fbpx
Κάθαρση Ενεργειακής Μόλυνσης Ατόμου | Love Truth Life
5489
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5489,ecwd-theme-parent-marinet ecwd-theme-child-marinet-child,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-1.0.0,qode-theme-marinet,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Καλώς ήρθες στην Θεραπεία

 Εξ΄ Αποστάσεως

Κάθαρση Ενεργειακής

Μόλυνσης Ατόμου

με Θεραπευτική Ραδιαισθησία

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Η Θεραπευτική Ραδιαισθησία είναι η ικανότητα αναγνώρισης των ενεργειών που υπάρχουν στο πεδίο κάποιου, οι οποίες δεν γίνονται αντιληπτές μέσω των αισθήσεων.

Με τη χρήση των εκκρεμών και της ραδιαισθησίας γίνεται μία έρευνα πάνω σε χάρτες, μέσα από τους οποίους ανιχνεύουμε τις ενέργειες – δυνάμεις που μπορεί να έχουν μολύνει ενεργειακά το άτομο σε Σώμα, Νου, Ψυχή.

Τέτοιου είδους Ενεργειακές Μολύνσεις είναι ενδεικτικά ο Χειρισμός, η Αυταπάτη, κάποιο Τραύμα στο Εσωτερικό Παιδί, το Μάτιασμα, η Γλωσσοφαγια, η Κατάρα, ο Όρκος, η Μαγεία, ακόμα και η σύνδεση με κάποια αρνητική Σκεπτομορφή ή Οντότητα κ.ά.

 

Τα εκκρεμή είναι γνωστά εδώ και δεκαετίες και ο θεραπευτικός τους ρόλος είναι ανεκτίμητος. Στο εσωτερικό τους περιέχουν αποστάγματα λουλουδιών, άλατα Schusler & σχήματα Ιερής Γεωμετρίας.

 

Συγκεκριμένα η Ενέργεια (δράση) των δύο σετ των εκκρεμών, Προμηθέας και Merkaba, έχουν ψυχή και μπορούν να στείλουν από απόσταση κβαντική ενέργεια. Διαθέτουν την ικανότητα, κατόπιν της έρευνας του θεραπευτή, να ρυθμιστούν και να μεταφέρουν από απόσταση στο ατομικό βιοπεδίο του ατόμου και στα κύτταρά του, υψίσυχνες δονήσεις φωτός με στόχο να μετουσιώσουν τις ποικίλες πληροφορίες και ζώνες χαμηλών συχνοτήτων.

 

Τα πάντα είναι Δόνηση. «Τίποτα δεν αναπαύεται, το παν κινείται, το παν δονεί» & «Τίποτα δεν μπορεί να θεραπευτεί από την ίδια δόνηση που δημιουργήθηκε».

Στηριζόμενη στις δύο αυτές Πνευματικές Αρχές, η Θεραπευτική Ραδιαισθησία θεραπεύει τα αίτια και  καθαρίζει  το ενεργειακό πεδίο από ενεργειακές μολύνσεις και επιβαρύνσεις του ατόμου, καθώς και από τις πεποιθήσεις  που τις δημιούργησαν εξ΄ αρχής.

 

Στόχος της Θεραπευτικής αυτής μεθόδου είναι να φέρει ισορροπία, νέα τάξη και αρμονία, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η διαταραγμένη ισορροπία στον άνθρωπο και να αλλάξουν οι συνθήκες της ζωής του προς το καλύτερο. Ως θεραπευτική διαδικασία  γίνεται από απόσταση και είναι για τον θεραπευόμενο πάρα πολύ απλή!

 

Έίναι σημαντικό να αναφέρω, ότι η Θεραπευτική Ραδιαισθησία γίνεται φυσικά για το προσωπικό ανώτερο καλό σου, όμως ταυτόχρονα λειτουργεί και για το ανώτερο καλό όλου του κόσμου. Αυτό συμβαίνει γιατί η αλλαγή της δόνησής σου βοηθάει να αφυπνιστεί η πνευματική σου αλήθεια, που είναι ότι είσαι ένα αναπόσπαστο μέρος της Πηγής και του Φωτός και η αλλαγή δόνησής σου παίζει τεράστιο ρόλο στην εξέλιξη όλης της ανθρωπότητας!

 

Σε Εκτιμώ, σε Σέβομαι, αναγνωρίζω το Φως μέσα σου και ανυπομονώ να ανεβούμε όλοι δόνηση και να συναντηθούμε ξανά, όλοι μαζί, ενωμένοι, χαρούμενοι και με ειρήνη, στην αρχική δόνηση της αγνότητας και της αγάπης που είναι η αληθινή μας φύση!

Κέλλυ Δαμίγου

  • Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σου είναι να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά μαζί μου και να μου δώσεις το ονοματεπώνυμο και την ημερομηνία γέννησής σου.

 

  • Εντός της εβδομάδας (21-29 Δεκεμβρίου) ή (27-31 Ιανουαρίου 2020), σύμφωνα με τη σειρά προτεραιότητας, θα γίνει από πλευράς μου, ο συντονισμός μαζί σου, η έρευνα και η άμεση θεραπεία σου. Μέσα στις επόμενες 10-15 ημέρες θα γίνει κατόπιν συνεννόησης, 15λεπτη τηλεφωνική συνεδρία για ενημέρωση σου.

 

  • Στη διάρκειά της θα σου αναφέρω τα αποτελέσματα της θεραπευτικής έρευνας και θεραπείας σου, καθώς επίσης θα έχεις τη δυνατότητα να μοιραστείς μαζί μου τις αλλαγές που παρατηρείς στη βιοζωτικότητά σου, στη συμπεριφορά σου, στην αντίδραση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και στην γενικότερη προσωπικότητά σου κατόπιν της οπισθοχώρησης των μολυσμένων ενεργειών.

 

  • Στο τέλος της συνεδρίας μας γίνονται ερωτήματα από την πλευρά μου στο εκκρεμές, αν χρειάζεσαι κάποια νέα θεραπευτική δόνηση και σε ποια μελλοντική χρονική στιγμή ή αν έχουμε ολοκληρώσει. Εύχομαι η απάντηση να είναι ότι έχουμε τελειώσει, έτσι ώστε  όλοι να ελευθερωνόμαστε ως ανθρωπότητα με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο και να απολαμβάνουμε όλοι, ενεργειακά ελεύθεροι τα δώρα της ζωής!

 

Τηλέφωνο : 6946 426298

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

 

 

Οικονομική Συνεισφορά:

Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

 

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life το κόστος είναι: Από 65 ευρώ, μόνο 50 ευρώ. (συν φπα).

 

Σε ευχαριστώ για μία ακόμη φορά που είσαι Μέλος της Παρέας του χώρου Love Truth Life.

Κέλλυ Δαμίγου

 

Ιban Alpha Bank:
GR 85-0140-4590-4590-0210-1019-917  Δαμίγου Ευαγγελία (απαραίτητη η αναγραφή του ονόματος στην κατάθεση)