fbpx

Καλώς ήρθες στον

Α΄Κύκλο

Θέμα: Μεταβαίνοντας από τον Φόβο και την Ανασφάλεια…
στην Εμπιστοσύνη, την Ασφάλεια και την Αφθονία.

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας - Love Truth Life angelic healings

Α. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ / ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

Θέμα : Μεταβαίνοντας από τον Φόβο και την Ανασφάλεια …στην Εμπιστοσύνη, την Ασφάλεια και την Αφθονία.

 

Το Τσάκρα της Βάσης ή της Ρίζας, το Κόκκινο Τσάκρα είναι το Κέντρο που μας ενώνει με τη Μητέρα Γη και μας συντονίζει με την αίσθηση της Ασφάλειας και της Ευημερίας. Διέπει τα πιο βασικά και πρωτόγονα συναισθήματα και ένστικτά μας. Η εσωτερική Σταθερότητα και Ασφάλεια, η Αφθονία και η Εμπιστοσύνη,  καθώς και η αίσθηση της Σύνδεσης με τον έξω κόσμο, συνδέονται με το Τσάκρα αυτό.

 

Το Ριζικό Τσάκρα αποτελεί την έδρα της εμπειρίας μας στη φυσική πραγματικότητα μέσα από το σώμα μας. Οι περισσότεροι άνθρωποι συντηρούν έναν ξεπερασμένο προγραμματισμό στο Ριζικό Τσάκρα, κρατώντας τους σε κύκλους έλλειψης – όπου δεν υπάρχουν ποτέ αρκετά Χρήματα/Αγάπη και Χρόνος. Θέματα που σχετίζονται με την σεξουαλική επιθυμία, το άγχος και την κατάθλιψη είναι επίσης συχνά, όταν αυτό το τσάκρα δεν λειτουργεί εύρυθμα.

 

Πώς αισθάνεστε όταν αυτό το Τσάκρα είναι μπλοκαρισμένο;

Τα μπλοκαρίσματα εδώ συχνά έχουν να κάνουν με το να μην αισθανόμαστε Ασφάλεια να ανοίξουμε τον εαυτό μας σε μια Σχέση, με βάση τον Φόβο μήπως Πληγωθούμε, καθώς παλιοί προγραμματισμοί φέρνουν στην επιφάνεια αισθήματα Φόβου Βίας, Φόβου Ατυχημάτων, Ανησυχίας, Φόβου Εγκυμοσύνης, Φόβου Ασθενειών, Φόβου Εμπειριών Πολέμου, Πείνας,  Διάσπασης  της οικογένειας, Απιστίας και άλλων.

Άλλα συνηθισμένα μπλοκαρίσματα στο Ριζικό Τσάκρα σχετίζονται με τον Φόβο της Εξάντλησης των χρημάτων, τον Φόβο των Επιθέσεων, των Καταστροφών και των Ασθενειών.

 

Θυμηθείτε, μπορούμε να λάβουμε οτιδήποτε με το οποίο μπορούμε να συγχρονιστούμε.

Είμαστε όλοι ενεργειακά όντα. Ο κόσμος στον οποίο ζούμε και το Σύμπαν είναι ενέργεια. Όλα είναι σωματίδια σε δόνηση και σε κίνηση συμπεριλαμβάνοντας και εμάς. Ένας άνθρωπος δεν είναι απλώς ένα σώμα. Είμαστε απεριόριστοι πολύπλοκοι βιο-οργανισμοί με μια περίπλοκη συνείδηση. Ο Θεϊκός Χόνος πραγματικά δημιουργεί τα πάντα να συμβούν όταν δονητικά είμαστε σε ευθυγράμμιση μαζί με αυτό που επιθυμούμε.

 

Πώς αισθάνεστε όταν αυτό το Τσάκρα είναι Καθαρό και Ισορροπημένο;

Όταν καθαρίσετε και ισορροπήσετε το Ριζικό Τσάκρα, θα παρατηρήσετε ότι θα αισθάνεστε πιο Ασφαλείς και Χαλαροί και ότι η Γήινη πραγματικότητα αρχίζει να μετατοπίζεται και να εμφανίζεται με  περισσότερη θετικότητα για σας.

