Φυσικό Face Lift με Τρεις Θεραπευτικές Μεθόδους – Access Face Lift – Rejuvance – Gua Sha

Kάθε συναίσθημα & σωματική ένταση αποτυπώνονται στο πρόσωπο, με συνέπεια τη δημιουργία ρυτίδων. Φυσική, ενεργειακά θεραπευτική & αποτελεσματική μέθοδος Face Lifting, Φυσικό Face Lift με “Rejuvance – Access Face Lifting – Gua- Sha”, αντιμετώπισης ρυτίδων & γήρανσης

Καλώς ήρθες στην

Έξ αποστάσεως Θεραπεία

Καθαρισμού Γεωπαθητικής & Ενεργειακής
Μόλυνσης Οικίας & Εργασίας

Με την Κέλλυ Δαμίγου

Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια

Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Κάθαρση Γεωπαθητικής & Ενεργειακής Μόλυνσης Οικίας & Εργασίας - θεραπεία ραδιαισθησίας - εξ' αποστάσεως

Η Θεραπευτική Ραδιαισθησία είναι η ικανότητα αναγνώρισης των ενεργειών που υπάρχουν στο πεδίο ενός ατόμου ή ενός χώρου, οι οποίες δε γίνονται αντιληπτές μέσω των αισθήσεων. Με τη χρήση των εκκρεμών και της ραδιαισθησίας γίνεται μία έρευνα πάνω σε χάρτες, μέσα από τους οποίους ανιχνεύουμε τη Γεωπαθητική Μόλυνση ή την Ενεργειακή Μόλυνση που μπορεί να φέρει η οικία ή ο χώρος εργασίας σου.

 

 • Μερικά είδη Γεωπαθητικών Μολύνσεων του χώρου της οικίας ή της εργασίας μπορεί να προέρχονται από: Λήψη Ακτινοβολίας, Υπόγειες Σπηλιές, Γεωλογικά Ρήγματα Πλακών μέσα στη γη, Υπόγεια Λιμνάζοντα Νερά, Γεωμαγνητισμό, Ραδιενέργεια κ.ά.

 

 • Μερικά είδη Ενεργειακών Μολύνσεων του χώρου της οικίας ή της εργασίας σου μπορεί να προέρχονται από: Κακές Ευχές, Γωνίες με Αρνητική Εκπομπή Ενέργειας, Μνήμη Τοίχων, Μολυσμένα Αντικείμενα, Συλλογικό Κάρμα με Ενοίκους ή και από Ψυχές που δεν έχουν φύγει.

 

Τα Εκκρεμή είναι γνωστά εδώ και δεκαετίες και ο θεραπευτικός τους ρόλος είναι ανεκτίμητος. Στο εσωτερικό τους περιέχουν αποστάγματα λουλουδιών, άλατα Schusler & σχήματα Ιερής Γεωμετρίας.  Συγκεκριμένα η Ενέργεια (δράση) των δύο σετ των εκκρεμών, Προμηθέας και Merkaba, έχουν ψυχή και μπορούν να στείλουν από απόσταση κβαντική ενέργεια. Διαθέτουν την ικανότητα, κατόπιν της έρευνας του θεραπευτή, να ρυθμιστούν και να μεταφέρουν από απόσταση στο φυσικό πεδίο οικίας και εργασίας του ατόμου υψίσυχνες δονήσεις φωτός με στόχο να μετουσιώσουν τις ποικίλες πληροφορίες και ζώνες χαμηλών συχνοτήτων.

 

Τα πάντα είναι Δόνηση. «Τίποτα δεν αναπαύεται, το παν κινείται, το παν δονεί» & «Τίποτα δεν μπορεί να θεραπευτεί από την ίδια δόνηση που δημιουργήθηκε». Στηριζόμενη στις δύο αυτές Πνευματικές Αρχές, η Θεραπευτική Ραδιαισθησία θεραπεύει τα αίτια και  καθαρίζει  το ενεργειακό φυσικό πεδίο από ενεργειακές μολύνσεις και επιβαρύνσεις του χώρου, καθώς και τις αιτίες που τα δημιούργησαν εξ΄ αρχής.

