fbpx

Quantum Business Success Program

Κύκλος εως 6 Θεραπειών για Ενεργειακό
Έλεγχο Επιτυχίας
Επιχείρησης, Επένδυσης ή Συνεργασίας

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Ενεργειακός έλεγχος Επιτυχίας Επιχείρησης, Επένδυσης ή Συνεργασίας

Οποιαδήποτε Επιχείρηση, Επένδυση ή Συνεργασία, έχει Ενεργειακή Δύναμη & Ρίσκο

 

Όταν φωτίζεται ο νους με μια Επιχειρηματική Ιδέα ή Ευκαιρία, συχνά αναδύεται και ένα ερωτηματικό. Αν αφιερώσω εκεί την προσωπική μου ενέργεια, θα έχω στο μέλλον αυτά που σκέφτομαι και επιθυμώ;  Επίσης παρατηρείται ότι ενώ το ξεκίνημα μίας επιχειρηματικής δράσης, επένδυσης ή συνεργασίας είναι γεμάτο με ενθουσιασμό και θετικότητα, με την πάροδο του χρόνου, τα θετικά συναισθήματα φθίνουν και η εξέλιξη συχνά απογοητεύει.

 

ΔΥΟ πολύ σημαντικοί Παράγοντες, που αρκετές φορές δεν λαμβάνονται υπόψιν είναι οι εξής: 1Υποσυνείδητος Νους και η Βαθύτερη Αξία από την οποία ξεκινάς 2. Το Ενεργειακό πεδίο που δημιουργείται ανάμεσα στη Σχέση της Επιχείρησης με το Δημιουργό της, δηλαδή Εσένα. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις, ότι σε βαθύτερη ψυχολογική βάση, οποιονδήποτε στόχο βάζεις, όπως να δημιουργήσεις επιτυχημένες σχέσεις, ακίνητη περιουσία, επαγγελματική επιτυχία, είναι γιατί θέλεις να βιώσεις ένα συγκεκριμένο συναίσθημα και να καλύψεις μία ψυχολογική ανάγκη (π.χ. ανάγκη αναγνώρισης, αποδοχής, αξίας, ασφάλειας, επιτυχίας, χαράς)

 

Κάθε Επιχειρηματική Επένδυση ή Συνεργασία, έχει μια Ενεργειακή Δυναμική. Σ’ αυτή τη δυναμική πλέον μπορούμε να επέμβουμε με τα κατάλληλα Ενεργειακά Εργαλεία και να σε προστατέψουμε από πιθανά αποτυχημένα βήματα.

 

Ξεκινάμε με μία Δωρεάν  30΄ Τηλεφωνική Επικοινωνία και προσωπική Γνωριμία, με στόχο να με ενημερώσεις γι΄ αυτό που σκέφτεσαι να δημιουργήσεις, ή ήδη λειτουργείς. Στόχος μου είναι να σου φανερωθούν ξεκάθαρες Απαντήσεις σε όλα σου τα ερωτήματα/ διλλήματα, έτσι ώστε να έχεις Ολιστική ΓνώσηΠροστασίαΘεραπεία και Επιτυχία. Συγκεκριμένα θα σου φανερωθεί πως λειτουργεί το δυναμικό της (ιδέας /επιχείρησης/ ή συνεργασίας) σου στο Τώρα και τις προδιαγραφές της για το Μέλλον. Κατόπιν, θα ακολουθήσουν οι κατάλληλες θεραπείες σε ότι χρειάζεται, έτσι ώστε να κάνεις Επιχειρηματικές Ασφαλείς και Επικερδής κινήσεις.

Η Θεραπευτική Πορεία γίνεται σύμφωνα με το Επιχειρηματικό σου Αίτημα

Οι Διαστάσεις που θα ασχοληθούμε είναι οι εξής:

 1. Ο Επαγγελματικός Χώρος & Περιβάλλον (Ενεργειακή Κάθαρση Χώρου απο Μολύνσεις)
 2. Τα Προσωπικά Εμπόδια & Επαγγελματικό Ιστορικό σου (Θεραπεία στα Υποσυνείδητα Πρότυπα Πόνου που επηρεάζουν την Επιτυχία, Μετουσίωση Αρνητικών Συναισθημάτων στην παρούσα Επαγγελματική κατάσταση, Σχέση με το χρήμα, Υποσυνείδητα εμπόδια, Αποτυχημένα Επαγγελματικά Μοτίβα που κουβαλάς, Καρμικά-παρελθοντικά Επαγγελματικά Εμπόδια που πιθανώς φέρεις και σ΄ αυτή τη ζωή)
 3. Οι Συνεργάτες – Συνεργασίες Σου (Καταλληλότητα Επιλογής Συνεργατών)
 4. Βήματα Επίτευξης Επαγγελματικού Στόχου (Εξειδικευμένη Προσέλκυση Υλης, Αναπαράσταση της Επιχείρησης σου και Θεραπευτική Επέμβαση και Διόρθωση του Εργασιακού Πεδίου,Τα Πέντε Θεραπευτικά Βήματα Επαγγελματικής Επιτυχίας)

