fbpx
  • Ελληνικά
  • English

Θεραπεία με Hλεκτρομαγνητικό πεδίο

Βιοσυντονισμός

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Ο Βιοσυντονισμός – Βιοανάδραση ή θεραπεία με Hλεκτρομαγνητικό πεδίο είναι μία εναλλακτική ιατρική μέθοδος που έχει αναγνωριστεί, τόσο στην Ελλάδα με πρόσφατη υπουργική απόφαση (υπ. αριθμ Γ3β/ΓΠ/οικ.63736_24.08.2016), όσο και στο εξωτερικό. Στην ελληνική βιβλιογραφία αναφέρεται και ως βιοταλάντωση, είναι μία φυσική, ακίνδυνη και ανώδυνη εναλλακτική, ολιστική ιατρική μέθοδος θεραπείας μέσω συχνοτήτων, που δεν έχει παρενέργειες και παρουσιάζει υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

 

Oυσιαστικά είναι μια εναλλακτική και ολιστική μέθοδος διαγνωστικής σάρωσης και θεραπείας μέσω ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων. Βασίζεται στις αρχές της Κβαντικής Φυσικής ( Μαξ Πλανκ ), σύμφωνα με την οποία τα κύτταρα και μόρια κάθε ζωντανού οργανισμού εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα μέσω συχνοτήτων. Αυτό σημαίνει ότι τα όργανα δημιουργούν ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο εκλύοντας ενέργεια η οποία εκφράζεται με παλμικούς κραδασμούς (ταλαντώσεις). (De-ze, J., and  Gang, L., 2010) Οι ταλαντώσεις του κάθε οργάνου συνδέονται με τα υπόλοιπα δημιουργώντας ένα ενιαίο σύνολο, το συνολικό φάσμα συχνοτήτων του οργανισμού.

 

Ο βιοσυντονισμός ουσιαστικά διαβάζει και διαχωρίζει τις συχνότητες των κυττάρων που είναι υγιή και αυτών που νοσούν. Στην επόμενη φάση μεταδίδει τη σωστή συχνότητα στα κύτταρα που νοσούν και επαναφέρει τον οργανισμό στη σωστή λειτουργία. Εστιάζει δηλαδή στα αίτια του προβλήματος και όχι στα συμπτώματα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η θεραπεία να είναι πάντα αποτελεσματική.

Σε ποιούς απευθύνεται ο βιοσυντονισμός;

Ο βιοσυντονισμός απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες από 3 χρονών έως και 100+.

Ενισχύει τις λειτουργίες και τα συστήματα του σώματος (νευρικό, κυκλοφορικό, αναπνευστικό, πεπτικό, αναπαραγωγικό, καρδιαγγειακό, ουροποιητικό, ενδοκρινικό, μυοσκελετικό, λεμφικό, ανοσοποιητικό) καθώς επίσης αποτρέπει τις πρόωρες μεταβολές της ηλικίας εφόσον συντονίζει ολόκληρο τον οργανισμό μας να λειτουργεί καλύτερα.

 

Επαναφέρει τις υγιείς συχνότητες των κυττάρων και των οργάνων με αποτέλεσμα την καλύτερη λειτουργία και επικοινωνία μεταξύ τους και την βελτίωση της διάθεσης, της ενέργειας, της ψυχολογίας, του ύπνου, της σεξουαλικής δραστηριότητας, της μεταβολικής δραστηριότητας και άλλων βασικών για την ποιότητα της καθημερινής ζωής μας λειτουργιών.

Συσκευή Biomedis Trinity NEW

 

H Biomedis Trinity είναι η ατομική συσκευή βιοσυντονισμού της Biomedis,  που διαθέτει προηγμένη αποτελεσματική τεχνολογία συγχρονισμού πολλαπλών συχνοτήτων. Απόλυτα ασφαλής και ακίνδυνη συσκευή χωρίς παρενέργειες σε νου και σώμα. Διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό, είναι μικρή και ελαφριά συσκευή, κάτι που σας επιτρέπει να την έχετε συνεχώς μαζί σας όπου κι αν είστε, ή να την χρησιμοποιείτε κάτω από το μαξιλάρι σας το βράδυ ενώ ξεκουράζεστε.

 

Χάρη στον μοναδικό σχεδιασμό της, ενισχύει τις σωματικές λειτουργίες και τα συστήματα του οργανισμού, βελτιώνει την ικανότητα των οργάνων, αποτρέπει την πρόωρη γήρανση, εναρμονίζει τη λειτουργία νου και σώματος και διατηρεί τη φυσική ισορροπία του σώματος. Ταυτόχρονα, με την αντιπαρασιτική και καθαριστική λειτουργία που διαθέτει, παρέχει ασφάλεια από μολύνσεις και απομακρύνει διάφορες τοξίνες.

Συσκευή Biomedis Trinity

Οι Τεχνολογίες της BIOMEDIS

 

Η αποτελεσματικότητα των συσκευών της Biomedis οφείλεται στις προηγμένες τεχνολογίες που έχει δημιουργήσει η εταιρεία. Οι αποτελεσματικές και ασφαλείς τεχνολογίες αυτές είναι αποτέλεσμα: Δεκαετούς  επιστημονικής έρευνας από εξειδικευμένους ιατρούς και επιστήμονες. Πολλαπλών δοκιμών και πρακτικών εφαρμογών πριν την κυκλοφορία των προϊόντων στην αγορά. Συνεχόμενων ερευνών ώστε να εξασφαλιστεί η διαρκής εξέλιξη και βελτίωση των μεθόδων στη χρήση των συσκευών . Οι τεχνολογίες που η Biomedis έχει εισάγει, διαθέτουν πιστοποιητικά από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τις Η.Π.Α. και τη Ρωσία που αποδεικνύουν την ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων της.

 

 

(1-64 ->Ενεργειακά Προγράμματα και 65-249 -> Προγράμματα για Θέματα Υγείας)

Διάρκεια και συχνότητα χρήσης της συσκευής

 

Η βελτίωση πραγματοποιείται με συνεδρίες, συνεδρία είναι μία έκθεση σε ένα συγκεκριμένο σύνολο προγραμμάτων. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να περάσετε αρκετές συνεδρίες την ημέρα. Για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα, κατά κανόνα, απαιτείται μια σειρά συνεδριών. Η μέση διάρκεια είναι 14-21 ημέρες. Μεταξύ των συνεδρίων, καλό είναι να κάνετε ένα διάλειμμα για αρκετές ημέρες.

Πληροφορίες

Επικοινωνία

Τηλέφωνο : 6946 426298

Εmail : lovetruthlife1@gmail.com

Δωρεάν:  30΄Τηλεφωνική Επικοινωνία και Γνωριμία με την κα. Δαμίγου & Ενημέρωση σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες.

Concierge-Holistic_Wellness_Bio-Resonance-1
bigstock-shining-spirit-emits-lightning-380583757-2_orig
Layer 1
X