fbpx

Εκπαιδεύσεις Θεραπείας & Αφύπνισης

Εκπαιδεύσεις Θεραπείας & Αφύπνισης: Chakras & Consciousness, Τάξη Οικογενειακού Συστήματος, Αναγνώριση & Θεραπεία στα Πρότυπα Πόνου, Εξύψωση Συντροφικής Σχέσης, Απελευθέρωση από κάρμα, όρκους, υποσχέσεις & επανεγγραφή στα ακασικά αρχεία, Ιερή ερωτική σύνδεση, Πεθαίνοντας με Συνείδηση – Απελευθέρωση Ψυχικού Βάρους

Καλώς ήρθες στις

Εξ΄ Αποστάσεως Θεραπείες

Με την Κέλλυ Δαμίγου

Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια

Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Love Truth Life - Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας
Πληροφορίες

Τηλέφωνο : 6946 426298

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

Τι είναι οι Αγγελικές Συστημικές Κάρτες;

Οι Συστημικές Αγγελικές Κάρτες δόθηκαν στη Μαίρη Ζαπίτη και ολοκληρώθηκαν μετά από 7 χρόνια συνεχούς ανοιχτής σύνδεσης με τον ουράνιο κόσμο.

 

Είναι 65 κάρτες που αποκαλύπτουν και καθοδηγούν με αγάπη στις λύσεις που είναι για το ανώτερο καλό όλων και δημιουργούν ένα θετικό πεδίο με υψηλές δονήσεις.

 

Κάθε συνεδρία ξεκινάει με την σύνδεση με τον Φύλακα Άγγελο σου, καθώς εκείνος είναι αυτός που γνωρίζει τα πάντα για εσένα και θέλει μόνο το ανώτερο καλό σου. Εκείνος συνεργάζεται και δέχεται βοήθεια από όλους τους Αρχαγγέλους, αγγέλους και ουράνιες δυνάμεις που χρειάζονται για να δοθεί η σωστή λύση στο θέμα που σε απασχολεί.

 

Τι σου αποκαλύπτουν οι Άγγελοι στη συνεδρία:

 • Τις αιτίες των προβλημάτων που σε απασχολούν.
 • Αποκαλύπτουν συστημικές εμπλοκές, σε οδηγούν στην απελευθέρωση από αυτές και από βάρη που δεν σου ανήκουν, προσφέροντας κάθαρση, αποδοχή και συμφιλίωση.
 • Βοηθούν σε διλήμματα και αποφάσεις που πρέπει να πάρεις.
 • Σου αποκαλύπτουν τους Αγγέλους που είναι κοντά σου για να σε στηρίξουν και να σε καθοδηγήσουν στα θέματα σου.
Τι είναι η Θεραπευτική Ραδιαισθησία;

Εδώ και δεκαετίες είναι Γνωστός ο Ανεκτίμητος Θεραπευτικός ρόλος των Εκκρεμών. Στα χέρια των πιστοποιημένων ειδικών, με ευθύνη και σεβασμό, μπορούν να ρυθμιστούν και να μεταφέρουν από απόσταση στο βιοπεδίο του ατόμου και στα κύτταρα του, υψίσυχνες δονήσεις φωτός και κβαντική ενέργεια. Στόχος της Θεραπευτικής ραδιαισθησίας είναι να ανιχνευτούν και να μετουσιωθούν οι ποικίλες πληροφορίες και συναισθήματα χαμηλών συχνοτήτων και να ενδυναμωθούν και ενισχυθούν με νέες δονήσεις.

Τα πάντα είναι Δόνηση. Μία καρέκλα, ένα λουλούδι, ένα ζώο είναι σωματίδια σε δόνηση, ενέργεια σε κίνηση, συμπεριλαμβανομένων και των ανθρωπίνων σωμάτων μας. Όλα και όλοι είμαστε Ενέργεια και τίποτα δεν μπορεί να θεραπευτεί από την ίδια δόνηση που δημιουργήθηκε. Με βάση αυτή την αρχή, μέσω της Ραδιαισθησίας μετουσιώνουμε ενέργειες και ενισχύουμε το ανθρώπινο σώμα και τις καταστάσεις

Ως διαδικασία γίνεται από απόσταση και είναι  πάρα πολύ απλή, το μόνο που χρειάζεται είναι να μας δώσεις την άδεια σου μέσα από τον βαπτηστικό ονοματεπώνυμο σου και την ημερομηνία γέννησης σου.

Τι είναι η Κβαντική Συστημική Αναπαράσταση;

Η Συστημική Αναπαράσταση θεμελιώθηκε από τον Γερμανό Ψυχοθεραπευτή Bert Hellinger στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Είναι μια βιωματική μέθοδος η οποία αποκαλύπτει βαθιές και κρυφές αλήθειες που δρουν ασυνείδητα σε ένα σύστημα με το οποίο είμαστε συνδεδεμένοι πχ. οικογενειακό, εργασιακό κτλ.

Η διαχρονική εξέλιξη της είναι η Κβαντική Συστημική Αναπαραστάση. Σ΄ αυτήν την εξελιγμένη μέθοδο, μας δίνεται η δυνατότητα μέσα από «Αγγελικές Κβαντικές Σπείρες» AQS να εμπλουτίσουμε την παλιά καταγραφή, με υψηλές θετικές συχνότητες, δονήσεις και πληροφορίες, από όλα τα τάγματα των Αγγέλων. Αυτές μεταφέρονται στο πεδίο του προβλήματος και δημιουργούν μέσα σε δευτερόλεπτα μεγάλες θετικές αλλαγές, που μπορούν με ειδικό τρόπο μέτρησης να επιβεβαιωθούν.

 

Μέσα από μία Ατομική Κβαντική Συστημική Αναπαράσταση, και σύμφωνα με το ΑΙΤΗΜΑ που απασχολεί τον θεραπευόμενο, ανακαλύπτουμε τι χρειάζεται να επιλυθεί, κυρίως όταν δεν γνωρίζουμε ποια είναι η ρίζα του προβλήματος. Η Συστημική Αναπαράσταση βοηθάει σε θέματα:

 • Οικογενειακά
 • Συντροφικότητας, Σχέσεων
 • Έλλειψης Σκοπού Ζωής
 • Κληρονομικότητας
 • Επαγγέλματικής και Οικονομικής Επιτυχίας
 • Αποτυχίας
 • Επαναλαμβανόμενων μοτίβων
 • Λήψης Αποφάσεων
 • Οικογενειακών Επιχειρήσεων
 • Υγείας
 • Υπογονιμότητας
 • Προσωπικής Εξέλιξης