fbpx
  • Ελληνικά
  • English

Συμβατότητα Γονιμότητας Ζευγαριού & Ενεργειακή Κάθαρση

Ένα πρόβλημα στη γονιμότητα των ζευγαριών που αναζητούν παιδί, είναι η ανεξήγητη αδυναμία να κυοφορήσουν, ενώ βιολογικά είναι υγιή. Η ανθρώπινη σεξουαλικότητα είναι ένα μέσο έκφρασης. Αντικατοπτρίζει την αιώνια πράξη της δημιουργίας.

Καλώς ήρθες στην

Εξ΄ Αποστάσεως Θεραπεία

Συμβατότητα Γονιμότητας Ζευγαριού &
Ενεργειακή Κάθαρση

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια
Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας
& με τον Νίκο Μύτικα

Η Ανθρώπινη Σεξουαλικότητα είναι μέσο έκφρασης και αντικατοπτρίζει την αιώνια πράξη της Δημιουργίας. Συμβαίνει συνεχώς, σε όλους τους οργανισμούς και φυσικά στον άνθρωπο. Στις ημέρες μας, ένα πρόβλημα στη γονιμότητα των ζευγαριών που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδί, είναι η ανεξήγητη αδυναμία να κυοφορήσουν, ενώ βιολογικά είναι υγιή. Όλο και συχνότερα εμφανίζονται μεγάλα και μακροχρόνια εμπόδια γονιμοποίησης που οφείλονται σε Ψυχολογικούς, Ψυχοσωματικούς, Ενεργειακούς  ή και Βιολογικούς λόγους.

 

Ενεργειακά έχει παρατηρηθεί, ότι μερικά βασικά ΕΜΠΟΔΙΑ που επιλέγει να μην έρχεται μία ψυχή στην ύλη είναι τα εξής:

 

1.Παρελθοντική Ανεπιτυχής Κύησης/΄Εκτρώση, που υποσυνείδητα συντηρεί ΠόνοΘλίψη ή Ενοχή

2.Συναισθηματική Διαταραχή έστω και σε έναν από το ζευγάρι ( Άγχος, Φόβος, Ανασφάλεια)

3.Περιοριστικές Πεποιθήσεις Ηλικίας, ή Αρνητικές Σκεπτομορφές για Οικονομικά/Επαγγελματικά/Πρακτικά θέματα

4.ΜΗ Συμβατότητα στην Πολικότητα και στη Λειτουργικότητα των Ενεργειακών Κέντρων του ζευγαριού

5.Προγονικές/Καρμικές Ενέργειες που επηρεάζουν το σήμερα, όπως ΚατάραΌρκοςΥπόσχεση κα.

6.Σωματικό Σύμπτωμα ή δυσλειτουργία

 

Όλα τα παραπάνω μπορεί να συμβάλουν έτσι ώστε να δημιουργείται στο ζευγάρι  μία ιδιαίτερα αγχώδης εμπειρία, που διαταράσσει τη ζωή του καθενός ξεχωριστά, αλλά και του ζευγαριού, σε Προσωπικό και Κοινωνικό επίπεδο.

 

Η «Συμβατότητα Γονιμότητας Ζευγαριού & Ενεργειακή Κάθαρση» ξεκινάει με Ενεργειακή και Πνευματική Έρευνα, εφόσον πάρουμε ένα σύντομο ιστορικό από τα αποτελέσματα των Κλασσικών Ιατρικών Εξετάσεων Γονιμότητας και συνεχίζουμε με Εξ΄ Αποστάσεως Εναλλακτική Θεραπευτική Διαδικασία μέσω Ραδιαισθησίας.

 

Είναι μία πρωτοπόρα Μέθοδος που μέχρι σήμερα έχει φέρει σε πολλά ζευγάρια τα ευχάριστα αποτέλεσμα, κατόπιν από πολυετής αποτυχημένες φυσικές αλλά και μέσω εξωσωματικής προσπάθειες.

 

Προσωπικά, μέσα από αυτή την θεραπεία ήρθε η κορούλα μας στο πεδίο μας και να ξεκίνησε άμεσα, μία υπέροχη περίοδος κύησης και νέα πορεία ζωής. Εύχομαι αυτό μέσα από την καρδιά μου να πραγματοποιηθεί και σ΄εσάς!

