fbpx

Συμβατότητα Γονιμότητας Ζευγαριού & Ενεργειακή Κάθαρση

Ένα πρόβλημα στη γονιμότητα των ζευγαριών που αναζητούν παιδί, είναι η ανεξήγητη αδυναμία να κυοφορήσουν, ενώ βιολογικά είναι υγιή. Η ανθρώπινη σεξουαλικότητα είναι ένα μέσο έκφρασης. Αντικατοπτρίζει την αιώνια πράξη της δημιουργίας.

Καλώς ήρθες στις

Βεντούζες για Σωματικά Συμπτώματα

Με τον Νίκο Μύτικα

βεντούζες

Μία ολοκληρωμένη θεραπεία για κάποιο Σωματικό Σύμπτωμα γίνεται από τον Νίκο Μύτικα, μέσα από τρεις συνδυαστικά αποτελεσματικές θεραπευτικές μεθόδους: Βεντούζες, Αccess Bars & Δονήσεις Ραδιαισθησίας.

 

Η Εναλλακτική αυτή Θεραπευτική μέθοδος εφαρμόζεται σε Ενήλικές αλλά και παιδιά, στα εξής Σωματικά Συμπτώματα:

  • Αποσυμφόρηση πόνων στο Μυοσκελετικό Σύστημα (Αυχένα, Μέση, Πλάτη)
  • Ανακούφιση σε Πυρετό, Κρυολόγημα, Ιώσεις, Βήχα, Άσθμα, Βρογχίτιδα
  • Αντιμετώπιση πόνων στην Κοιλιά, Πόνους Περιόδου, Δυσκοιλιότητα, Διάρροια
  • Υποστήριξη σε Ατονία ή Ανορεξία
  • Ενίσχυση της χαλάρωσης από σωματική ή ψυχική ένταση και Στρες
  • Τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τα τρία μέρη μίας Θεραπευτικής Συνεδρίας με Βεντούζες αναλυτικά.

TA ΤΡΙΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Α Μέρος – Βεντούζες

Οι Βεντούζες είναι μια από τις παλαιότερες θεραπευτικές μεθόδους στον κόσμο και εξακολουθεί και σήμερα να λειτουργεί το ίδιο άριστα. Υπάρχουν δύο κύριες μέθοδοι, η κλασική με γυαλί που δημιουργεί με μία φλόγα ένα κενό υποπίεση ή με τις μοντέρνες βεντούζες με πλέξιγκλας που ως μέθοδος είναι ασφαλής & ανώδυνη και επιλέγουμε να χρησιμοποιούμε στον χώρο Love Truth Life.

Οι μοντέρνες βεντούζες από πλεξιγκλάς δημιουργούν ένα κενό με τη χρήση χειροκίνητης αντλίας. Το κενό αυτό προκαλεί μεγάλες αλλαγές στην κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου. Έτσι η μείωση του πόνου και η ίαση εξηγούνται μέσα από την αύξηση της ροής του αίματος και την λεμφική αποσυμφόρηση στο προσβεβλημένο μέρος του σώματος. Λόγω της ρήξης μικρών αγγείων, συχνά εμφανίζονται τα χαρακτηριστικά στρογγυλά μπλε-μωβ σημάδια στην πλάτη, τα οποία εξαφανίζονται σταδιακά μέσα σε περίπου 7-10 ημέρες.

Στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική ο πόνος ερμηνεύεται σαν μπλοκάρισμα της ζωτικής ενέργειας Chi. Αυτή η ενέργεια συνδέεται άμεσα με τη ροή του αίματος. Έτσι, αν βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος, κινείται ξανά ομαλά το Chi και το μπλοκάρισμα (ο πόνος) φεύγει. Επίσης, με την υποπίεση που προκαλείται, ανοίγουν οι πόροι του δέρματος και έτσι μπορούν να αποβληθούν παθογόνοι παράγοντες (τοξίνες).

B Μέρος - Access Consciousness Bars

H μέθοδος Access Consciousness ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1990. Tα «The Bars» (ενεργειακά σημεία) είναι τα σημεία στο κεφάλι που αγγίζοντας τα ένας εκπαιδευμένος στην τεχνική, διαχέει το ηλεκτρομαγνητικό φορτίο που είναι μπλοκαρισμένο στο μυαλό μας από σκέψεις και συναισθήματα που σε κρατούν στάσιμο, με αποτέλεσμα να επαναλαμβάνονται τα ίδια μοτίβα ή ασθένειες και πόνους στη ζωή σου. Τα bars είναι σαν να πατάς το κουμπί Διαγραφής στον υπολογιστή σου.

Η τεχνική Access Bars λειτουργεί σε βαθύ ενεργειακό επίπεδο και έχει βοηθήσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να αλλάξουν πολλές πτυχές της ζωής τους. Ορισμένοι αναφέρουν καλύτερη υγεία, μεγαλύτερη ευκολία στον ύπνο, ανακούφιση από το άγχος, λιγότερο στρες, αποσυμφόρηση από σωματικούς πόνους και άλλα!

Γ Μέρος - Θεραπευτική Ραδιαισθησία

Η Θεραπεία ολοκληρώνεται με Ραδιαισθητική Έρευνα και Θεραπεία.

Με τη χρήση του αυράμετρου γίνονται ερωτήματα για το ποιες είναι οι κατάλληλες θεραπευτικές δονήσεις που χρειάζεται το σώμα σου για να ελευθερωθούν τα μπλοκαρίσματα που δημιουργούν τα σωματικά συμπτώματα.

 

Κατόπιν, μέσα από εκκρεμή θα σταλεί κβαντική θεραπευτική ενέργεια, έτσι ώστε να εισέλθει νέα υψίσυχνη ενεργοπληροφορία στο πεδίο σου.

Πληροφορίες

Επικοινωνία

Νίκος Μύτικας: 6906-919227

Ε-mail: facelift@lovetruthlife.gr

Οικονομική Συνεισφορά

Διάρκεια: 75΄

Η Οικονομική Συνεισφορά για τα Μέλη του χώρου Love Truth Life είναι από 80 στα 50 ευρώ  

 

Η Οικονομική Συνεισφορά Μόνο για Βεντούζες διάρκειας 30΄είναι 20 ευρώ

Κανόνες Προφύλαξης

Η Εφαρμογή γίνεται με γνώση και με όλους τους κανόνες εφαρμογής, όμως δεν μπορούμε να εγγυηθούμε και δεν φέρουμε ευθύνη για την αντίδραση του κάθε τύπου δέρματος.

  • Πριν την θεραπεία ενδείκνυται το άτομο να έχει αποφύγει ένα μεγάλο γεύμα. Επίσης κατόπιν αυτής, δεν συστήνεται ο θεραπευόμενος να προβεί σε έντονη δραστηριότητα ή σπορ, καθώς καλό είναι να το άτομο να επιλέξει να χαλαρώσει, ή κοιμηθεί για κάποια ώρα.
  • Μετά τη συνεδρία είναι απαραίτητο να φορεθούν καθαρά και ζεστά ρούχα για την αποφυγή ερεθισμών και μολύνσεων.
  • Είναι σημαντικό να έχετε την σύμφωνη γνώμη του γιατρού σας, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις λήψεις αντιπηκτικών, καρδιακής αρρυθμίας ή διαταραχής πήξης.
  • Οι Βεντούζες δεν επιτρέπονται σε περίπτωση εγκυμοσύνης, σε ανοιχτά τραύματα ή δερματολογικά προβλήματα.

 

συνεργάτες - θεραπευτές - νίκος μύτικας