fbpx

Θεραπευτικός Διαλογισμός

Σωματικών Συμπτωμάτων

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια
Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια
Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

θεραπευτικός διαλογισμός σωματικών συμπτωμάτων

Για να εμφανιστεί ένα Σωματικό Σύμπτωμα Ασθένειας, νωρίτερα έχει προέλθει η εξασθένιση του Ενεργειακού Σώματος. Ίσως, μέσα από ένα τοξικό περιβάλλον,  μία χρόνια συναισθηματικά φορτισμένη ή κρυφή κατάσταση που βιώνουμε, συχνές αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα, ελλιπής διατροφική φροντίδα, με τροφές δίχως ζωτική ενέργεια και πολλά άλλα.

 

Η Φυσική Κατάσταση του Σώματος είναι η ΥΓΕΙΑ! Αν έχεις φέρει κάποια πρόκληση που εκδηλώθηκε στο υλικό σου σώμα, είναι γιατί το σώμα σου θέλει να επικοινωνήσει μαζί σου και να σε διδάξει μέσα από αυτό.

 

Στον Θεραπευτικό αυτό Διαλογισμό θα ταξιδέψεις πνευματικά στο Θεραπευτήριο του Αρχάγγελου Ραφαήλ. Θα γίνει Κάθαρση και Επίκληση στον Αρχάγγελο Ραφαήλ για την επανασύνδεση του Σώματος με υγιή κώδικα υγείας στο συγκεκριμένο σύμπτωμα, αλλά και σε όλα τα ενεργειακά κέντρα του σώματος σου.

 

Aν λοιπόν έχεις φέρει μία πρόκληση στο υλικό σου σώμα και θες να αναγνωρίσεις πιο βαθιά την ρίζα και να φέρεις ενεργειακή κάθαρση στο σώμα σου, αυτή είναι μία κατάλληλη θεραπεία για εσένα. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να μου στείλεις ένα e-mail, με το Βαπτιστικό Ονοματεπώνυμο σου, την Ημερομηνία Γέννησης σου και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Άμεσα θα παραλάβεις ηλεκτρονικά α. Μία παρουσίαση πληροφοριών για την Ενέργεια του Αρχάγγελου Ραφαήλ και β. Καθοδηγούμενο Θεραπευτικό Διαλογισμό Θεραπείας Σωματικών Συμπτωμάτων, για να τον κάνεις στον δικό σου χωροχρόνο.

 

Παράλληλα, εγώ προσωπικά απο πλευράς μου, για εικοσι τέσσερις ώρες από την ώρα που θα έχεις παραλάβει το θεραπευτικό αυτό εργαλείο, για να ενισχύσω την εξ΄ αποστάσεως αυτή διαδικασία θα σου στέλνω:

1. Αρχαγγελική Σπείρα Ενέργειας &

2. Κατόπιν έρευνας με το εκκρεμές, θα ρυθμίσω Μπάλες Ραδιαισθησίας με συγκεκριμένες Θεραπευτικές Δονήσεις, έτσι ώστε να στέλνεται συνεχόμενα ενέργεια στο πεδίο σου και να επέλθει η ύψιστη ενεργειακή θεραπεία για εσένα.

 

Επίτρεψέ μου να σε ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σου.

Με εκτίμηση στο άτομό σου,

mob: 6946-426298

Πληροφορίες

Τηλέφωνο : 6946 426298
Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

 

Οικονομική Συνεισφορά

Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου. Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life είναι 50 ευρώ και η κατάθεση μπορεί να γίνει στον παρακάτω λογαριασμό!

 

Δαμίγου Ευαγγελία
Alpha Bank
Love Truth Life Κοινσεπ
GR7401401390139002002017500

Σημείωση: Τυχόν έξοδα μεταφοράς ή κατάθεσης των χρημάτων (έμβασμα Εξωτερικού 4ευρώ, Έμβασμα από άλλη τράπεζα 3ευρώ), βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον καταθέτη.

Τι είναι η Θεραπευτική Ραδιαισθησία;

Εδώ και δεκαετίες είναι Γνωστός ο Ανεκτίμητος Θεραπευτικός ρόλος των Εκκρεμών. Στα χέρια των πιστοποιημένων ειδικών, με ευθύνη και σεβασμό, μπορούν να ρυθμιστούν και να μεταφέρουν από απόσταση στο βιοπεδίο του ατόμου και στα κύτταρα του, υψίσυχνες δονήσεις φωτός και κβαντική ενέργεια. Στόχος της Θεραπευτικής ραδιαισθησίας είναι να ανιχνευτούν και να μετουσιωθούν οι ποικίλες πληροφορίες και συναισθήματα χαμηλών συχνοτήτων και να ενδυναμωθούν και ενισχυθούν με νέες δονήσεις.

Τα πάντα είναι Δόνηση. Μία καρέκλα, ένα λουλούδι, ένα ζώο είναι σωματίδια σε δόνηση, ενέργεια σε κίνηση, συμπεριλαμβανομένων και των ανθρωπίνων σωμάτων μας. Όλα και όλοι είμαστε Ενέργεια και τίποτα δεν μπορεί να θεραπευτεί από την ίδια δόνηση που δημιουργήθηκε. Με βάση αυτή την αρχή, μέσω της Ραδιαισθησίας μετουσιώνουμε ενέργειες και ενισχύουμε το ανθρώπινο σώμα και τις καταστάσεις

Ως διαδικασία γίνεται από απόσταση και είναι πάρα πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δώσεις την άδεια σου μέσα από τον βαπτηστικό ονοματεπώνυμο σου και την ημερομηνία γέννησης σου.