fbpx

Καλώς ήρθες στον

Δ΄Κύκλο

 

Θέμα: Ανοίγοντας το Ιερό Κέντρο της Καρδιάς

 

 

Με την Κέλλυ Δαμίγου
Πνευματική και Αγγελική Θεραπεύτρια
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας

Κέλλυ Δαμίγου - Πνευματική & Αγγελική Θεραπεύτρια, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συγγραφέας - Love Truth Life angelic healings

Δ. Σεμινάριο / Μηνιαίος Κύκλος

Θέμα: Ανοίγοντας το Ιερό Κέντρο της Καρδιάς

 

Το Τσάκρα της Καρδιάς βρίσκεται στο κέντρο του στήθους, ακριβώς πάνω από την καρδιά και αντιπροσωπεύεται από το πράσινο χρώμα. Η καρδιά είναι η ανώτερη Συνείδηση! Είναι το πιο ευαίσθητο και ιερό σημείο του σώματός μας. Η καρδιά είναι η Μητέρα που έχει τη δύναμη να αγκαλιάσει και να θεραπεύσει κάθε πλήγωμα, από οποιαδήποτε κατάσταση.

 

Με μια ανοιχτή καρδιά ανοίγουμε την πόρτα για να υλοποιήσουμε οτιδήποτε μας φέρνει χαρά και ολοκλήρωση. Αυτό το Τσάκρα κυβερνά την εσωτερική ειρήνη και φυσικά την ικανότητα να δώσουμε και να λάβουμε αγάπη.

 

Το Τσάκρα της Καρδιάς είναι επίσης η έδρα του συναισθήματος της ενέργεια της Αγάπης που συνδεόμαστε με τους άλλους. Τα μπλοκαρίσματα εδώ προκαλούνται από εμπειρίες του παρελθόντος που μας τραυμάτισαν όταν ανοίξαμε την καρδιά μας σε τρίτους, από εμπειρίες που λάβαμε απόρριψη, και επίσης από την άρνηση της αγάπης με αποτέλεσμα να μη νιώθουμε πλέον ασφαλείς να ανοιχτούμε συναισθηματικά στην ενέργεια αυτή.

 

Πώς αισθάνεστε όταν το τσάκρα αυτό είναι μπλοκαρισμένο;

Όταν το Τσάκρα της Καρδιάς είναι μπλοκαρισμένο, τείνουμε να αισθανόμαστε έλλειψη, τίποτα δεν μας ενθουσιάζει και κρατιόμαστε πίσω, παραμένοντας απομακρυσμένοι από νέα βιώματα και νέες επαφές με άλλους ανθρώπους. Χτίζουμε τοίχους γύρω μας για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, από την πιθανότητα να πληγωθούμε ξανά, αποκλείοντας  την αγάπη, που οι άλλοι ίσως να προσπαθούν να μας δώσουν.

 

Τα μπλοκαρίσματα εδώ μπορεί να προέρχονται και από όνειρα που απέτυχαν να υλοποιηθούν με επιτυχία, από μεγάλη ερωτική απογοήτευση, καθώς και από μεγάλα σχέδια και ελπίδες που κατέρρευσαν. Όλα αυτά προκαλούν “ουλές” στο Τσάκρα της Καρδιάς με αποτέλεσμα η όποια παλιά απογοήτευση ή πόνος να μας εμποδίζει να επανασυνδεθούμε ξανά με την Αγάπη και τον ενθουσιασμό. Επίσης, όταν η καρδιά μας είναι “κλειστή”, θα παρατηρήσουμε τον εαυτό μας να πιστεύει ότι” δεν υπάρχει αγάπη για μας” ή “ότι τα πράγματα δεν λειτουργούν ποτέ για εμάς” , ακόμα κι αν αυτό πραγματικά δεν συμβαίνει.

 

Αυτό συμβαίνει επειδή είμαστε κλεισμένοι από τη ροή της αγάπης. Άλλες εκφράσεις μιας μπλοκαρισμένης καρδιάς είναι το να μη φροντίζουμε και να μη νοιαζόμαστε για οτιδήποτε, να λειτουργούμε με απάθεια για τον κόσμο γύρω μας και για τον εαυτό μας. Τα λεγόμενα ναρκισσιστικά χαρακτηριστικά, η έλλειψη συναισθημάτων και η ψυχρότητα προέρχονται από τις ανισορροπίες του Τσάκρα της Καρδιάς, όταν ένα άτομο έχει αποσυνδεθεί από τα συναισθήματά του, εξαιτίας παρελθοντικών πληγωμάτων. Πολλοί άνθρωποι πλέον αρνούνται την πρόσβαση στα συναισθήματά τους και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εμποδίζουν την ενέργεια της Αγάπης να ανταλλάσσεται στις σχέσεις και επαφές τους.

