fbpx
Static Slide
Static Slide
previous arrow
next arrow

Διήμερη Εκπαίδευση Θεραπευτών – Εκπαίδευση Κατασκευής Οργονίτη & Χρήσης Εκκρεμούς

Στόχος μέσα από την Διήμερη Εκπαίδευση αυτή είναι:
Να μάθεις να φτιάχνεις Μενταγιόν Οργονίτη, που θα φέρνει Προστασία από Ενεργειακή & Ηλεκτρομαγνητική Επιβάρυνση σε εσένα και στα άτομα που θα σου παραγγέλνουν (από Ματιάσματα, Χειρισμό, Γλωσσοφαγιά, wi-fi, 4G-5G). Nα εκπαιδευτείς στην τέχνη του εκκρεμούς και να μπορείς να λαμβάνεις απαντήσεις μέσα από Ναι και Όχι στα ερωτήματα που έχεις δίλημμα.

Διήμερη Εκπαίδευση Θεραπευτών

Εκπαίδευση Κατασκευής Οργονίτη & Χρήσης Εκκρεμούς

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ;

 

Ο Karl Hans Welz είναι ο πρώτος που κατασκεύασε οργονίτη στην μορφή που τον γνωρίζουμε σήμερα και πατεντάρισε το όνομα orgonite®. Οι Οργονίτες ουσιαστικά είναι Αιθερικοί Μετατροπείς και Γεννήτριες Θετικής Ενέργειας. Δηλαδή, απορροφούν την αρνητική ενέργεια, την ουδετεροποιούν και την μετατρέπουν σε θετική, εκπέμποντας την, συνεχώς στον χώρο ή στο άτομο που τοποθετούνται μέσα ή επάνω.

 

Είναι χειροποίητες δημιουργίες που μέσα από κρυστάλλους, ανόργανα μέταλλα-χαλκό, και ρητίνη, που σε συνδυασμό με την πρόθεση και την ενέργεια του δημιουργού τους, βοηθούν να διατηρούμε την Καθαρή μας Ενέργεια από την επαφή και επιρροές τρίτων.

IMG_20240709_114823
Ο καλύτερος οργονίτης είναι αυτός που φτιάχνεις μόνος σου, αλλά η εμπειρία δείχνει, πως, ο καλύτερος και λειτουργικός οργονίτης δημιουργείτε μόνο όταν κάποιος που γνωρίζει πως λειτουργεί και γνωρίζει πως να το φτιάξει μπορεί να το μεταδώσει.
Αυτός είναι και ο στόχος της εκπαίδευσης αυτής, να σε μυήσει ο Νίκος Μύτικας μέσα από την Δεκαπενταετή του εμπειρία να μάθεις και ΕΣΥ την τέχνη αυτή!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΚΚΡΕΜΕΣ;

 

Το εκκρεμές είναι μια πανάρχαια μαντική μέθοδος και ένα εργαλείο που βοηθά να αποκτήσουμε πρόσβαση στο συλλογικό ασυνείδητο και τον Ανώτερο Εαυτό.

 

Αποτελείται στην ουσία από μια λεπτή αλυσίδα από την οποία κρέμεται ένα αντικείμενο από μέταλλο ή από κρύσταλλο, το οποίο βασικά παίζει τον ρόλο του ενισχυτή. Με την βοήθεια του παίρνουμε απαντήσεις σε οποιοδήποτε θέμα μας απασχολεί αρκεί το ερώτημα να είναι διατυπωμένο με σαφήνεια και να μην χρησιμοποιείται για εγωιστικούς λόγους.  Ο κάθε άνθρωπος είναι σε θέση να εργαστεί με το εκκρεμές, απλά θέλει ως διαδικασία κατόπιν της εκπαίδευσης, πρακτική και πειραματισμό για να γίνει η σύνδεση της σχέσης μαζί του, δίχως τους περιορισμούς από το ΕΓΩ.

 

Μέσα στην διήμερη εκπαίδευση αυτή η Κέλλυ Δαμίγου θα σε εκπαιδεύσει στην τέχνη του Εκκρεμούς έτσι ώστε να αρχίζεις να λαμβάνεις απαντήσεις σε διλήμματα από τον ανώτερο σου εαυτό, με απλό και ευθυγραμμισμένο τρόπο που εξυπηρετούν την υποστήριξη στον σκοπό της ζωής σου.

,,,

Στόχος μέσα από την Διήμερη Εκπαίδευση αυτή είναι:

pngtree-abstract-golden-spiral-icon-and-symbols-vector-png-image_9185046

Να μάθεις να φτιάχνεις Μενταγιόν Οργονίτη, που θα φέρνει Προστασία από Ενεργειακή & Ηλεκτρομαγνητική Επιβάρυνση σε εσένα και στα άτομα που θα σου παραγγέλνουν (από Ματιάσματα, Χειρισμό, Γλωσσοφαγιά, wi-fi, 4G-5G)

Nα εκπαιδευτείς στην τέχνη του εκκρεμούς και να μπορείς να λαμβάνεις απαντήσεις μέσα από Ναι και Όχι στα ερωτήματα που έχεις δίλημμα.

Σε προσκαλούμε λοιπόν στο εν δυνάμει νέο σου δημιουργικό- πνευματικό επάγγελμα μέσα από την κατασκευή Οργονιτών!

  Επικοινωνήστε μαζί μας για διευκρινίσεις ή για αίτηση εγγραφής

  Πληροφορίες

  Ημερομηνίες & Επικοινωνία

  Ημερομηνίες Διεξαγωγής

  Σαββατοκύριακο 12:00μ.-17:00μ.μ.

   

  Κέλλυ Δαμίγου

  Τηλέφωνο : 6946 426298

  Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

  Χώρος Διεξαγωγής

  Love Truth Life – Kήπων 3, Κηφισιά

  Οικονομική Συνεισφορά

  Για τα Μέλη του Χώρου Love Truth Life από 260 στα 200 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το εκκρεμές, ο χαλκός, η ρητίνη, οι κρύσταλλοι και οι μυήσεις ενεργοποίησης του Εκκρεμούς και των Οργονιτών.

  Λίγα Λόγια για τον Δημιουργό & τις Κατασκευές

  Βρισκόμαστε στην Εποχή που η ανθρώπότητα αφυπνίζεται και αρκετοί άνθρωποι στη Γη κατεβάζουν πνευματικές πληροφορίες και φως, δημιουργώντας μοναδικές κατασκευές μέσα από τη δική τους θεική ακτίνα!

   

  Ο Νίκος Μύτικας είναι ένας από αυτά τα άτομα και σήμερα είναι ένας από τους έμπιστους Συνεργάτες μου στο χώρο Love Truth Life. Ο ίδιος αγαπάει τις Φυσικές Θεραπείες και τις Ενεργειακές Κατασκευές. Οι Οργονίτες του και γενικά οι ευρεσιτεχνίες του,  είναι μετρημένες για την αποτελεσματικότητα τους, μέσα από Ιατρικά Μηχανήματα Βιοσυντονισμού, καθώς και μετρημένα από Εξειδικευμένο Θεραπευτή Ραδιαισθησίας.

   

  Μετά από μία μεγάλη πορεία έρευνας και εξέλιξης των κατασκευών του, σήμερα έχει στα χέρια του Βεβαιώσεις από Ιατρούς Κλασσικής Ιατρικής που εγγράφως αναγνωρίζουν την υψηλή σε ποσοστά λειτουργικότητα και αποτελεσματικότητα των εν λόγω ενεργειακών κατασκευών-οργονιτών.

  omh-kelly-final-482x414