fbpx
 • Ελληνικά
 • English

Συναισθηματική Υποστήριξη Εγκύου

Η εγκυμοσύνη είναι μια πολύ ευχάριστη περίοδος, χωρίς όμως να σημαίνει πως δεν υπάρχουν και δύσκολες στιγμές. Ευτυχία, αγωνία, φόβος, προσμονή, χαρά, λύπη, άγχος, εκνευρισμός, δάκρυα με το παραμικρό, τα συναντάς όλα, με τα πάνω της και τα κάτω της, ακριβώς όπως και οι ορμόνες. Οι συναισθηματικές αλλαγές σχετίζονται με τις αντίστοιχες ορμονικές και είναι απόλυτα φυσιολογικές και αναμενόμενες

Καλώς ήρθες στην

Εξ΄ Αποστάσεως

Συναισθηματική Υποστήριξη Εγκύμοσύνης ή Λοχείας

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια
Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια
Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Η εγκυμοσύνη είναι μια πολύ ευχάριστη περίοδος, χωρίς όμως να σημαίνει πως δεν υπάρχουν και δύσκολες στιγμές. Ευτυχία, αγωνία, φόβος, προσμονή, χαρά, λύπη, άγχος εκνευρισμός, δάκρυα με το παραμικρό, τα συναντάς όλα, με τα πάνω της και τα κάτω της, ακριβώς όπως και οι ορμόνες. Οι συναισθηματικές αλλαγές σχετίζονται με τις αντίστοιχες ορμονικές και είναι απόλυτα φυσιολογικές και αναμενόμενες

 

Η ψυχολογία στην εγκυμοσύνη όπως πιθανά βιώνεις, αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη!

 

  1. Οι ορμόνες από μόνες τους επηρεάζουν την ψυχική διάθεση αλλά και την καθημερινότητά σου.
  2. Σκέψεις για το αν όλα θα πάνε καλά, αν θα τα καταφέρεις ως μανούλα, αν η οικονομική κατάσταση θα είναι ευνοϊκή για την οικογένεια, οδηγούν σε μελλοντικούς προβληματισμούς και δημιουργούν δικαιολογημένο στρες και άγχος.
  3. Μέσα στους ρόλους που είχες μέχρι σήμερα (σύζυγος, εργαζόμενη, αδερφή) προστίθεται και ο νέος ρόλος της μητέρας, ο οποίος είναι από μόνος του μια μεγάλη αλλαγή.
  4. Η εγκυμοσύνη πιθανά να είναι εύκολη αλλά και δύσκολη, όπου θα χρειαστεί να περάσεις  μεγάλη περίοδο στο κρεβάτι, ή να έχεις ναυτίες – εμετούς. Όλες αυτές οι ψυχοσωματικές αλλαγές σε επηρεάζουν τόσο εσένα ως μελλοντική μανούλα, όσο και το έμβρυο/μωρό που ήδη κυοφορείς.

 

 

Ναι είναι σπουδαίο, είσαι γυναίκα που περιμένεις το μωρό σου και γι΄ αυτό είναι είναι σημαντικό, να είσαι προετοιμασμένη ότι θα έχεις να αντιμετωπίσεις τον ίδιο σου τον εαυτό. 

Αν πάλι έχεις καλοσωρίσει το μωρό σου, πιθανά να χρειάζεσαι κάποια βοήθεια στην προσαρμογή της νέας σας ζωής. Η περίοδος που ακολουθεί με ένα νεογνό, έχει συχνά έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις και συχνά  ονομάζεται Επιλόχειος Κατάθλιψη. Αυτή η περίοδος έχει δύο βαριά φορτία στους ώμους της: την δύσκολη καθημερινότητα με τον εαυτό της γυναίκας και την αδυναμία να βρίσκεται δίπλα στο παιδί της, την περίοδο που την χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ. Καθώς λοιπόν αυτά κυριαρχούν, είναι σημαντικό η νέα μητέρα να εστιάσει τις προσπάθειές της στο να γίνει καλά όσο πιο γρήγορα μπορεί.

Όπως είναι ξεκάθαρα κατανοητό, η Εγκυμοσύνη και η Λοχεία, είναι μία περίοδος η οποία είναι άφθονη από έντονα συναισθήματα θετικά αλλά και αρνητικά. Όλα όμως γίνονται πιο εύκολα, όταν η ως γυναίκα αισθάνεσαι ασφάλεια και επιτρέπεις να λαμβάνεις υποστήριξη.