επιχείρηση - οικονομικά - συνεργασία
business success

Τα αποτελέσματα και οι απαντήσεις που θα πάρεις από αυτή τη θεραπευτική πορεία 

 1. Αναγνώριση της Δυναμικής Ενέργειας που έχει από μόνη της, η ΕπιχείρησηΕπένδυση / ή Συνεργασία
 2. Υποσυνείδητη Ενεργειακή & Ψυχολογική στάση σου, απέναντι στην επιχείρηση
 3. Καταλληλότητα επιλογής πιθανού Συνεργάτη
 4. Απάντηση σε Επιχειρηματικό Δίλημμα
 5. Συμβατή και επιτυχημένη επιλογή Επαγγελματικής Στέγης
 6. Προσέλκυση Πελατών

Τα αποτελέσματα και οι απαντήσεις που θα πάρεις από αυτή τη θεραπευτική πορεία 

 1. Αναγνώριση της Δυναμικής Ενέργειας που έχει από μόνη της η Επιχείρηση, Επένδυση ή Συνεργασία σου
 2. Υποσυνείδητη Ενεργειακή & Ψυχολογική στάση σου, απέναντι στην επιχείρηση
 3. Καταλληλότητα επιλογής κάποιου πιθανού συνεργάτη
 4. Απάντηση σε επιχειρηματικό δίλημμα
 5. Συμβατή και επιτυχημένη επιλογή επαγγελματικής στέγης
 6. Προσέλκυση πελατών προς το αντικείμενο σου

business success

Ανοίγοντας τα μάτια της αλήθειας και της αποδοχής, και όχι μόνο της προσδοκίας, θα ανακαλέσουμε πληροφορίες μέσα από το Υποσυνείδητο και το Μορφογενετικό Πεδίο. Το Μορφογενετικό πεδίο στην επιστημονική έρευνα, περιγράφεται ως ένα Ενεργειακό Πεδίο με όλες τις πληροφορίες αποθηκευμένες για το Παρελθόν, το Παρόν και το εν δυνάμει Μέλλον. Καθώς όλα συνδέονται, η Ενεργειακή Παρέμβαση και θεραπεία που φέρνουμε στο Παρόν, επηρεάζει Θετικά και θεραπευτικά Παρελθόν και Μέλλον.

 

Σύμφωνα με τα παραπάνω, θα ανακαλύψουμε ΜΑΖΙ το Ενεργειακό – Υποσυνείδητο δυναμικό της επιχειρηματικής Επένδυσης ή Συνεργασίας σου στο ΤΩΡΑ, αλλά και την οικονομική, επενδυτική & ψυχολογική εξέλιξη της. Κατόπιν της αναγνώρισης αυτής, κι αν είναι για το ανώτερο επιχειρηματικό καλό, μπορούμε να μετουσιώσουμε οτιδήποτε χρειάζεται,ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες γερές βάσεις και η Επένδυση ή η Συνεργασία να απογειωθεί!

 

Είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις ότι όλα είναι ενέργεια, ακόμα και οι συνεργάτες, το κτίριο και η επιχείρηση σου; Θες να έχεις μια Ολιστική Προσέγγιση και Προστασία της Ενέργειας και των Χρημάτων σου; Αν ναι, σου προτείνω ανεπιφύλακτα αυτή τη θεραπευτική πορεία! Στην πρώτη κιόλας προσωπική μας συνεδρία θα συζητήσουμε αναλυτικά για την επιχειρηματική σου δράση και προβληματισμούς και θα δημιουργήσουμε μαζί το πιο σύντομο και κατάλληλο πλάνο (Δια ζώσης & Εξ΄ αποστάσεως) για να έλξεις Επαγγελματική, Οικονομική Προστασία και Επιτυχία είτε για νέα, είτε για υπάρχουσα επιχείρηση, επένδυση ή Συνεργασία.

 

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια

Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Πληροφορίες

Επικοινωνία

Τηλέφωνο : 6946 426298

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

Δωρεάν:  30΄Τηλεφωνική Επικοινωνία και Γνωριμία με την κα. Δαμίγου. Ενημέρωση για τις θεραπείες που προσφέρει και έκφραση των αναγκών σας, για την επιχείρηση/επένδυση ή συνεργασια σας.

Οικονομική Συνεισφορά
 • Δωρεάν:  15΄Τηλεφωνική Επικοινωνία και Γνωριμία με την κα. Δαμίγου. Ενημέρωση για τις θεραπείες που προσφέρει και έκφραση των αναγκών σας, για την επιχείρηση/επένδυση ή συνεργασια σας.

 

 • Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις το Δώρο σου. Για τα Εγγεγραμμένα Μέλη του Χώρου Love Truth Life η συνεδρία 75′  είναι από 150 στα 100 ευρώ
00be60e0-90e4-11e8-b95d-1b3de76db7e7
Ενεργειακός έλεγχος Επιτυχίας Επιχείρησης, Επένδυσης ή Συνεργασίας