 

Πώς αισθάνεστε όταν το Τσάκρα αυτό είναι Καθαρό και Ισορροπημένο;

Όταν το Τσάκρα της Καρδιάς σας είναι Ανοιχτό και Ισορροπημένο αισθάνεστε γεμάτοι ενθουσιασμό, χαρά και αγάπη για τον εαυτό σας, τους άλλους και τον κόσμο όλο. Οι σχέσεις σας εκτελούνται ομαλά, νιώθεστε αποδεκτοί και λαμβάνετε εκτίμηση από τους άλλους, καθώς επίσης είσαστε σε θέση να φέρετε το καλύτερο στους άλλους γύρω σας μόνο μέσω της απλής σας παρουσίας.

green chakra: Ανοίγοντας το Ιερό Κέντρο της Καρδιάς

Μέθοδοι Εξισορρόπησης/Εκκαθάρισης του Τσάκρα αυτού.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ΔΩΡΕΑΝ Τριπλό Εργαλείο, *Ενεργειακού Καθαρισμού, *Άνοιγμα του Κέντρου της Καρδιάς και *Δημιουργίας Ενεργειακής Ασπίδας Προστασίας της Αύρας για να καθαρίσετε τον εσωτερικό σας εαυτό, να απελευθερώσετε την αρνητικότητα και να εισάγετε στα τσάκρα σας νέο φως ή μπορείτε να οραματιστείτε ένα σμαραγδί- πράσινο φως να μπαίνει και να γεμίζει το Τσάκρα της Καρδιάς.

 

Αν θέλετε να πάτε πιο βαθειά και αναγνωρίζετε τον εαυτό σας στα παραπάνω, σας προτείνω να παρακολουθήσετε το  Δ. Σεμινάριο/Μηνιαίο Κύκλο με Θέμα: Ανοίγοντας το Ιερό Κέντρο της Καρδιάς. 

 

Μέσα στις τέσσερις εβδομαδιαίες δίωρες θεραπείες του Μηνιαίου αυτού Σεμιναρίου Αγγελικών Θεραπειών, θα καθαρίζουμε και θα ισορροπούμε το Τσάκρα της Καρδιάς μας και οι ζωές μας θα αρχίζουν να γεμίζουν με συναισθήματα και την ενέργεια της Αγάπης, του Φωτός και της Χαράς. Με αυτό τον τρόπο, οι δονήσεις μας αυξάνονται δραματικά και είμαστε εύκολα σε θέση να προσελκύσουμε τις επιθυμίες μας, μέσω της θετικής αυτής ευθυγράμμισης.

Κάποιος που ζει με Ανοιχτή Καρδιά, αναγνωρίζεται  αμέσως. Είναι το πρόσωπο που είναι ευτυχισμένο, βλέπει πάντα το καλύτερο στους άλλους, έχει πάντα ελπίδα και τα πράγματα έρχονται πάντοτε προς εκείνον, σαν το Σύμπαν να φροντίζει τα πάντα γι΄ αυτόν.

 

Οι Θεραπείες πραγματοποιούνται στον χώρο Love- Truth- Life σε μικρές ομάδες 6 ατόμων, ή σε ατομικές θεραπείες, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας για συμμετοχή.

 

Είμαι η Δαμίγου Κέλλυ και είμαι ΕΔΩ μαζί σου και κοντά σου για να μοιραστώ μέσα από τη συνεχόμενη εκπαίδευση μου, τη γνώση μου, το περιεχόμενο μου και τα βιώματά μου.

Και μέσα από την άπλετη αγάπη μου για τον άνθρωπο να σε βοηθήσω να βρεις και εσύ την δική σου εσωτερική Δύναμη και Έμπνευση!

 

Σ΄ευχαριστώ για τον χρόνο και την Εμπιστοσύνη σου.

a chakra - ασφάλεια, εμπιστοσύνη, αφθονία