fbpx

Eξ΄ Αποστάσεως Κβαντικές Συστημικές Αναπαραστάσεις

Η βιωματική μέθοδος της Συστημικής Αναπαράστασης αποκαλύπτει βαθιές & κρυφές αλήθειες, που δρουν ασυνείδητα σε ένα σύστημα με το οποίο είμαστε συνδεδεμένοι. Βοηθά σε θέματα που αφορούν: Οικογένεια, Συντροφικότητα, Έλλειψη σκοπού, Κληρονομικότητα, Επάγγελμα, Σχολική αποτυχία, Λήψη αποφάσεων, Οικογενειακές επιχειρήσεις, Υγεία ή Προσωπική εξέλιξη.

Καλώς ήρθες στις

Εξ΄ Αποστάσεως η Δια Ζώσης Κβαντικές

Συστημικές Αναπαραστάσεις

Με την Κέλλυ Δαμίγου

Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια

Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια

Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Η Συστημική Αναπαράσταση θεμελιώθηκε από τον Γερμανό Ψυχοθεραπευτή Bert Hellinger στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Είναι μια βιωματική μέθοδος η οποία αποκαλύπτει βαθιές και κρυφές αλήθειες που δρουν ασυνείδητα σε ένα σύστημα με το οποίο είμαστε συνδεδεμένοι πχ. οικογενειακό, εργασιακό κτλ.

 

Η διαχρονική εξέλιξη της είναι η Κβαντική Συστημική Αναπαραστάση. Σ΄ αυτήν την εξελιγμένη μέθοδο, μας δίνεται η δυνατότητα μέσα από «Αγγελικές Κβαντικές Σπείρες» AQS να εμπλουτίσουμε την παλιά καταγραφή, με υψηλές θετικές συχνότητες, δονήσεις και πληροφορίες, από όλα τα τάγματα των Αγγέλων. Αυτές μεταφέρονται στο πεδίο του προβλήματος και δημιουργούν μέσα σε δευτερόλεπτα μεγάλες θετικές αλλαγές, που μπορούν με ειδικό τρόπο μέτρησης να επιβεβαιωθούν.

 

Μέσα από μία Ατομική Κβαντική Συστημική Αναπαράσταση, και σύμφωνα με το ΑΙΤΗΜΑ που απασχολεί τον θεραπευόμενο, ανακαλύπτουμε τι χρειάζεται να επιλυθεί, κυρίως όταν δεν γνωρίζουμε ποια είναι η ρίζα του προβλήματος. Για να γίνει μία Αναπαράσταση, είναι απαραίτητο να έχει προηγηθεί μία ατομική εξ΄ αποστάσεως συνεδρία για να ληφθεί γενεόγραμμα. Μέσα από το γενεόγραμμα, ο θεραπευτής έχει στη διάθεση του για την αναπαράσταση το ιστορικό με όλες τις πληροφορίες της τωρινής ζωής, αλλά και των προγόνων του αιτούντος.

 

Την ημέρα που ορίζουμε να γίνει η αναπαράσταση, Εκπαιδευμένοι Εκπροσώποι συντονίζονται με την ενέργεια των ατόμων ή της κατάστασης που σε απασχολεί (Αίτημα), έτσι ώστε να αποκαλυφθεί το υποσυνείδητο δυναμικό που ενεργεί. Εσύ απο απόσταση (μέσω Skype-Messenger) θα έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθείς την εξέλιξη της θεραπείας. Στόχος είναι να μπορέσεις να έρθουν στην επιφάνεια τα υποσυνείδητα εμπόδια, να τα αποδεχτείς, και εμείς να συντονίσουμε το πεδίο με νέες ενέργειες και λύσεις, φέρνοντας θεραπεία.

 

Εάν λοιπόν δεν έχεις καταφέρει εδώ και καιρό απο μόνος/η σου να μετουσιώσεις τα εμπόδια που έχουν έρθει στην ζωή σου και θέλεις να συντονιστείς με Λύσεις, τότε η Εξ΄ Αποστάσεως Κβαντική Συστημική Αναπαράσταση είναι η Κατάλληλη Θεραπευτική Μέθοδος για εσένα.

 

Σ  ευχαριστώ για την Εμπιστοσύνη σου!

Με εκτίμηση,

Κέλλυ Δαμίγου

Η Κβαντική Συστημική Αναπαράσταση Βοηθάει σε θέματα:
  • Οικογενειακά
  • Συντροφικότητας, Σχέσεων
  • Έλλειψης Σκοπού Ζωής
  • Κληρονομικότητας
  • Επαγγέλματικής και Οικονομικής Επιτυχίας
  • Αποτυχίας
  • Επαναλαμβανόμενων μοτίβων
  • Λήψης Αποφάσεων
  • Οικογενειακών Επιχειρήσεων
  • Υγείας
  • Υπογονιμότητας
  • Προσωπικής Εξέλιξης
Τι είναι η Συστημική Αναπαράσταση; Παρακολουθήστε το Βίντεο

AΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι Κινεί τους Εκπροσώπους;

Ο Βρετανός βιολόγος και συγγραφέας Rupert Sheldrake αυτό που λειτουργεί σε μία Αναπαράσταση και κινεί τους εκπροσώπους, το ονομάζει Μορφογενετικό Πεδίο. Στην επιστημονική του έρευνα περιγράφει ένα ενεργειακό πεδίο που όλες οι πληροφορίες είναι αποθηκευμένες. Το Μορφογενετικό πεδίο ενεργοποιείται αυτόματα με το ΑΙΤΗΜΑ του θεραπευόμενου.

 

Οι Εκπαιδευμένοι Εκπρόσωποι συντονίζονται με τις ενέργειες του Αιτήματος και σύντομα αρχίζουν να  βιώνουν και να εκφράζουν έντονα συναισθήματα όπως αγάπης, θλίψης, θυμού καθώς και έντονες φυσικές ευαισθησίες όπως ζέστη, μούδιασμα, ανατριχίλα, πόνο κτλ., και όλα αυτά χωρίς καμία γνώση για το πρόσωπο ή κατάσταση που εκπροσωπούν.

 

Από το πεδίο μιας αναπαράστασης απουσιάζουν η Κρίση και η Κατηγορία. Κάθε άνθρωπος είναι άρτιος έτσι όπως είναι και έχει τη δική του ιστορία. Δεν γνωρίζουμε τι τον επηρέασε και τον οδήγησε να δράσει με τον τρόπο που έδρασε. Η ουδετερότητα και η αποδοχή των γεγονότων είναι απαραίτητα για να παρατηρήσουμε την κατάσταση που βιώνουμε με διαφορετική ματιά, ώστε να έρθει η βαθιά κατανόηση και αλλαγή με Συμφιλίωση και Κάθαρση.

 

Οι Kβαντικές Συστημικές Αναπαραστάσεις στον Χώρο Love Truth Life γίνονται από ομάδα Eκπαιδευμένων Eκπροσώπων.  Ως ομάδα ενώνουμε τις δυνάμεις μας και έχουμε την εξής κοινή αρχή, τη διεύρυνση της συνειδητότητας των ανθρώπων και την Απελευθέρωση απο Ψυχικά Βάρη.

Γιατί Συνδυάζουμε Αγγελικές Κβαντικές Σπείρες AQS κατά Mary Zapiti; Πως Αλλάζει το Πεδίο σε Δευτερόλεπτα;

‘Ολα τα προβλήματα και μπλοκαρίσματα προέρχονται από καταστάσεις χαμηλών και αρνητικών δονήσεων, όπως: αρνητικές σκέψεις, αρνητικά συναισθήματα, ασθένειες, αρνητικό κάρμα, οικογενειακά – συστημικά μπλοκαρίσματα, αρνητικό συλλογικό ασυνείδητο και πολλά άλλα… Δύσκολα μπορείς μέσα από ένα αρνητικό πεδίο να έλξεις θετικές καταστάσεις (ο νόμος της έλξης – Law of attraction).

 

Οι «Αγγελικές Κβαντικές Σπείρες» AQS εμπεριέχουν υψηλές θετικές δονήσεις και πληροφορίες, από όλα τα τάγματα των Αγγέλων, οι οποίες μεταφέρονται στο πεδίο του προβλήματος και δημιουργούν μέσα σε δευτερόλεπτα μεγάλες θετικές αλλαγές.

 

Προσωπικά συντονίζω τις Αναπαραστάσεις, μέσα από την συνδιαστική Μέθοδο της Συστημικής Αναπαράστασης κατα Bert Helinger και τις Κβαντικές Αγγελικές Σπείρες, ANGELIC QUANTUM SPIRALS (AQS),  κατά  Μαίρη Ζαπίτη. Μαζί, δημιουργούν μία ανέλπιστα θαυμάσια Θεραπευτική Μέθοδο με  συγκλονιστικά αποτελέσματα!

Σε περιμένουμε και εσένα που θέλεις να φέρεις Αλλαγές και Θαύματα στην Ζωή σου!

Πληροφορίες

Ραντεβού & Επικοινωνία

Τηλέφωνο : 6946 426298

Ε–mail: lovetruthlife1@gmail.com

Οικονομική Συνεισφορά Αναπαράστασης

Μία Ατομική Κβαντική Συστημική Αναπαράσταση για την επίλυση ενός Προσωπικού Θέματος, γίνεται στον χώρο Love Truth Life ή εξ΄ αποστάσεως μέσω Skype/viber/messenger, εφόσον έχει προηγηθεί μία ατομική συνεδρία για την λήψη Γενεογράμματος.

 

H Αναπαράσταση γίνεται σε συγκεκριμένο δίωρο ραντεβού, με την παρουσία Έμπειρων Επαγγελματιών Συστημικών Εκπροσώπων.

Η Οικονομική Συνεισφορά ενός Αιτήματος Αναπαράστασης για τα Μέλη του χώρου Love Truth Life είναι από 130-150 ευρώ.

 

***Εάν είσαι Εγγεγραμμένο Μέλος του χώρου Love Truth Life, μπορείς να λάβεις μέρος και να παρακολουθείς στον χώρο μας στην Κηφισιά τις αναπαραστάσεις, που γίνονται μία φορά τον μήνα. Mόνο με την παρουσία και παρακολούθηση σου, φροντίζω να  λαμβάνεις και ο ίδιος αρχαγγελική/κβαντική θεραπεία και γνώση στο πεδίο σου. Η Οικονομική Συμμετοχή είναι 20 ευρώ και είναι απαραίτητη η τηλεφωνική/sms ενημέρωση μου.

Σου εύχομαι μία ώρα, μία μέρα, μία ζωή, γεμάτη με μικρά και μεγάλα θαύματα να συμβαίνουν για εσένα!

Κέλλυ Δαμίγου

mob: 6937-268898

Love Truth Life - Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας
Sliding Image Sliding Image
a
Layer 1
X