Καλώς ήρθες στην Προσωπική Θεραπεία

Συμφιλίωση Σχέσης με Σύντροφο

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Love Truth Life - Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΣΧΕΣΗΣ ΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟ

Οι σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω μας είναι καθοριστικής σημασίας, πόσο μάλιστα η συντροφική μας σχέση. Είναι σημαντικό να έχουμε τη γνώση, ότι όταν το ένα από τα δύο άτομα βάζει περισσότερη ενέργεια και πάντα Αγάπη, δίχως να εκφράζει την Αλήθεια του, έχοντας μόνο την πρόθεση να ικανοποιεί τον/την σύντροφό του, το πεδίο του ζευγαριού ανισορροπεί.

 

Αυτός που παίρνει τα περισσότερα σε μία σχέση, ο Δέκτης, είναι αυτός που συνήθως, φεύγει. Αυτό συμβαίνει γιατί ενεργειακά η ζυγαριά δεν ισορροπεί και δεν αντέχει το βάρος όσων έχει λάβει και δεν έχει καταφέρει να ανταποδώσει.  Με το πέρασμα του χρόνου ο Δότης καταλήγει να νιώθει ενεργειακά άδειος, αδικημένος, συμβιβασμένος, πληγωμένος, θυμωμένος, εγκαταλελειμμένος και το αποτέλεσμα είναι ο Πόνος και η Θυματοποίηση εαυτού.

 

Αντίστοιχα, κάτι ανάλογο συμβαίνει και όταν σε μία Συντροφική Σχέση το ένα άτομο στέκεται πάντα και μόνο στην Αλήθεια του, δίχως όμως να εκφράζεται μέσα από Αγάπη. Με το πέρασμα του χρόνου, η σχέση του ζευγαριού καταλήγει να φέρνει συναισθηματικό κλείσιμο, να εμποτίζεται με κριτική, και απόρριψη και να επέρχεται ουσιαστικά απομάκρυνση και έλλειψη επικοινωνίας. Το αποτέλεσμα εδώ είναι η Σκληράδα και το Κλείσιμο.

 

Δε χρειάζεται πλέον να παίζεις ρόλους. Ούτε του Θύματος ούτε του Σκληρού, ούτε του Σωτήρα, ούτε της Νοσοκόμας.  Η προσωπική αυτή θεραπεία αφορά το ίδιο το ζευγάρι και μιλάει για Συμφιλίωση, μιλάει για Συνύπαρξη και ΖΩΗ!

 

Για να επιτύχει όμως η συμφιλίωσης της σχέσης σου χρειάζεται να θέσεις εξαρχής την Πρόθεση σου. Τη δήλωση σου, ότι βάζεις την Σημαντικότητα της Σχέσης και της Αγάπης πιο ψηλά από ό,τι ορίζει μέχρι σήμερα το Εγώ σου, οι Πεποιθήσεις σου,  το Δίκιο σου και τα εγκλωβισμένα μέχρι σήμερα συναισθήματά σου.

 

Η Θεραπεία αυτή δύναται να γίνει με δύο τρόπους:

 1. Με την παρουσία του ίδιου σου του συντρόφου, που θα πάρετε και οι δύο θεραπεία ή
 2. Δίχως τον Σύντροφο σου. Στην περίπτωση αυτή θα μπει στη θέση του/της συντρόφου σου εκπαιδευμένος εκπρόσωπος που θα κάνει τη σύνδεση με τον φύλακα άγγελο του/της, έτσι ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε την εξισορρόπηση και ενδυνάμωση ΜΟΝΟ του δικού σου ενεργειακού πεδίου.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΥΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

  • Θα έρθεις σε Επαφή με το Φύλακα Άγγελό σου και θα μάθεις να δημιουργείς Ασπίδα Προστασίας.

   

  • Θα μάθεις τους 10 Πνευματικούς Κανόνες μίας Επιτυχημένης Μακροχρόνιας Σχέσης.

   

  • Θα μάθεις Τι Είναι, Πως Γίνεται και Ποιοί κάνουν Ενεργειακό Κλέψιμο-Θρέψιμο, καθώς και πώς να Προστατεύεσαι.

