.

 

Αναλυτικά…

 

 1.Ενεργειακές Μολύνσεις

Ενδεικτικά κάποιες Ενεργειακές Μολύνσεις μπορεί να είναι: Κάποιο παλαιό Τραύμα στο Εσωτερικό Παιδί, Μειωμένη Βιοζωτικότητα, κολλημένη Πρόσγεια Ψυχή, ενέργεια Κατάρας, Όρκου, Μαγείας, Συναισθηματική Διαταραχή,  σύνδεση με κάποια αρνητική Σκεπτομορφή ή Οντότητα κ.ά.

 

2.Έλεγχος Λειτουργικότητας & Μπλοκαρισμάτων στα Τσάκρας.

Αν κάποιο/α τσάκρα είναι μπλοκαρισμένο/α στον ένα από τους δύο συντρόφους, πιθανά να  εμποδίζεται η γονιμοποίηση και η επιτυχής κύηση. Για να επέλθει συμβατότητα γονιμότητας, είναι απαραίτητος ο έλεγχος και η δονητική ενδυνάμωση της λειτουργικότητας τους, έτσι ώστε να είναι ελεύθερα από μπλοκαρίσματα.

 

3.Ενδυνάμωση του Ιερού Κέντρου-Δεύτερο Τσάκρα: Όπως αναφέραμε ήδη ένα μπλοκαρισμένο τσάκρα δημιουργεί διαταραχή στην ενεργειακή ροή, αλλά και στο αντίστοιχο τσάκρα του συντρόφου. Για να έχουμε ροή ενέργειας κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής ένωσης, στις θεραπείες αυτές φροντίζουμε η ροή στο πορτοκαλί-ιερό τσάκρα να αυξηθεί. Επιπλέον, στόχος είναι ο χείμαρρος δημιουργικής ενέργειας του κέντρου αυτού να φορτίσει και τα υπόλοιπα τσάκρας.

 

4.Συντονισμός Πολικότητας

Σε Σωματικό επίπεδο, η αλληλεπίδραση της Γόνιμης Αρσενικής Δύναμης Γιανγκ (σπέρμα) και της Δεκτικής Θηλυκής Δύναμης Γιν (ωάριο) παράγουν Δημιουργία, μέσω της Σεξουαλικότητας. Στο Σύμπαν, οι δυνάμεις Γιν και Γιάνγκ εκδηλώνονται σαν πολικότητες. Για να υπάρξει κάτι, πρέπει να έχει το αντίθετο του ή το «αντισημείο» του.

Αν η μία πλευρά αυτής της πολικότητας πάψει να υπάρχει, παύει να υπάρχει και η άλλη. Αυτός ο θεμελιώδης κανόνας έχει εφαρμογή στα πάντα. Η αγάπη και η σεξουαλικότητα βασίζονται στην ίδια αρχή. Για τους Άντρες και τις Γυναίκες που θέλουν να φέρουν ζωή στην Ύλη, είναι απαραίτητο το ζευγάρι να έχει τα ενεργειακά τους κέντρα (chakras) σε αντίθετους πόλους. Έτσι οι δύο αντίθετες ενέργειες να συνενωθούν αρμονικά, να γίνουν ένα και να φέρουν ζωή.

Οι δύο πολικότητες είναι πάντα απαραίτητο να είναι εναλλάξιμες. Γι΄ αυτό το λόγο στη ραδιαισθησία φροντίζουμε να διορθώσουμε την πολικότητα στα ενεργειακά κέντρα. Επί παραδείγματι, όπου οι άντρες αντιπροσωπεύουν το θετικό πόλο, οι γυναίκες να φέρουν τον αρνητικό και αντίστροφα, έτσι ώστε κάθε σημείο να συναντά το αντισημείο του και να γίνεται πλήρες.

Οργανικά & Ψυχολογικά

Στην τηλεφωνική μας επικοινωνία και εφόσον σας έχουμε ενημερώσει για τα αποτελέσματα του Α Μέρους, θα ζητήσουμε ένα σύντομο εξειδικευμένο ιστορικό ιατρικών πληροφοριών και ενδεχόμενα θέματα κληρονομικότητας. Κατόπιν, θα προχωρήσουμε στο δεύτερο μέρος της διαδικασίας που αναλυτικά περιλαμβάνει έλεγχο και θεραπεία στις 5 παρακάτω παραμέτρους.

