fbpx

Δωρεάν Ενεργειακή Υποστήριξη για Κορωνο-Υγεία

Μέσα από το θέμα της πανδημίας του Κορωνοϊού, η χαμηλή δόνηση του φόβου, έχει αρχίσει να γεμίζει το ενεργειακό πεδίο της ανθρωπότητας. Έτσι ενεργοποίησα, στον χώρο μου, μία Θεραπευτική Πυραμίδα Ραδιαισθησίας. Δημιουργήθηκε από 9 θεραπευτικές μπάλες δυνατών εκκρεμών & αποτελεί ήδη πυρήνα αποστολής θεραπευτικών δονήσεων.

30 Ημέρες Δωρεάν- Εξ΄Αποστάσεως

Ενεργειακή Υποστήριξη

για Κορωνo-Υγεία

Με την Κέλλυ Δαμίγου

Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια

Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

κορονοιός - φόβος - ενεργειακή υποστήριξη

Διανύουμε μία περίοδο, στην οποία το θέμα της πανδημίας από τον Κορωνοϊο, έχει αρχίσει να γεμίζει το ενεργειακό πεδίο της συλλογικής συνειδητότητας της ανθρωπότητας με την χαμηλή δόνηση του φόβου. Ο φόβος είναι μία ενέργεια που θολώνει το μυαλό, σοκάρει το σώμα και φέρνει συρρίκνωση και στασιμότητα. Είναι πολύ σημαντικό αυτές τις ημέρες να διατηρήσεις τη θετικότητα και τη δόνηση σου υψηλά και να προσέχεις τα συναισθήματα και λεγόμενα σου. Ο Λόγος σου Δημιουργεί και ο φόβος και η ανασφάλεια συχνά υλοποιούνται. Ακύρωνε λοιπόν αυτά τα Συναισθήματα και Σκέψεις κάθε φορά που εμφανίζονται, λέγοντας τρεις φορές τη λέξη ΑΚΥΡΟ.

Εγώ απο πλευράς μου, αποφάσισα να βοηθήσω ενεργοποιώντας στον χώρο Love Truth Life, την Ενεργειακή Πυραμίδα Ραδιαισθησίας, με Πρόθεση την ενίσχυση της Ψυχολογικής Υποστήριξης και την Βιοζωτικότητα των ανθρώπων.

 

Η Πυραμίδα αυτή έχει δημιουργηθεί από εννέα μπάλες δυνατών Θεραπευτικών Εκκρεμών, η οποία είναι  πυρήνας αποστολής δονήσεων. Τα Εκκρεμή είναι γνωστά εδώ και δεκαετίες και ο θεραπευτικός τους ρόλος είναι ανεκτίμητος. Διαθέτουν τη δυνατότητα να ρυθμιστούν και να μεταφέρουν από απόσταση υψίσυχνες δονήσεις φωτός και κβαντική ενέργεια, με στόχο να μετουσιώσουν πληροφορίες χαμηλών συχνοτήτων.

 

Τα άτομα που θα στείλουν τα στοιχεία τους από 16 Μαρτίου έως 16 Απριλίου, θα τοποθετηθούν μέσα στην Ενεργειακή Πυραμίδα Ραδιαισθησίας και θα λαμβάνουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ καθημερινά για 15 συνεχόμενες ημέρες υψίσυχνες δονήσεις, για Ψυχολογική Υποστήριξη και Ενίσχυση της Βιοζωτικότητας.

 

Στόχος μου είναι να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα, η Σωματική αλλά και Ψυχολογική Υγεία και Ισορροπία στην ανθρωπότητα και να αποκατασταθεί σύντομα η διαταραγμένη – φοβισμένη εσωτερική ψυχολογική κατάσταση που βιώνουμε τις τρέχουσες ημέρες.

 

Ως διαδικασία γίνεται από απόσταση και είναι πάρα πολύ απλή! Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις είναι να συμπληρώσεις στην παρακάτω φόρμα τα εξής στοιχεία, e-mail,Ονοματεπωνυμο & Hμ/νία Γέννησης. Μετά την καταχώρηση σου και δίχως να σου απαντήσω, την ίδια ημέρα θα προσθέσω το όνομα σου στη λίστα των ατόμων που συμμετέχουν στην διαδικασία.

Αν Επίσης Επιθυμείς να Γίνεις και Εγγεγραμένο Μέλος του Χώρου Love Truth Life και να λαμβάνεις  Δωρεάν Διαλογισμούς, Άρθρα  Αυτογνωσίας και το Πρόγραμμα Σεμιναρίων,  κάνε  απλά Αποδοχή στο μήνυμα Επιβεβαίωσης που θα λάβεις στο mail σου.

 

Η Ενεργειακή Υποστήριξη αυτή γίνεται για το προσωπικό ανώτερο καλό σου, όμως ταυτόχρονα λειτουργεί και για το ανώτερο καλό όλου του κόσμου. Πιστεύω σ΄ εσένα και στο φως της ανθρωπότητας και έχω στόχο να βοηθήσω να διατηρήσουμε όσο γίνεται σε πιο υψηλά επίπεδα τη δόνηση Υγείας, Αφθονίας και Φωτός που Πνευματικά Είμαστε!

  Αν Επέλεξες να γίνεις Νέο Μέλος, σε Καλωσορίζω στην Παρέα μας!  Με την Επιβεβαίωση της Εγγραφής σου θα λάβεις Άμεσα και Δωρεάν Καθοδηγούμενο Διαλογισμό Δώρο για την Καθημερινή Ανανέωση της Ενέργειάς σου (έλεγξε τα spam)! Στα ήδη Εγγεγραμένα Μέλη του χώρου, κατόπιν της συμπλήρωσης της φόρμας και Επιβεβαίωσης,  συμμετέχουν αυτόματα στη διαδικασία και ανανεώνονται τα Στοιχεία τους.

   

  Σ΄ Ευχαριστώ για την Εμπιστοσύνη σου!

  Κέλλυ Δαμίγου

  Πληροφορίες

  Επικοινωνία

  Τηλέφωνο: 6946 426298

  Ε–mail: lovetruthlife1@gmail.com

  Ημέρες Δωρεάν Υποστήριξης

  Μπορείς να στείλεις τα στοιχεία σου από 15-31 Μαρτίου για να λαμβάνεις εξ΄ αποστάσεως Δωρεάν Θεραπεία

   

  Οικονομική Συνεισφορά από 50 ευρώ –> Εντελώς Δωρεάν

  Γίνε και Εσύ Μέλος του Χώρου Love Truth Life

  Bάλε και Εσύ απλά το mail σου στο www.lovetruthlife.gr και με την εγγραφή σου, αμέσως γίνεσαι Μέλος του Χώρου και Λαμβάνεις Δώρο ένα Καθοδηγούμενο Διαλογισμό.

   Love Truth Life - Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας