fbpx

Φυσικό Face Lift με Τρεις Θεραπευτικές Μεθόδους – Access Face Lift – Rejuvance – Gua Sha

Kάθε συναίσθημα & σωματική ένταση αποτυπώνονται στο πρόσωπο, με συνέπεια τη δημιουργία ρυτίδων. Φυσική, ενεργειακά θεραπευτική & αποτελεσματική μέθοδος Face Lifting, Φυσικό Face Lift με “Rejuvance – Access Face Lifting – Gua- Sha”, αντιμετώπισης ρυτίδων & γήρανσης

Καλώς ήρθες στην

Έξ αποστάσεως

Ενεργειακή Υποστήριξη Ατόμου

Προσωπική ή Κατάστασης

Από την Κέλλυ Δαμίγου & τον Νίκο Μύτικα 

Τα πάντα είναι Ενέργεια. Το Σώμα σου, το Επάγγελμα σου, οι Συναναστροφές σου, οι Σχέσεις σου! Κάποιες φορές μπορεί να αισθάνεσαι Αδυναμία Σωματική ή Ψυχολογική, σε Προσωπικό ή Επαγγελματικό Επίπεδο και να χρειάζεσαι Ενεργειακή Υποστήριξη.

 

Έτσι αν…

  • Έχεις πέσει ψυχολογικά, και ψάχνεις ένα χέρι βοήθειας για να επανέλθεις
  • Έχεις μειωμένη βιοζωτικότητα, και θες να κυλήσει περισσότερη ενέργεια στα chakras σου
  • Έκανες, ή είναι να κάνεις κάποιο χειρουργείο, ή είσαι άρρωστος και χρειάζεσαι ψυχολογική ενδυνάμωση
  • Δίνεις εξετάσεις και θες να έχεις διαύγεια και ψυχολογική ηρεμία
  • Θέλεις να παρευρεθείς σε κάποια σημαντική Προσωπική Συνάντηση, ή Επαγγελματικό Ραντεβού, και νιώθεις ότι χρειάζεσαι Ενεργειακή Ενδυνάμωση για εσένα, ή και την Κατάσταση
  • Ξεκινάς ένα Νέο Επαγγελματικό Project, και θέλεις να κυλήσουν όλα ευνοϊκά

Ή και για οποιοδήποτε άλλη συγκεκριμένη Ψυχολογική κατάσταση ή και γεγονόςΝΑΙ εμείς μπορούμε να σε βοηθήσουμε εξ΄ Αποστάσεως, μέσω Θεραπευτικής Ραδιαισθησίας.

Αναλυτικά η Θεραπευτική Διαδικασία

Το MONO που χρειάζεται από πλευράς σου, είναι να επικοινωνήσεις Τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά (e-mail) μαζί μας και να μας δώσεις το βαφτηστικό Ονοματεπώνυμο, την Ημερομηνία Γέννησής σου και τον λόγο που χρειάζεσαι Eνεργειακή Yποστήριξη. Για προσωπική Ψυχολογική Υποστήριξη, ή συνδιαστικά και για κάποιο Γεγονός/Κατάσταση που θες ενίσχυση. Αν η Ενεργειακή Ενδυνάμωση είναι για ένα Συγκεκριμένο σημαντικό Γεγονός, θα χρειαστούμε επιπλέον την Ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί.

 

Από πλευράς μας, θα ερευνήσουμε τις Δονήσεις που θα είναι βοηθητικές και θα ρυθμίσουμε Μπάλλες Εκρεμμή, να στέλνουν συνεχόμενα ενέργεια για 24 ώρες προσωπικά σε εσένα, ή την κατάσταση. Οι Δονήσεις αυτές βοηθούν σε Ενεργειακό Επίπεδο την υποστήριξη του ατόμου, ή της κατάστασης. Αυτό φυσικά πραγματοποιείται, στο βαθμό που είναι για το ανώτερο καλό της ψυχής, σύμφωνα με τα μαθήματα που έχει να λάβει.

 

Εμείς απο πλευράς μας, γνωρίζοντας ότι Πνευματικά ζούμε σε ένα Κβαντικό Πεδίο όπου όλες οι Πραγματικότητες είναι πιθανό να υλοποιηθούν, υποστηρίζουμε τα άτομα που μας εμπιστεύονται μέσω Θεραπευτικών Δονήσεων, βοηθώντας τα να δημιουργήθούν Θετικές Εναλλακτικές Πραγματικότητες και να συντονιστούν με μία Θετική Εκβαση στην Πορεία της Ζωής τους.

Πως Γίνεται η Εξ΄ Αποστάσεως Αυτή Ενεργειακή Υποστήριξη;

 

Η Θεραπευτική Ραδιαισθησία και Τα Εκκρεμή είναι γνωστά εδώ και δεκαετίες και ο θεραπευτικός τους ρόλος είναι ανεκτίμητος,  καθώς μπορούν να στείλουν από απόσταση κβαντική ενέργεια. Ρυθμίζονται κατάλληλα από τον θεραπευτή να μεταφέρουν από απόσταση στο φυσικό πεδίο του ατόμου ή του γεγονότος, υψίσυχνες δονήσεις φωτός, με στόχο να μετουσιώθουν οι όποιες πιθανές πληροφορίες χαμηλών συχνοτήτων.

 

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε, ότι η Θεραπευτική Ραδιαισθησία γίνεται για το προσωπικό ανώτερο καλό σου, για να αλλάξουν οι συνθήκες της ζωής σου προς το καλύτερο, όμως ταυτόχρονα λειτουργεί και για το ανώτερο καλό θεραπείας της Μητέρας γης και όλου του πλανήτη.

 

Σε Εκτιμώ, σε Σέβομαι, αναγνωρίζω το Φως μέσα σου και ανυπομονώ να ανεβούμε όλοι δόνηση, να ζούμε και να δημιουργούμε μέσα σε χώρους όπου οι ψυχές μας έχουν θετικά βιώματα, καθώς και να συναντηθούμε ξανά, όλοι μαζί, ενωμένοιχαρούμενοι και με ειρήνη, στην αρχική δόνηση της αγνότητας και της αγάπης που είναι η αληθινή μας φύση!

 

Κέλλυ Δαμίγου & Νίκος Μύτικας

 

Υγ: Αν πιθανά αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η Κάθαρση του Ατομικού σου Ενεργειακού Πεδίου, τότε διάβασε αναλυτικά ΕΔΩ: https://lovetruthlife.gr/selfenergycheck/

Πληροφορίες

Επικοινωνία

Δαμίγου Κέλλυ mob : 6946 426298

 

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

Οικονομική Συνεισφορά

Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life η οικονομική συνεισφορά είναι:

30 ευρώ (Για διπλή υποστήριξη ατόμου και κατάστασης 50 ευρώ)

Love Truth Life - Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας