fbpx

Καλώς ήρθες στο Σεμινάριο

Θεραπεία και Αποδέσμευση

απο Πρώην Σύντροφο

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

Συγγραφέας

Love Truth Life - Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας
ημερήσιο αγγελικό συστημικό βιωματικό σεμινάριο - θεραπεία & αποδέσμευση από πρώην σύντροφο

Ημερήσιο Αγγελικό-Συστημικό Βιωματικό Σεμινάριο

Θεραπεία και Αποδέσμευση από Πρώην Σύντροφο

Nαι χώρισες πριν καιρό με τον/την πρώην σύντροφο σου, όμως έχεις ειλικρινά αποχαιρετήσει και κλείσει αυτή τη σχέση;

 

Έχεις πάρει την καρδιά σου, τις σκέψεις σου και τα συναισθήματα σου πίσω, ή παραμένει ακόμα μέσα σου κάποιο ερώτημα, κάποια σκέψη, ή πλήγωμα ανοιχτό και η συναισθηματική σου ζωή δεν προχωρά;

 

Θέλεις να  ανακαλύψεις τι έχει μείνει μεταξύ σας ακόμα ανοιχτό, να το αναγνωρίσεις και αν το επιλέξεις να το αποχαιρετήσεις;

 

Οι συντροφικές σχέσεις είναι ένα από τα πλέον σημαντικά κεφάλαια εξέλιξης στην ζωή μας. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε, ότι όταν έχουμε ανοιχτή μία κατάσταση από κάποια πρώην σχέση, η καρδιά μας μπορεί να έχει παραμείνει σε ένα βίωμα και να μην έχει επιστραφεί ολόκληρη πίσω!

 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην έλκουμε μία  νέα συντροφική σχέση με τον κατάλληλο σύντροφο για εμάς.

Αντίθετα, συνήθως προσελκύουμε άτομα που ίσως δεν είναι ακόμα διαθέσιμα ή συμβατά με εμάς. Ωστόσο, η καρδιά θέλει να αποδεσμευτεί, να θεραπευτεί και να επιστρέψει ξανά ολόκληρη πίσω σε εμάς, απ΄ όσους συντρόφους την είχαμε ανοίξει, εμπιστευτεί και παραδώσει.

ΣΥΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟ

 

Α ΜΕΡΟΣ

  • -Θα έρθουμε σε επαφή με τον Φύλακα Άγγελο μας και θα δημιουργήσουμε Ενεργειακή Ασπίδα Προστασίας.

 

  • -Θα γίνει Εισαγωγή στο τι είναι η Συστημική Αναπαράσταση κατά Bert Hellinger, σε συνδυασμό με τις Κβαντικές Αγγελικές Σπείρες κατά Mary Zapiti.

 

  • -Θα γίνει Συστημική Κβαντική Άσκηση, που θα σου αποκαλύψει και θα σου γίνει ξεκάθαρο, τι ενέργεια υπάρχει ακόμα ανάμεσα σ΄ εσένα και τον/την  πρώην σύντροφο σου.

 

  • -Θα γίνει Θεραπεία με Αγγελικές Κβαντικές Σπείρες κατά Mary Zapiti, έτσι ώστε να εκφραστούν τα ανέκφραστα συναισθήματα και να επέλθει εναρμόνιση στο πεδίο.

Β ΜΕΡΟΣ

-Μέσα από Καθοδηγούμενο Κβαντικό Διαλογισμό και με την Στήριξη του Αρχάγγελου Μιχαήλ, θα γίνει αποκάλυψη και αποκοπή από οποιαδήποτε αρνητικά δεσμά μπορεί ακόμα να υπάρχουν στο πεδίο σας και να σας κρατούν δεμένους.

 

-Μέσα από Καθοδηγούμενο Κβαντικό Διαλογισμό θα γίνει Τελετή Αποχωρισμού με τον/την Πρώην Σύντροφο, αναγνωρίζοντας  όλα τα δώρα και τις εμπειρίες που ζήσατε μαζί.

 

-Θα πάρουμε τις ευλογίες από τους αγγέλους και συγκεκριμένα από τον Αρχάγγελο Σαμουήλ, που είναι ο Αρχάγγελος των Σχέσεων,  για να μας ανοίξουν ξεχωριστοί δρόμοι και να τους ακολουθήσουμε ελεύθεροι και ευτυχισμένοι.

 

-Θα γίνει Τελετουργικό Επανασύνδεσης με την Καρδιά και δηλώσεις για άνοιγμα σε Νέα Κατάλληλη για εμάς Συντροφική Ζωή.

 

Αν νιώθεις ότι έχει έρθει η ώρα να αναγνωρίσεις και να απελευθερώσεις τις παλιές συντροφικές ενέργειες που σε κρατούν σε στασιμότητα και θέλεις να καλέσεις την νέα κατάλληλη συντροφικότητα για εσένα στη ζωή σου, σε προσκαλώ στο Σεμινάριο αυτό.

 

Τα Σεμινάρια πραγματοποιούνται στον χώρο Love Truth Life σε ομάδες και είναι απαραίτητο να υπάρχει επικοινωνία για την δήλωση συμμετοχής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Τηλέφωνο : 6946 426298

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

 

 

Ημέρες και Ωρες:

Κυριακή:     21 Απριλίου 2019 / 12:00 έως 21:00μ.μ.

 

Κόστος Εργαστηρίου:

Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life το κόστος είναι:

Από 180 ευρώ, στα 100 ευρώ (πλέον φπα).

 

Για τα Μέλη που έρχονται για πρώτη φορά στο χώρο Love Truth Life, είναι απαίτητη η έγκυρη Κράτηση με προκαταβολή 50 ευρώ.

Σε ευχαριστώ για μία ακόμη φορά που είσαι Μέλος της Παρέας του χώρου Love Truth Life.

Κέλλυ Δαμίγου

 

Ιban Alpha Bank:
GR 85-0140-4590-4590-0210-1019-917  Δαμίγου Ευαγγελία (απαραίτητη η αναγραφή του ονόματος στην κατάθεση)

 

 

love-truth-life-angelic-healings
X