   

  • Μέσα από Συστημική Άσκηση κατα Bert Hellinger, θα ανακαλύψεις, ποια είναι η ενέργεια που υπάρχει στην μεταξύ σας σχέση με τον/την σύντροφο σου, την παρούσα στιγμή. (είτε με την παρουσία του/της συντρόφου σου, είτε με εκπαιδευμένο εκπρόσωπο)

   

  • Μέσα από Άσκηση Ενεργειακού Ελέγχου, θα ανακαλύψουμε τι συμβαίνει στη ροή του ενεργειακού σου συστήματος, όταν βρίσκεστε σε στενή επαφή.

   

  • Θα γίνει αναγνώριση και καταγραφή των ενεργειακών σου κέντρων που αποδυναμώνονται και θα φέρουμε Θεραπεία με Νέους Θετικούς Προγραμματισμούς.

   

  • Με την βοήθεια των Αγγελικών Κβαντικών Σπειρών κατα Μαίρη Ζαπίτη (by Mary Zapiti), θα γίνουν Κβαντικές Διορθώσεις, ώστε να Επιτευχθεί η Συμφιλίωση και Θεραπεία.
  • Μέσω Θεραπευτικής ραδιαισθησίας θα γίνουν ενεργειακές διορθώσεις, στην πόλωση και λειτουργικότητα των ενεργειακών σας κέντρων (τσακρας).

   

  Αν θέλεις λοιπόν να φέρεις εξισορρόπηση και συμφιλίωση στη Συντροφική σου Σχέση, σε/σας περιμένω σύντομα κοντά μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Τηλέφωνο : 6946 426298

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

 

Πληροφορίες

 • Η Διάρκεια αυτής της Προσωπικής Θεραπείας-Ενεργειακής Εξισορρόπησης είναι 3 ώρες.
 • Η Συγκεκριμένη θεραπεία απευθύνεται σε ζευγάρια, ή σε έναν εκ των δύο και πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού την περίοδο από 11 Νοεμβρίου έως 24 Νοεμβρίου.

 

Οικονομική Συνεισφορά:

Bάλε και Εσύ απλώς το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

 

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life η οικονομική συνεισφορά είναι η εξής:

Για 2 άτομα (Συντροφικό Ζευγάρι) Από 200 ευρώ, στα 150 ευρώ/έκαστος (συν φπα)

Για 1 άτομο (Με εκπρόσωπο για τον/την Σύντροφο) Από 200, στα 120 ευρώ (συν φπα)

 

Σε ευχαριστώ για μία ακόμη φορά που είσαι Μέλος της Παρέας του χώρου Love Truth Life.

Κέλλυ Δαμίγου

Είναι Ζήτημα Ενέργειας…

Οι άνθρωποι ανταγωνίζονται μεταξύ τους με σκοπό να εξασφαλίσουν ενέργεια. Αυτό γίνεται ασυνείδητα σε κάθε μας συνάντηση.

Αν δύο άτομα παραμείνουν επικεντρωμένα στον εαυτό τους, μπορούν να δέχονται το ένα την ενέργεια του άλλου, αλλά να μην εξαρτώνται απ΄ αυτή. Αν δεν υπάρχει αυτή η επικέντρωση αναπτύσσεται μεταξύ τους μία εθιστική σχέση, μία σχέση εξάρτησης.

Η ισορροπία αποκαθίσταται όταν σταματήσουμε να αντλούμε ενέργεια από τους άλλους για να φορτιστούμε και αναζητήσουμε μέσα μας την επαφή με το πνεύμα μας. Μέσα από την Συμφιλίωση και Αποδοχή με τον Εαυτό μας, φέρνουμε Εναρμόνιση και Ροή στα ενεργειακά μας κέντρα που είναι οι πύλες εισόδου της ζωτικής ενέργειας στο σώμα μας και σταματάμε τα (ενεργειακά) παιχνίδια, εξασφάλισης ενέργειας από άλλους.

love-truth-life-angelic-healings
X