fbpx

Προσωπική Θεραπεία

Ενεργοποίησης Θύμου Αδένα

Ημισφαιρίων Εγκεφάλου & Τσάκρας

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Ενεργοποίηση Θύμου Αδένα –
Του Αριστερού – Δεξιού Ημισφαιρίου του Εγκεφάλου &

των Ενεργειακών Κέντρων Chakras

Ο Θύμος αδένας είναι ο αδένας της Ζωτικής μας Ενέργειας. Είναι ο Κεντρικός διακόπτης της θέλησης για θεραπεία και ζωή. Όταν είναι ενεργοποιημένος νιώθουμε ενθουσιασμό, αγάπη, πίστη, ευγνωμοσύνη, εμπιστοσύνη, θέληση για ζωή, θάρρος και έχουμε διάθεση για παιχνίδι και ανάλαφρη διάθεση.

 

Δυστυχώς τείνει να ατροφήσει στην ενήλικη ζωή που αυξάνονται οι οικογενειακές και κοινωνικές ευθύνες. Ένα υγιές άτομο και με το θύμο αδένα σε ισορροπία, είναι ευχαριστημένο στη ζωή του και έχει ενέργεια σε αφθονία, αναδύει φρεσκάδα, αισιοδοξία, αναβλύζει χαρά από κάθε πόρο του σώματος του και ακτινοβολεί.

 

Για να αναπτύξουμε λοιπόν όλο το δυναμικό μας και να γίνει εφικτή η οποιαδήποτε θεραπεία, είναι απαραίτητο να ανεβάσουμε τον Κεντρικό διακόπτη ή το Κέντρο Ελέγχου του Ενεργειακού μας Συστήματος, που είναι ο Θύμος αδένας, καθώς επίσης να συντονίσουμε τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου και να εξισορροπήσουμε τη ροή της ενέργειας στα ενεργειακά μας κέντρα.

 

Ο Θύμος αδένας ελέγχει και ρυθμίζει τη ροή της ενέργειας στον οργανισμό.  Ανατομικά βρίσκεται στη βάση του λαιμού, ακριβώς πάνω από το στέρνο, στο σημείο που υπάρχει μια εξοχή. Ο θύμος αδένας ονομάζεται επίσης το «όργανο της ευτυχίας», καθώς χρησιμεύει στη μείωση της αρνητικής ενέργειας και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

 

Όταν είναι ενεργός συνεργάζεται άμεσα με το ανοσοποιητικό σύστημα και ισορροπεί τυχόν ανισορροπίες και διαταραχές, επαναφέροντας αρμονία και ισορροπημένη ενεργειακή ροή.

 

Ως αδένας μεγαλώνει όταν είμαστε χαρούμενοι, ενώ μειώνεται το μέγεθός του όταν είμαστε αγχωμένοι. Η αγάπη και το μίσος είναι δύο από τα συναισθήματα που μπορούν να επηρεάσουν τη λειτουργία του, σα μια νόσος, μειώνοντας την ικανότητά του να καταπολεμά τις απειλές του ανοσοποιητικού συστήματος από τα απρόβλεπτα χτυπήματα της ζωής, από το καθημερινό στρες και από το θάνατο αγαπημένων μας ανθρώπων.

 

Επίσης, ο Θύμος αδένας επηρεάζει και τους μεσημβρινούς τους σώματος μας, (καθώς βρίσκονται κάτω από τον έλεγχό του), με αποτέλεσμα όταν είναι ανενεργός, να κυριαρχούν και έντονα αρνητικά συναισθήματα όπως μίσος, ζηλοφθονία, ζήλια, φθόνος και φόβος.

 

Η πρώτη απάντηση που δίνει το σώμα σε μία στρεσογόνα κατάσταση είναι η συρρίκνωση του Θύμου Αδένα και αρχικά έχουμε Αμεση Μείωση της Ζωτικής Ενέργειας και κατόπιν Εκδήλωση στο Φυσικό σώμα. Δεδομένου ότι πολλές δυσλειτουργίες και ασθένειες γεννιούνται ακριβώς σε ενεργειακό επίπεδο, είναι απαραίτητο να δώσουμε στο θύμο αδένα τη σημασία που του αξίζει.

