fbpx

Καλώς ήρθες στον

Γ΄ Κύκλο

Θέμα: Επαφή με την Ψυχή μας, την Αλήθεια μας,
το Εσωτερικό μας παιδί

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας - Love Truth Life angelic healings

Γ. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ / ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

Θέμα: Επαφή με την Ψυχή μας, την Αλήθεια μας, το Εσωτερικό μας παιδί.

 

Το Κίτρινο Τσάκρα είναι το Κέντρο της Αιώνιας Ψυχής μας, που κατοικούν όλα τα αληθινά μας αισθήματα. Η αλήθεια του τι μας αρέσει και τι όχι, τι θέλουμε και τι όχι. Είναι το τρίτο  σε σειρά και βρίσκεται πάνω από τον ομφαλό. Είναι η έδρα του εαυτού, της δύναμης, της αυτοεκτίμησης και της δράσης και ενεργοποιείται από το κίτρινο χρώμα.

 

Μέσα από το Κέντρο αυτό γίνεται η επαφή με το Εσωτερικό Παιδί, που ζητά από εμάς τους ενήλικες πλέον να το αποδεχτούμε, να το αγκαλιάσουμε. Επίσης το Ηλιακό Πλέγμα είναι εκεί που επεξεργαζόμαστε τον προγραμματισμό διαχωρισμού από το ΕΓΩ του εαυτού μας, ως ξεχωριστή μοναδική ταυτότητα απέναντι στους άλλους.

 

Επίσης, είναι το κέντρο της Θέλησης, από όπου βρίσκουμε τη δύναμη και αναλαμβάνουμε  δράση για να καταφέρουμε αυτό που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε. Θυμηθείτε ότι το να προβούμε στην κατάλληλη Δράση είναι ένα απαραίτητο βήμα εκδήλωσης και υλοποίησης των επιθυμιών μας.

 

Πώς αισθάνεστε όταν αυτό το Τσάκρα είναι μπλοκαρισμένο;

Όταν το Ηλιακό Πλέγμα είναι μπλοκαρισμένο, υπάρχουν αισθήματα έλλειψης εμπιστοσύνης, καταπίεσης ή κακοποίησης από άλλους, αισθήματα θυμού και δυσαρέσκειας, σύγκρουσης και παιχνίδια κυριαρχίας και δύναμης με άλλους. Στην πραγματικότητα βιώνουμε τη στρέβλωση των προβλημάτων εξουσίας λόγω του μη ισορροπημένου προγραμματισμού.

 

Τα μπλοκαρίσματα εδώ μπορούν να προέλθουν από θέματα παιδικής ηλικίας, όπως το αίσθημα αγνόησης από τους γονείς, κυρίως αν τα άλλα αδέλφια πήραν περισσότερη προσοχή, και παρόμοιες άλλες καταστάσεις.

 

Επίσης, όταν το Ηλιακό Πλέγμα εμποδίζεται, νιώθουμε ανίκανοι ή απρόθυμοι να αναλάβουμε δράση για τα όνειρα και τις επιθυμίες μας, διατηρώντας προγραμματισμούς όπως ότι “δεν έχουμε τη δύναμη να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν”, ή ακόμη πιστεύοντας ότι “οτιδήποτε κι αν κάνουμε, δεν κάνει τη διαφορά”.

 

Πώς αισθάνεστε όταν το Τσάκρα αυτό είναι Καθαρό και Ισορροπημένο;

Όταν το Ηλιακό Πλέγμα σας είναι Καθαρό και Ισορροπημένο, αισθάνεστε αισιόδοξοι και ενθουσιώδεις για τη ζωή σας και τον ρόλο σας σ΄ αυτήν. Αισθάνεστε ότι έχετε αναλάβει τη λήψη μέτρων θετικής δράσης για να κάνετε τα πράγματα να συμβούν, και νιώθετε σεβασμό από τους άλλους.