Κέλλυ Δαμίγου 

TA ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

chakra tantra - ενεργιακή κάθαρση & συμβατότητα γονιμότητας ζευγαριού
chakra tantra - ενεργιακή κάθαρση & συμβατότητα γονιμότητας ζευγαριού
Πάτα ΕΔΩ! Α Μέρος – Λειτουργικότητα των Τσάκρας & Ενεργειακή Κάθαρση

Αρκετές φορές στο ατομικό μας πεδίο, υπάρχουν κολλημένες κάποιες ενέργειες που δεν γίνονται αντιληπτές μέσω των φυσικών μας αισθήσεων. Η Θεραπευτική Έρευνα και Ραδιαισθησία που γίνεται με την χρήση εκκρεμών, είναι η ικανότητα αναγνώρισης και μετουσίωσης των ενεργειών αυτών.

Συγκεκριμένα η διαδικασία ξεκινάει με έρευνα πάνω σε χάρτες, για το ζευγάρι που θέλει να κάνει παιδί. Μέσα από τους χάρτες αυτούς ανιχνεύουμε τις ενέργειες – δυνάμεις που μπορεί να έχουν μολύνει ενεργειακά τα δύο άτομα ξεχωριστά σε Σώμα, Νου & Ψυχή. Η ΄Ερευνα και θεραπεία γίνεται πάνω στις Ενεργειακές Μολύνσεις του Ατομικού Πεδίου,  στην Λειτουργικότητα και τα μπλοκαρίσματα των Τσάκρας καθώς και την Ενδυνάμωση του Ιερού Τσάκρα, που είναι της γονιμότητας.

 

Πιο Αναλυτικά

 

 Ενεργειακές Μολύνσεις

Ενδεικτικά κάποιες Ενεργειακές Μολύνσεις μπορεί να είναι: Κάποιο παλαιό Τραύμα στο Εσωτερικό Παιδί, Μειωμένη Βιοζωτικότητα, κολλημένη Πρόσγεια Ψυχή, ενέργεια Κατάρας, Όρκου, Μαγείας, Συναισθηματική Διαταραχή,  σύνδεση με κάποια αρνητική Σκεπτομορφή ή Οντότητα κ.ά.

 

Έλεγχος Λειτουργικότητας & Μπλοκαρισμάτων στα Τσάκρας.

Αν κάποιο/α τσάκρα είναι μπλοκαρισμένο/α στον ένα από τους δύο συντρόφους, πιθανά να  εμποδίζεται η γονιμοποίηση και η επιτυχής κύηση. Για να επέλθει συμβατότητα γονιμότητας, είναι απαραίτητος ο έλεγχος και η δονητική ενδυνάμωση της λειτουργικότητας τους, έτσι ώστε να είναι ελεύθερα από μπλοκαρίσματα.

 

Ενδυνάμωση του Ιερού Κέντρου-Δεύτερο Τσάκρα: Όπως αναφέραμε ήδη ένα μπλοκαρισμένο τσάκρα δημιουργεί διαταραχή στην ενεργειακή ροή, αλλά και στο αντίστοιχο τσάκρα του συντρόφου. Για να έχουμε ροή ενέργειας κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής ένωσης, στις θεραπείες αυτές φροντίζουμε η ροή στο πορτοκαλί-ιερό τσάκρα να αυξηθεί. Επιπλέον, στόχος είναι ο χείμαρρος δημιουργικής ενέργειας του κέντρου αυτού να φορτίσει και τα υπόλοιπα τσάκρας.

Πάτα ΕΔΩ! B Μέρος - Ενεργοποίηση Συμβατότητας Γονιμότητας Ζευγαριού

Στην τηλεφωνική μας επικοινωνία και εφόσον σας έχουμε ενημερώσει για τα αποτελέσματα του Α Μέρους, θα ζητήσουμε ένα σύντομο εξειδικευμένο ιστορικό ιατρικών πληροφοριών και ενδεχόμενα θέματα κληρονομικότητας. Κατόπιν, θα προχωρήσουμε στο δεύτερο μέρος της διαδικασίας που αναλυτικά περιλαμβάνει έλεγχο και θεραπεία στις 6 παρακάτω παραμέτρους.

 

1.Συντονισμός Πολικότητας

Σε Σωματικό επίπεδο, η αλληλεπίδραση της Γόνιμης Αρσενικής Δύναμης Γιανγκ (σπέρμα) και της Δεκτικής Θηλυκής Δύναμης Γιν (ωάριο) παράγουν Δημιουργία, μέσω της Σεξουαλικότητας. Στο Σύμπαν, οι δυνάμεις Γιν και Γιάνγκ εκδηλώνονται σαν πολικότητες. Για να υπάρξει κάτι, πρέπει να έχει το αντίθετο του ή το «αντισημείο» του.

