fbpx
 • Ελληνικά
 • English

Ατομική Συνεδρία

Βιοσυντονισμού για Ενήλικες & Παιδιά

Ο Βιοσυντονισμός – Βιοανάδραση ή θεραπεία με Hλεκτρομαγνητικό πεδίο είναι μία εναλλακτική ιατρική μέθοδος που έχει αναγνωριστεί, τόσο στην Ελλάδα με πρόσφατη υπουργική απόφαση (υπ. αριθμ Γ3β/ΓΠ/οικ.63736_24.08.2016), όσο και στο εξωτερικό. Στην ελληνική βιβλιογραφία αναφέρεται και ως βιοταλάντωση. Πιο συγκεκριμένα, είναι μία φυσική, ακίνδυνη και ανώδυνη εναλλακτική, ολιστική ιατρική μέθοδος θεραπείας μέσω συχνοτήτων, χωρίς δηλαδή καμία παρενέργεια, και παρουσιάζει υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

 

Oυσιαστικά είναι μια ολιστική μέθοδος διαγνωστικής σάρωσης και θεραπείας μέσω ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων. Βασίζεται στις αρχές της Κβαντικής Φυσικής ( Μax Planck ), σύμφωνα με την οποία τα κύτταρα και μόρια κάθε ζωντανού οργανισμού εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα μέσω συχνοτήτων. Αυτό σημαίνει ότι τα όργανα δημιουργούν ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο εκλύοντας ενέργεια η οποία εκφράζεται με παλμικούς κραδασμούς (ταλαντώσεις). (Deze, J, and  Gang, L., 2010) Οι ταλαντώσεις του κάθε οργάνου συνδέονται με τα υπόλοιπα δημιουργώντας ένα ενιαίο σύνολο, το συνολικό φάσμα συχνοτήτων του οργανισμού.

 

Ο βιοσυντονισμός ουσιαστικά διαβάζει και διαχωρίζει τις συχνότητες των κυττάρων που είναι υγιή και αυτών που νοσούν. Στην επόμενη φάση μεταδίδει τη σωστή συχνότητα στα κύτταρα που νοσούν και επαναφέρει τον οργανισμό στη σωστή λειτουργία. Εστιάζει δηλαδή στα αίτια του προβλήματος και όχι στα συμπτώματα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η θεραπεία να είναι πάντα αποτελεσματική και άμεση.

H Mελλοντική Ιατρική θα είναι μία Ιατρική των Συχνοτήτων.
Άλμπερτ Αϊνσταιν

Concierge-Holistic_Wellness_Bio-Resonance-1

Σε ποιους απευθύνεται ο βιοσυντονισμός;

Ο βιοσυντονισμός απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, σε Ενήλικες και Παιδιά. Δρα καταλυτικά σε περίοδο έξαρσης γρίπης, ιώσεων κτλ. Ως μέθοδος κάνει διάγνωση και προληπτικό έλεγχο στην κατάσταση υγείας των ζωτικών οργάνων & κυττάρων του οργανισμού και κατόπιν ενισχύει τις λειτουργίες και τα συστήματα του σώματος με υγιείς συχνότητες ( σε νευρικό, κυκλοφορικό, αναπνευστικό, πεπτικό, αναπαραγωγικό, καρδιαγγειακό, ουροποιητικό, ενδοκρινικό, μυοσκελετικό, λεμφικό, ανοσοποιητικό σύστημα).

 

Εχει στόχο την καλύτερη λειτουργία και επικοινωνία μεταξύ των οργάνων και κυττάρων και την βελτίωση της υγείας, της διάθεσης, της ευεξίας, ενέργειας, της ψυχολογίας, του ύπνου, της σεξουαλικής δραστηριότητας, της μεταβολικής δραστηριότητας και άλλων βασικών για την ποιότητα της καθημερινής ζωής μας λειτουργιών.

Aτομική Συνεδρία Βιοσυντονισμού

Συσκευή SENSITIV IMAGO “We See what is invisible”

 

Η Συσκευή Sensitiv Imago είναι μία μέθοδος προληπτικού ελέγχου, που απεικονίζει μέσω προγράμματος Η/Υ την φυσική κατάσταση όλων των ζωτικών οργάνων και βιοσυστημάτων του ανθρώπινου οργανισμού. Στηρίζεται σε εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της σύγχρονης ιατρικής. Είναι βιοενεργειακή μέθοδος διάγνωσης και θεραπείας, κβαντικής ιατρικής με την υπολογιστική διαγνωστική του υπερσύγχρονου Sensitiv Imago.

