fbpx

Θεραπευτικός Διαλογισμός

Αποκοπής Αρνητικών – Καρμικών Δεσμών

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια
Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια
Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

θεραπευτικός διαλογισμός αποκοπής αρνητικών - καρμικών δεσμών

Ο Καθοδηγούμενος Θεραπευτικός Διαλογισμός Αποκοπής Αρνητικών – Καρμικών Δεσμών, γίνεται πάνω σε μία Κατάσταση ή Σχέση που σε δυσκολεύει, σου αναδύει αρνητικά συναισθήματα και γενικά αισθάνεσαι ότι σε κρατάει δεμένο/η. Ένας καρμικός δεσμός μπορεί να σε επηρεάζει για πολλά χρόνια. Πιθανά να σε έχει κολλήσει σε ένα βίωμα και μπλοκάρει την εξέλιξη σου, λόγω κάποιας βαθύτερης πεποίθησης ή συμπεράσματος που έχεις βγάλει, ή δεν μπορείς να το απελευθερώσεις επειδή έχεις πονέσει αρκετά. Όμως, όλο αυτό το ενεργειακό-καρμικό πεδίο, σε κρατάει δεμένο/η και πιθανά να μη σου επιτρέπει να προχωρήσεις.

 

Aν λοιπόν νιώθεις το εσωτερικό κάλεσμα, πως αυτή είναι μία κατάλληλη θεραπεία για εσένα, μπορείς να μου στείλεις ένα e-mail με το Βαπτιστικό Ονοματεπώνυμο σου,την Ημερομηνία Γέννησης σου και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Άμεσα θα παραλάβεις ηλεκτρονικά α. Μία ηχητική παρουσίαση Επίλυσης Δεσμών β. Μία Παρουσίαση Πνευματικής Βοήθειας από τους Αρχαγγέλους και γ.Καθοδηγούμενο Θεραπευτικό Διαλογισμό Αποκοπής Αρνητικών – Καρμικών Δεσμών, για να τον κάνεις στον δικό σου χώρο και χρόνο.

 

Παράλληλα, εγώ προσωπικά απο πλευράς μου για εικοσι τέσσερις ώρες από την ώρα που θα έχεις παραλάβει το θεραπευτικό αυτό εργαλείο, για να ενισχύσω την εξ΄ αποστάσεως αυτή διαδικασία θα σου στέλνω:

1. Αρχαγγελική Σπείρα Ενέργειας &

2. Κατόπιν έρευνας με το εκκρεμές, θα ρυθμίσω Μπάλες Ραδιαισθησίας με συγκεκριμένες Θεραπευτικές Δονήσεις, έτσι ώστε να στέλνεται συνεχόμενα ενέργεια στο πεδίο σου και να επέλθει η ύψιστη ενεργειακή θεραπεία για εσένα.

 

Επίτρεψέ μου να σε ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σου.

Με εκτίμηση στο άτομό σου,

mob: 6946-426298

Πληροφορίες

Τηλέφωνο : 6946 426298
Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

 

Οικονομική Συνεισφορά

Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου. Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life είναι 50 ευρώ και η κατάθεση μπορεί να γίνει στον παρακάτω λογαριασμό.

 

Δαμίγου Ευαγγελία
Alpha Bank
Love Truth Life Κοινσεπ
GR7401401390139002002017500

Σημείωση: Τυχόν έξοδα μεταφοράς ή κατάθεσης των χρημάτων (έμβασμα Εξωτερικού 4ευρώ, Έμβασμα από άλλη τράπεζα 3ευρώ), βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον καταθέτη.

Τι είναι η Θεραπευτική Ραδιαισθησία;

Εδώ και δεκαετίες είναι Γνωστός ο Ανεκτίμητος Θεραπευτικός ρόλος των Εκκρεμών. Στα χέρια των πιστοποιημένων ειδικών, με ευθύνη και σεβασμό, μπορούν να ρυθμιστούν και να μεταφέρουν από απόσταση στο βιοπεδίο του ατόμου και στα κύτταρα του, υψίσυχνες δονήσεις φωτός και κβαντική ενέργεια. Στόχος της Θεραπευτικής ραδιαισθησίας είναι να ανιχνευτούν και να μετουσιωθούν οι ποικίλες πληροφορίες και συναισθήματα χαμηλών συχνοτήτων και να ενδυναμωθούν και ενισχυθούν με νέες δονήσεις.

Τα πάντα είναι Δόνηση. Μία καρέκλα, ένα λουλούδι, ένα ζώο είναι σωματίδια σε δόνηση, ενέργεια σε κίνηση, συμπεριλαμβανομένων και των ανθρωπίνων σωμάτων μας. Όλα και όλοι είμαστε Ενέργεια και τίποτα δεν μπορεί να θεραπευτεί από την ίδια δόνηση που δημιουργήθηκε. Με βάση αυτή την αρχή, μέσω της Ραδιαισθησίας μετουσιώνουμε ενέργειες και ενισχύουμε το ανθρώπινο σώμα και τις καταστάσεις

Ως διαδικασία γίνεται από απόσταση και είναι πάρα πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δώσεις την άδεια σου μέσα από τον βαπτηστικό ονοματεπώνυμο σου και την ημερομηνία γέννησης σου.