 

 

Αυτός είναι και ο λόγος δημιουργίας της «Εξ΄ αποστάσεως Θεραπείας “Συναισθηματική Υποστήριξη σε περίοδο Εγκυμοσύνης & Λοχείας”, μέσω Θεραπευτικής Ραδιαισθησίας. Να λάβεις βοήθεια! Και ενώ θα συνεχίζεις να βιώνεις πολλαπλά συναισθήματα και βιολογικές αλλαγές, ταυτόχρονα με όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητά σου, εμείς θα φροντίζουμε να λαμβάνεις υψίσυχνες δονήσεις θετικότητας και φωτός, για να μπορείς να ισορροπείς μέσα σ΄ αυτή την όμορφη αλλαγή που φέρνει το θαύμα της Δημιουργίας, τη ΝΕΑ ΖΩΗ!

ΔΥΟ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συναισθηματική Υποστήριξη + Κάθαρση Ενεργειακού Πεδίου
 1. Συναισθηματική Υποστήριξη – Θεραπεία Αρνητικών Συναισθημάτων

Οι συχνότερες συναισθηματικές μεταπτώσεις στην διάρκεια της εγκυμοσύνης/επιλόχεια φάση ποικίλουν, από ενοχή, αυστηρή κριτική, θλίψη, κατάθλιψη, οργή, άρνηση, & άγχος. Κατόπιν της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας και εφόσον μας ενημερώσεις ποιά συναισθήματα είναι αυτά που κυριαρχούν, θα  μετρηθούν τα ποσοστά επίδρασης των συναισθημάτων και θα φροντίσουμε να λάβεις άμεσα, μέσω θεραπευτικής ραδιαισθησίας, υψηλότερες δονήσεις και συχνότητες στο πεδίο σου, για να ενισχύσουμε την ψυχοσωματική σου κατάσταση. Στόχος της θεραπείας είναι  να μετουσιωθούν τα αρνητικά αυτά συναισθήματα και να βιώνεις συναισθηματική και ορμονική ισορροπία.

 

2. Κάθαρση Ενεργειακού Πεδίου

Αρκετές φορές στο ατομικό-ενεργειακό μας πεδίο, υπάρχουν κολλημένες κάποιες ενέργειες που δεν γίνονται αντιληπτές μέσω των φυσικών μας αισθήσεων. Η Θεραπευτική Έρευνα και Ραδιαισθησία που γίνεται με την χρήση εκκρεμών, είναι η ικανότητα αναγνώρισης και μετουσίωσης των ενεργειών αυτών. Συγκεκριμένα η διαδικασία ξεκινάει με έρευνα πάνω σε χάρτες, μέσα από τους οποίου ανιχνεύουμε τις ενέργειες – δυνάμεις που πιθανά να επιβαρύνουν ενεργειακά την κύηση/επιλόχεια φάση. Η ΄Ερευνα και θεραπεία γίνεται πάνω:

 

 1. Σε πιθανές Ενεργειακές Επιβαρύνσεις του Ατομικού Πεδίου της Εγκύου/Λεχώνας
 2. Στην Λειτουργικότητα και τα μπλοκαρίσματα των Τσάκρας &
 3. Την Ενδυνάμωση της Βιοζωτικότητας της Εγκύου/Λεχώνας

 

Ενδεικτικά, κάποιες Ενεργειακές Επιβαρύνσεις που πιθανά μπορεί να βιώνει η Έγκυος/Λεχώνα είναι: η ενεργοποίηση από παλαιότερο Τραύμα στο Εσωτερικό Παιδί, Μία επίπονη Ακασική Μνήμη, Μειωμένη Βιοζωτικότητα, Συναισθηματική Διαταραχή,  σύνδεση με κάποια αρνητική Σκεπτομορφή κ.ά.

