fbpx

Καλώς ήρθες στην Θεραπεία H Ταυτότητα & Προέλευση της Ψυχής μου

Αν δεν γνωρίζουμε τη Θεϊκή μας φύση, είναι αδύνατο να διακρίνουμε μια θετική επιλογή από μία αρνητική!

Καλώς ήρθες στην

H Ταυτότητα & Προέλευση της Ψυχής μου

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Φαντάσου ότι είσαι η Θεία Πηγή, ο Θεός, ο Δημιουργός. Φαντάσου ότι είσαι τα πάντα, δεν υπάρχει κάτι που να μην είσαι. Όμως εφόσον είσαι τα πάντα, δεν έχεις βρει τρόπο να βιώσεις τον εαυτό σου.

 

Ο τρόπος για να ανακαλύψεις τον εαυτό σου είναι να τον βγάλεις έξω από εσένα, να δημιουργήσεις ένα μέρος του Είναι σου έξ από εσένα, για να το δεις και βιώσεις.

 

Με αυτόν τον μοναδικό τρόπο η Θεία Πηγή δημιουργεί Ψυχές, εξατομικευμένες εκφράσεις που περιέχουν μέρος της ίδια της Θεϊκής Συνειδητότητας. Μέσα από τον τρόπο αυτό είναι σε θέση να βιώνει τον εαυτό της, μέσα δηλαδή από τα ίδια τα δημιουργήματά της, τις λεγόμενες Ψυχές.

Στόχος της Θεραπείας

Η Ταυτότητα & Προέλευση της Ψυχής, είναι μια πνευματική θεραπευτική διαδικασία μέσα από την οποία εισχωρούμε στα Ακασικά Αρχεία και συλλέγουμε πληροφορίες για το αρχικό Σχέδιο της Ψυχής, τις ποιότητες που φέρνει στην ύλη, τον πρώτο πλανήτη ενσάρκωσης καθώς γίνεται και ευθυγράμμιση εκ νέου με την ενέργεια ζωτικής δύναμης της Πηγής.

Αν δεν γνωρίζουμε τη Θεϊκή μας φύση, είναι αδύνατο να διακρίνουμε μια θετική επιλογή από μία αρνητική και αυτός είναι ένας από τους σκοπούς της ανάγνωσης αυτής!

Ποιά λοιπόν είναι η προέλευση της ψυχής

 

Η Κάθε Ψυχή κληρονομεί μέρος από τις δημιουργικές ικανότητες της Θείας Πηγής. Σήμερα η Κβαντική Φυσική αναγνωρίζει τις δεκαδιάστατες πτυχές της ύπαρξης. Πιθανά ήδη γνωρίζεις πως το Φυσικό σου Σώμα βρίσκεται στην τρίτη διάσταση, το Μυαλό σου στην Τέταρτη διάσταση και Η Ψυχή σου  που είναι όλα όσα βρίσκονται πέρα από το μυαλό υπάρχει από την πέμπτη έως την δέκατη διάσταση της ύπαρξής σου.

 

Η Ενέργεια της Ζωτικής Δύναμης είναι το υλικό της ίδιας της Δημιουργίας. Είναι η ενέργεια που δημιούργησε την κάθε Ψυχή, και είναι επίσης η ενέργεια στην οποία έχουμε πρόσβαση για να δημιουργούμε. Είναι αυτό που εμψυχώνει το φυσικό σώμα και είναι ουσιαστικά η  ζωτική δύναμη, η ουσία της ίδιας της ζωής που μας κρατάει ζωντανούς και μας ωθεί να δημιουργήσουμε την εμπειρία που θέλουμε.

Τι συνιστά την Ταυτότητα της ψυχής – Προφίλ της Ψυχής

 

Όλο το βίωμα σου και ζωτική σου δύναμη συνδέεται με Θεία Πηγή Πηγή μέσω του Σχεδίου της Ψυχής. Στο τρισδιάστατο, φυσικό επίπεδο ευθυγραμμιζόμαστε με το Θεϊκό Σχέδιο μέσω της ΕΠΙΛΟΓΗΣ. Μπορούμε κυριολεκτικά να ακολουθήσουμε το Σχέδιο της Θείας Ψυχής μας, αν το επιλέξουμε. ΟΜΩΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ!

 

Η ΕΠΙΛΟΓΗ γίνεται μόνο στο επίπεδο της ΔΡΑΣΗΣ. Όταν κάνουμε μια επιλογή, στην πραγματικότητα επηρεάζεται ολόκληρο το Σχέδιο της Θείας Ψυχής, σε όλα τα επίπεδα ύπαρξης. Όταν οι Θετικές Επιλογές ευθυγραμμίζονται με το Θεϊκό Σχέδιο της Ψυχής μας, μας δίνουν τεράστια πρόσβαση ζωτικής ενέργειας και δύναμης στην Τρίτη διάσταση που ζούμε, με αποτέλεσμα οι επιλογές αυτές να φέρνουν αφθονία, υγεία, σωματική ζωτικότητα, χρήματα και χρόνο. Αντίστοιχα οι αρντικές επιλογές φέρουν μπλοκαρίσματα που περιορίζουν την πρόσβασή σε ενέργεια ζωτικής δύναμης, περιορίζοντας την ικανότητά  να δημιουργήσουμε αυτό που θέλουμε.

