fbpx

Συναισθηματική Υποστήριξη Εγκύου

Η εγκυμοσύνη είναι μια πολύ ευχάριστη περίοδος, χωρίς όμως να σημαίνει πως δεν υπάρχουν και δύσκολες στιγμές. Ευτυχία, αγωνία, φόβος, προσμονή, χαρά, λύπη, άγχος, εκνευρισμός, δάκρυα με το παραμικρό, τα συναντάς όλα, με τα πάνω της και τα κάτω της, ακριβώς όπως και οι ορμόνες. Οι συναισθηματικές αλλαγές σχετίζονται με τις αντίστοιχες ορμονικές και είναι απόλυτα φυσιολογικές και αναμενόμενες

Καλώς ήρθες στην

Εξ΄ Αποστάσεως

Συναισθηματική Υποστήριξη Εγκύου

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια

Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια

Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Η εγκυμοσύνη είναι μια πολύ ευχάριστη περίοδος, χωρίς όμως να σημαίνει πως δεν υπάρχουν και δύσκολες στιγμές. Ευτυχία, αγωνία, φόβος, προσμονή, χαρά, λύπη, άγχος εκνευρισμός, δάκρυα με το παραμικρό, τα συναντάς όλα, με τα πάνω της και τα κάτω της, ακριβώς όπως και οι ορμόνες. Οι συναισθηματικές αλλαγές σχετίζονται με τις αντίστοιχες ορμονικές και είναι απόλυτα φυσιολογικές και αναμενόμενες

 

Η ψυχολογία στην εγκυμοσύνη όπως πιθανά βιώνεις, αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη!

 

  1. Οι ορμόνες από μόνες τους επηρεάζουν την ψυχική διάθεση αλλά και την καθημερινότητά σου.
  2. Σκέψεις για το αν όλα θα πάνε καλά, αν θα τα καταφέρεις ως μανούλα, αν η οικονομική κατάσταση θα είναι ευνοϊκή για την οικογένεια, οδηγούν σε μελλοντικούς προβληματισμούς και δημιουργούν δικαιολογημένο στρες και άγχος.
  3. Μέσα στους ρόλους που είχες μέχρι σήμερα (σύζυγος, εργαζόμενη, αδερφή) προστίθεται και ο νέος ρόλος της μητέρας, ο οποίος είναι από μόνος του μια μεγάλη αλλαγή.
  4. Η εγκυμοσύνη πιθανά να είναι εύκολη αλλά και δύσκολη, όπου θα χρειαστεί να περάσεις  μεγάλη περίοδο στο κρεβάτι, ή να έχεις ναυτίες – εμετούς. Όλες αυτές οι ψυχοσωματικές αλλαγές σε επηρεάζουν τόσο εσένα ως μελλοντική μανούλα, όσο και το έμβρυο/μωρό που ήδη κυοφορείς.

 

Ναι είναι σπουδαίο, είσαι γυναίκα που περιμένεις το μωρό σου. Είναι όμως σημαντικό, να είσαι προετοιμασμένη ότι θα έχεις να αντιμετωπίσεις τον ίδιο σου τον εαυτό και κατά δεύτερον ότι κάποιες φορές είναι φρόνιμο να ζητήσεις βοήθεια. Η εγκυμοσύνη που διανύεις είναι μία περίοδος στη ζωή σου η οποία είναι άφθονη από έντονα συναισθήματα θετικά αλλά και αρνητικά. Όλα θα γίνονται πιο εύκολα όταν αισθάνεσαι ασφάλεια και επιτρέπεις να λαμβάνεις υποστήριξη.

 

Αυτός είναι και ο λόγος δημιουργίας της «Εξ΄ αποστάσεως Θεραπείας “Συναισθηματική Υποστήριξη Εγκύου”, μέσω Θεραπευτικής Ραδιαισθησίας. Να λάβεις βοήθεια ως εγκυούλα! Και ενώ θα συνεχίζεις να βιώνεις πολλαπλά συναισθήματα και βιολογικές αλλαγές, ταυτόχρονα με όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητά σου, εμείς θα φροντίζουμε να λαμβάνεις υψίσυχνες δονήσεις θετικότητας και φωτός για να μπορείς να ισορροπείς μέσα σ΄ αυτή την όμορφη αλλαγή που φέρνει το θαύμα της Δημιουργίας, τη ΝΕΑ ΖΩΗ!

ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Συναισθηματική Υποστήριξη

Θεραπεία Αρνητικών Συναισθημάτων

Οι συχνότερες συναισθηματικές μεταπτώσεις στην διάρκεια της εκγυμοσύνης ποικίλουν από θλίψη, κατάθλιψη, οργή, ενοχή, άρνηση, άγχος & αυστηρή κριτική. Κατόπιν της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας και εφόσον με ενημερώσεις ποιά συναισθήματα είναι αυτά που κυριαρχούν, θα  μετρήσω τα ποσοστά επίδρασης των συναισθημάτων και θα φροντίσω να λάβεις άμεσα, μέσω θεραπευτικής ραδιαισθησίας, υψηλότερες δονήσεις και συχνότητες στο πεδίο σου, για να ενισχύσουμε την ψυχοσωματική σου κατάσταση. Στόχος της θεραπείας είναι  να μετουσιωθούν τα αρνητικά αυτά συναισθήματα και να βιώνεις συναισθηματική και ορμονική ισορροπία.

Κάθαρση Ενεργειακού Πεδίου + Συναισθηματική Υποστήριξη

Αρκετές φορές στο ατομικό μας πεδίο, υπάρχουν κολλημένες κάποιες ενέργειες που δεν γίνονται αντιληπτές μέσω των φυσικών μας αισθήσεων. Η Θεραπευτική Έρευνα και Ραδιαισθησία που γίνεται με την χρήση εκκρεμών, είναι η ικανότητα αναγνώρισης και μετουσίωσης των ενεργειών αυτών.

 

Συγκεκριμένα η διαδικασία ξεκινάει με έρευνα πάνω σε χάρτες, μέσα από τους οποίου ανιχνεύουμε τις ενέργειες – δυνάμεις που πιθανά να επιβαρύνουν ενεργειακά την κύηση. Η ΄Ερευνα και θεραπεία γίνεται πάνω σε πιθανές Ενεργειακές Επιβαρύνσεις του Ατομικού Πεδίου,  στην Λειτουργικότητα και τα μπλοκαρίσματα των Τσάκρας καθώς και την Ενδυνάμωση της Βιοζωτικότητας της Εγκύου.

 

Ενδεικτικά κάποιες Ενεργειακές Φορτίσεις που πιθανά μπορεί να βιώνει η έγκυος είναι όπως ένα παλαιότερο Τραύμα στο Εσωτερικό ΠαιδίΜειωμένη Βιοζωτικότητα, Συναισθηματική Διαταραχή,  σύνδεση με κάποια αρνητική Σκεπτομορφή κ.ά. Αντίστοιχα γίνεται και έλεγχος αν κάποια τσάκρα είναι μπλοκαρισμένα και εμποδίζουν την ενέργεια να ρέει στο σώμα και η κύηση να ρέει ομαλά. Στην κύηση είναι απαραίτητη η δονητική ενδυνάμωση της λειτουργικότητας των τσάκρας. Να είναι ελεύθερα από  μπλοκαρίσματα.

 

Τέλος, η θεραπεία ολοκληρώνεται με δονήσεις υποστήριξης συναισθηματικής κατάστασης. Οι συχνότερες συναισθηματικές μεταπτώσεις στην διάρκεια της εκγυμοσύνης ποικίλουν από θλίψη, κατάθλιψη, οργή, ενοχή, άρνηση, άγχος & αυστηρή κριτική. Κατόπιν της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας και εφόσον μας ενημερώσεις ποιά συναισθήματα είναι αυτά που κυριαρχούν, θα  μετρήσουμε τα ποσοστά από τα συναισθήματα αυτά στο πεδίο σου και θα φροντίσουμε να λάβεις ενεργειακά υψηλότερες δονήσεις και συχνότητες. Στόχος είναι να μετουσιωθούν τα αρνητικά αυτά συναισθήματα και να βιώνεις συναισθηματική και ορμονική ισορροπία, για να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου.

