fbpx
  • Ελληνικά
  • English

Φυσικό Face Lift με Τρεις Θεραπευτικές Μεθόδους – Access Face Lift – Rejuvance – Gua Sha

Kάθε συναίσθημα & σωματική ένταση αποτυπώνονται στο πρόσωπο, με συνέπεια τη δημιουργία ρυτίδων. Φυσική, ενεργειακά θεραπευτική & αποτελεσματική μέθοδος Face Lifting, Φυσικό Face Lift με “Rejuvance – Access Face Lifting – Gua- Sha”, αντιμετώπισης ρυτίδων & γήρανσης

Καλώς ήρθες στην

Έξ αποστάσεως Θεραπεία

Καθαρισμός Γεωπαθητικής & Ενεργειακής

Μόλυνσης Οικίας – Εργασίας –

Καταστήματος – Κτήματος

Από την Κέλλυ Δαμίγου & τον Νίκο Μύτικα 

Κάθαρση Γεωπαθητικής & Ενεργειακής Μόλυνσης Οικίας & Εργασίας - θεραπεία ραδιαισθησίας - εξ' αποστάσεως

Είναι γνωστό πλέον ότι οι χώροι απορροφούν Θετική και Αρνητική ενεργεία. Τα πάντα είναι Ενέργεια. Το Σώμα, τα Σπίτια, τα Καταστήματα, τα Έπιπλα, τα Αυτοκίνητα, τα Κτήματα, όλα είναι Ενέργεια σε διαφορετική Δόνηση. Τα Συναισθήματα και οι Σκέψεις κάθε ανθρώπου επηρεάζουν συνεχώς την συναισθηματική ενέργεια κάθε χώρου, όπως επίσης και τα Θετικά ή Δυσάρεστα Γεγονότα που συμβαίνουν, παραμένουν ως ενεργειακές Καταγραφές μέσα στον χώρο.

 

Η Γη κατοικείται εκατομμύρια χρόνια και στην μνήμη της υπάρχουν πολλαπλά αποτυπώματα από ασθένειεςπολέμουςθανάτουςεγκλήματαπανδημίεςαυτοκτονίες κ.α. Από τα πιο σημαντικά λοιπόν πράγματα, πριν αγοράσουμε ή ενοικιάσουμε έναν χώρο στην γη μας, είναι η ανακάλυψη και ο εξαγνισμός όποιας δυσμενής ενέργειας εκπέμπει ο χώρος, καθώς εμείς ως δέκτες την απορροφάμε.

 

Συνήθως τα συμπτώματα που μας οδηγούν στο να κάνουμε Ενεργειακό Καθαρισμό, από Ενεργειακή & Γεωπαθητική Μόλυνση, είναι η κόπωση & υπνηλία, τα δυσάρεστα γεγονότα και η άσχημη διάθεση. Όλα τα παραπάνω συνοδεύονται πάντα με αρνητικές σκέψεις και με την διαίσθηση ότι κάτι βαρύ/δυσάρεστο υπάρχει στον αέρα, δίχως να μπορείς να το εξηγήσεις με τη λογική .

 

Είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη να κάνουμε ενεργειακό καθαρισμό στο (σπίτι, εργασία, κατάστημα, κτήμα), μα και στον εαυτό μας, ώστε να ζούμε μια ποιοτικότερη ζωή, προσελκύοντας θετικές καταστάσεις και πρόσωπα.

  • Μερικά Είδη Ενεργειακής Μόλυνσης του χώρου, μπορεί να προέρχονται από: Αρνητικές Σκεπτομορφές, Κατάρες, Δυσάρεστα Γεγονότα, Κακές Ευχές, Γωνίες με Αρνητική Ενέργεια, Μνήμη Τοίχων, Όρκοι Προγόνων, Μολυσμένα Αντικείμενα/Γούρια, Συλλογικό Κάρμα με Ενοίκους, Ψυχές που δεν έχουν φύγει κ.α.
  • Μερικά είδη Γεωπαθητικής Μόλυνσης του χώρου μπορεί να προέρχονται από: Κεραίες, Κολώνες ΔΕΗ, Υπόγεια Ρεύματα, Υπόγειες Σπηλιές, Γεωλογικά Ρήγματα, Υπόγεια Λιμνάζοντα Νερά, Γεωμαγνητισμό, Ραδιενέργεια κ.ά.

Πως όμως γίνεται η εξ΄ αποστάσεως αυτή Θεραπεία:

Η Θεραπευτική Ραδιαισθησία είναι η ικανότητα αναγνώρισης των ενεργειών που υπάρχουν στο πεδίο ενός ατόμου ή ενός χώρου, οι οποίες δε γίνονται αντιληπτές μέσω των αισθήσεων. Έχοντας τη Διεύθυνση και τον Τόπο της Οικίας/Εργασίας/Καταστήματος/Κτήματος/Εργοστασίου κ.α. και με τη χρήση των εκκρεμών, γίνεται μία έρευνα πάνω σε χάρτες, μέσα από τους οποίους ανιχνεύουμε τα είδη Γεωπαθητικής και Ενεργειακής Μόλυνσης που πιθανά φέρει ο χώρος.  Τα Εκκρεμή είναι γνωστά εδώ και δεκαετίες και ο θεραπευτικός τους ρόλος είναι ανεκτίμητος,  καθώς μπορούν να στείλουν από απόσταση κβαντική ενέργεια. Διαθέτουν δηλαδή τη δυνατότητα, κατόπιν της έρευνας του ειδικού, να ρυθμιστούν και να μεταφέρουν από απόσταση στο φυσικό πεδίο του χώρου του ατόμου, υψίσυχνες δονήσεις φωτός, με στόχο να μετουσιώσουν τις ποικίλες πληροφορίες και ζώνες χαμηλών συχνοτήτων.

Στόχος της Θεραπευτικής αυτής μεθόδου είναι

Να φέρει Κάθαρση, Ισορροπία και Αρμονία, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η όποια διαταραγμένη παρελθοντική ανισορροπία στον χώρου που σε ενδιαφέρει, ή ακομα να γίνει η αντίστοιχη κάθαρση σε οικία ή εργασιακό χώρο που ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις ή ενοικιάσεις. Τα πάντα είναι Δόνηση. «Τίποτα δεν αναπαύεται, το παν κινείται, το παν δονεί» & «Τίποτα δεν μπορεί να θεραπευτεί από την ίδια δόνηση που δημιουργήθηκε». Στηριζόμενη στις δύο αυτές Πνευματικές Αρχές, η Θεραπευτική Ραδιαισθησία θεραπεύει τα αίτια και καθαρίζει  το ενεργειακό φυσικό πεδίο από ενεργειακές μολύνσεις και επιβαρύνσεις του χώρου, καθώς και τις αιτίες που τα δημιούργησαν εξ΄ αρχής. Ως θεραπευτική διαδικασία γίνεται από απόσταση και είναι για τον ενδιαφερόμενο όπως θα διαβάσεις παρακάτω πάρα πολύ απλή!

Αναλυτικά η Θεραπευτική Διαδικασία

Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σου είναι να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά μαζί μου και να δώσεις το ονοματεπώνυμο, την ημερομηνία γέννησής σου, καθώς και τη διεύθυνση της Οικίας/ Εργασίας/ Καταστήματος/Εργοστασίου/ Κτήματος/Χωράφι κ.α.

 

Σύντομα και σύμφωνα με τη σειρά προτεραιότητας, θα γίνει από πλευράς μου, ο συντονισμός με τους χώρους, η έρευνα και η άμεση θεραπεία του πεδίου των χώρων αυτών. Μέσα στις επόμενες 10-15 ημέρες, θα γίνει κατόπιν συνεννόησης 15λεπτη τηλεφωνική συνεδρία για την ενημέρωση σου.

 

Στη διάρκειά της θα σου αναφέρω τα αποτελέσματα της θεραπευτικής έρευνας και θεραπείας, καθώς επίσης θα έχεις τη δυνατότητα να μοιραστείς μαζί μου τις αλλαγές που μπορεί να παρατηρείς κατόπιν της οπισθοχώρησης των μολυσμένων ενεργειών.

 

Στο τέλος της συνεδρίας μας, γίνονται ερωτήματα από την πλευρά μου στο εκκρεμές, αν χρειάζεται κάποια επιπλέον θεραπευτική δόνηση και σε ποια μελλοντική χρονική στιγμή ή αν έχουμε ολοκληρώσει. Εύχομαι η απάντηση να είναι ότι έχουμε τελειώσει, έτσι ώστε να απολαμβάνεις στο φυσικό πεδίο της οικίας και της εργασίας σου ενεργειακά ελεύθερος/η τα δώρα της ζωής!

 

Υγ: Αν πιθανά αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η Κάθαρση του Ατομικού σου Ενεργειακού Πεδίου, τότε διάβασε αναλυτικά ΕΔΩ: https://lovetruthlife.gr/selfenergycheck/

Τέλος είναι σημαντικό να αναφέρω ότι η Θεραπευτική Ραδιαισθησία γίνεται φυσικά για το προσωπικό ανώτερο καλό σου, για να αλλάξουν οι συνθήκες της ζωής σου προς το καλύτερο, όμως ταυτόχρονα λειτουργεί και για το ανώτερο καλό θεραπείας της Μητέρας γης και όλου του πλανήτη.  Σε Εκτιμώ, σε Σέβομαι, αναγνωρίζω το Φως μέσα σου και ανυπομονώ να ανεβούμε όλοι δόνηση, να ζούμε και να δημιουργούμε μέσα σε χώρους όπου οι ψυχές μας έχουν θετικά βιώματα, καθώς και να συναντηθούμε ξανά, όλοι μαζί, ενωμένοιχαρούμενοι και με ειρήνη, στην αρχική δόνηση της αγνότητας και της αγάπης που είναι η αληθινή μας φύση!

 

Κέλλυ Δαμίγου & Νίκος Μύτικας

Πληροφορίες

Επικοινωνία

Δαμίγου Κέλλυ mob : 6946 426298

 

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

Οικονομική Συνεισφορά

Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου.

Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life η οικονομική συνεισφορά είναι:

Από 65 ευρώ, στα 50 ευρώ

 

  • H οποιαδήποτε Μελλοντική Επανάληψη της θεραπείας είναι 30ευρώ!
Love Truth Life - Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας