fbpx

Συμβατότητα Γονιμότητας Ζευγαριού & Ενεργειακή Κάθαρση

Ένα πρόβλημα στη γονιμότητα των ζευγαριών που αναζητούν παιδί, είναι η ανεξήγητη αδυναμία να κυοφορήσουν, ενώ βιολογικά είναι υγιή. Η ανθρώπινη σεξουαλικότητα είναι ένα μέσο έκφρασης. Αντικατοπτρίζει την αιώνια πράξη της δημιουργίας.

Καλώς ήρθες στην

Εξ΄ Αποστάσεως Θεραπεία
Ενεργειακός & Πνευματικός Καθαρισμός Αύρας

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας
& με τον Νίκο Μύτικα

Ενεργειακός & Πνευματικός Καθαρισμός Αύρας

Τα πάντα γύρω μας, τα φυτά, τα ζώα, τα μέταλλα, τα δέντρα και οι άνθρωποι, όλα συνθέτονται από ενέργεια, όλα έχουν ενεργειακό πεδίο γύρω τους. Αυτό το ενεργειακό πεδίο, παρόλο που είναι αόρατο στο γυμνό μη εξασκημένο μάτι, εκτείνεται προς τα έξω από το αντικείμενο και ονομάζεται αύρα.

 

Στους ανθρώπους αυτό το ενεργειακό πεδίο εκτείνεται από τριάντα έως ενενήντα εκατοστά από το φυσικό σώμα, ή και περισσότερο. Ανάλογα με το ενεργειακό επίπεδο του ανθρώπου και το επίπεδο πνευματικής εξέλιξης, η Αύρα μπορεί να εκτείνεται μέχρι και πάνω από δεκαπέντε μέτρα από το σώμα!

 

H εν λόγω θεραπεία γίνεται μέσω ολικής συνειδητότητας και στηρίζεται στη χρήση του εκκρεμούς. Ένα πανάρχαιο εργαλείο πολλών πολιτισμών που λειτουργεί ως δείκτης σε μια σειρά από ειδικούς χάρτες.

Συμβατότητα Γονιμότητας Ζευγαριού & Ενεργειακή Κάθαρση

Ένα πρόβλημα στη γονιμότητα των ζευγαριών που αναζητούν παιδί, είναι η ανεξήγητη αδυναμία να κυοφορήσουν, ενώ βιολογικά είναι υγιή. Η ανθρώπινη σεξουαλικότητα είναι ένα μέσο έκφρασης. Αντικατοπτρίζει την αιώνια πράξη της δημιουργίας.

Ο Καθαρισμός γίνεται σε Τρία Επίπεδα

Καθαρισμός Αύρας από όλα τα αρνητικά στοιχεία
Θεραπεία Αύρας με Ζωτική Ενέργεια και Δύναμη
Σφράγιση του Αυρικού πεδίου (για να αποφύγουμε απώλεια ενέργειας)

Μέσα από την εν λόγω Θεραπεία, γίνεται συγκεκριμένος καθαρισμός και βελτίωση του Αυρικού σου Πεδίου μέσα από Χάρτες Ολικής Συνειδητότητας & Θεραπευτικής Ραδιαισθησίας. Η Ολική Συνειδητότητα συντελεί στο Ανώτερο Καλό όλων των πλασμάτων σε όλους τους χρόνους και τις διαστάσεις και Προστατεύεται, Συντονίζεται και Καθοδηγείται από τους Ιερούς Δασκάλους, Αρχαγγέλους και Μάστερς. Η Θεραπευτική Ραδιαισθησία  Η διαδικασία γίνεται εξ’ αποστάσεως και όλα τα προγράμματα καθαρίζονται σε συνεργασία με τον Ανώτερο Εαυτό, την Επίκληση Αρχαγγέλων και με Καθοδήγηση και Προστασία από τις Ιερές Δυνάμεις Φωτός της Κρυστάλλινης πόλης Σαμπάλλα.

 

Έτσι δίνεται η ευκαιρία για ένα νέο και πιο καθαρό ξεκίνημα της τωρινής μας ζωής!

Η συνεδρία της Ολικής Συνειδητότητας, είναι ένα πολύτιμο και πολύ δυνατό εργαλείο καθαρισμού/θεραπείας σε βάθος που το χρησιμοποιώ με πολύ αγάπη, αφοσίωση και σεβασμό στις Ιερές Δυνάμεις που το οδήγησαν στα χέρια μου!….


Πως Γίνεται η Εξ΄ Αποστάσεως Θεραπεία


Εδώ και δεκαετίες είναι Γνωστός ο Ανεκτίμητος Θεραπευτικός ρόλος των Εκκρεμών. Στα χέρια των πιστοποιημένων ειδικών, με ευθύνη και σεβασμό, μπορούν να ρυθμιστούν και να μεταφέρουν από απόσταση στο βιοπεδίο του ατόμου και στα κύτταρα του, υψίσυχνες δονήσεις φωτός και κβαντική ενέργεια.

 

Στόχος της διαδικασίας είναι να ανιχνευτούν και να μετουσιωθούν οι ποικίλες πληροφορίες χαμηλών συχνοτήτων, καθώς και να ενδυναμωθούν και ενισχυθούν νέες δονήσεις συμβατότητας/γονιμότητας στο ζευγάρι.

Τα πάντα είναι Δόνηση. Μία καρέκλα, ένα λουλούδι, ένα ζώο είναι σωματίδια σε δόνησηενέργεια σε κίνηση, συμπεριλαμβανομένων και των ανθρωπίνων σωμάτων μας. Όλα και όλοι είμαστε Ενέργεια και τίποτα δεν μπορεί να θεραπευτεί από την ίδια δόνηση που δημιουργήθηκε. Με βάση αυτή την αρχή, μέσω της Ραδιαισθησίας μετουσιώνουμε ενέργειες και ενισχύουμε το ανθρώπινο σώμα.

Ως διαδικασία γίνεται από απόσταση και είναι για το ζευγάρι πάρα πολύ απλή. Θα χρειαστεί απλά να μας δώσεις τηλεφωνικώς το ονοματεπώνυμο, την ημερομηνία γέννησης του κάθε ενός απο εσάς και σε δεύτερο χρόνο ένα σύντομο Ιατρικό Ιστορικό Κληρονομικότητας και Γονιμότητας.

Θα χαρούμε να σας απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτηση.

Κέλλυ Δαμίγου – Νίκος Μύτικας

Πληροφορίες

Επικοινωνία

Κέλλυ Δαμίγου: 6946-426298

e-mail: lovetruthlife1@gmail.com

Οικονομική Συνεισφορά

Η Οικονομική Συνεισφορά για τα Μέλη του Χώρου Love Truth Life είναι από 200 στα 150 ευρώ συνολικά για το Ζευγάρι.

Ενεργειακός & Πνευματικός Καθαρισμός Αύρας
Ενεργειακός & Πνευματικός Καθαρισμός Αύρας