 

Όμως το στρες δεν αποδυναμώνει μόνο το θύμο αδένα, αλλά μπλοκάρει και την ισορροπία των δύο ημισφαιρίων του εγκεφάλου. Το δεξί ημισφαίριο είναι υπεύθυνο για τα όνειρα, την φαντασία, την διαίσθηση, το υποσυνείδητο, το χιούμορ κ.α., ενώ το αριστερό ημισφαίριο είναι υπεύθυνο για την λογική σκέψη, τα μαθηματικά, τη καθημερινή πραγματικότητα, την πρακτικότητα.

Κάθε φορά που εμφανίζεται μία συναισθηματική ή ενεργειακή ανισορροπία ή κάποια ασθένεια, βρίσκουμε τον αδένα αδυνατισμένο και τα ημισφαίρια του εγκεφάλου σε ανισορροπία.

Αναγνωρίζοντας τη δύναμη και την επίδραση που έχει ο Θύμος Αδένας μέσα από τις εμπειρίες μου καθώς και τα άμεσα αποτελέσματα μετά την ενεργοποίησή του, αποφάσισα να τον εντάξω στις ατομικές θεραπείες που προσφέρω.

Αν έχεις λοιπόν Μειωμένη Ζωτική Ενέργεια, μπορούμε μαζί και μέσα σε ΜΙΑ ΜΟΝΟ Θεραπεία, να  ελέγξουμε μέσα από ένα κινησιολογικό τέστ, τι είναι ανενεργό στο ενεργειακό σου σύστημα και

–>Να ενεργοποιήσουμε τον διακόπτη του Θύμου Αδένα για θεραπεία και θέληση για ζωή, έτσι ώστε να έχεις άμεση βελτίωση της ενεργειακής σου ροής

–>Να ισορροπήσουμε το δεξί με το αριστερό μέρος του εγκεφάλου σου και

–>Να ενεργοποιήσουμε οποιοδήποτε ενεργειακό κέντρο – chakra είναι ανενεργό.

Η δύναμη της θεραπείας προέρχεται από τα βάθη του ίδιου σου του εαυτού. Είναι αλήθεια ότι τα φάρμακα έχουν μία θέση στην ζωή μας, όμως από σήμερα γνωρίζεις πως είναι απαραίτητο να γίνει σε συνδυασμό με την ενεργοποίηση του κεντρικού διακόπτη για την ροή της ζωτικής ενέργειας στο σώμα σου.

 

Σε προσκαλώ λοιπόν να ενεργοποιήσουμε μαζί, μέσα από Θεραπευτικές Kβαντικές Αγγελικές Σπείρες κατά Mary Zapiti τη ζωτική σου Ενέργεια, έτσι ώστε οι Σκέψεις σου και η Ζωή σου άμεσα να μετουσιωθούν και να γεμίσεις με Ζωτικότητα και Δημιουργία.

 

Οι Αγγελικές Kβαντικές Σπείρες ΑQS κατά Μary Zapiti, είναι ενέργειες υψηλής συχνότητας,  που αποτελούνται από καθαρό φως και αγάπη και είναι σε θέση να αλλάξουν το αρνητικό πεδίο αστραπιαία. Έτσι, μπορείς να φέρεις στη ζωή σου τις αλλαγές που επιθυμείς και γίνεσαι εσύ ο Δημιουργός της Ζωής σου.

 

Οι Αγγελικές Θεραπείες είναι ατομικές, διαρκούν 120’ και πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού.

Επίτρεψέ μου να σε ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σου.

Με εκτίμηση στο άτομό σου,

Κέλλυ Δαμίγου

προσωπικές θεραπείες
skype - τηλ θεραπείες
vip θεραπείες
Επικοινωνία - Love Truth Life angelic healings - Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας
Layer 1
X