Επίσης θα νιώθετε περισσότερο Εστιασμένος/η, Ισορροπημένος/η και Επικεντρωμένος/η, επιτρέποντας να προχωρήσετε προς τους στόχους σας με Υπομονή και Αποφασιστικότητα, καθώς γίνονται αποκοπές σε πεποιθήσεις του παρελθόντος, χτίζοντας ένα γερό έδαφος για να πατάμε ως συνειδητοί ενήλικες πάνω στη Γη.
Όταν καθαρίζουμε το Τσάκρα αυτό, τα πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν στη φυσική πραγματικότητα. Οι ευκαιρίες εμφανίζονται, η Αγάπη συνδέεται μέσω Επικοινωνίας και Συναντήσεων και η Πραγματικότητά μας αρχίζει να επεκτείνεται.

 

red chackra

Μέθοδοι εξισορρόπησης / εκκαθάρισης του Τσάκρα αυτού.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ΔΩΡΕΑΝ Τριπλό Εργαλείο, *Ενεργειακού Καθαρισμού, *Άνοιγμα του Κέντρου της Καρδιάς και *Δημιουργίας Ενεργειακής Ασπίδας Προστασίας της Αύρας για να καθαρίσετε τον εσωτερικό σας εαυτό, να απελευθερώσετε την αρνητικότητα και να εισάγετε στα Τσάκρα σας νέο φως, ή, μπορείτε να οραματιστείτε ένα ζωντανό κόκκινο φως να μπαίνει στο Ριζικό σας Τσάκρα.

Αν θέλετε να πάτε πιο βαθιά, μπορείτε να παρακολουθήσετε το  Α.  Σεμινάριο/Μηνιαίο Κύκλο Μεταβαίνοντας από τον Φόβο και την Ανασφάλεια …στην Εμπιστοσύνη, την Ασφάλεια και την Αφθονία.  

 

 

Μέσα στις τέσσερις εβδομαδιαίες δίωρες θεραπείες του Μηνιαίου αυτού Σεμιναρίου Αγγελικών Θεραπειών, θα  αφαιρέσετε τον περιορισμό των σκέψέων σας, θα συντονιστείτε με υψηλότερες Αγγελικές Δονήσεις, θα πάρετε θεραπεία και θα ανοίξετε στην εσωτερική Ασφάλεια, Εμπιστοσύνη και Προστασία.

Επίσης στις Αγγελικές Θεραπείες αυτού του κύκλου,  βλέπουμε την σχέση μας με την δεξιά μας Αρσενική Πλευρά και συντονιζόμαστε με την Κόκκινη Διάσταση, παίρνοντας Μηνύματα και Καθοδήγηση και επανασυνδέοντας τον εαυτό μας με ισχυρή θέληση για ζωή, Επιμονή και Δύναμη σε ότι κάνουμε.

 

Τέλος, κάνουμε αποκοπή από Φόβους, Ανασφάλειες και Πεποιθήσεις του παρελθόντος  χτίζοντας ένα γερό έδαφος  για να πατάμε πάνω στην Γη, με Συμπαντική Αγγελική Βοήθεια σε κάθε μας Ενήλικη Συνειδητή Απόφαση.

 

Οι Θεραπείες πραγματοποιούνται στον χώρο Love -Truth- Life σε μικρές ομάδες 6 ατόμων, κατόπιν τηλεφωνικής δήλωσης συμμετοχής.

 

Είμαι η Δαμίγου Κέλλυ και είμαι ΕΔΩ μαζί σου και κοντά σου για να μοιραστώ μέσα από τη συνεχόμενη εκπαίδευση μου, τη γνώση μου, το περιεχόμενό μου και τα βιώματά μου.Και μέσα από την άπλετη αγάπη μου για τον άνθρωπο να σε βοηθήσω να βρεις και εσύ την δική σου εσωτερική Δύναμη και Έμπνευση!

 

Σ΄ ευχαριστώ για τον χρόνο και την Εμπιστοσύνη σου.

a chakra - ασφάλεια, εμπιστοσύνη, αφθονία