 

Η συσκευή Sensitiv Imago 500 δίνει ουσιαστικά τη δυνατότητα να κάνουμε μία εξέταση ολόκληρου του σώματος και να έχουμε πληρέστατη εικόνα της υγείας του ατόμου. Εντοπίζει αρρώστιες στο αρχικό στάδιο πριν  εκδηλωθούν ακόμη και σε κυτταρικό επίπεδο, όπου είναι αδύνατη η διάγνωσή τους με τις παραδοσιακές μεθόδους εξέτασης.

βιοσυντονισμός

Πώς μπορεί να σε βοηθήσει η Κβαντική Βιοανάδραση;

 

Κάθε κύτταρο, όργανο, μεσημβρινός και συναίσθημα έχουν μια χαρακτηριστική ηλεκτρομαγνητική υπογραφή. Η ασθένεια μπορεί να ξεκινήσει ως ενεργειακή διαταραχή και μπορεί να εντοπιστεί ακόμη και σ΄αυτο το στάδιο. Αυτό συμβαίνει γιατί το λεπτοφυές σύστημα ενέργειας του σώματος είναι ένα σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης και οι ανισορροπίες στις λεπτοφυείς ενέργειες του σώματος εμφανίζονται πολύ νωρίτερα από τα εμφανή σωματικά συμπτώματα.

 

Η διαδικασία της συνεδρίας περιέχει 5 συνεχή στάδια:

 1. Ο ασθενής φοράει τα ακουστικά
 2. Παίρνει στα χέρια τον σενσόρα
 3. Τοποθετείται ο λέιζερ σαρωτής να κοιτά τον Θύμο αδένα του ατόμου
 4. Το πρόγραμμα αρχίζει να λειτουργεί για την διάγνωση και συγκέντρωση των πληροφοριών (15-20 λεπτά) σχετικά με την λειτουργία των οργάνων και των συστημάτων, ενώ το άτομο παρακολουθεί την σάρωση σε κάθε όργανο ξεχωριστά.
 5. Κατόπιν ακολουθεί η αποστολή νέων Θεραπευτικών Συχνοτήτων στα όργανα που παρουσιάζουν έντονο στρες και προδιάθεση ασθένειας.

Η ανάλυση βιοσυντονισμού μπορεί να εντοπίσει τα εξής:

1)   Μικροβιακές επιβαρύνσεις

4)   Προδιαθέσεις οργάνων για παθολογία

5)   Ψυχοσυναισθηματική κατάσταση

6)   Ηλεκτρομαγνητικές επιβαρύνσεις

7)   Γεωπαθητικές επιβαρύνσεις

8)   Ελλείψεις συγκεκριμένων βιταμινών και ιχνοστοιχείων

9) Τροφικές δυσανεξίες

 

Η συσκευή κβαντικής βιοανάδρασης Sensitive imago επικοινωνεί με το σώμα για να προσδιορίσει ποιες ενεργειακές ανισορροπίες, σωματικές, ψυχικές και συναισθηματικές ανησυχίες επηρεάζουν περισσότερο την προσωπική υγεία. Το Sensitiv  Imago 500 είναι  σήμερα ένα από τα καλύτερα και ολοκληρωμένα διαγνωστικά συστήματα υψηλής  κλάσης και προορίζεται για εκείνους που επιθυμούν τη βαθύτερη διάγνωση και υγεία.

 

Κέλλυ Δαμίγου & Συνεργάτες

Πληροφορίες

Πληροφορίες

Τηλέφωνο : 6946 426298

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

Διάρκεια: 1 έως 1,5 ώρα

Τιμή για τα Μέλη του Χώρου: από 100 στα 80 ευρώ η πρώτη συνεδρία/

50 ευρώ κάθε επόμενη.

Οι Συσκευές Βιοσυντονισμού δεν χρησιμοποιούνται στις παρακάτω περιπτώσεις
 1. Οταν υπάρχουν Ιατρικά Εμφυτεύματα
 2. Βηματοδότης
 3. Εμφυτεύματα εσωτερικά στο αυτί
 4. Συσκευές που μετρούν καρδιακούς παλμούς και ρυθμούς
 5. Εμφυτεύματα για το σάκχαρο αίματος
 6. Βαλβίδες εγκεφάλους
 7. Εγκυμοσύνη
 8. Επιληψία

Καλό είναι κατά τη μέτρηση να αφαιρεθούν τυχόν κοσμήματα, ωρολόγια και άλλα μεταλλικά αντικείμενα.

Ποτέ δεν επιτρέπουμε κοντά κινητά τηλέφωνα ή ηλεκτρονικές συσκευές

bigstock-shining-spirit-emits-lightning-380583757-2_orig