fbpx

Καλώς ήρθες στον

Β΄Κύκλο

Θέμα: Αφήνοντας Ενοχές και Ντροπές και μπαίνοντας
στη Δύναμη της Θηλυκότητας,του Πάθους και του Ερωτισμού

 

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας - Love Truth Life angelic healings

Β. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ / ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

Θέμα: Αφήνοντας Ενοχές και Ντροπές και μπαίνοντας στη Δύναμη της Θηλυκότητας,του Πάθους και του Ερωτισμού.

 

Ακριβώς πάνω από το Ριζικό Τσάκρα είναι το Πορτοκαλί Τσάκρα, που βρίσκεται στην κάτω κοιλιά, ακριβώς κάτω από τον ομφαλό. Αυτό το Κέντρο ρυθμίζει την αίσθηση της Ευχαρίστησης, της Απόλαυσης και της Δημιουργικότητας, είναι κοινώς η λατρεία της Ύλης.

 

Το πορτοκαλί είναι η Γυναίκα μέσα μας, η Τρυφερότητα, ο Ερωτισμός, το Πάθος. Είναι η αγάπη σε κίνηση που θέλει να τα ζήσουμε και να τα βιώσουμε όλα.

Όταν το Τσάκρα δεν είναι ισορροπημένο, έχουμε προβλήματα με τη Σεξουαλικότητά μας, καθώς και να εκφράσουμε τον Δημιουργικό μας εαυτό.

Άλλα μπλοκαρίσματα που μπορεί επίσης να βρίσκονται μέσα στο Κέντρο αυτό είναι τα ανέκφραστα συναισθήματα, όπως ο Καταπιεσμένος Θυμός και άλλα συναισθήματα που δεν επιτρέψαμε στον εαυτό μας να αισθανθεί και να εκφράσει ανοιχτά.

Μέσα από το Ιερό Τσάκρα εκδηλώνουμε την αίσθηση της ικανότητάς μας γύρω από τη Δημιουργικότητά μας – ευθυγραμμίζοντας  την ενέργειά μας, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να Λάβουμε.

 

Πώς αισθάνεστε όταν αυτό το Τσάκρα είναι μπλοκαρισμένο;

Όταν το Ιερό Τσάκρα είναι μπλοκαρισμένο, δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε στη ροή της δημιουργίας. Αισθανόμαστε Μπερδεμένοι και ότι δεν είμαστε Ασφαλείς να ανοιχτούμε σε άλλους. Η άνοδος της Κουνταλίνι σχετίζεται με το Ιερό Τσάκρα και η ικανότητά μας να αξιοποιήσουμε την πλήρη δύναμή μας, μπορεί να παρεμποδιστεί από τα μπλοκαρίσματα εδώ

 

Πώς αισθάνεστε όταν το Τσάκρα αυτό είναι Καθαρό και Ισορροπημένο;

Όταν καθαρίσετε το Ιερό Τσάκρα, θα παρατηρήσετε ότι αισθάνεστε πιο χαλαροί και άνετοι με τον εαυτό σας, ασφαλείς να ανοιχτείτε στους άλλους και να ζήσετε την Αλήθεια του Ποιοι Είστε.

Οι δημιουργικές σας ικανότητες θα έχουν χώρο για να ανθίσουν, τα συναισθήματά σας θα εκδηλώνονται με έναν σταθερό και ήρεμο τρόπο και η σεξουαλικότητά σας θα εξισορροπηθεί σε υψηλότερη συχνότητα.

Υπάρχει πολύ λιγότερο «δράμα» στα άτομα που το Ιερό Τσάκρα είναι ισορροπημένο και γενικότερα η εμπειρία της ζωής και η σύνδεση με τους άλλους, ρέει πολύ πιο ομαλά.

orange Chakra: Αφήνοντας Ενοχές, Ντροπές. Μπαίνοντας στη Δύναμη της Θηλυκότητας, του Πάθους & του Ερωτισμού.

Μέθοδοι εξισορρόπησης / εκκαθάρισης του Τσάκρα αυτού.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ΔΩΡΕΑΝ Τριπλό Εργαλείο, *Ενεργειακού Καθαρισμού, *Άνοιγμα του Κέντρου της Καρδιάς και *Δημιουργίας Ενεργειακής Ασπίδας Προστασίας της Αύρας για να καθαρίσετε τον εσωτερικό σας εαυτό, να απελευθερώσετε την αρνητικότητα και να εισάγετε στα τσάκρα σας νέο φως, ή μπορείτε να οραματιστείτε ένα ζωντανό πορτοκαλί φως να μπαίνει στο Ιερό Τσάκρα.

 

Αν θέλετε να πάτε πιο βαθειά, μπορείτε να παρακολουθήσετε το  Β.  Σεμινάριο/Μηνιαίο Κύκλο με Θέμα: “Αφήνοντας  Ενοχές και Ντροπές και μπαίνοντας στη Δύναμη της Θηλυκότητας  του Πάθους και του Ερωτισμού”.

 

Μέσα από το Σεμινάριο αυτό Εδώ θα ανάψουμε την σπίθα στο Πάθος φέρνοντας σε ισορροπία και αποδοχή την θηλυκή μας πλευρά και θα ξεμπλοκάρουμε κάθε Ενοχή και Ντροπή που κουβαλάμε από παλιούς προγραμματισμούς.

 

Επίσης, θα γεμίσουμε με ζωτικότητα και θα επανασυνδεθούμε με τη Δημιουργική και Σεξουαλική Γυναίκα που υπάρχει μέσα σε κάθε άνθρωπο, αναζωπυρώνοντας την εσωτερική πληρότητα, γεμάτη  χαρά και ενθουσιασμό για την ίδια τη ζωή που είναι η αληθινή μας φύση.

 

Μέσα στις τέσσερις εβδομαδιαίες δίωρες θεραπείες του Μηνιαίου αυτού Σεμιναρίου Αγγελικών Θεραπειών θα φέρουμε νέα συνείδηση εαυτού, μέσα από το προσωπικό σας βίωμα, και θα αποκόψουμε με τη βοήθεια των Αγγέλων, κάθε λανθασμένο παιδικό συμπέρασμα από γονείς, ενήλικη εμπειρία από σύντροφο, ή κοινωνική πεποίθηση από που μας έβγαλε από την αληθινή μας δημιουργική γεμάτη πάθος φύση.

 

Οι Θεραπείες πραγματοποιούνται στον χώρο Love- Truth- Life σε μικρές ομάδες 6 ατόμων, ή σε ατομικές θεραπείες, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας για συμμετοχή.

 

Είμαι η Δαμίγου Κέλλυ και είμαι ΕΔΩ μαζί σου και κοντά σου για να μοιραστώ μέσα από τη συνεχόμενη εκπαίδευσή μου, τη γνώση μου, το περιεχόμενό μου και τα βιώματά μου. Και μέσα από την άπλετη αγάπη μου για τον άνθρωπο να σε βοηθήσω να βρεις και εσύ την δική σου εσωτερική Δύναμη και Έμπνευση!

 

Σ΄ευχαριστώ για τον χρόνο και την Εμπιστοσύνη σου.

a chakra - ασφάλεια, εμπιστοσύνη, αφθονία