 

Στόχος της Θεραπευτικής αυτής μεθόδου είναι να φέρει ισορροπίανέα τάξη και αρμονία, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η διαταραγμένη ενεργειακή ισορροπία στην οικία ή/και εργασία σου και να αλλάξουν οι συνθήκες της ζωής σου προς το καλύτερο. Ως θεραπευτική διαδικασία γίνεται από απόσταση και είναι για τον θεραπευόμενο πάρα πολύ απλή! Είναι σημαντικό να αναφέρω ότι η Θεραπευτική Ραδιαισθησία γίνεται φυσικά για το προσωπικό ανώτερο καλό σου, όμως ταυτόχρονα λειτουργεί και για το ανώτερο καλό θεραπείας της Μητέρας γης και όλου του πλανήτη.

 

Σε Εκτιμώ, σε Σέβομαι, αναγνωρίζω το Φως μέσα σου και ανυπομονώ να ανεβούμε όλοι δόνηση, να ζούμε και να δημιουργούμε μέσα σε χώρους όπου οι ψυχές μας έχουν θετικά βιώματα, καθώς και να συναντηθούμε ξανά, όλοι μαζί, ενωμένοιχαρούμενοι και με ειρήνη, στην αρχική δόνηση της αγνότητας και της αγάπης που είναι η αληθινή μας φύση!

Κέλλυ Δαμίγου

Πληροφορίες

Αναλυτικά η Θεραπευτική Διαδικασία
   • Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σου είναι να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά μαζί μου και να μου δώσεις το ονοματεπώνυμο, την ημερομηνία γέννησής σου, καθώς και τη διεύθυνση της κατοικίας ή και της εργασίας σου.

    

   • Σύντομα και σύμφωνα με τη σειρά προτεραιότητας, θα γίνει από πλευράς μου, ο συντονισμός με τους χώρους, η έρευνα και η άμεση θεραπεία του πεδίου των χώρων αυτών. Μέσα στις επόμενες 10-15 ημέρες, θα γίνει κατόπιν συνεννόησης 15λεπτη τηλεφωνική συνεδρία για την ενημέρωση σου.

    

   • Στη διάρκειά της θα σου αναφέρω τα αποτελέσματα της θεραπευτικής έρευνας και θεραπείας, καθώς επίσης θα έχεις τη δυνατότητα να μοιραστείς μαζί μου τις αλλαγές που μπορεί να παρατηρείς κατόπιν της οπισθοχώρησης των μολυσμένων ενεργειών.

    

   • Στο τέλος της συνεδρίας μας γίνονται ερωτήματα από την πλευρά μου στο εκκρεμές, αν χρειάζεται κάποια επιπλέν θεραπευτική δόνηση και σε ποια μελλοντική χρονική στιγμή ή αν έχουμε ολοκληρώσει. Εύχομαι η απάντηση να είναι ότι έχουμε τελειώσει, έτσι ώστε να απολαμβάνεις στο φυσικό πεδίο της οικίας και της εργασίας σου ενεργειακά ελεύθερος/η τα δώρα της ζωής!
Επικοινωνία

Τηλέφωνο : 6946 426298

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

Οικονομική Συνεισφορά

Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life η οικονομική συνεισφορά είναι:

Από 65 ευρώ, στα 50 ευρώ (πλεον φπα)

 

 

Ιban Alpha Bank:
GR 85-0140-4590-4590-0210-1019-917  Δαμίγου Ευαγγελία

(απαραίτητη η εγγραφή ονόματος στην αιτιολογία+και ενημέρωση στο lovetruthlife1@gmail.com)

 

Love Truth Life - Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας
ενεργειακή κάθαρση χώρου
Κάθαρση Γεωπαθητικής & Ενεργειακής Μόλυνσης Οικίας & Εργασίας
X