fbpx

Καλώς ήρθες στην

Εξ΄Αποστάσεως ή Δια Ζώσης Θεραπεία

Συμφιλίωση Σχέσης με Σύντροφο

Με την Κέλλυ Δαμίγου

Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια

Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια

Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέα

Οι Σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω μας είναι καθοριστικής σημασίας, πόσο μάλιστα η Συντροφική μας Σχέση. Είναι σημαντικό να έχουμε τη γνώση, ότι όταν το ένα από τα δύο άτομα βάζει περισσότερη ενέργεια και πάντα Αγάπη, δίχως να εκφράζει την Αλήθεια του, έχοντας μόνο την πρόθεση να ικανοποιεί τον/την σύντροφό του, το πεδίο του ζευγαριού ανισορροπεί.

 

Αυτός που παίρνει τα περισσότερα σε μία σχέση, ο Δέκτης, είναι αυτός που συνήθως, φεύγει. Αυτό συμβαίνει γιατί η ενεργειακή ζυγαριά στο ζευγάρι δεν ισορροπεί. Ο δέκτης περίσσειας ενέργειας δεν αντέχει το βάρος όσων έχει λάβει και δεν έχει καταφέρει να ανταποδώσει.  Με το πέρασμα του χρόνου η ανισορροπία αυτή καταλήγει ο Δότης να νιώθει ενεργειακά άδειος, κουρασμένος, αδικημένος, συμβιβασμένος, πληγωμένος, θυμωμένος, εγκαταλελειμμένος. Το αποτέλεσμα εδώ είναι ο Πόνος και η Θυματοποίηση εαυτού.

 

Αντίστοιχα, κάτι ανάλογο συμβαίνει όταν σε μία Συντροφική Σχέση το ένα άτομο στέκεται πάντα και μόνο στην Αλήθεια του, δίχως όμως να εκφράζεται μέσα από Αγάπη. Με το πέρασμα του χρόνου, η σχέση φέρνει στην επιφάνεια συναισθηματικό κλείσιμο, κριτική συμπεριφορά, απόρριψη και επέρχεται σταδιακά απομάκρυνση και έλλειψη επικοινωνίας. Το αποτέλεσμα εδώ είναι η Σκληράδα και το Κλείσιμο.

 

Δε χρειάζεται πλέον να παίζεις Ενεργειακά Παιχνίδια Κυριαρχίας. Δεν χρειάζεσαι να παίζεις ρόλους, όπως του Θύματος, του Σκληρού, του Σωτήρα, του Νοσοκόμου.  Η προσωπική αυτή θεραπεία αφορά το ίδιο το ζευγάρι και μιλάει για Συμφιλίωση, μιλάει για Ενεργειακή Εξισορρόπηση, για Συνύπαρξη Αρμονίας, Αγάπης σε Σχέση Ενήλικα προς Ενήλικα!

 

Για να επιτύχει όμως η εξισορρόπηση της σχέσης χρειάζεται να θέσεις εξαρχής την Πρόθεση σου/σας. Τη δήλωση σου/σας, ότι βάζεις/ετε την Σημαντικότητα της Σχέσης και της Αγάπης πιο ψηλά από ό,τι ορίζει μέχρι σήμερα το Εγώ, οι Πεποιθήσεις,  το Δίκιο και τα εγκλωβισμένα μέχρι σήμερα συναισθήματά.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΥΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

  • Μέσα από Συστημική Άσκηση κατα Bert Hellinger, θα ανακαλύψεις/ετε, ποια είναι η ενέργεια που υπάρχει στην μεταξύ σας σχέση με τον/την σύντροφο σου, την παρούσα στιγμή. Η Θεραπεία μπορεί να γίνει με την παρουσία του ζευγαριού, αντίστοιχα όμως μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνον με την παρουσία του ενός και με εκπαιδευμένο εκπρόσωπο που θα συντονιστεί με την ενέργεια του/της συντρόφου.

 

  • Μέσα από Άσκηση Ενεργειακού Ελέγχου, θα ανακαλύψουμε τι συμβαίνει στη ροή του ενεργειακού σας συστήματος, όταν βρίσκεστε σε στενή επαφή με τον/την σύντροφο. Θα γίνει αναγνώριση και καταγραφή των ενεργειακών κέντρων (chakras) που αποδυναμώνονται και θα φέρουμε Θεραπεία με Νέους Θετικούς Προγραμματισμούς.

 

  • Με την βοήθεια των Αγγελικών Κβαντικών Σπειρών κατα Μαίρη Ζαπίτη (by Mary Zapiti), θα γίνουν Κβαντικές Διορθώσεις, ώστε να Επιτευχθεί η Συμφιλίωση και Θεραπεία.

 

  • Αν θέλεις λοιπόν να φέρεις Εξισορρόπηση και Συμφιλίωση στη Συντροφική σου Σχέση, αυτή είναι μία πολύ καλή αρχή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Τηλέφωνο : 6946 426298

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

 

Πληροφορίες

  • Η Διάρκεια αυτής της Προσωπικής Θεραπείας Ζευγαριού είναι 1,5-2 ώρες.
  • Η Συγκεκριμένη θεραπεία γίνεται δια ζώσης αλλά και εξ΄ αποστάσεως με προσωπικό ραντεβού για το ζευγάρι ή με εκπαιδευμένο εκπρόσωπο που θα συντονιστεί με τον/την σύντροφο σου.

 

Οικονομική Συνεισφορά:

Bάλε και Εσύ απλώς το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

 

  • Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life η Oικονομική Συνεισφορά είναι για ένα άτομο, με εκπαιδευμένο εκπρόσωπο από 150 στα 100 ευρώ.

 

  • Για τα Ζευγάρια που επιθυμούν να λάβουν θεραπεία μαζί, η οικονομική συνεισφορά είναι 75ευρώ το άτομο.

 

Σε ευχαριστώ για μία ακόμη φορά που είσαι Μέλος της Παρέας του χώρου Love Truth Life.

Κέλλυ Δαμίγου

Είναι Ζήτημα Ενέργειας…

Οι άνθρωποι ανταγωνίζονται μεταξύ τους με σκοπό να εξασφαλίσουν ενέργεια. Αυτό γίνεται ασυνείδητα σε κάθε μας συνάντηση.

 

Αν δύο άτομα παραμείνουν επικεντρωμένα στον εαυτό τους, μπορούν να δέχονται το ένα την ενέργεια του άλλου, αλλά να μην εξαρτώνται απ΄ αυτή. Αν δεν υπάρχει αυτή η επικέντρωση αναπτύσσεται μεταξύ τους μία εθιστική σχέση, μία σχέση εξάρτησης.

 

Η ισορροπία αποκαθίσταται όταν σταματήσουμε να αντλούμε ενέργεια από τους άλλους για να φορτιστούμε και αναζητήσουμε μέσα μας την επαφή με το πνεύμα μας. Μέσα από την Συμφιλίωση και Αποδοχή με τον Εαυτό μας, φέρνουμε Εναρμόνιση και Ροή στα ενεργειακά μας κέντρα που είναι οι πύλες εισόδου της ζωτικής ενέργειας στο σώμα μας και σταματάμε τα (ενεργειακά) παιχνίδια, εξασφάλισης ενέργειας από άλλους.