fbpx

Αναγνώριση & Θεραπεία στα Πρότυπα Πόνου

Πρότυπα Πόνου είναι τα Υποσυνείδητα Κουμπιά που ξυπνούν & φέρνουν στην επιφάνεια το πληγωμένο παιδικό βίωμα, που μας έκανε να νιώσουμε έντονο Πόνο. Μέσα απ΄ αυτό το τραυματικό βίωμα, το εσωτερικό μας παιδί έβγαλε ένα συμπέρασμα και δημιούργησε μία εγωική συμπεριφορά για να προστατέψει τον εαυτό του στο Μέλλον, από παρόμοια βιώματα. Η εκπαίδευση αυτή είναι ειλικρινά μία πολύτιμη γνώση εαυτού και θα σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις και να θεραπεύσεις τον εαυτό σου, σε πολύ βαθύ επίπεδο. Έτσι, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις χρόνια ψυχανάλυση ψάχνοντας τη ρίζα των προβλημάτων σου, θα κατανοήσεις Άμεσα & Ουσιαστικά όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, για να αρχίσεις να ζεις την πραγματικότητα σου, Απελευθερωμένος/η απο τα πονεμένα παρελθοντικά βιώματα.

Καλώς ήρθες στην Eξ΄Αποστάσεως

Εκπαίδευση & Θεραπεία στα

Πρότυπα Πόνου

Με την Κέλλυ Δαμίγου

Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια

Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Αλήθεια, τι είναι τα 11 Πρότυπα Πόνου και γιατί είναι σημαντικό να τα αναγνωρίσουμε;

 

Τα Πρότυπα Πόνου είναι τα Υποσυνείδητα Κουμπιά που μας ξυπνούν και φέρνουν στην επιφάνεια το πληγωμένο παιδικό βίωμα, που μας έκανε να νιώσουμε έντονο Πόνο. Μέσα απ΄ αυτό το βίωμα, το εσωτερικό μας παιδί έβγαλε ένα συμπέρασμα και δημιούργησε μία εγωική συμπεριφορά για να προστατέψει τον εαυτό του στο Μέλλον, από παρόμοια βιώματα. ‘Ετσι, στην ενήλικη μας ζωή, χωρίς καν να το συνειδητοποιούμε, αρκετές φορές αντιδράμε δυσανάλογα και ίσως υπερβολικά σε κάποια ερεθίσματα από εξωτερικές καταστάσεις, ή αγαπημένα μας πρόσωπα.

 

Τα πέντε αρχικά Πρότυπα Πόνου δημιουργούνται στην παιδική ηλικία, μέχρι περίπου τα 5 έτη. Τα επόμενα έξι Πρότυπα Πόνου δημιουργούνται στο παιδί όσο αυτό μεγαλώνει μέσα από το κοινωνικό του περιβάλλον, όπως το σχολείο, οι φίλοι, η σχέση με τα αδέλφια κ.α.

Η εκπαίδευση αυτή είναι ειλικρινά μία πολύτιμη γνώση εαυτού και πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις και να θεραπεύσεις τον εαυτό σου, σε πολύ βαθύ επίπεδο. Έτσι, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις χρόνια ψυχανάλυση ψάχνοντας τη ρίζα των προβλημάτων σου, θα κατανοήσεις άμεσα και ουσιαστικά όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, για να αρχίσεις να ζεις την πραγματικότητα σου, απελευθερωμένος/η απο τα πονεμένα παρελθοντικά βιώματα.

 

Η Eκπαίδευση γίνεται εξ΄ Αποστάσεως και πραγματοποιείται μέσω Skype.
Σε ευχαριστώ για μία ακόμη φορά, που είσαι Μέρος της Παρέας του χώρου Love Truth Life.

Κέλλυ Δαμίγου

ΠΑΤΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
  • Μόλις δηλώσεις την Συμμετοχή Σου, θα σου αποσταλλεί ηλεκτρονικά ένα Ειδικό Επιστημονικό Ψυχολογικό Τέστ που θα συμπληρώσεις, έτσι ώστε την ημέρα της εκπαίδευσης να ανακαλύψουμε και συζητήσουμε μαζί τα τρία κύρια δικά σου Πρότυπα Πόνου που κυριαρχούν τώρα στη ζωή σου.

 

  • Θα αναγνωρίσεις ποια είναι η Κύρια Περιοριστική Πεποίθηση που κουβαλάς και σε κάνει να συντονίζεσαι και να συντηρείς τον Πόνο στην ζωή σου.

 

  • Θα λάβεις την αρχική θεραπεία και τα εργαλεία, που θα σε οδηγήσουν να έχεις μία Νέα Στάση και Συμπεριφορά σε κάθε ένα από αυτά.

 

  • Θα γίνει Αγγελική Θεραπεία Συναισθήματος απο ένα συμβάν, με ρίζα κάποιο Πρότυπο Πόνου, μέσα από Κβαντικό Αγγελικό Καθοδηγούμενο Διαλογισμό.

 

  • Κατόπιν ολοκλήρωσης της Εκπαίδευσης σε δεύτερο χρόνο, όταν νιώσεις έτοιμος/η, μπορούμε να κάνουμε Θεραπευτική Αναδρομή μέσω Ύπνωσης και να φέρουμε ριζική απελευθέρωση απο το κάθε πρότυπο πόνου που έχεις. 

Πληροφορίες

Ραντεβού & Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 6946 426298

Ε–mail: lovetruthlife1@gmail.com

Ημέρες και Ώρες της Εκπαίδευσης

Τριήμερο: Σάββατο 01/10,  Κυριακή 02/10 & Δευτέρα  03/10

Ώρες: 18:30-20:45μ.μ.

Οικονομική Συνεισφορά

Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life η οικονομική συνεισφορά είναι:

Early bird Aπό 140 ευρώ, στα 100 ευρώ με κατάθεση μέχρι 20/9  Εξ΄ Αποστάσεως Webinar

Love Truth Life - Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας
Sliding Image Sliding Image
a
X