 

1. Σπονδυλική Στήλη, Νευρικό Σύστημα & Γονιμότητα

Μέσα από τους σπόνδυλους και τα τρία Νευρικά Συστήματα (Αυτόνομο, Κεντρικό, Περιφερικό) καταγράφονται οι περιοχές που βρίσκονται σε ανισορροπία και ένταση όπως τυχόν ανικανότητα, θέματα στην περίοδο, αποβολές, προστάτη κ.α. Εδώ, γίνεται έλεγχος και ρύθμιση θεραπευτικών συχνοτήτων ανα σπόνδυλο βάσει ευρημάτων.

 

2.Θεραπεία Αρνητικών Συναισθημάτων

Οι συχνότερες συναισθηματικές «αντιδράσεις» απέναντι στην υπογονιμότητα, βάσει επιστημονικών ερευνών, ποικίλουν: θλίψη, κατάθλιψη, οργή, ενοχή, άρνηση, άγχος & αυστηρή κριτική. Αν στο πεδίο σου μετρήσουμε κάποια υψηλά ποσοστά από κάποια από αυτά τα συναισθήματα, θα φροντίσουμε να λάβεις ενεργειακά υψηλότερες δονήσεις και συχνότητες. Στόχος είναι να μετουσιωθούν τα αρνητικά αυτά συναισθήματα και η σεξουαλική ένωση να γίνεται από το κέντρο της καρδιάς.

 

3.Ενεργειακός Έλεγχος Προστάτη

Ο προστάτης είναι ένας μικρός αδένας που υπάρχει μόνο στους άνδρες, σε σχήμα και μέγεθος κάστανου. Ο ρόλος του προστάτη είναι η παραγωγή ενός υγρού που αναμειγνύεται με το σπέρμα και εξασφαλίζει τη ζωτικότητα των σπερματοζωαρίων. Έτσι βοηθάει στην αναπαραγωγή και τη γονιμοποίηση. Καθώς ο Προστάτης αποτελεί συχνά πηγή προβλημάτων στους άνδρες, γίνεται έλεγχος της ζωτικότητας των σπερματοζωαρίων και αποστέλλονται θεραπευτικές δονήσεις στον συγκεκριμένο αδένα.

 

4.Γενετικοί Διακόπτες

Όταν πρόκειται για την αναπαραγωγική γονιμότητα, ο συγχρονισμός είναι το παν. Η διακοπή του συγχρονισμού μπορεί να συμβάλει στην υπογονιμότητα. Ιατρικοί Ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι ένα σύμπλεγμα πρωτεϊνών, που ονομάζεται PRC1 για τους άνδρες και ΟRG2 για τις γυναίκες, ενεργοποιούν τα γονίδια της βλαστικής γραμμής και την παραγωγή υγιούς σπέρματος και ωαρίων τη σωστή συγχρονική στιγμή. Στόχος μας είναι να ενεργοποιηθούν οι Διακόπτες αυτοί!

 

5.Θυροειδής & Γονιμότητα

Η δυσλειτουργία του θυρεοειδούς αδένα μπορεί επίσης να οδηγήσει σε υπογονιμότητα, ειδικά αν υπάρχει οικογενειακό ιστορικό παθήσεων. Η κατάλληλη ποσότητα θυρεοειδικής ορμόνης είναι απαραίτητη για τη φυσιολογική λειτουργία των όρχεων στους άνδρες και των ωοθηκών στις γυναίκες. Η υπερβολικά μεγάλη (υπερλειτουργία θυρεοειδούς) ή υπερβολικά μικρή (υπολειτουργία του θυρεοειδούς) ποσότητα αυτών των ορμονών, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά.  Και σ΄αυτό το σημείο πραγματοποιείται έλεγχος και εξ΄ αποστάσεως θεραπεία.

