fbpx

Καλώς ήρθες στην

Εξ΄ Αποστάσεως Θεραπεία

Καθαρισμός του Κάρμα Υποσυνειδήτου & Αρνητικών Ενεργειών & Θεραπεία Μέλλοντος

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Η συγκεκριμένη Θεραπεία είναι ένα Θείο Δώρο! Χρησιμοποιώντας ένα Πανάρχαιο Κβαντικό Εργαλείο, το Εκκρεμές, με μελέτη σε ειδικούς Χάρτες Ολικής Συνειδητότητας και Θεραπευτικής Ραδιαισθησίας, φανερώνουν πληροφορίες και φροντίζουν για θεραπεία, ως προς το Ανώτερο Καλό όλων των πλασμάτων σε όλους τους χρόνους και τις διαστάσεις.

 

Η Θεραπεία γίνεται εξ΄ αποστάσεως και αποτελείται από ΔΥΟ ΜΕΡΗ, ένα Θεραπευτικό και ένα Εκπαιδευτικό, με στόχο να επέλθει ολική θεραπεία σε Σώμα, Νου, Πνεύμα & Ψυχή.

 

Συγκεκριμένα, μόλις με καλέσεις και μου δώσεις το Βαπτιστικό Ονοματεπώνυμο, την Ημερομηνία Γέννησης σου, mail & τηλέφωνο, από πλευράς μου θα ανοιχτεί ο φάκελος σου και συνεχόμενα για δεκαπέντε ημέρες, θα γίνονται καθημερινά θεραπείες στο πεδίο σου. Αρχικά ξεκινάμε ανιχνεύοντας:

1. Τα Αρνητικά Προγράμματα του υποσυνειδήτου

2. Τις Περιοριστικές πεποιθήσεις του Εγώ

3. Τις ΑρνητικέςΣκοτεινές Ενέργειες και Δυνάμεις και

4. Τις Καρμικές καταγραφές στο πεδίο σου

 

Κατόπιν, με την Ανιδιοτελή Αγάπη και Βοήθεια από τον Ανώτερο σου Εαυτό, των Διδασκάλων, των Αγγέλων & Αρχαγγέλων, σε Συντονισμό & Καθοδήγηση με τις Ιερές Δυνάμεις του Φωτός, ξεκινούν τα Τελετουργικά Κάθαρσης & Εξάγνισης όλων των αρνητικών ενεργο-πληροφοριών από το πεδίο σου.

 

Συγκεκριμένα, ζητείται να αφαιρεθούν… από τη ρίζα, τον κορμό και τις διακλαδώσεις… σε παρελθόν, παρόν και μέλλον, σε υποσυνείδητο/ασυνείδητο, συνειδητό και υπερσυνείδητο, σε όλες τις διαστάσεις και το ενδιάμεσο των διαστάσεων, σε όλους τους χωροχρόνους και σε όλες τις εκφάνσεις και εκδηλώσεις του Μέγα Ενιαίου Εαυτού, όλα τα  αρνητικά προγράμματα, καθώς και κάθε μπλοκάρισμα που πιθανά υπάρχουν στην τωρινή σου ζωή.

 

Καθαρίζουμε το παρελθόν, όμως μετέπειτα φροντίζουμε να γίνει κάθαρση και  στις πιθανές δυσμενής προδιαθέσεις του μέλλοντος, μέσα από το Δέντρο της Ζωής σου. Έτσι προετοιμάζουμε τη Συνειδητότητα σου, να βιώσει ένα «Θεραπευμένο Μέλλον» και να ανέβει σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Εσύ παράλληλα απο πλευράς σου, στην διάρκεια των δεκαπέντε ημερών που θα γίνονται οι θεραπείες, θα έχεις λάβει μέσω e-mail και θα παρακολουθείς στο δικό σου χρόνο και διάθεση, τα έξι Βιντεομαθήματα Συνείδησης πάνω στο, πως λειτουργούν, και τι είναι, τα εξής: Κάρμα, Οικογενειακό Κάρμα, Καρμικές Σχέσεις, Ακασικά Αρχεία, Κατάρες, ΄Ορκοι, Ενέργεια & Πρόθεση κ.α.

