fbpx
  • Ελληνικά
  • English

Συναισθηματική Υποστήριξη Εγκύου

Η εγκυμοσύνη είναι μια πολύ ευχάριστη περίοδος, χωρίς όμως να σημαίνει πως δεν υπάρχουν και δύσκολες στιγμές. Ευτυχία, αγωνία, φόβος, προσμονή, χαρά, λύπη, άγχος, εκνευρισμός, δάκρυα με το παραμικρό, τα συναντάς όλα, με τα πάνω της και τα κάτω της, ακριβώς όπως και οι ορμόνες. Οι συναισθηματικές αλλαγές σχετίζονται με τις αντίστοιχες ορμονικές και είναι απόλυτα φυσιολογικές και αναμενόμενες

Καλώς ήρθες στην

Εξ΄ Αποστάσεως

Συναισθηματική & Ενεργειακή Υποστήριξη Παιδιών/Μωρών

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια

Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

συναισθηματική υποστήριξη παιδιού/βρέφους

Είναι πολλά τα παιδιά που δεν μπορούν να διαχειριστούν δύσκολες συναισθηματικές εμπειρίες ή αλλαγές, κάτι που συχνά γίνεται η αιτία να εμφανίζουν αρνητική συμπεριφορά.Οι  εμπειρίες/αλλαγές αυτές, συχνά διακρίνονται σε δύο κατηγορίες, σύμφωνα με τα συμπτώματα που παρατηρούνται όπως:

1.Συναισθηματικές Διαταραχές με εσωτερικά συμπτώματα, όπως γκρίνια, θυμό,άγχος, φόβο, απογοήτευση, εκνευρισμό κ.α.

2. Διαταραχές Συμπεριφοράς με εξωτερικά συμπτώματα, όπως επιθετική συμπεριφορά, αποφυγή κοινωνικής επαφής, προβλήματα εστίασης, ξεσπάσματα, υποχωρητική στάση, αναβλητικότητα κ.α.

 

Ένα παιδί μπορεί να παρουσιάζει ταυτόχρονα συμπτώματα Συναισθηματικής και Συμπεριφορικής διαταραχής. Η αιτία των συμπτωμάτων συχνά εντοπίζεται στη βρεφική και πρώιμη παιδική ηλικία. Για παράδειγμα, παιδιά με αγχώδεις εμπειρίες παραμέλησης, απώλειας αγαπημένου προσώπου, έντονης κριτικής, ανοργάνωτης και χαοτικής ζωής στο σπίτι, λεκτικής/σωματικής κακοποίησης, παρουσιάζουν διαταραχές Επικοινωνίας-Συμπεριφοράς και εξωτερίκευσης συναισθημάτων. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις, με παιδιά που παρουσιάζουν διαταραχές στα συναισθήματα και τη συμπεριφορά τους, ενώ προέρχονται από οικογένειες με φροντίδα και στήριξη. Οι γονείς συχνά βιώνουν μια σύγχυση για τον τρόπο που χρειάζεται να διαχειριστούν και να αντιμετωπίσουν αυτές τις δυσκολίες.

 

Μέσα από τη θεραπευτική μου εμπειρία και παρατήρηση για τις πιθανές ρίζες της μίας διαταραχής, (π.χ.γονείς, σχολείο, φίλοι, τραύμα, εμπλοκές, σύνδεση με προγόνους, λανθασμένα παιδικά συμπεράσματα, ενεργειακές επιβαρύνσεις κ.α.), οδηγήθηκα στη δημιουργία αυτής της εναλλακτικής θεραπευτικής μεθόδου υποστήριξης παιδιών ή μωρών, η οποία περιλαμβάνει τρεις Θεραπείες:

  1. Την ενεργειακή αναγνώριση και Μετουσίωση Συναισθημάτων
  2. Την μετουσίωση αιτιών/ενεργειών που πιθανά υπάρχουν στο πεδίο του παιδιού ή μωρού και που δεν γίνονται αντιληπτές μέσω των αισθήσεων
  3. Την Ενεργειακή υποστήριξη σε συγκεκριμένη  Συμπεριφορά διαταραχής που μας αναφέρει ο γονέας

 

Η εν λόγω Ενεργειακή Θεραπεία για παιδιά, είναι συμπληρωματικά βοηθητική και αποτελεσματική, με την όποια απαραίτητη ιατρική/ψυχολογική θεραπεία ακολουθούν πιθανά ήδη γονείς με παιδιά.  Παρακάτω μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά για τις τρεις Θεραπείες.

 

Κέλλυ Δαμίγου – Νίκος Μύτικας

mob: 6946-426298

Οι Τρεις Θεραπείες Συναισθηματικής/Συμπεριφορικής Υποστήριξης

Α ΘΕΡΑΠΕΙΑ: Μετουσίωση Συναισθημάτων

Στο πρώτο στάδιο της θεραπείας, ζητάμε την άδεια και έγκριση από τον Φύλακα Άγγελο του παιδιού, αν είναι για το ανώτερο καλό του να προβούμε σε θεραπεία. Έχοντας την έγκριση αυτή, ξεκινάει μία έρευνα στο πεδίο των συναισθημάτων του παιδιού, με στόχο να μετουσιωθούν οι ποικίλες πληροφορίες χαμηλών συχνοτήτων και συναισθημάτων, με νέες δονήσεις για συναισθηματική ισορροπία. Παράλληλα γίνεται έλεγχος και ενδυνάμωση της βιοζωτικότητας και λειτουργικότητας των ενεργειακών κέντρων chakras του παιδιού.