 

Επίσης, όταν καθαρίσετε το Τσάκρα αυτό, θα παρατηρήσετε ότι τα πρότυπα των συγκρούσεων υποχωρούν και ότι οι σχέσεις σας με τους άλλους θα γίνουν πιο ήρεμες και αρμονικές. Η Υγεία σας θα είναι γεμάτη ζωτικότητα και θα επηρεάζεστε λιγότερο από άλλες αρνητικότητες καθώς θα επικεντρώνεστε περισσότερο στο δικό σας φως.

inner child - chakra: Επαφή με την Ψυχή μας, την Αλήθεια μας, το Εσωτερικό μας παιδί

Μέθοδοι Εξισορρόπησης/Εκκαθάρισης του Τσάκρα αυτού.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ΔΩΡΕΑΝ Τριπλό Εργαλείο, *Ενεργειακού Καθαρισμού, *Άνοιγμα του Κέντρου της Καρδιάς και *Δημιουργίας Ενεργειακής Ασπίδας Προστασίας της Αύρας για να καθαρίσετε τον εσωτερικό σας εαυτό, να απελευθερώσετε την αρνητικότητα και να εισάγετε στα Τσάκρα σας νέο φως ή μπορείτε να οραματιστείτε ένα κίτρινο φως να μπαίνει και να γεμίζει το Τσάκρα του Ηλιακού σας Πλέγματος.

 

Αν θέλετε να πάτε πιο βαθειά και αναγνωρίζετε τον εαυτό σας στα παραπάνω, σας προτείνω να παρακολουθήσετε το  Γ. Σεμινάριο/Μηνιαίο Κύκλο με Θέμα: Επαφή με την Ψυχή μας, την Αλήθεια μας, το Εσωτερικό μας Παιδί. 

 

Μέσα στις τέσσερις εβδομαδιαίες δίωρες θεραπείες του Μηνιαίου αυτού Σεμιναρίου Αγγελικών Θεραπειών, θα έρθουμε σε επαφή με το Εσωτερικό σας Παιδί, θα δούμε τα πληγώματα του, θα το αγκαλιάσουμε και θα το βγάλουμε από πονεμένες μνήμες και καταστάσεις, καθώς θα αρχίσουμε να ερχόμαστε περισσότερο σε επαφή μαζί του στην καθημερινότητα, ακούγοντάς το και γεμίζοντάς το με χαρά, ξεκούραση, παιχνίδι και επαφή με την φύση.

 

Επίσης, ως ενήλικες πλέον, δυστυχώς τις περισσότερες φορές παραμελούμε το Εσωτερικό Παιδί και ακολουθούμε τον δρόμο της λογικής. Την ψυχή δεν τη νοιάζει τι κάνεις για να ζήσεις. Όταν τελειώσει η ζωή σου, ούτε εσένα θα σε νοιάζει. Η ψυχή νοιάζεται μονάχα για το τι είσαι ενώ κάνεις οτιδήποτε κάνεις. Η ψυχή επιδιώκει μία κατάσταση του “είναι” και όχι του “κάνω”.

 

Οι Θεραπείες πραγματοποιούνται στον χώρο Love- Truth- Life σε μικρές ομάδες 6 ατόμων, ή σε ατομικές θεραπείες, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας συμμετοχής.

 

Είμαι η Δαμίγου Κέλλυ και είμαι ΕΔΩ μαζί σου και κοντά σου για να μοιραστώ μέσα από τη συνεχόμενη εκπαίδευση μου, τη γνώση μου, το περιεχόμενό μου και τα βιώματά μου. Και μέσα από την άπλετη αγάπη μου για τον άνθρωπο να σε βοηθήσω να βρεις και εσύ την δική σου εσωτερική Δύναμη και Έμπνευση!

 

Σ΄ευχαριστώ για τον χρόνο και την Εμπιστοσύνη σου.

a chakra - ασφάλεια, εμπιστοσύνη, αφθονία