Αν η μία πλευρά αυτής της πολικότητας πάψει να υπάρχει, παύει να υπάρχει και η άλλη. Αυτός ο θεμελιώδης κανόνας έχει εφαρμογή στα πάντα. Η αγάπη και η σεξουαλικότητα βασίζονται στην ίδια αρχή. Για τους Άντρες και τις Γυναίκες που θέλουν να φέρουν ζωή στην Ύλη, είναι απαραίτητο το ζευγάρι να έχει τα ενεργειακά τους κέντρα (chakras) σε αντίθετους πόλους. Έτσι οι δύο αντίθετες ενέργειες να συνενωθούν αρμονικά, να γίνουν ένα και να φέρουν ζωή.

Οι δύο πολικότητες είναι πάντα απαραίτητο να είναι εναλλάξιμες. Γι΄ αυτό το λόγο στη ραδιαισθησία φροντίζουμε να διορθώσουμε την πολικότητα στα ενεργειακά κέντρα. Επί παραδείγματι, όπου οι άντρες αντιπροσωπεύουν το θετικό πόλο, οι γυναίκες να φέρουν τον αρνητικό και αντίστροφα, έτσι ώστε κάθε σημείο να συναντά το αντισημείο του και να γίνεται πλήρες.

 

2. Σπονδυλική Στήλη, Νευρικό Σύστημα & Γονιμότητα

Μέσα από τους σπόνδυλους και τα τρία Νευρικά Συστήματα (Αυτόνομο, Κεντρικό, Περιφερικό) καταγράφονται οι περιοχές που βρίσκονται σε ανισορροπία και ένταση όπως τυχόν ανικανότητα, θέματα στην περίοδο, αποβολές, προστάτη κ.α. Εδώ, γίνεται έλεγχος και ρύθμιση θεραπευτικών συχνοτήτων ανα σπόνδυλο βάσει ευρημάτων.

 

3.Θεραπεία Αρνητικών Συναισθημάτων

Οι συχνότερες συναισθηματικές «αντιδράσεις» απέναντι στην υπογονιμότητα, βάσει επιστημονικών ερευνών, ποικίλουν: θλίψη, κατάθλιψη, οργή, ενοχή, άρνηση, άγχος & αυστηρή κριτική. Αν στο πεδίο σου μετρήσουμε κάποια υψηλά ποσοστά από κάποια από αυτά τα συναισθήματα, θα φροντίσουμε να λάβεις ενεργειακά υψηλότερες δονήσεις και συχνότητες. Στόχος είναι να μετουσιωθούν τα αρνητικά αυτά συναισθήματα και η σεξουαλική ένωση να γίνεται από το κέντρο της καρδιάς.

 

4.Ενεργειακός Έλεγχος Προστάτη

Ο προστάτης είναι ένας μικρός αδένας που υπάρχει μόνο στους άνδρες, σε σχήμα και μέγεθος κάστανου. Ο ρόλος του προστάτη είναι η παραγωγή ενός υγρού που αναμειγνύεται με το σπέρμα και εξασφαλίζει τη ζωτικότητα των σπερματοζωαρίων. Έτσι βοηθάει στην αναπαραγωγή και τη γονιμοποίηση. Καθώς ο Προστάτης αποτελεί συχνά πηγή προβλημάτων στους άνδρες, γίνεται έλεγχος της ζωτικότητας των σπερματοζωαρίων και αποστέλλονται θεραπευτικές δονήσεις στον συγκεκριμένο αδένα.

 

5.Γενετικοί Διακόπτες

Όταν πρόκειται για την αναπαραγωγική γονιμότητα, ο συγχρονισμός είναι το παν. Η διακοπή του συγχρονισμού μπορεί να συμβάλει στην υπογονιμότητα. Ιατρικοί Ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι ένα σύμπλεγμα πρωτεινών, που ονομάζεται PRC1 για τους άνδρες και ΟRG2 για τις γυναίκες, ενεργοποιούν τα γονίδια της βλαστικής γραμμής και την παραγωγή υγιούς σπέρματος και ωαρίων τη σωστή συγχρονική στιγμή. Στόχος μας είναι να ενεργοποιηθούν οι Διακόπτες αυτοί!

