fbpx

Θεραπευτικός Διαλογισμός

Αποδέσμευση απο Πρώην Σύντροφο

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια
Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Θεραπευτικός Διαλογισμός Αποδέσμευσης απο Πρώην Σύντροφο

Nαι χώρισες πριν καιρό με τον/την πρώην σύντροφο σου, όμως έχεις ειλικρινά αποχαιρετήσει και κλείσει αυτή τη σχέση; Έχεις πάρει την καρδιά σου, τις σκέψεις σου και τα θετικά ή αρνητικά συναισθήματα σου πίσω, ή παραμένουν ακόμα μέσα σου κάποιες σκέψεις, ή πληγώματα ανοιχτά και η συναισθηματική σου ζωή δεν προχωρά;

 

Οι συντροφικές σχέσεις είναι ένα από τα πλέον σημαντικά κεφάλαια εξέλιξης στην ζωή μας. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε, ότι όταν έχουμε αφήσει συναισθηματικά ή πρακτικά ανοιχτή μία κατάσταση από κάποια πρώην σχέση, η καρδιά μας μπορεί να έχει κολλήσει συναισθηματικά και να μην έχει επιστρέψει τα ενεργειακά κλειδιά της δύναμης της πίσω!

 

Αυτό συχνά έχει ως αποτέλεσμα να μην έλκουμε μία  νέα συντροφική σχέση με τον κατάλληλο/συμβατό σύντροφο για εμάς. Αντίθετα, συνήθως προσελκύουμε άτομα, που ίσως δεν είναι ακόμα διαθέσιμα ή συμβατά με εμάς. Ωστόσο, η καρδιά θέλει να αποδεσμευτεί, να θεραπευτεί και να επιστρέψει ξανά ολόκληρη πίσω σε εμάς, απ΄ όσους συντρόφους την είχαμε ανοίξει, εμπιστευτεί και παραδώσει.

 

Aν λοιπόν νιώθεις το εσωτερικό κάλεσμα, πως αυτή είναι μία κατάλληλη θεραπεία για εσένα, μπορείς να μου στείλεις ένα e-mail με το Βαπτιστικό Ονοματεπώνυμο σου, την Ημερομηνία Γέννησης σου και ένα Τηλέφωνο Επικοινωνίας. Άμεσα θα παραλάβεις ηλεκτρονικά α. Μία Βιντεοπαρουσίαση Ενεργειακού Κλεισίματος Σχέσης β.Μία παρουσίαση Πνευματικής στήριξης από τους Αρχαγγέλους και γ.Τον Καθοδηγούμενο Θεραπευτικό Διαλογισμό Αποδέσμευσης από Πρώην Σύντροφο, για να τον κάνεις στον δικό σου χώρο και χρόνο.

 

Παράλληλα, εγώ προσωπικά απο πλευράς μου σε συγκεκριμένα ημέρα που θα συνεννοηθούμε, θα ενισχύω την εξ΄ αποστάσεως αυτή διαδικασία στέλνοντας σου:  1. Αρχαγγελική Σπείρα Επίλυσης Δεσμών του Αρχάγγελου Μιχαήλ & 2. Κατόπιν έρευνας με το εκκρεμές, θα ρυθμίσω Μπάλες Ραδιαισθησίας με συγκεκριμένες Θεραπευτικές Δονήσεις, έτσι ώστε για 24 ώρες να λαμβάνεις δονήσεις φωτός στο πεδίο σου, με στόχο να επέλθει η ύψιστη ενεργειακή θεραπεία για εσένα.

 

Επίτρεψέ μου να σε ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σου.

Με εκτίμηση στο άτομό σου,
Κέλλυ Δαμίγου
mob: 6946-426298

Πληροφορίες

Τηλέφωνο : 6946 426298

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

 

Οικονομική Συνεισφορά

Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου. Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life είναι 50 ευρώ και η κατάθεση μπορεί να γίνει στον παρακάτω λογαριασμό!

 

Δαμίγου Ευαγγελία

Alpha Bank

Love Truth Life Κοινσεπ

GR7401401390139002002017500

Σημείωση: Τυχόν έξοδα μεταφοράς ή κατάθεσης των χρημάτων (έμβασμα Εξωτερικού 4ευρώ, Έμβασμα από άλλη τράπεζα 3ευρώ), βαρύνουν εξ ολοκλήρου τον καταθέτη.

Τι είναι η Θεραπευτική Ραδιαισθησία;

Εδώ και δεκαετίες είναι Γνωστός ο Ανεκτίμητος Θεραπευτικός ρόλος των Εκκρεμών. Στα χέρια των πιστοποιημένων ειδικών, με ευθύνη και σεβασμό, μπορούν να ρυθμιστούν και να μεταφέρουν από απόσταση στο βιοπεδίο του ατόμου και στα κύτταρα του, υψίσυχνες δονήσεις φωτός και κβαντική ενέργεια. Στόχος της Θεραπευτικής ραδιαισθησίας είναι να ανιχνευτούν και να μετουσιωθούν οι ποικίλες πληροφορίες και συναισθήματα χαμηλών συχνοτήτων και να ενδυναμωθούν και ενισχυθούν με νέες δονήσεις.

Τα πάντα είναι Δόνηση. Μία καρέκλα, ένα λουλούδι, ένα ζώο είναι σωματίδια σε δόνηση, ενέργεια σε κίνηση, συμπεριλαμβανομένων και των ανθρωπίνων σωμάτων μας. Όλα και όλοι είμαστε Ενέργεια και τίποτα δεν μπορεί να θεραπευτεί από την ίδια δόνηση που δημιουργήθηκε. Με βάση αυτή την αρχή, μέσω της Ραδιαισθησίας μετουσιώνουμε ενέργειες και ενισχύουμε το ανθρώπινο σώμα και τις καταστάσεις

Ως διαδικασία γίνεται από απόσταση και είναι  πάρα πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δώσεις την άδεια σου μέσα από τον βαπτηστικό ονοματεπώνυμο σου και την ημερομηνία γέννησης σου.