 

Η πρόσβαση των πληροφοριών στο Προφίλ της Ψυχής, έρχεται μέσα από την ενεργητική βάση δεδομένων που αποθηκεύει τα πάντα που έχουμε κάνει ποτέ ως ψυχή, τα λεγόμενα Ακασικά Αρχεία που βρίσκονται στην Πέμπτη Διάσταση. Συλλέγουμε πληροφορίες για το Σχέδιο της Θείας Ψυχής πριν από οποιαδήποτε αρνητική επιλογή, με στόχο να γνωρίζουμε την αλήθεια της ψυχής και να ευθυγραμμίστεί εκ νέου με την ενέργεια ζωτικής δύναμης της Πηγής.

H AΝΑΓΝΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:

1. Ενεργειακά Κέντρα
Σημαντικό μέρος του σχεδίου της Θείας Ψυχής μας, είναι οι Εκφράσεις του Θεϊου μέσα από τα Ενεργειακά μας Κέντρα. Τα ενεργειακά κέντρα είναι η πιο σημαντική πτυχή, είναι ουσιαστικά τα ενεργειακά δομικά στοιχεία από τα οποία δημιουργηθήκαμε. Η Ψυχή μας είναι κυριολεκτικά φτιαγμένη από αυτά τα Ενεργειακά Κέντρα. Για την κατανόηση του σχεδίου της Θείας Ψυχής, είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε ποιες από τις οχτώ ενεργειακές ποιότητες και ιδιότητες της ζωτικής δύναμης υπάρχουν μέσα μας. Σκεφτείτε τα διάφορα Ενεργειακά Κέντρα ως διαφορετικές πτυχές ή ποιότητες ζωτικής σημασίας που μας βοηθούν να λαμβάνουμε ενέργεια ζωτικής δύναμης από τη Θεία Πηγή.

2. Ομάδα Προέλευσης της Ψυχής
Η Ομάδα Προέλευσης Ψυχών της ψυχής σου είναι το δεύτερο πιο σημαντικό μέρος του Θείου. Οι ομάδες προέλευσης μοιράζονται ορισμένα χαρακτηριστικά σε επίπεδο ψυχής που τις εξυπηρετούν μέσα τους Σχέδιο ψυχής. Δεν ξεκινούν όλες οι Ψυχές το ταξίδι τους εδώ στον πλανήτη μας.Η «Ομάδα Ψυχών» μας υποδεικνύει σε ποιο αστρικό σύστημα ενσαρκώθηκε η Ψυχή αμέσως μετά την αποχώρηση της από την πηγή. Οι Ομάδες Ψυχών έχουν ένα σύνολο χαρακτηριστικών και γνωρίζοντας τα μπορείς να έχεις κατανόηση για την αρχική ταυτότητα της ψυχής σου και τα χαρακτηριστικά που φέρεις μέχρι και σήμερα εδώ στην γήινη εμπειρία.

3. Η Δόνηση της Ψυχής
Το πόσο ζεις σύμφωνα με τον Θεικό σου εαυτό, το δείχνει η δόνηση της ψυχής σου. Εδώ δεν κρίνουμε πόσο μακριά ή κοντά βρίσκεσαι από το πνευματικό μονοπάτι, έτσι κι αλλιώς η ψυχή σου υπάρχει ήδη σε όλα τα επίπεδα διαστάσεων, απλά εξετάζουμε πού επικεντρώνεται ο «Ανώτερος Εαυτός» και κατά πόσο συνειδητοποιείς τον εαυτό σου ως Πνευματικό ον, ή έχεις ταυτιστεί με το ΕΓΩ.

Η ανάγνωση αυτή συνιστάται ιδιαίτερα:

Για τον Εαυτό.

Η κατανόηση του εαυτού σε επίπεδο ψυχής, καθώς και η γνώση για τις Ψυχές που σε περιβάλλουν, φέρουν μεγαλύτερη αποδοχή και ευθυγράμμιση με το δικό σου Θείο Σχέδιο ψυχής.

Για τον Σύντροφο ή Συνεργάτη.

Όταν είμαστε σε μια συνεργασία, οι επιλογές του άλλου γίνονται και δικές μας συνέπειες και είναι σημαντικό να γνωρίζουμε την αλήθεια και τα πνευματικά χαρίσματα του άλλου.

Για παιδιά.

Όταν ξέρουμε ποιος είναι σε επίπεδο ψυχής το παιδί μας, μπορούμε να στεκόμαστε και συμπεριφερόμαστε σύμφωνα με το τι ψυχή είναι.

Ως Δώρο

σε αγαπημένους μας για να τους αναγνωρίσουμε για αυτό που είναι, σε επίπεδο ψυχής.

Πληροφορίες

Διάρκεια Έρευνας 15 ημέρες

Αποστολή Αποτελεσμάτων Έρευνας

Στοιχεία που θα χρειαστούμε
  • Το πλήρες τωρινό όνομα
  • Όνομα κατά τη γέννηση
  • Ημερομηνια γεννησης
  • Τόπος γέννησης
Επικοινωνία

Τηλέφωνο : 6946 426298

Ε–mail : lovetruthlife1@gmail.com

Οικονομική Συνεισφορά

Η οικονομική συνεισφορά για τα Μέλη του Χώρου Love Truth Life είναι από 100 στα 80 ευρώ

Merkaba
iStock-527892316-1
Sliding Image Sliding Image
a