 

6.Θυροειδής & Γονιμότητα

Η δυσλειτουργία του θυρεοειδούς αδένα μπορεί επίσης να οδηγήσει σε υπογονιμότητα, ειδικά αν υπάρχει οικογενειακό ιστορικό παθήσεων. Η κατάλληλη ποσότητα θυρεοειδικής ορμόνης είναι απαραίτητη για τη φυσιολογική λειτουργία των όρχεων στους άνδρες και των ωοθηκών στις γυναίκες. Η υπερβολικά μεγάλη (υπερλειτουργία θυρεοειδούς) ή υπερβολικά μικρή (υπολειτουργία του θυρεοειδούς) ποσότητα αυτών των ορμονών, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά.  Και σ΄αυτό το σημείο πραγματοποιείται έλεγχος και εξ΄ αποστάσεως θεραπεία.

Πως γίνεται η εξ΄ Αποστάσεως Θεραπεία;

Εδώ και δεκαετίες είναι Γνωστός ο Ανεκτίμητος Θεραπευτικός ρόλος των Εκκρεμών. Στα χέρια των πιστοποιημένων ειδικών, με ευθύνη και σεβασμό, μπορούν να ρυθμιστούν και να μεταφέρουν από απόσταση στο βιοπεδίο του ατόμου και στα κύτταρα του, υψίσυχνες δονήσεις φωτός και κβαντική ενέργεια. Στόχος της διαδικασίας είναι να ανιχνευτούν και να μετουσιωθούν οι ποικίλες πληροφορίες χαμηλών συχνοτήτων, καθώς και να ενδυναμωθούν και ενισχυθούν νέες δονήσεις συμβατότητας/γονιμότητας στο ζευγάρι.

 

Τα πάντα είναι Δόνηση. Μία καρέκλα, ένα λουλούδι, ένα ζώο είναι σωματίδια σε δόνηση, ενέργεια σε κίνηση, συμπεριλαμβανομένων και των ανθρωπίνων σωμάτων μας. Όλα και όλοι είμαστε Ενέργεια και τίποτα δεν μπορεί να θεραπευτεί από την ίδια δόνηση που δημιουργήθηκε. Με βάση αυτή την αρχή, μέσω της Ραδιαισθησίας μετουσιώνουμε ενέργειες και ενισχύουμε το ανθρώπινο σώμα.

Ως διαδικασία γίνεται από απόσταση και είναι για το ζευγάρι πάρα πολύ απλή. Θα χρειαστεί απλά να μας δώσεις τηλεφωνικώς το ονοματεπώνυμο, την ημερομηνία γέννησης του κάθε ενός απο εσάς και σε δεύτερο χρόνο ένα σύντομο Ιατρικό Ιστορικό Κληρονομικότητας και Γονιμότητας.

 

Υποσημείωση: Στην εν λόγω θεραπευτική διαδικασία δεν μπορούν να ελεγχθούν και μετουσιωθούν οι Γενεολογικές Διαταραχές – Αποκλεισμοί, η Κυτταρική Μνήμη, καθώς και τα Καρμικά Βάρη. Αυτά παρουσιάζονται συχνά ως εμπόδια που μεταφέρουν πληροφορίες στα κύτταρα της αναπαραγωγικής γενεαλογίας του ατόμου καθώς και μεταφέρονται και στις επόμενες γενεές απογόνων. Γι΄ αυτό το σοβαρό λόγο, αν κατόπιν ολοκλήρωσης της διαδικασίας “Συμβατότητα Γονιμότητας Ζευγαριού & Ενεργειακή Κάθαρση” ανακαλύψουμε ότι υπάρχει κάποιο τέτοιου είδους Εμπόδιο, θα είναι φρόνιμο να προβούμε στη ριζική Θεραπευτική μέθοδο της Κβαντικής Συστημικής Αναπαράστασης Πεδίου. Ο Στόχος είναι να ανακαλύψουμε και μετουσιώσουμε το Υποσυνείδητο Ψυχικό-Καρμικό Αίτιο.

 

Θα χαρούμε να σας απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτηση.

 

Κέλλυ Δαμίγου – Νίκος Μύτικας

Επικοινωνία

Κέλλυ Δαμίγου: 6946-426298

Ε-mail: lovetruthlife1@gmail.com

Οικονομική Συνεισφορά

Η Οικονομική Συνεισφορά για τα Μέλη του Χώρου Love Truth Life είναι από 200 στα 150 ευρώ συνολικά για το Ζευγάρι.

Sliding Image Sliding Image
a
X