Καλώς ήρθες στην Προσωπική Θεραπεία

στην Συντροφική σου Σχέση

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Love Truth Life - Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας
προσωπικές θεραπείες
skype - τηλ θεραπείες
vip θεραπείες

Καλώς ήρθες στην Προσωπική Θεραπεία Συντροφικής Σχέσης,

Μέσα από αυτή τη θεραπευτική συνεδρία θα έχεις τη δυνατότητα να κατανοήσεις καλύτερα τη σχέση με τον/την σύντροφο σου. Κάθε σχέση δημιουργεί μέσα από τη συντροφική σύνδεση, ένα σύνολο ενεργειών, το οποίο ονομάζεται “Το Πνεύμα της Σχέσης”. Μέσα σ΄ αυτό κυριαρχούν ουσίες όπως η Εμπιστοσύνη, η Αγάπη, η Κατανόηση, η Αλήθεια, η Τρυφερότητα, κ.α.

 

Το Πνεύμα της Σχέσης είναι απαραίτητο να καλλιεργείται και να φροντίζεται, έτσι ώστε η σχέση να συνεχίζει να αναπτύσσεται στην διάρκεια του χρόνου.

 

Μέσα από τις Αγγελικές – Συστημικές Κάρτες, θα πάρεις πληροφορίες για το ποια είναι η βάση της σχέσης με τον/την σύντροφο σου, ποιες οι προσδοκίες σας, οι φόβοι, τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία της σχέσης, τι μπορεί να αλλάξει και γενικότερα θα λάβεις μία πλήρη εικόνα για το τι χρειάζεται η σχέση σας για να θεραπευτεί και να πάει καλά.

 

Είναι σημαντικό να αποκτήσουμε Νέα Συνείδηση και Γνώση για τη σχέση μας, έτσι ώστε να μάθουμε πώς να φροντίζουμε τις θετικές της ουσίες και να εξελισσόμαστε και να είμαστε ευτυχισμένοι μέσα σ΄ αυτή.

 

Όλα τα προβλήματα προκύπτουν από πεδία χαμηλών συχνοτήτων, τα οποία προκαλούνται από αρνητικές σκέψεις, συναισθήματα και καταστάσεις. Επομένως,  όταν βρισκόμαστε σε ένα χαμηλά δονούμενο ή αρνητικά προγραμματισμένο πεδίο, είναι δύσκολο, σύμφωνα με το Νόμο της Έλξης, να προσελκύσουμε θετικές καταστάσεις και κατ΄ επέκταση σχέσεις αγάπης και αρμονίας.

 

Κατόπιν της συνεδρίας, θα περάσουμε στο πεδίο σου Αγγελικές Kβαντικές Σπείρες κατά Μαίρη Ζαπίτη ( A.Q.S.- Mary Zapiti). Οι Αγγελικές αυτές Σπείρες είναι ενέργειες υψηλής συχνότητας  που αποτελούνται από καθαρό φως και αγάπη και είναι σε θέση να αλλάξουν το αρνητικό πεδίο αστραπιαία. Έτσι, μπορείς να φέρεις στη ζωή σου τις αλλαγές που επιθυμείς και σταδιακά να γίνεις ο αποκλειστικός δημιουργός και υπεύθυνος της ζωής και της σχέσης σου.

 

Η Θεραπεία αυτή είναι ατομική. Διαρκεί 120’ και πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού.

Επέτρεψε μου να σε ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σου.

Με εκτίμηση στο άτομό σου,

Κέλλυ Δαμίγου

προσωπικές θεραπείες
skype - τηλ θεραπείες
vip θεραπείες
X