 

Στόχος είναι, ακούγοντας αυτά τα βιντεομαθήματα να λάβεις ΠνευματικήΕνεργειακή Γνώση, έτσι ώστε κατόπιν της ολοκλήρωσης της Κάθαρσης σου, το Νέο Θεραπευμένο Μέλλον που θα δημιουργηθεί, να είναι γεμάτο με Νέα Συνείδηση, Λόγια και Πράξεις Φωτός.

 

Κατόπιν της ολοκλήρωσης της θεραπείας, θα σε καλέσουμε για να σε ενημερώσουμε για την γενική εξέλιξη και ολοκλήρωση της. Εσύ σταδιακά και μέσα στο επόμενο τρίμηνο, θα παρατηρείς τις διαφορές στην βιοζωτικότητα σου, στα γεγονότα της ζωής σου, στην διάθεση σου, στις σχέσεις σου, καθώς θα μετουσιώνονται και αποχωρούν οι παλιές ενεργο-πληροφορίες από το πεδίο σου.

 

Η εν λόγω θεραπεία, βοηθά να καθαρίσεις το παλιό-καρμικό-αρνητικό ρούχο και να ανεβάσεις το Είναι Σου και τη Δόνηση Σου. Καθαρίζεις και Φωτίζεις την ύπαρξη σου, έτσι ώστε να ανέβεις σε υψηλότερα επίπεδα συνειδητότητας και ολοκλήρωσης, μέχρι που το Φως να καλύψει όλους τους τομείς της ζωής σου, και να γίνεις ένας αυτόφωτος πυρήνας ακτινοβολίας Φωτός, Αγάπης και Αποδοχής.

 

Αυτή είναι και η Προσωπική μου Πρόθεση για όλους, αλλα και προσωπικά για εσένα, μέσα από τη θεραπεία αυτή! Στην εποχή που οι δυνάμεις του φωτός μας καλούν να αφυπνιστούμε και να επιστρέψουμε στην Θεϊκή μας καταγωγή, να αφήσουμε την ψεύτικη αίσθηση του εγώ (ψευδαίσθηση), τα επαναλαμβανόμενα καρμικά-ψυχικά βιώματα προκλήσεων και να καταφέρουμε εδώ στον πλανήτη γη, να ζήσουμε το Παραδεισένιο Ουράνιο Βασίλειο του Φωτός ως ανέμελα, χαρούμενα, ευτυχισμένα, αγνά ψυχικά παιδιά!

 

Γένοιτο!

Κέλλυ Δαμίγου

mob: 6946-426298

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλέφωνο : 6946 426298

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

 

Πληροφορίες

  • Η Θεραπεία γίνεται εξ΄ αποστάσεως και λαμβάνεις Θεραπευτικές Δονήσεις για δεκαπέντε ημέρες
  • Κατόπιν την τηλεφωνικής μας επικοινωνίας και αφού μας δώσεις το βαπτιστικό ονοματεπώνυμο και ημερομηνία γέννησης σου, θα λάβεις στο mail σου έξι βίντεομαθήματα με Εκπαίδευση Νέας Συνείδησης
  • Σε ιδιαίτερες ψυχιατρικές περιπτώσεις, που δεν έχουμε την προσωπική άδεια του ατόμου και μας δοθεί το αίτημα απο συγγενικό άτομο, ζητάμε αν έχουμε την άδεια από τον Ανώτερο Εαυτό του Ατόμου, για να δούμε αν επιτρέπεται να προχωρήσουμε σε θεραπεία.

 

Bάλε και Εσύ απλώς το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

H Οικονομική Συνεισφορά είναι 200 ευρώ

Σε ευχαριστώ για μία ακόμη φορά που είσαι Μέλος της Παρέας του χώρου Love Truth Life.

Κέλλυ Δαμίγου