Πως γίνεται η εξ΄ Αποστάσεως Θεραπεία;

Εδώ και δεκαετίες είναι Γνωστός ο Ανεκτίμητος Θεραπευτικός ρόλος των Εκκρεμών. Στα χέρια των πιστοποιημένων ειδικών, με ευθύνη και σεβασμό, μπορούν να ρυθμιστούν και να μεταφέρουν από απόσταση στο βιοπεδίο του ατόμου, στα συναισθήματα του και στα κύτταρα του, υψίσυχνες δονήσεις φωτός και κβαντική ενέργεια. Στόχος της διαδικασίας είναι να ανιχνευτούν και να μετουσιωθούν οι ποικίλες πληροφορίες χαμηλών συχνοτήτων/συναισθημάτων και να ενδυναμωθούν και ενισχυθούν νέες δονήσεις θετικότητας.

 

Τα πάντα είναι Δόνηση. Μία καρέκλα, ένα λουλούδι, ένα ζώο είναι σωματίδια σε δόνηση, ενέργεια σε κίνηση, συμπεριλαμβανομένων και των ανθρωπίνων σωμάτων μας. Όλα και όλοι είμαστε Ενέργεια και τίποτα δεν μπορεί να θεραπευτεί από την ίδια δόνηση που δημιουργήθηκε. Με βάση αυτή την αρχή, μέσω της Ραδιαισθησίας μετουσιώνουμε ενέργειες και ενισχύουμε το ανθρώπινο σώμα.

Ως διαδικασία γίνεται από απόσταση και είναι για την έγκυο πάρα πολύ απλή. Θα χρειαστεί απλά να μας δώσεις τηλεφωνικώς το ονοματεπώνυμο, την ημερομηνία γέννησης σου και μία σύντομη ενημέρωση της συναισθηματικής, βιολογικής & ψυχοσωματικής σου κατάστασης.

 

Θα χαρώ να σου απαντήσω σε κάθε σου ερώτηση. 

 

Κέλλυ Δαμίγου 

Πληροφορίες

Επικοινωνία

Κέλλυ Δαμίγου: 6946-426298

Ε-mail: lovetruthlife1@gmail.com

Οικονομική Συνεισφορά

Συναισθηματική Υποστήριξη

 • Μία Εξ΄ Αποστάσεως Θεραπεία Συναισθηματικής Υποστήριξης : 25 ευρώ 
 • Πακέτο 5 Εξ΄ Αποστάσεως Θεραπειών: 100 ευρώ!

 

Κάθαρση Ενεργειακού Πεδίου & Συναισθηματική Υποστήριξη:

 • Μία Εξ΄ Αποστάσεως Θεραπεία Κάθαρσης & Συναισθηματικής Υποστήριξης: 75 ευρώ
 • Πακέτο Μίας Κάθαρσης & 5 Συνολικά Συναισθηματικές Υποστηρίξεις: 150 ευρώ

 

Προσωπική Εξ΄ Αποστάσεως Συνεδρία με την Κέλλυ Δαμίγου μέσω skype

 • Οικονομική Συνεισφορά: 75 ευρώ/1,5 ώρα
Κανόνες Προστασίας
 • Καμία Ενεργειακή Υποστήριξη δεν γίνεται αν δεν δεχτούμε άδεια από τον ανώτερο εαυτό, φύλακα άγγελο της εγκύου, ότι η θεραπεία είναι για το ανώτερο καλό της.
 • Είναι απαραίτητη η άδεια της εγκύου ότι θέλει/ δέχεται να λάβει θεραπευτική υποστήριξη.
 • Η εν λόγω ενεργειακή υποστήριξη είναι εναλλακτική θεραπευτική προσέγγιση και λειτουργεί συμπληρωματικά με την ιατρική – φαρμακευτική αγωγή και ψυχολογική υποστήριξη, που πιθανώς δέχεται ήδη η έγκυος.
 •  Οι θετικές δονήσεις είναι γεμάτες με φως και αγάπη και ουδεμία ευθύνη φέρεται σε οποιαδήποτε θέματα επιπλοκών της εγκύου.
X