 

Β ΘΕΡΑΠΕΙΑ: Αναγνώριση & Μετουσίωση Αιτίων/Ενεργειών που δεν γίνονται αντιληπτές μέσω των αισθήσεων.

Μέσω της Θεραπευτικής Ραδιαισθησίας έχουμε την ικανότητα να αναγνωρίσουμε τις ενέργειες που υπάρχουν στο πεδίο του παιδιού/μωρού, οι οποίες  όμως δεν γίνονται αντιληπτές μέσω των αισθήσεων. Με τη χρήση εκκρεμών και με μπάλες ραδιαισθησίας, γίνεται μία έρευνα πάνω σε χάρτες, μέσα από τους οποίους ανιχνεύουμε τις ενέργειες – δυνάμεις που μπορεί να βρίσκονται κολλημένες ενεργειακά πάνω στο παιδί/μωρό.  Τέτοιου είδους Ενεργειακές Επιβαρύνσεις είναι ενδεικτικά, κάποιο Τραύμα στο Εσωτερικό Παιδί, το Μάτιασμα, η Γλωσσοφαγια, η σύνδεση με κάποια αρνητική Σκεπτομορφή κ.α.

 

Γ ΘΕΡΑΠΕΙΑ: Ενεργειακή υποστήριξη σε Συγκεκριμένη Αρνητική Συμπεριφορά που μας αναφέρει ο γονέας. 

Τα πάντα είναι Δόνηση και τίποτα δεν μπορεί να θεραπευτεί από την ίδια δόνηση που δημιουργήθηκε. Οι μπάλες εκκρεμή είναι γνωστά εδώ και δεκαετίες και ο θεραπευτικός τους ρόλος είναι ανεκτίμητος. Διαθέτουν την ικανότητα, κατόπιν της έρευνας του ειδικού, να ρυθμιστούν και να μεταφέρουν από απόσταση στο ατομικό βιοπεδίο του παιδιού/μωρού και στα κύτταρά του, υψίσυχνες δονήσεις φωτός και κβαντική ενέργεια. Με βάση αυτή την αρχή, τοποθετούμε το αίτημα του γονέα, το ονοματεπώνυμο του παιδιού και την ημερομηνία γέννησης, μέσα στο σετ απο μπάλες Ραδιαισθησίας για 24 ώρες, έτσι ώστε το παιδί/μωρό να λάβει, υψηλότερες δονήσεις και συχνότητες στο πεδίο του και να μετουσιώθεί η ψυχοσωματική του κατάσταση και συμπεριφορά.

Τι θα Χρειαστώ απο Εσένα...

Ως Θεραπευτική διαδικασία γίνεται εξ΄ αποστάσεως και είναι για τον γονέα πάρα πολύ απλή, δίνοντας τηλεφωνικά 1. Το βαπτιστικό ονοματεπώνυμο του παιδιού/μωρού 2.Την ημερομηνία γέννησης του & 3. Πληροφορίες για το είδος συναισθηματικής & συμπεριφορικής διαταραχής που παρουσιάζει.

Κατόπιν ξεκινάει απο εμάς, μία έρευνα πάνω σε χάρτες, μέσα από τους οποίου ανιχνεύουμε τις ενέργειες – δυνάμεις που πιθανά επιβαρύνουν ενεργειακά το παιδί/μωρό στα συναισθήματα & στην Συμπεριφορά του. Οι Έρευνες και θεραπείες, γίνονται σταδιακά μέσα σε 7 ημέρες. Κατόπιν της εβδομάδας θα σε καλέσουμε τηλεφωνικά για να σε ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα.

 

Τα πάντα είναι Δόνηση. Μία καρέκλα, ένα λουλούδι, ένα σπίτι, ένα ζώο,  είναι σωματίδια σε δόνηση, ενέργεια σε κίνηση, συμπεριλαμβανομένων και των ανθρωπίνων σωμάτων μας. Όλα και όλοι είμαστε Ενέργεια και τίποτα δεν μπορεί να θεραπευτεί από την ίδια δόνηση που δημιουργήθηκε. Με βάση αυτή την αρχή, μέσω της Ραδιαισθησίας μετουσιώνουμε ενέργειες και ενισχύουμε το παιδί/μωρό, με τον ανώτερο δυνατό τρόπο για να επέλθει ισορροπία στο συναισθηματικό του σώμα και το βίωμα του πνεύματος του στην ύλη.

Θα χαρώ να σου απαντήσω σε κάθε σου ερώτηση. 

Κέλλυ Δαμίγου – Νίκος Μύτικας

mob:6946-426298

Πληροφορίες

Επικοινωνία

Κέλλυ Δαμίγου: 6946-426298

Ε-mail: lovetruthlife1@gmail.com

Οικονομική Συνεισφορά

Η Εξ΄ Αποστάσεως Θεραπείες Συναισθηματικής/ Συμπεριφορικής Υποστήριξης σε Παιδιά ή Μωρά γίνονται δίνοντας: 1. Το βαφτηστικό ονοματεπώνυμο του παιδιού σου  2. Την ημερομηνία γέννησης του &  3. Ένα σύντομο ιστορικό και το αίτημα σου ως γονέας. 

 

Οικονομική Συνεισφορά: Για τα Μέλη του Χώρου Love Truth Life από 100 στα 80 ευρώ

Για όποια πιθανή Μελλοντική Επανάληψη: Η Οικονομική Συνεισφορά είναι 50ευρώ

Sliding Image Sliding Image
a