fbpx

Θεραπευτικός Διαλογισμός

Προσέλκυση Κατάλληλου Σύντροφου

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια
Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια
Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

θεραπευτικός διαλογισμός προσέλκυση κατάλληλου συντρόφου

Aξίζεις να έχεις ένα Συμβατό-Κατάλληλο  Σύντροφο δίπλα σου! Αξίζεις Συντροφικότητα, Επαφή, Μοίρασμα, Αγκαλιά, Ερωτισμό. Αξίζεις την Αγάπη, γιατί η Αγάπη είναι η Αληθινή σου Φύση. Αναγνωρίζω την πληρότητα σου. Όμως στις ημέρες μας, αρκετές φορές παίρνουν τα ηνία τα πονεμένα παιδικά τραύματα, ο Εγωισμός και η Λογική και σε πείθουν ότι μόνος/η σου είσαι μία χαρά.

 

Όμως αντί αυτού, μπορείς να καταγράψεις τα στοιχεία που θέλεις να έχει ο/η κατάλληλος/η σύντροφος για εσένα και να έλξεις ακριβώς αυτό που βαθιά επιθυμείς να έχεις μέσα σε μία σχέση. Η σύνδεση με έναν συμβατό σύντροφο, βοηθάει απο κοινού τα άτομα να συνδεθούν σε  ένα βαθύτερο Πνευματικό και Εξελικτικό Επίπεδο. Αυτή η επιλογή ειλικρινά μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα νέο υπέροχο μονοπάτι, του να ανοιχτείς στην άνευ όρων αγάπη εαυτού και κατ΄επέκταση στην συντροφική αγάπη. Αυτή η πρόκληση, είναι ένας απίθανος δρόμος αυτογνωσίας και επανασύνδεσης με τη Θεϊκή σου Καταγωγή.

 

Aν λοιπόν νιώθεις το εσωτερικό κάλεσμα, πως αυτός είναι ένας Κατάλληλος Θεραπευτικός Διαλογισμός για εσένα, μπορείς να μου στείλεις ένα e-mail με το Βαπτιστικό Ονοματεπώνυμο σου, την Ημερομηνία Γέννησης σου και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Άμεσα θα παραλάβεις ηλεκτρονικά α. Μία Βιντεοπαρουσίαση Ενεργειακής Προσέλκυσης Συντρόφου β. Μία Παρουσίαση Πνευματικής Βοήθειας από τους Αρχαγγέλους και γ. Έναν Καθοδηγούμενο Διαλογισμό Έλξης Κατάλληλου Συντρόφου, για να τον κάνεις στον δικό σου χώρο και χρόνο.

 

Παράλληλα, εγώ απο πλευράς μου για να ενισχύσω την εξ΄ αποστάσεως αυτή διαδικασία θα σου στέλνω:  1. Αρχαγγελική Σπείρα Ενέργειας & 2. Κατόπιν έρευνας με το εκκρεμές, θα ρυθμίσω Μπάλες Ραδιαισθησίας με συγκεκριμένες Θεραπευτικές Δονήσεις, έτσι ώστε να στέλνονται συνεχόμενα για εικοσι τέσσερις ώρες στο πεδίο σου και να επέλθει η ύψιστη ενεργειακή προσέλκυση για εσένα.

 

Επίτρεψέ μου να σε ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σου.

Με εκτίμηση στο άτομό σου,

Κέλλυ Δαμίγου

mob: 6946-426298

Πληροφορίες

Τηλέφωνο : 6946 426298

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

 

Οικονομική Συνεισφορά

Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου. Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life είναι 50 ευρώ και η κατάθεση μπορεί να γίνει στον παρακάτω λογαριασμό!

 

Δαμίγου Ευαγγελία

Alpha Bank

Love Truth Life Κοινσεπ

GR7401401390139002002017500

Σημείωση: Τυχόν έξοδα μεταφοράς ή κατάθεσης των χρημάτων (έμβασμα Εξωτερικού 4ευρώ, Έμβασμα από άλλη τράπεζα 3ευρώ), βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον καταθέτη.

Τι είναι η Θεραπευτική Ραδιαισθησία;

Εδώ και δεκαετίες είναι Γνωστός ο Ανεκτίμητος Θεραπευτικός ρόλος των Εκκρεμών. Στα χέρια των πιστοποιημένων ειδικών, με ευθύνη και σεβασμό, μπορούν να ρυθμιστούν και να μεταφέρουν από απόσταση στο βιοπεδίο του ατόμου και στα κύτταρα του, υψίσυχνες δονήσεις φωτός και κβαντική ενέργεια. Στόχος της Θεραπευτικής ραδιαισθησίας είναι να ανιχνευτούν και να μετουσιωθούν οι ποικίλες πληροφορίες και συναισθήματα χαμηλών συχνοτήτων και να ενδυναμωθούν και ενισχυθούν με νέες δονήσεις.

Τα πάντα είναι Δόνηση. Μία καρέκλα, ένα λουλούδι, ένα ζώο είναι σωματίδια σε δόνηση, ενέργεια σε κίνηση, συμπεριλαμβανομένων και των ανθρωπίνων σωμάτων μας. Όλα και όλοι είμαστε Ενέργεια και τίποτα δεν μπορεί να θεραπευτεί από την ίδια δόνηση που δημιουργήθηκε. Με βάση αυτή την αρχή, μέσω της Ραδιαισθησίας μετουσιώνουμε ενέργειες και ενισχύουμε το ανθρώπινο σώμα και τις καταστάσεις

Ως διαδικασία γίνεται από απόσταση και είναι  πάρα πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δώσεις την άδεια σου μέσα από τον βαπτηστικό ονοματεπώνυμο σου και την ημερομηνία γέννησης σου.

X