 Πως γίνεται η εξ΄ αποστάσεως θεραπεία;

Εδώ και δεκαετίες είναι Γνωστός ο Ανεκτίμητος Θεραπευτικός ρόλος των Εκκρεμών. Στα χέρια των πιστοποιημένων ειδικών, με ευθύνη και σεβασμό, μπορούν να ρυθμιστούν και να μεταφέρουν από απόσταση στο βιοπεδίο του ατόμου και στα κύτταρα του, υψίσυχνες δονήσεις φωτός και κβαντική ενέργεια. Στόχος της διαδικασίας είναι να ανιχνευτούν και να μετουσιωθούν οι ποικίλες πληροφορίες χαμηλών συχνοτήτων, καθώς και να ενδυναμωθούν και ενισχυθούν νέες δονήσεις συμβατότητας/γονιμότητας στο ζευγάρι.

 

Τα πάντα είναι Δόνηση. Μία καρέκλα, ένα λουλούδι, ένα ζώο είναι σωματίδια σε δόνηση, ενέργεια σε κίνηση, συμπεριλαμβανομένων και των ανθρωπίνων σωμάτων μας. Όλα και όλοι είμαστε Ενέργεια και τίποτα δεν μπορεί να θεραπευτεί από την ίδια δόνηση που δημιουργήθηκε. Με βάση αυτή την αρχή, μέσω της Ραδιαισθησίας μετουσιώνουμε ενέργειες και ενισχύουμε το ανθρώπινο σώμα.

Ως διαδικασία γίνεται από απόσταση και είναι για το ζευγάρι πάρα πολύ απλή. Θα χρειαστεί απλά να μας δώσεις τηλεφωνικώς το ονοματεπώνυμο, την ημερομηνία γέννησης του κάθε ενός από εσάς και σε δεύτερο χρόνο ένα σύντομο Ιατρικό Ιστορικό Κληρονομικότητας και Γονιμότητας.

 

Προσωπικά και για εμένα με τον σύζυγο μου, μέσα από αυτή την θεραπευτική διαδικασία ήρθε η κορούλα μας στο ενεργειακό μας πεδίο και ξεκίνησε άμεσα, μία υπέροχη περίοδος κύησης και νέα πορεία ζωής.

Αυτό ευχόμαστε και σ΄ εσάς και είναι χαρά μας να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση.

 

Κέλλυ Δαμίγου – Νίκος Μύτικας

Πληροφορίες

Επικοινωνία

Τηλέφωνο : 6946 426298

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

Οικονομική Συνεισφορά

Η Οικονομική Συνεισφορά για τα Μέλη του Χώρου Love Truth Life είναι από 350 στα 260 ευρώ συνολικά για το Ζευγάρι. (130 ευρώ το άτομο)

Αν δεν είσαι ακόμη Μέλος στην Παρέα μας, βάλε το mail σου ΕΔΩ:

www.lovetruthlife.gr

Υποσημείωση->2η Πιθανή Θεραπεία Κατόπιν Διμήνου

Υποσημείωση: Στην Συμβατότητα Γονιμότητας ως θερεπευτική μέθοδο δεν μπορούν να ελεγχθούν και μετουσιωθούν οι Γενεολογικές Διαταραχές – Αποκλεισμοί, η Κυτταρική Μνήμη, καθώς και τα Καρμικά Βάρη.

Αυτά παρουσιάζονται συχνά ως εμπόδια που μεταφέρουν πληροφορίες στα κύτταρα της αναπαραγωγικής γενεαλογίας του ατόμου, καθώς και μεταφέρονται και στις επόμενες γενεές απογόνων.

Γι΄ αυτό το σοβαρό λόγο, κατόπιν της ολοκλήρωσης της διαδικασίας  θα προβούμε θεραπευτικά στη δεύτερική και τελική Θεραπευτική μέθοδο της Κβαντικής Συστημικής Αναπαράστασης Πεδίου. Ο Στόχος είναι να καλέσουμε την ψυχούλα στην Γη.

Οικονομική Συνεισφορά: 260 ευρώ για το Ζευγάρι (130 ευρώ ανα άτομο)

images
3089521
Sliding Image Sliding Image
a