Προσωπικά, εγώ βοηθήθηκα απεριόριστα μέσα από την συγκεκριμένη θεραπευτική μέθοδο, με αποτέλεσμα να απολαύσω όλη την εγκυμοσύνη μου, μετουσιώνοντας εύκολα και γρήγορα όλα τα αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις που ερχόντουσαν στην επιφάνεια. Μέσα από υψίσυχνες δονήσεις που λάμβανα, επανα-συντονιζόμουν με συναισθηματική και ορμονική ισορροπία και για εμένα και για το έμβρυο που κυοφορούσα. Ετσι σήμερα έχω την χαρά να αγκαλιάζω την κόρη μας και να λέω, πως μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής μου ήταν η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ μου.

Εύχομαι να εμπιστευτείς την αλήθεια που σου εκφράζω και να βοηθήσουμε και εσένα!

 

Κέλλυ Δαμίγου – mob: 6946-426298

Σε συνεργασία με τον Νίκο Μύτικα

Πως γίνεται η εξ΄ Αποστάσεως Θεραπεία;

Εδώ και δεκαετίες είναι Γνωστός ο Ανεκτίμητος Θεραπευτικός ρόλος των Εκκρεμών. Στα χέρια των πιστοποιημένων ειδικών, με ευθύνη και σεβασμό, μπορούν να ρυθμιστούν και να μεταφέρουν από απόσταση στο βιοπεδίο του ατόμου, στα συναισθήματα του και στα κύτταρα του, υψίσυχνες δονήσεις φωτός και κβαντική ενέργεια. Στόχος της διαδικασίας είναι να ανιχνευτούν και να μετουσιωθούν οι ποικίλες πληροφορίες χαμηλών συχνοτήτων/συναισθημάτων και να ενδυναμωθούν και ενισχυθούν νέες δονήσεις θετικότητας.

 

Τα πάντα είναι Δόνηση. Μία καρέκλα, ένα λουλούδι, ένα ζώο είναι σωματίδια σε δόνηση, ενέργεια σε κίνηση, συμπεριλαμβανομένων και των ανθρωπίνων σωμάτων μας. Όλα και όλοι είμαστε Ενέργεια και τίποτα δεν μπορεί να θεραπευτεί από την ίδια δόνηση που δημιουργήθηκε. Με βάση αυτή την αρχή, μέσω της Ραδιαισθησίας μετουσιώνουμε ενέργειες και ενισχύουμε το ανθρώπινο σώμα.

Ως διαδικασία γίνεται από απόσταση και είναι για την Έγκυο/Λεχώνα πάρα πολύ απλή. Θα χρειαστεί απλά να μας δώσεις τηλεφωνικώς το ονοματεπώνυμο, την ημερομηνία γέννησης σου και μία σύντομη ενημέρωση της συναισθηματικής, βιολογικής & ψυχοσωματικής σου κατάστασης.

 

Θα χαρώ να σου απαντήσω σε κάθε σου ερώτηση. 

 

Κέλλυ Δαμίγου 

Πληροφορίες

Επικοινωνία

Κέλλυ Δαμίγου: 6946-426298

Σε συνεργασία με τον Νίκο Μύτικα

Ε-mail: lovetruthlife1@gmail.com

Οικονομική Συνεισφορά

 Συναισθηματική Υποστήριξη & Κάθαρση Ενεργειακού Πεδίου

Για τα Μέλη του Χώρου Love Truth Life η οικονομική συνεισφορά είναι από 120 στα 80 ευρώ

Για κάθε μετέπειτα επανάληψη Ψυχολογικής Υποστήριξης: 25 ευρώ

Κανόνες Προστασίας
 • Καμία Ενεργειακή Υποστήριξη δεν γίνεται, αν δεν δεχτούμε άδεια από τον ανώτερο εαυτό, φύλακα άγγελο της εγκύου, ότι η θεραπεία είναι για το ανώτερο καλό της.
 • Είναι απαραίτητη η άδεια της εγκύου ότι θέλει/ δέχεται να λάβει θεραπευτική υποστήριξη.
 • Η εν λόγω ενεργειακή υποστήριξη είναι εναλλακτική θεραπευτική προσέγγιση και λειτουργεί συμπληρωματικά με την ιατρική – φαρμακευτική αγωγή και ψυχολογική υποστήριξη, που πιθανά δέχεται ήδη η έγκυος/Λεχώνα.
 •  Οι θετικές δονήσεις είναι γεμάτες με φως και αγάπη και ουδεμία ευθύνη φέρεται σε οποιαδήποτε θέματα επιπλοκών της Εγκύου/Λεχώνας.
Sliding Image Sliding Image
a