fbpx

Καλώς ήρθες στην Δια ζώσης ή Εξ΄ Αποστάσεως

Προσωπική Θεραπεία
Συμφιλίωση της Σχέσης
με τον Εαυτό Μου

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Οι αρνητικές Σκέψεις για τις ικανότητές σου. Η σύγκριση με τα άτομα που θεωρείς επιτυχημένα. Οι πεποιθήσεις σου για την ατελή εξωτερική σου εμφάνιση. Η εσωτερική φωνή κριτικής που λέει κατά πόσο είσαι επιτυχημένος και αποδεκτός. Η συναισθηματική καταπίεση της ελεύθερης έκφρασης σου απέναντι στους άλλους, μόνο για την ανάγκη του ανήκειν ……είναι μόνο μερικές από τις καθημερινές εσωτερικές καταστάσεις όπου το Εγώ σου έχει βάλει τον πήχη ψηλά, για να καταλήγεις να αποδοκιμάζεις και να κατηγορείς τον εαυτό σου και να πληγώνεις το πνεύμα σου.

 

Όμως όποια από τα παραπάνω συνεχίζεις να θεωρείς αποδεκτά μέχρι σήμερα, δεν είναι και τόσο αθώα. Οι σκέψεις, τα τραυματικά γεγονότα της ζωής, τα αρνητικά συναισθήματα για τον εαυτό, φέρνουν δυσαρμονία και ανισορροπία στην ενεργειακή ροή της ζωτικής ενέργειας μεταξύ των πηγών τροφοδότησής σου (chakras). Μέσα από αυτή την ανισορροπία δημιουργείς εσύ, ο ίδιος, Εμπλοκή στον εαυτό σου και στη ζωή σου. Αυτή η εμπλοκή μπορεί να εμφανίσει αργότερα διάφορα συμπτώματα και δυσλειτουργίες ψυχικής, νοητικής και σωματικής φύσης.

 

Στόχος της Συμφιλίωσης με τον Εαυτό είναι να συνειδητοποιήσεις και στη συνέχεια να ελευθερωθείς, από τα ενεργειακά αυτά μπλοκαρίσματα, καθώς και να φέρεις ίαση στο σύστημά σου. Η βελτίωση του εαυτού έρχεται μόνο όταν υπάρχει θετική στάση και αυτοαποδοχή και όχι μέσα από την αυτοκριτική. Θυμήσου πως ο Φύλακας Άγγελός σου και η Φωτεινή Θετική Ύπαρξη, σε βλέπουν ως ένα παιδί που είναι υπέροχο, σε βλέπουν πέρα από τα λάθη της επιφάνειας, βλέπουν την καρδιά του Θεού που χτυπά από αγάπη μέσα σου.

 

Σε αγαπούν χωρίς όρους! Αν νιώθεις ότι έχει έρθει η ώρα να επέλθει Συμφιλίωση από εσένα σ΄ εσένα, να δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη, να ανοίξεις τα χέρια σου και να τον αγκαλιάσεις , να του πεις ότι τον αγαπάς και εσύ όπως είναι, με τον ίδιο αγγελικό-θεϊκό τρόπο που σε αγαπάει όλη η ύπαρξη σε περιμένω να βιώσεις τη θεραπεία αυτή.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΥΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

  • Θα γίνει Συστημική Σύνδεση και Θεραπεία κατα Bert Hellinger και απέναντι σου θα σταθεί Εκπαιδευμένος Εκπρόσωπος, ο οποίος θα σου δώσει ουσιαστικές πληροφορίες για το πως βλέπεις τον εαυτό σου, καθώς και θα ανακαλύψεις Ποια είναι η βαθύτερη Σχέση με τον Καθρέφτη του Εαυτού Σου.

 

  • Θα δούμε τι συμβαίνει στην ροή του ενεργειακού σου συστήματος και σε όλα σου τα chakras, όταν καθρεφτίζεται απέναντι σου ο Εαυτός σου.

 

  • Θα δούμε ποια από τα ενεργειακά σου κέντρα (chakras) αποδυναμώνονται και θα φέρουμε Θεραπεία με Νέους Θετικούς Προγραμματισμούς.

 

  • Με την βοήθεια των Αγγελικών Κβαντικών Σπειρών κατα Μαίρη Ζαπίτη (by Mary Zapiti), θα γίνουν κβαντικές διορθώσεις, σε κάθε ένα chakra, ώστε να επιτευχθεί συμφιλίωση και Θεραπεία στον Εαυτό σου.

 

Αν θέλεις λοιπόν να βιώσεις τη Σχέση σου με τον Εαυτό σου μέσα από Αγάπη, Αλήθεια, Ζωή, σε προσκαλώ να έρθεις για να βιώσεις μία θεραπευτική βουτιά αγάπης εαυτού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τηλέφωνο : 6946 426298

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

 

Πληροφορίες

  • Η Θεραπεία γίνεται δια ζώσης ή και εξ΄ αποστάσεως, εφόσον έχουμε κλείσει προσωπικό ραντεβού.
  • Η Διάρκεια της Προσωπικής Θεραπείας- Εξισορρόπησης είναι 1,5-2 ώρες.
  • Στον χώρο μας θα είναι Μόνο ένας εκπαιδευμένος εκπρόσωπος, που θα κάνει την σύνδεση με τον με τον Φύλακα Άγγελο σου, για να μας μεταφέρει τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να αποδεχτείς και αγαπήσεις ουσιαστικά τον εαυτό σου.

 

Bάλε και Εσύ απλώς το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life η οικονομική συνεισφορά είναι: Από 140 ευρώ, στα 100 ευρώ.

Για τον Ιούλιο η Οικονομική Συνεισφορά θα είναι 80 ευρώ

 

Σε ευχαριστώ για μία ακόμη φορά που είσαι Μέλος της Παρέας του χώρου Love Truth Life.

Κέλλυ Δαμίγου

Eίναι Ζήτημα Ενέργειας…

Οι άνθρωποι ανταγωνίζονται μεταξύ τους με σκοπό να εξασφαλίσουν ενέργεια. Αυτό γίνεται ασυνείδητα σε κάθε μας συνάντηση.

Αν δύο άτομα παραμείνουν επικεντρωμένα στον εαυτό τους, μπορούν να δέχονται το ένα την ενέργεια του άλλου, αλλά να μην εξαρτώνται απ΄ αυτή. Αν δεν υπάρχει αυτή η επικέντρωση αναπτύσσεται μεταξύ τους μία εθιστική σχέση, μία σχέση εξάρτησης.

Η ισορροπία αποκαθίσταται όταν σταματήσουμε να αντλούμε ενέργεια από τους άλλους για να φορτιστούμε και αναζητήσουμε μέσα μας την επαφή με το πνεύμα μας. Μέσα από τη Συμφιλίωση και Αποδοχή με τον Εαυτό μας, φέρνουμε Εναρμόνιση και Ροή στα ενεργειακά μας κέντρα που είναι οι πύλες εισόδου της ζωτικής ενέργειας στο σώμα μας και σταματάμε τα (ενεργειακά) παιχνίδια, εξασφάλισης ενέργειας από άλλους.

Sliding Image Sliding Image
a