Ατομικές Τηλεφωνικές & Skype Συνεδρίες

Mία θεραπεύτική Προσωπική Συνεδρία, μπορεί να γίνει μέσω Τηλεφώνου ή Skype. Mέσα από αυτή ζητάω άδεια από τον φύλακα άγγελο σου έτσι ώστε να εισέλθω στο πεδίο σου και να γίνω ένα κανάλι ανώτερης επικοινωνίας (chanelling), έτσι ώστε να λάβεις τις απαραίτητες πληροφορίες, μηνύματα αλλά και λύσεις για τα θέματα που σε απασχολούν στην πορεία που διανύεις στη ζωή σου.

Καλώς ήρθες στις

Tηλεφωνικές-Μessenger-Skype

Συνεδρίες

Με την Κέλλυ Δαμίγου

Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια
Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια
Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

H αλλαγή των συνθηκών δημιουργεί μία απόσταση, η οποία όμως συρρικνώνεται λόγω της τεχνολογίας και συγκεκριμένα μέσω της δυνατότητας να γίνονται οι Κβαντικές Συνεδρίες με την ίδια αποτελεσματικότητα και μέσω Τηλεφώνου, Messenger & Skype. Οι Θεραπευτικές Συνεδρίες που καθημερινά στηρίζω κόσμο απο απόσταση, αφορούν Επαγγελματικά και Οικονομικά Θέματα, Αποκατάσταση Οικογενειακών και Συντροφικών Σχέσεων, Λήψης Απόφάσεων σε Διλήμματα & Ανακάλυψη Δρόμου Ζωής.

 

Αν είναι η πρώτη μας Συνεδρία,  ανάλογα με την περίπτωση, οι μέθοδοι που χρησιμοποιώ είναι:

α.Καθοδήγηση ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας

β.Πνευματική Σύνδεση με το Πεδίο σου (Chanelling)

γ. Συστημικές Αγγελικές Κάρτες κατά Μαίρη Ζαπίτη

Με τους παραπάνω τρόπους, θα λάβεις τις απαραίτητες Πληροφορίες, Μηνύματα αλλά και Λύσεις για τα θέματα που σε απασχολούν στην πορεία που διανύεις τώρα στη ζωή σου (Σχέσεις, Οικογενειακά, Επαγγελματικά, Διλήμματα  κτλ).

 

Στο τέλος της Συνεδρίας, Υψηλής Συχνότητας Αγγελική Kβαντική Σπείρα κατα Μαίρη Ζαπίτη, θα περαστεί στο Ενεργειακό σου σώμα. Οι Σπείρες αποτελούνται από Kαθαρό Φως και Αγάπη και είναι σε θέση να βοηθήσουν να αλλάξει το αρνητικό πεδίο. Οι αλλαγές που επιθυμείς μπορούν να πραγματοποιηθούν και εσύ να γίνεις ο Δημιουργός της Ζωής σου.

 

Επίτρεψέ μου να σε ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σου.

 

Με εκτίμηση στο άτομό σου,

Κέλλυ Δαμίγου

Πληροφορίες

Διάρκεια - Ραντεβού & Επικοινωνία

Τηλέφωνο : 6946 426298

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

Διάρκεια: 1 ώρα

Οικονομική Συνεισφορά

Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

 

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life, λόγω της ιδιαιτερότητας των ημερών, η οικονομική συνεισφορά για 1 ώρα είναι :

Από 75 ευρώ, στα 50 ευρώ (πλεον φπα)

(Η κανονική συνεδρία διάρκειας 1,5 ώρας, είναι από 100 στα 75 ευρώ)

Love Truth Life - Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας
προσωπικές θεραπείες
skype - τηλ θεραπείες
vip θεραπείες

Στόχος μου είναι μέσα από ένα σύνολο Θεραπευτικών μεθόδων που έχω εκπαιδευτεί να σε βοηθήσω να ανοίξει η Καρδιά σου και να σε επανασυνδεθείς με τον Θετικό, Χαρούμενο, Φωτεινό σου εαυτό, για  μία ζωή  γεμάτη Δημιουργικότητα και Φως.

 

Και αυτή δεν είναι αλλη από ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ.

X